Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet im Hochgebirgswald

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Locatie
We heten je van harte welkom in het houten chalet in boomstamconstructie boven de Cembravallei in de vakantieregio Trentino-Alto Adige, jouw plek van complete rust midden in de bergen. Het chalet is omgeven door hoge bergbossen op een hoogte van 1350 meter op de zuidelijke helling boven het dorp Grauno, niet ver van de provinciegrens met Zuid-Tirol. Het chalet staat helemaal vrij op een bergweide met een enorm buitenterrein dat gedeeltelijk omheind is; binnen een straal van hemelsbreed zo'n 2,5 kilometer is er niets anders dan ongerepte natuur, jij en het chalet. Een ongewone chaletervaring met een vleugje avontuur.

Belangrijk
Het chalet is volledig zelfvoorzienend, d.w.z. elke druppel water moet worden opgevangen en speciaal worden afgevoerd, de elektriciteit wordt opgewekt met fotovoltaïsche panelen; bij slecht weer met een generator. De milieueisen die de Autonome Provincie Trento stelt aan de exploitatie van het chalet zijn dezelfde als voor een berghut. Het chalet is alleen bereikbaar met een Fiat Panda 4x4 auto, die ter beschikking wordt gesteld door de verhuurder voor het vervoer van en naar het chalet vanuit de vallei. Je kunt je auto gratis parkeren in Grauno.

Interieur
Het zeer gezellig en hoogwaardig ingerichte chalet is gebouwd van natuursteen en grotendeels van massief hout in blokbouw. De entree op de begane grond heeft een gezellige en ruime open keuken van massief hout met een originele houtoven uit Trentino, een 4-pits gasfornuis en voldoende zitplaatsen voor de bewoners van het chalet. Het balkon is direct toegankelijk vanuit de keuken-woonkamer.
Een van de fantastische slaapkamers met een tweepersoonsbed en toegang tot het balkon met uitzicht op de bergen ligt direct naast de keuken/woonkamer. Een trap in deze slaapkamer leidt naar een ander slaapgedeelte onder het schuine dak. Hier staan twee eenpersoonsbedden die kunnen worden veranderd in een tweepersoonsbed.
Aan het einde van de gang is de badkamer met douche, wastafel en toilet. In het midden van deze gang staat een fantastische tegelkachel, die snel voor een gezellige warmte zorgt als dat nodig is.
Een houten trap aan het einde van de gang op de bovenverdieping leidt naar een andere gezellige slaapkamer. Deze heeft twee eenpersoonsbedden, die ook gemakkelijk kunnen worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed.
Warm water wordt geleverd door een gasboiler, elektriciteit wordt opgewekt door een fotovoltaïsch systeem en een generator bij slecht weer. Vanwege de strenge milieuregels in het bestemmingsgebied, de voortdurende klimaatverandering in de Alpen en de directe nabijheid van het natuurpark, is een verantwoord gebruik van deze bron essentieel.
Je moet zelf voor beddengoed, handdoeken en tafellinnen zorgen.

Buitenruimte
De ruime, gedeeltelijk omheinde en zeer goed onderhouden buitenruimte biedt veel zitplaatsen, een mooi overdekt prieel om samen te eten, parasols, tuinmeubilair en een lokale overdekte openluchtkeuken om te koken, braden en barbecuen in de buitenlucht. Er is ook nog een barbecue direct naast het chalet. Niets staat een gezellig en ongestoord verblijf en spelen in je eigen omgeving ver weg van het alledaagse leven of een ongestoord bad in de zon in de weg.
Het chalet biedt een unieke combinatie van comfort en volledige afzondering, genesteld in het adembenemende landschap van het hoge bergbos. Het is de ideale plek voor een ontspannen vakantie, omgeven door de rust en schoonheid van de natuur. Je kunt de omgeving te voet of met de mountainbike verkennen. Het indrukwekkende natuurpark Trudner Horn begint in de directe omgeving.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Zolderbed
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 70 km Bozen / Bolzano

70 km

Station 35 km Trient / Trento

35 km

Snelweg-afrit 20 km Mezzocorona

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Grauno is een charmant dorpje in de Cembravallei in Trentino in Noord-Italië. Goethe en Dürer reisden hier doorheen op weg naar het zuiden. De alpenvallei met zijn vele kleine pittoreske dorpjes is een bekend gebied voor het verbouwen van druiven, die worden verwerkt tot uitstekende wijnen en grappa.
Binnen ongeveer 30 minuten met de auto van Grauno bereik je de Val di Fiemme met het stadje Cavalese, beroemd om zijn Noordse skigebied. Vanaf daar opent de route zich naar de wereldberoemde Dolomieten zoals Latemar en Rosengarten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-04-2024


De Hut heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf M&H GbR Ferienobjekte
Dhr. U. Meißner

Dhr. U. Meißner

Wij organiseren al meer dan 10 jaar geselecteerde berghutten, vakantiehuizen en chalets in de bergen van Trentino. Onze medevennoot woont al meer dan 25 jaar in dit gebied en wij kunnen al je vragen over de vakantieregio beantwoorden. We horen graag van je. Uw M&H GbR vakantiewoningen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Meißner


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 462682

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/462682.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven