Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  7   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 7  gasten
120m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij Hygge Haus, jouw idyllische vakantiebestemming in Treuenbrietzen-Niebel. Ons ecologisch ontwikkelde en duurzaam ingerichte vakantiehuis biedt op 120 vierkante meter comfort voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Er is echter ruimte voor maximaal 7 volwassenen. De leefruimte is verdeeld in een grote woonkeuken (met een slaapbank en een eenpersoonsbed), een slaapkamer op de bovenverdieping (met een tweepersoonsbed en twee kinderbedden) en een badkamer in het hoofdgebouw en een slaapkamer (tweepersoonsbed 160 x 210 cm) met een badkamer in het bijgebouw.

Het Hygge House wordt omringd door een prachtige tuin voor exclusief gebruik en uitzicht op de dorpskerk, die 's avonds prachtig verlicht is. In de volledig omheinde tuin vind je schaduwrijke bomen, bloemen, struiken en oud fruit: frambozen, bramen en druiven, afhankelijk van het seizoen. Je kunt je tijd buiten doorbrengen op ons houten terras, dat is uitgerust met comfortabel tuinmeubilair en een grote parasol. Twee ligstoelen wachten op zonaanbidders. Er is ook een parkeerplaats direct voor het pand.

Binnen in het huis vind je een mix van landhuis en industrieel design, een gezellige sfeer en prachtige unieke meubels. Een gietijzeren open haard in de woonkamer zorgt voor gezellige warmte en een ontspannend geknetter. De moderne keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een vaatwasser, waterkoker, espressomachine en Franse pers. Bakplaten, een keukenweegschaal, een handmixer en een hakmolen zijn ook aanwezig, zodat koken een plezier wordt.
Entertainment wordt geboden door een tv, hifi-systeem en bordspellen. Gratis WLAN is beschikbaar tijdens je hele verblijf.

De slaapkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden en beddengoed van hoge kwaliteit. Een kinderstoel is beschikbaar voor de jongste gasten. Twee badkamers bieden veel ruimte en zijn uitgerust met haardrogers.
Honden zijn hier ook welkom - niet alleen getolereerd. Comfortabele bedden, hoogwaardige voerbakken, poepzakjes en handdoeken wachten op je viervoeters.
Elke kamer is uitgerust met vloerverwarming, de bovenverdieping met elektrische rolluiken.

Het Hygge Haus is een rookvrij huis en is ook geschikt voor lange termijn verhuur. Beleef een onvergetelijke vakantie in Treuenbrietzen-Niebel, omgeven door natuur en perfect voor een gezellige vakantie. We kijken uit naar je bezoek!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (70x180 cm)
Babybedje (70x120 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x210 cm)
Woonkeuken
Slaapbank (120x200 cm)
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 6 km

6 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 68 km Berlin Brandenburg

68 km

Station 4 km Buchholz (Zauche)

4 km

Snelweg-afrit 22 km Michendorf

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Treuenbrietzen is een charmant stadje in Brandenburg, Duitsland, op slechts 45 minuten ten zuidwesten van Berlijn. De wijk Niebel hoort er administratief bij, maar ligt op 4 kilometer afstand van de stad en heeft slechts 100 inwoners (terwijl Treuenbrietzen ongeveer 7.500 inwoners heeft).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken zijn gratis inbegrepen. Er zijn GEEN extra kosten voor elektriciteit of waterverbruik. Alleen brandhout wordt extra aangerekend.

Als uw honden in mensenbedden slapen, breng dan uw eigen beddengoed mee. De inspanning om hondenharen uit het textiel te verwijderen is enorm en nooit 100% succesvol.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Kunde kann jederzeit von dem vertraglich vereinbarten Belegungstermin durch schriftliche Erklärung vom Vertrag zurücktreten. Maßgeblich ist auch bei telefonischer Buchung der Eingang der schriftlichen Rücktrittserklärung beim Vermieter. Bei Rücktritt vom Vertrag wird in jedem Falle eine Bearbeitungsgebühr von 50,00 € erhoben. Die zusätzlich entstehenden Stornogebühren entstehen nach folgender Staffelung:
  • Kostenfreier Rücktritt innerhalb von 24 Stunden nach dem Zeitpunkt des Versandes der Buchungsbestätigung durch den Vermieter;
  • Bis zum 31. Tag vor dem vereinbarten Belegungstermin werden Stornokosten in Höhe von 50% der Vertragssumme berechnet;
  • bei Rücktritt vom Vertrag in der Zeit vom 31. Tag bis zum 21. Tag vor dem vereinbarten Belegungstermin werden Stornokosten in Höhe von 70% der Vertragssumme berechnet;
  • danach werden Stornokosten in Höhe von 95% der Vertragssumme berechnet; Bei vorzeitiger Abreise entsteht kein Anspruch auf Rückerstattung des Reisepreises.

meer informatie:

Het Hygge Haus is ideaal voor milieubewuste vakantiegangers en degenen die dat willen worden. We hebben het huishouden vrijwel plasticvrij gemaakt, met de nadruk op recycling, upcycling en zorgvuldig gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Het stalgebouw is ecologisch hoogwaardig gerenoveerd en maakt indruk met een gezonde leefomgeving en stijlvolle inrichting. Ook individualisten komen aan hun trekken in het Hygge Haus.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf HYGGE HAUS
Familie K. Matthias Nalaskowski

Familie K. Matthias Nalaskowski

Wij zijn Kinga (journaliste) en Matthias (burgerlijk ingenieur), vrienden voor wat voelt als altijd en nu al een paar jaar partners. in 2018 keerden we Berlijn de rug toe en kochten we een kleine boerderij in Niebel en verbouwden we twee jaar lang een van de stalen gebouwen tot een hyggehuis.


meer informatie

Objectnummer: 463141

Laatst bijgewerkt: 07.02.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/463141.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven