Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus an der Ostsee mit Garten und Kamin

Pogorzelica

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

We nodigen je uit om ons charmante vakantiehuis te huren, gelegen in het pittoreske dorpje Pogorzelica aan de Poolse zee. Deze gezellige woning van 55 vierkante meter is geschikt voor 4-6 personen en beschikt over een woonkamer met kitchenette, twee slaapkamers en een badkamer met een grote douche.Er is een extra toilet naast de slaapkamers.

Ons aanbod is ideaal voor wie van comfort en elegantie houdt. Het interieur van het huis is ingericht met aandacht voor elk detail en de gebruikte materialen, zoals hout, voegen warmte en gezelligheid toe. Er is een open haard in de woonkamer, die een romantische sfeer creëert tijdens de koudere avonden.

De kitchenette is volledig uitgerust met onder andere een koelkast, vaatwasser met een voorraad tabletten, inductiekookplaat, oven, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat met koffie en heeft alles wat je nodig hebt om maaltijden te bereiden die kunnen worden gegeten aan de comfortabele klaptafel. Een wasmachine, strijkijzer en haardroger zijn ook aanwezig.

We hebben ook tal van voorzieningen voorbereid. De woning heeft een tuin met barbecueplaats, een terras met comfortabel tuinmeubilair en parkeerplaats voor twee auto's. Voor liefhebbers van actieve vrijetijdsbesteding hebben we drie fietsen en een elektrische scooter, en na een dag de omgeving te hebben verkend, kun je ontspannen voor de tv met toegang tot Poolse en buitenlandse satellietzenders en Netflix of gebruik maken van de gratis Wi-Fi.

Met het comfort van onze gasten in het achterhoofd is het huis voorzien van airconditioning. De slaapkamers zijn ingericht met comfortabele bedden met beddengoed en de badkamers met handdoeken.
We ontvangen je graag met je geliefde hond of kat, want we houden erg veel van dieren. We zijn grote hondenliefhebbers en - we zorgen zelf voor twee geadopteerde hondenmeisjes. Hout voor de open haard is inbegrepen in de prijs van je verblijf tijdens de stookperiode.

De stad Pogorzelica is erg vriendelijk en je huisdier is welkom in elk restaurant en op het strand.

Ons vakantiehuis is een ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Omgeven door weiden, velden en de nabijheid van een bos, biedt het rust en stilte en is het tegelijkertijd een perfecte uitvalsbasis om de charmes van de Poolse kust te ontdekken. Het prachtige, brede en niet-bevolkte strand kan worden bereikt door een wandeling door het bos binnen 25 minuten. Het is ook mogelijk om er in 3-4 minuten met de auto te komen. Er zijn parkeerplaatsen in het bos beschikbaar. Bij minder goed weer kun je gebruik maken van de plaatselijke spa, bowlingbaan of het aquapark. In de restaurants die in het zomerseizoen geopend zijn kun je heerlijk eten, na het seizoen bieden de omliggende dorpen het hele jaar door etablissementen.
Als je geïnteresseerd bent in ons aanbod, neem dan contact met ons op via e-mail of WhatsApp (+48606262026)

Je bent van harte uitgenodigd!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x210 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x210 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 70 km Port Lotniczy Szczecin Goleniów

70 km

Station 30 km PKP Gryfice

30 km

Snelweg-afrit 40 km S6

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In Pogorzelica aan de Poolse Oostzee. Een rustig en vredig gebied met talloze wandel- en fietsroutes en prachtige stranden. Voor dierenliefhebbers is er een hondenstrand in de maanden juni tot september. Op andere tijden kun je overal met je honden terecht. Ons kleine landgoed, waarop het huis ligt, is omgeven door velden en weiden. Er zijn twee meren in de buurt - één op 100 meter van het huis. Het is een vogelreservaat en daarom een "Natura 2000" beschermd gebied, zonder zwemmen maar met vismogelijkheden. De weg naar zee loopt door een bos en duurt ongeveer 20-25 minuten. De afstand tot het strand is 1800m. In Pogorzelica kun je in het zomerseizoen terecht in talloze restaurants met heerlijk eten. Voor paardenliefhebbers is er een CZAHARY stal in de buurt waar je ook een boot kunt huren om te vissen. Pogorzelica is een prima uitgangspunt. Je kunt snel en gemakkelijk naar nabijgelegen steden zoals Niechorze, Rewal, Pobierowo, Trzęsacz, Międzywodzie, Łukęcin, Mrzeżyno, Kołobrzeg. Een geweldige attractie is de Smalspoorlijn langs de kust die rijdt op de route Gryfice -Pogorzelica. Dit maakt het mogelijk om de nabijgelegen badplaatsen op een leuke manier te bezoeken. Een van de langste fietsroutes van Europa - de "Velo Baltica" - loopt langs de kust.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Neem contact met ons op via e-mail
of
WhatsApp (+48606262026)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie A. Wodzińscy

Familie A. Wodzińscy

Hallo, we heten je van harte welkom en nodigen je uit om ons huis te bezoeken, dat is gecreëerd uit liefde en passie. Wij zijn een koel en ruimdenkend stel. We houden van mensen en vinden het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. We houden ook van dieren en ontvangen ze graag in ons huis. Bezoek ons hierboven en ervaar zelf hoe prettig je je tijd bij ons zult doorbrengen. Omdat we alleen onze moedertaal spreken, raden we aan contact met ons op te nemen via e-mail of whatsApp. Dat werkt perfect! Onze gasten komen uit verschillende landen en de Google vertaler werkt perfect. Je kunt beoordelingen van ons en ons huis vinden op onze Facebookpagina onder INFORMATIE.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 464650

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/464650.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven