Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Dobri Dupin

Posedarje

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Welkom in Villa Dobri Dupin in Posedarje, jouw perfecte vakantiehuis.

De moderne Villa Dobri Dupin met een adembenemend uitzicht op zee ligt op slechts 30 meter van het goed onderhouden kiezelstrand in het pittoreske dorpje Posedarje bij Zadar en belooft pure ontspanning. Genesteld in een groene oase biedt de 100m2 bungalow veel ruimte en privacy voor maximaal 6 gasten.

De elegante en stijlvolle bungalow is volledig gerenoveerd in 2023 en biedt veel natuurlijk licht en een uniek uitzicht op zee. Het bestaat uit een gezellige woonkamer met een volledig uitgeruste moderne keuken en een prachtige eethoek van waaruit het uitzicht op zee kan worden genoten.

De keuken is volledig uitgerust en bevat alle benodigde huishoudelijke apparaten, servies en bestek, broodrooster, waterkoker, Nespresso-apparaat, eierkoker, vaatwasser en alle benodigde kookgerei.

Twee van de slaapkamers zijn ingericht met tweepersoonsbedden en een romantische elektrische open haard, terwijl de 3e slaapkamer 2 stapelbedden heeft. De bungalow heeft ook 2 moderne badkamers met marmeren wastafels en regendouches.

Wij, als verhuurders uit Oostenrijk, brachten hier jaren geleden onze eerste vakantie in Dalmatië door en werden meteen verliefd op de plek en het gebied. Na vele vergelijkingen keerden we elk jaar terug naar deze plek om hier een huis te huren. Zo ontstond het idee om onze ideale ideeën en eisen voor een vakantiehuis zelf te realiseren en het zowel te verhuren als zelf te gebruiken. Het resultaat voldoet aan hoge eisen en mag wat ons betreft gezien en gevoeld worden

De ruime mediterrane tuin van de bungalow biedt zowel een gasbarbecue als een houtskoolbarbecue, een buitendouche en een ruim terras met uitzicht op zee. Omdat het pand volledig omheind is, kunnen onze viervoetige gasten ook genieten van een ontspannen verblijf in Villa Dobri Dupin. Villa Dobri Dupin biedt ook twee privéparkeerplaatsen onder een dubbele carport.

Villa Dobri Dupin (Kroatisch voor "goede dolfijn") is vernoemd naar de dolfijn Bobbi, die vaak vlak voor de kust wordt gezien en menig gast met zijn aanblik heeft betoverd.

Het strand en de zee liggen op slechts 30 meter van het huis en zijn bereikbaar via een privétoegang en -pad direct vanaf het huis. Pijnbomen zorgen voor natuurlijke schaduw en het strand is een zeer ondiep, wit kiezelstrand.

Zelfs in het hoogseizoen is het strand voor ons huis niet overvol, omdat alleen huiseigenaren en een paar lokale bewoners hier zwemmen. Er is ook een strandbar en verschillende bars en kraampjes op een paar minuten lopen van het strand.

Het huis is voor rustzoekers, met een volledig omheinde tuin voor kinderen en honden. Weg van de typische toeristische gebieden is het hier nog erg ongerept, met een zeer goede infrastructuur en zelfs een van de weinige ambulances direct in de gemeenschap en op loopafstand.

Avontuurlijke reizigers kunnen de nabijgelegen nationale parken Paklenica, Kornati en Krka bezoeken, gaan raften op de Zrmanja rivier of een bungeejump proberen vanaf de Maslenica brug. Het Velebit-gebergte in de directe omgeving biedt de mogelijkheid voor prachtige wandeltochten, Nin lonkt met een rondleiding door de zoutpannen en het nabijgelegen Zadar trekt bezoekers met zijn betoverende oude stad.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Stapelbed (100x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.03 km

0.03 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 26 km Zadar

26 km

Snelweg-afrit 6 km Obrovac

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wandel langs het strand en verken het pittoreske vissersdorpje. In de directe omgeving vind je een strandbar, een pizzeria, verschillende restaurants en cafés, een kleine vis- en boerenmarkt, kleine winkeltjes en verschillende supermarkten.

Avontuurlijke reizigers kunnen de nabijgelegen nationale parken Paklenica, Kornati en Krka bezoeken, gaan raften op de Zrmanja rivier of een bungeejump proberen vanaf de Maslenica brug. Het Velebit gebergte in de directe omgeving biedt de mogelijkheid voor prachtige wandelingen, Nin lonkt met een rondleiding door de zoutpannen en het nabijgelegen Zadar trekt bezoekers met zijn betoverende oude stad.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. D.

Mevr. M. D.

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4666871

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4666871.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven