Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus Ariadne

Naxos

Max.  3   gasten
75m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
75m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 33 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Gezellig huis gebouwd in de typische Cycladische stijl van het eiland met twee verdiepingen en drie terrassen. Het huis is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen. De terrassen zijn elk ongeveer 10 vierkante meter groot. Elk terras is uitgerust met een tafel en meerdere stoelen. De zonsondergang kan worden genoten vanaf het bovenste terras met een koel drankje in de hand.

Op de begane grond is er een voorterras met een prachtige bloementuin en een achterterras met een panoramisch uitzicht op het eiland en de zee. Er is een (kleine) badkamer met WC en douche. De woon/eetkamer is uitgerust met een vierpits kookplaat inclusief oven en koelkast. De bank kan worden omgebouwd tot een gezellige slaapbank. Er is ook een grote eettafel met vijf stoelen. Directe toegang vanuit de woonkamer naar een overdekt terras met uitzicht op zee en een uniek uitzicht op zee.

Op de eerste verdieping is er nog een (kleine) badkamer met toilet en douche, een kingsize bed en nog een terras met een prachtig panoramisch uitzicht over het eiland naar de zee.

Het huis is in totaal ongeveer 70 vierkante meter groot. Alle vloeren zijn gemaakt van wit marmer. Dit betekent dat ze altijd lekker koel blijven, zelfs als het buiten erg warm is. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig in het huis en zijn bij de prijs inbegrepen. Er is ook een kleine reishaardroger. Een uitklapbare, extra gastmatras kan voorzien worden (+ 10€ / nacht). In de kelder van het huis is er een wasmachine en een stranduitrusting die geleend kan worden (parasol/vinnen/duikbril enz.). Er zijn spelletjes voor jong en oud in een lade in de woonkamer. Een kleine bibliotheek met Duitstalige literatuur is aanwezig en kan met plezier gelezen worden. Wifi is beschikbaar in het huis, de ontvangst is erg goed, er kan worden gebeld met Zoom etc. en er kunnen films worden gekeken. Alle ramen zijn voorzien van horren en er is een ventilator aanwezig. Je kunt ook een goede tocht creëren door de voordeur en de terrasdeur tegelijkertijd open te laten. Er is een openbare parkeerplaats in de directe omgeving van het huis. Mijn Duitse huishoudster Reinhard woont op Naxos en weet hoe hij snel en gemakkelijk kan helpen met problemen en vragen van allerlei aard. Huis Ariadne is een rookvrij huis - roken a.u.b. alleen op de terrassen. Huisdieren zijn toegestaan - alleen in overleg.

De prijzen variëren afhankelijk van het seizoen van 70 - 110€ / nacht (70€ november tot april / 110€ mei tot oktober). Als je langer dan drie weken wilt blijven, bied ik je graag een speciale prijs aan. Minimum verblijf: 1 week.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (140x180 cm)
Woonkeuken
Slaapbank (120x180 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 5 km Naxos

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt op een heuvel (Kapares) boven het voormalige vissersdorp Agia Anna, dat de laatste jaren ontdekt is door het toerisme. Dit heeft als groot voordeel dat je eigenlijk geen huurauto nodig hebt, want alles is op loopafstand.

Er zijn leuke kleine taverna's en familierestaurants, cafés en bars direct aan het strand. Er zijn verschillende kleine supermarkten (de dichtstbijzijnde ligt op 200 meter van het huis) die goed bevoorraad zijn en waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt voor je dagelijkse behoeften. Er zijn ook geldautomaten en verschillende auto- en motorverhuurbedrijven in Agia Anna. In het hoogseizoen rijdt er elke 30 minuten (tot na middernacht) een openbare bus naar Chora, het centrum van Naxos.

Het mooiste strand van het eiland Naxos, Plaka Beach, ligt op ruim 600 meter afstand. Een mooi zandpad leidt direct naar het strand. Het Plaka strand is 7 kilometer lang en biedt kristalhelder, heerlijk water en fijn, schoon zand. Als je wilt, kun je ligbedden en parasols huren of op je eigen handdoek gaan liggen. Watersporten zijn ook mogelijk. Paardrijden, duiken en kitesurfen kunnen allemaal worden georganiseerd. Het strand is ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, omdat het water vrij ondiep is.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 33 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Anzahlung: 25% bei Buchung Restzahlung: 4 Wochen vor Anreise Bettwäsche 1 x wöchentlich Inklusive Handtücher 1 x wöchentlich Inklusive Stornierung: 4 Wochen vor Anreise Anzahlung wird einbehalten Stornierung 2 Wochen vor Anreise 50% des Preises wird einbehalten


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. H. Raben

Mevr. H. Raben

Beste eilandvrienden, een paar jaar geleden heb ik dit prachtige huisje (bijna) op het mooiste strand van het eiland Naxos geërfd van mijn moeder. Omdat zo'n huisje goed onderhouden moet worden en dat geld kost, heb ik besloten mijn huisje af en toe te verhuren aan vriendelijke vakantiegangers als ik zelf niet op Naxos ben. Ben je geïnteresseerd in een onvergetelijke eilandvakantie? Dan hoor ik graag van je...


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 4668019

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4668019.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 33 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven