Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
77m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
77m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het appartement van 77 vierkante meter (plus zolder met ongeveer 30 vierkante meter vloeroppervlak!) bevindt zich op de bovenste verdieping van een twee-onder-een-kapwoning en is in 2024 uitgebreid gerenoveerd. (Bijna) alles is nieuw, met liefde uitgekozen en samengesteld. De flat is licht en modern ingericht. Natuurlijk is er snelle WLAN (100 MBit).

De vakantiewoning ligt in een rustige woonstraat met weinig verkeer en een- tot tweegezinswoningen. Desondanks ben je in een mum van tijd op het knooppunt van de snelweg Reinfeld, vanwaar je in 10 minuten in Lübeck en in 30 minuten in Hamburg bent.

Grote woon/eetkamer

Geniet van aangename uren op de grote gezellige bank, die desgewenst kan worden omgebouwd tot een comfortabel tweepersoonsbed. Je kunt meer dan 100 tv-programma's bekijken op de 55-inch Smart TV. De soundbar met subwoofer creëert een bioscoopsfeer. Er is genoeg ruimte voor iedereen aan de grote eetkamertafel. De trap leidt van de eetkamer naar de bovenste verdieping.

Grote eetkeuken

In de volledig uitgeruste keuken vind je alles wat je nodig hebt voor je verblijf:
Keramische kookplaat + oven met verschillende verwarmingsstanden
Grote koel-vriescombinatie
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Elektrische waterkoker
Broodrooster
Eierkoker
Alle soorten bestek
Potten en pannen
...en nog veel meer.

Slaapkamer op zolder

Zeker een van de hoogtepunten!

Je bereikt de omgebouwde zolder via een steile trap vanuit de woonkamer. Hier staat een comfortabel tweepersoons boxspringbed, een kinderbedje met aankleedkussen en verschillende ladekasten voor de was.
Er zijn twee Velux ramen die verduisterd kunnen worden.
We bieden mobiele airconditioning voor warme dagen.

De zolder heeft een vloeroppervlak van 30 vierkante meter, vanwege het schuine dak zijn deze vierkante meters niet meegerekend in het woonoppervlak van 77 vierkante meter. De trap naar boven is veilig en professioneel. Houd er wel rekening mee dat de trap naar de bovenste verdieping niet geschikt is voor kleine kinderen of mensen die slecht ter been zijn. Natuurlijk bieden we je een leuning boven en onder aan de trap. Gewoon uittrekken en inhaken - klaar.

Kleine slaapkamer met stapelbed

Hier vind je een stevig dubbel stapelbed (90 x 200 cm), een ladekast en de meest comfortabele zitzak ter wereld (tenminste!).

Het dubbele stapelbed heeft een slaapoppervlak van 90 x 200 cm en is dus ook geschikt voor volwassenen.

Voor onze jongere gasten bieden we gratis een reisbedje en een kinderstoel aan.

Badkamer

Ook hier bieden we onze gasten basisvoorzieningen. Zo vind je hier:

Douchegel
Shampoo
Zeep
Wattenschijfjes
Cosmetische doekjes
Wattenstaafjes
Toiletpapier
Haardroger

We zorgen natuurlijk voor schone handdoeken.

Garderobe / gang

Direct achter de toegangsdeur is de ruime hal van waaruit de afzonderlijke kamers vertrekken. Afgeschermd door een schuifdeur vind je hier ook de garderobe. Hier vind je voldoende kleerhangers voor je jassen, een schoenenbank, een strijkijzer en strijkplank, evenals een vuurplaats en een EHBO-kit.

Alle stopcontacten zijn voorzien van kinderbeveiliging. De trap naar de zolder kan van boven en beneden worden beveiligd met een uittrekbaar veiligheidshekje voor kinderen.

Ons doel is om de vakantiewoning uit te rusten met alles wat je nodig hebt om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Je kunt de sleutels gemakkelijk uit het sleutelkastje halen. We sturen je de code tijdig voor je aankomst. Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijk welkom met een korte introductie tot de vakantiewoning, laat het ons dan weten.

Gebruik de wasmachine in de kelder. Je vindt er ook een wasdroger. Voor onze kleine gasten bieden we gratis een reisbedje en een kinderstoel aan.

We sturen alle gasten van tevoren een lijst met spullen die je in ons huis kunt vinden, zodat je ze niet hoeft mee te nemen.

We bieden al onze gasten gratis handdoeken en beddengoed.

Natuurlijk hebben we ook aan je veiligheid gedacht. De flat is uitgerust met rookmelders. Je vindt er ook een EHBO-kit, een brandblusser en een branddeken binnen handbereik.

Je hebt de hele flat op de bovenste verdieping en de omgebouwde zolder voor jezelf.

Je bereikt de flat via de voordeur en een trap naar de bovenverdieping. De sleutels kun je halen uit een sleutelkastje naast de voordeur.

Er is een grote carport op de binnenplaats waar een parkeerplaats voor je is gereserveerd.

Neem je fietsen of eBikes mee? Geweldig - je kunt ze veilig en beschermd tegen weersinvloeden stallen in de afsluitbare schuur.

Houd er rekening mee dat de oprit met een breedte van 2,5 meter vrij smal is.

Dit is geen probleem voor "normale" auto's, maar zeer brede SUV's kunnen er misschien niet doorheen. Geen probleem - parkeer gewoon op de oprit.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 37 km

37 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 59 km Flughafen Hamburg

59 km

Station 1 km Bahnhof Reinfeld

1 km

Snelweg-afrit 1 km Reinfeld

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement van 77 vierkante meter (plus zolder met ongeveer 30 vierkante meter vloeroppervlak!) bevindt zich op de bovenste verdieping van een twee-onder-een-kapwoning en is in 2024 uitgebreid gerenoveerd. (Bijna) alles is nieuw, met liefde uitgekozen en samengesteld. De flat is licht en modern ingericht. Natuurlijk is er snelle WLAN (100 MBit).

De vakantiewoning ligt in een rustige woonstraat met weinig verkeer en een- tot tweegezinswoningen. Desondanks bereik je in een mum van tijd het snelwegknooppunt Reinfeld, vanwaar je Lübeck in 10 minuten en Hamburg in 30 minuten bereikt.
Reinfeld is een moderne, door de staat erkende badplaats en staat bekend als de "karperstad". Iets minder dan 8.500 inwoners hebben veel goede redenen om hier te wonen. De stad zelf wordt omgeven door een typisch Noord-Duits landschap.

Er zijn veel fietspaden, een schilderachtig meer met een karperkwekerij en directe verbindingen naar Lübeck, Hamburg, de Baltische kust en Mecklenburg-Vorpommern. Reinfeld maakt deel uit van het HVV-netwerk voor openbaar vervoer, dus je kunt met de regionale sneltrein vanaf het treinstation, dat op slechts 5 minuten lopen ligt, in 28 minuten naar het centraal station van Hamburg.

Het centraal station van Lübeck is de volgende halte in de richting van de kust. Over de kust gesproken - de regionale sneltrein rijdt van Reinfeld naar Travemünde. Stap uit - en je bent op het strand.

Er zijn ongelooflijk veel excursiemogelijkheden, bezienswaardigheden, evenementen, locaties en nog veel meer.

De zee? Geraffineerde badplaatsen zoals Scharbeutz of Timmendorfer Strand liggen op 30 minuten afstand. Travemünde, de Baltische kust in Mecklenburg-Vorpommern, geweldige kustplaatsen zoals Laboe of Wismar en vele fantastische plaatsen en stranden zijn gemakkelijk te bereiken.

Cultuur? Lübeck als Hanzestad en wereldcultuurcentrum. Het Günther Grass Haus, het Buddenbrookhaus, talloze musea - het is onmogelijk om het hier allemaal te behandelen.

De natuur? Holstein Zwitserland, de Herrenteich vijver direct in de stad, het prachtige kustlandschap en alleen al in Sleeswijk Holstein 6 natuurparken. Grote en kleine meren met de mogelijkheid om te zwemmen, een boottocht of een kanotocht te maken.

Sport / Wandelen? Zin in 180 km over de natuurparkwandelroute door 4 natuurparken? Kitesurfen? Zwemmen in de Oostzee? Avontuurlijke zwembaden?

Een grote stad? De kosmopolitische stad Hamburg ligt op precies 28 minuten met de trein van Reinfeld.

Kortom - het is onmogelijk om alle mogelijkheden op te noemen die je hebt met onze vakantiewoning als uitvalsbasis. Maar...

In onze vakantiewoning vind je een voortdurend groeiende map met veel tips over uitstapjes, restaurants en nog veel meer. Wat is het beste avonturenzwembad? Het beste klimpark? Waar is het bijzonder lekker? Waar is het beste winkelcentrum? Bekende, maar ook echte insider tips.

Het bijzondere? We hebben alles zelf getest!


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De accommodatieprijs is inclusief


Beddengoed, handdoeken, alle verbruikskosten zoals verwarming, elektriciteit, water etc., gratis parkeerplaats

120€ per nacht voor maximaal 4 personen

Eindschoonmaak 45

Minimum verblijf 2 nachten

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 30-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Freund

Dhr. M. Freund

Mijn naam is Michael en ik ben al een paar jaar een gepassioneerde huisman. Het belangrijkste in mijn leven is mijn gezin, met wie ik de meeste tijd doorbreng. Ik sta open voor alles wat nieuw is en kijk ernaar uit om onze toekomstige gasten te verwelkomen in onze vakantiewoning.


meer informatie

Objectnummer: 4670584

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4670584.htm

Dhr. Michael Freund

Heilsauring 59

23858 Reinfeld

0049(0) 15733941870

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven