Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Natural

Arico Viejo/ La Sabinita - zwemmen, wandelen, klimmen, individuele vakanties ver weg van het massato

Max.  3   gasten
54m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
54m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 8 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij Casa Natural, (VV-38-4-0104410) , je ideale vakantiebestemming in La Sabinita, op gemiddelde hoogte in een prachtig landelijk landschap, weg van het massatoerisme. Dit charmante vakantiehuis biedt ruimte voor maximaal 3 gasten in een casa van 54 vierkante meter met een groot balkon.
De Casa Natural is uitgerust met tal van voorzieningen die je verblijf onvergetelijk zullen maken.
Je kunt een volledig uitgerust, gezellig en onlangs gerenoveerd appartement verwachten met een ruime woonkamer, een halfopen keuken en een eethoek. De inrichting is in een moderne landhuisstijl met zachte aardetinten, de vloeren zijn overal betegeld. Een hoekbank met uittrekfunctie voor een derde gast, een tv-hoek met zijvitrines en een grote eettafel met bank en fauteuil bij het raam maken de sfeer compleet. Er zijn boeken, spelletjes en een stereo-installatie voor gezellige avonden. Voor koudere avonden is er warmte in de vorm van een mobiele gaskachel of een oude gietijzeren houtkachel.

De halfopen kitchenette is uitgerust met een waterkoker en koffiezetapparaat, mixer, bakgerei, broodrooster en veel servies en glazen die passen bij de sfeer.
Gasten worden verwelkomd met een fruitmand, een fles mousserende wijn en snoepjes. Er is ook een startersset met azijn en olie, zout en peper, suiker, gemalen koffie en koffiefilters.

Via de brede glazen schuifdeuren heb je toegang tot het grote balkon, dat een prachtig uitzicht biedt op het omliggende platteland en de kust en is ingericht met een eettafel met vier stoelen, twee ligstoelen met kussens en een parasol.

De gezellige slaapkamer heeft een 180 cm breed tweepersoonsbed met twee matrassen, romantische verlichting en veel ruimte voor kleding en linnengoed in de grote ingebouwde kledingkast. De slaapkamer heeft een raam en gordijnen om de kamer te verduisteren. Alle ramen en deuren in de Casa kunnen op slot. Er is een kluis in de ingebouwde kledingkast.

De badkamer is een doucheruimte met raam en toilet en een grote spiegel.

Beddengoed, handdoeken, keukendoeken en theedoeken zijn aanwezig en worden wekelijks verschoond in een mand.
Een wasmachine en wasdroger zijn ook beschikbaar in de wasruimte buiten, evenals een strijkijzer en strijkplank.

De buitenruimtes zijn net zo indrukwekkend als de binnenkant. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het grote terras bij het zwembad of ontspan in de tuinen omringd door weelderige vegetatie en prachtige beeldhouwwerken.
Voor barbecueliefhebbers is er een grote stenen barbecue en het kleine, ronde zwembad is ideaal om af te koelen op warme dagen. Let op: dit zwembad is niet omheind en er is geen toezicht, dus ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen.
Er zijn ligstoelen met kussens bij het zwembad en een grote marmeren tafel met stoelen bij de barbecue voor perfecte barbecue-avonden met uitzicht op de ondergaande zon.

Casa Natural is een waar paradijs en de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur. De bovenste boomgaard nodigt je uit om het fruit te oogsten op de gepaste tijdstippen.
Het adembenemende uitzicht op de kust en de zee en het bos, de barranco en de bergen aan de andere kant maken de finca tot een bijzondere plek voor wandelaars, natuurliefhebbers, klimmers en/of mensen die ontspanning zoeken in een bijzondere ambiance.

Casa Natural is een strikt niet-roken accommodatie. Roken is toegestaan buiten de Casa, gooi alsjeblieft geen sigarettenpeuken in de natuur.

We zijn een hondvriendelijke accommodatie en honden mogen vrij rondlopen op het terrein zolang ze geen overlast bezorgen aan medebewoners. Het spreekt voor zich dat honden niet zijn toegestaan in het zwembad.





Boek vandaag nog je verblijf in Casa Natural en beleef een onvergetelijke vakantie in La Sabinita. We kijken uit naar je bezoek!
Licentie- of registratienummer: Casa Natural Signatura: VV-38-4-0104410

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (130x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 11 km

11 km

Supermarkt 2.3 km

2.3 km

Restaurant 2.3 km

2.3 km

Stadscentrum 2.3 km

2.3 km

Bus 2.3 km

2.3 km

Luchthaven 28.5 km TFS

28.5 km

Snelweg-afrit 9 km 39 Arico Viejo

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De finca was vroeger een kleine plattelandsboerderij met fruit-, wijn- en groenteteelt op 490 meter hoogte boven het dorpje La Sabinita in het zuidoosten van het eiland Tenerife.
Het terrein is in zijn oorspronkelijke vorm gelaten. De huidige boomgaard was ooit ook een fruit- en wijnbouwgebied.
Waar nu de drie casa's staan, stond een kleine boerderij en in de lager gelegen tuin bij het zwembad werden groenten verbouwd.
Bij de huidige ingang van de finca staat het eponiem van de finca, de zeer oude en beschermde Pino Gordo.
De paden en droge stenen muren zijn gebouwd in de typische eilandstijl met materialen die typisch zijn voor het landschap. Hierdoor is het rustieke karakter van het hele landgoed bewaard gebleven.


De zeer speciale tip in de prachtige zomertijd op onze finca:

Steeds weer op 13 augustus, als het nieuwe maan is en er geen wolken zijn, kun je een van de spannendste wonderen van de natuur meemaken. Rond 2 uur 's nachts regent het sterren. De Perseïdenregen is een bui van vallende sterren en je kunt deze op deze nacht min of meer over de hele wereld meemaken, mits het nieuwe maan is en absolute duisternis. Het nationale park van Tenerife is een van de populairste plekken om dit spektakel te aanschouwen.

Onze Finca Pino Gordo is de perfecte plek om dit natuurwonder mee te maken, omdat het ver van de actie en in het donker ligt. Als je rond 2 uur 's nachts een ligstoel neerzet in de boomgaard en naar de hemel kijkt, zie je de Melkweg opengaan en de Perseïden neerregenen. En daartussenin de meteoren, die gemakkelijk te vinden zijn.
Ik heb dit spektakel zelf verschillende keren meegemaakt en ik voelde me alsof ik het meisje met de sterrenogen uit het verhaal was en de sterrenregen alleen maar in een schort hoefde te vangen. In feite branden de sterren vaak alleen op de grond.

Je kunt de foto's die ik heb gemaakt zien op de foto's in deze advertentie

De finca ligt op slechts 2,3 kilometer van het dorp Arico Viejo. Hier vind je winkels, een benzinestation, een medisch centrum, een apotheek en restaurants met een typische lokale sfeer. Naar Abades naar zee, met een prachtig zandstrand en een duikschool, is het 11 km, naar El Poris ook.

Klimmers vinden verschillende klimwanden en kloven rond het kleine dorpje ARICO. De Casas Finca Pino Gordo zijn bijzonder aantrekkelijk voor klimmers van alle niveaus, want er zijn twee beroemde en uitdagende klimgebieden en kloven met hoogtes tot 35 meter op slechts een paar kilometer afstand.

de Barranco de Ortiz-kloof voor liefhebbers van boulderen.
De Barranco de El Río kloof van ignimbrietgesteente.
Voor klimliefhebbers:
Ocho klimschool
Klimgebied El Poris
Arico Arriba/Abajo
Tenerife Klimmers Lodge

El Medano ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Finca Pino Gordo en herbergt het grootste surfparadijs van het eiland met een internationaal publiek. Hier zijn al vele wereldkampioenschappen gehouden. El Medano is een levendig vakantieoord en heeft vlakke, mooie zandstranden en er waait bijna altijd een stevige wind. Surfscholen staan hier in de rij.

Handige links:
Red Rock Surf Kite Company
Surfcentrum Playa Sur
Sunset Vliegercentrum
SOGNICANARIAS WATERSPORT
Tenerife kitesurfen

In het kleine vakantieresort Abades, vlak bij Finca Pino Gordo, aan de Atlantische Oceaan, is een supermarkt, een paar restaurants en verder maakt de plaats indruk met zijn prachtige zandstrand en restaurants en bars.

Er is hier een zeer populaire duiklocatie in een beschutte baai met lange riffen van ongeveer 6-20 meter diep en kleine grotten. In het ondiepere water kun je zelfs schildpadden zien in de zeegrasvelden.

Twee duikscholen en drie winkels met duikuitrusting bieden de mogelijkheid om je duikhobby uit te breiden en professioneel te worden.

handige links:
Zeus Duikcentrum Tenerife
Tenerife Duikacademie 5 Sterren Duikcentrum
Divemaster stage Tenerife

De gemeente Arico maakt niet alleen indruk met haar landelijke en traditionele karakter, de charmante kleine gehuchten met de guachinches en de innemende inwoners. Het heeft ook een enorm netwerk van populaire wandelpaden en rondwandelingen van alle moeilijkheidsgraden en voor alle leeftijden.

Maar ook de begeleide "Rondom Arico"-activiteiten zoals roadbiketours, quadtours, hardlooptours en mountainbiketours worden steeds populairder.

handige links

De 20 mooiste wandeltochten rond Arico
De beste wandelroutes in Arico Viejo, Canarische Eilanden ...
Arico - Tenerife - Wandeling op grote hoogte
Fietstochten rond Arico
Bergtochten rondom Arico
Hardlooproutes rond Arico
Mountainbiketochten rond Arico


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 16:00
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis,
We hanteren het hele jaar door dezelfde prijzen, geen seizoensgebonden prijzen!
Honden zijn gratis

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 8 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kostenlose Stornierung bis 8 Tage vor geplantem Check in Bei Stornierungen innerhalb der letzten 8 Tage vor Check in müssen 50 Prozent der gesamten Summe bezahlt werden.

meer informatie:

Aankomst- en vertrekdag vrij te kiezen
Gratis WIFI is beschikbaar in elke casa.
De buitenruimte van de finca wordt 's nachts verlicht door sensoren bij de wooneenheden en de parkeerplaats
De finca is ook tamelijk ongeschikt voor kleine kinderen vanwege de trappen en hoeken en het onbewaakte zwembad. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen.
honden kosten niets extra's, zwembadverbod, we vragen hondeneigenaren om de uitwerpselen van hun hond op te ruimen.
Voerbakken en hondenbedden zijn gratis beschikbaar.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. Schwieren

Mevr. M. Schwieren

Mijn naam is Mona en ik ben een van de helpende handen bij Finca Pino Gordo en ook het eerste aanspreekpunt hier op dit platform. Als je vragen of problemen hebt, of een paar tips voor excursies nodig hebt, help ik je graag.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4671797

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4671797.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 8 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven