Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Alessandra

Todi

Max.  10   gasten
285m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers (+1)
4  Badkamer
Max. 10  gasten
285m²
4 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 11.05 tot 27.09.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 11.05 tot 27.09.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Alessandra is een betoverende woning die plaats biedt aan maximaal 10 personen.
Deze elegante stenen boerderij, volledig gerenoveerd, combineert de charme van traditionele architectuur met het comfort van een moderne omgeving verrijkt met authentieke inrichtingselementen. De zichtbare houten balken en grote panoramische ramen creëren een gastvrije en lichte sfeer, waar u op elk moment van de dag kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van het omliggende landschap.
Het huis is verdeeld over twee verdiepingen, verbonden door een interne trap.
Op de begane grond bevinden zich:
- een ruime woonkamer met banken, tv, open haard, fauteuils en een tafel met stoelen, met directe toegang tot de veranda waar u buiten kunt eten;
- een volledig uitgeruste keuken met oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser, koffiezetapparaat, eettafel met uitzicht en directe toegang tot de tuin;
- een tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer met douche en inloopkast;
- een tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer met douche;
- een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden;
- een badkamer met douche.
De eerste verdieping bestaat uit:
- een woonruimte met een slaapbank voor twee personen;
- een tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer met douche, inloopkast en klein terras.
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

Ondergedompeld in het hart van Umbrië, is Villa Alessandra een perfect toevluchtsoord voor wie op zoek is naar rust en contact met de natuur.
Omringd door groene heuvels en het zoete gezang van de natuur, is de villa de ideale plek om onvergetelijke momenten door te brengen met familie of vrienden, waarbij u de dagelijkse stress achter u laat en het ontspannen tempo van deze betoverende regio omarmt.
Buiten wacht u een oase van ontspanning: een prachtig zwembad, gezuiverd met zout, biedt een panoramisch uitzicht op de golvende heuvels van Umbrië. Hier kunt u tussen de ligbedden, banken en parasols genieten van momenten van totale ontspanning en volop genieten van de schoonheid van het platteland.
Vanuit deze suggestieve hoek kunt u een adembenemend uitzicht bewonderen dat zich uitstrekt over groene heuvels bedekt met weelderige bossen, waaruit boerderijen en fascinerende historische gebouwen majestueus oprijzen en een vleugje magie en geschiedenis toevoegen aan deze prachtige natuurlijke omgeving.
Het grote gazon biedt royale ruimte voor buitenactiviteiten en ontspanningsmomenten. De bloembedden en terrassen, struiken en olijfbomen rondom het pand voegen een vleugje kleur en geur toe, waardoor een betoverende en regenererende sfeer ontstaat.
Om de tuin compleet te maken is er een uitnodigende veranda met tafel en stoelen, ideaal om comfortabel buiten te eten, vanwaar u kunt genieten van het uitzicht op het zwembad en het omringende landschap, waardoor u de essentie van de schoonheid van het Umbrische platteland kunt vastleggen. Het is een plek waar momenten van ontspanning worden omgezet in waardevolle herinneringen om in je hart te bewaren.
Het terrein is volledig omheind en beschikt over een eigen parkeerplaats en automatische poort. De villa is toegankelijk via een korte rit van ongeveer 1,5 km langs een onverharde weg die het Umbrische platteland doorkruist.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Woonkamer 2
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 45 km Perugia

45 km

Station 40 km Perugia

40 km

Snelweg-afrit 4.5 km Todi-Orvieto

4.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Alessandra ligt ongeveer 9 km van Todi, in de Tibervallei, in het hart van de regio Umbrië.
Deze prachtige villa is een ideaal startpunt voor het ontdekken van de meest populaire bestemmingen van deze regio, bekend als het "Groene Hart van Italië". Met zijn rijke geschiedenis, kunst en cultuur, samen met adembenemende landschappen en natuurlijke omgevingen, zal dit gebied unieke momenten en onvergetelijke ervaringen kunnen bieden.
Vanaf hier zijn kunststeden en historische dorpen gemakkelijk bereikbaar voor dagtochten, op ongeveer een uur rijden. Tot de niet te missen bestemmingen behoren: Todi, een middeleeuwse stad die op de top van een heuvel staat, met de majestueuze kathedraal en de tempel van San Fortunato; Perugia, een Etruskische stad met duizend jaar oude muren, die betovert met zijn historische en artistieke charme; Assisi, met de majestueuze basiliek van San Francesco, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, een pelgrimsoord en contemplatie; Gubbio, een stad die bekend staat om zijn middeleeuwse sfeer, het majestueuze Piazza Grande en het Palazzo dei Consoli; Orvieto, met de prachtige kathedraal van Santa Maria Assunta en de karakteristieke Pozzo di San Patrizio; daarnaast zullen Spoleto, Foligno, Terni, Norcia, Spello en Città della Pieve en de dorpen Montefalco, Bevagna en Narni u betoveren in een sfeer van vervlogen tijden. En als u verder dan de grenzen van Umbrië wilt verkennen, zijn Florence en Rome in ongeveer 2 uur met de auto te bereiken.
Onder de natuurlijke schoonheden van de regio vinden we de watervallen van Marmore, een van de hoogste van Europa, het suggestieve meer van Trasimeno en zijn pittoreske dorpjes aan de oevers, zoals Castiglione del Lago en Passignano sul Trasimeno, de Fonti del Clitunno en Rasiglia, die met hun kristalheldere water geeft u een betoverende sfeer.
De mogelijkheden om te wandelen, paardrijden en mountainbiken zijn eindeloos op het Umbrische platteland of in de vele parken en natuurreservaten van de regio, waaronder het Monte Subasio Park, het Colfiorito Park, het Tiber River Park en het Sibillini-gebergte. Gezinnen zullen kunnen genieten van leuke dagen in de avonturenparken speciaal voor kinderen, terwijl de meer avontuurlijke mensen ook kunnen raften, kanoën en paragliden, waarbij ze zich volledig onderdompelen in de prachtige Umbrische natuur.
Onder de vele activiteiten waaraan u kunt deelnemen, zijn er bezoeken aan boerderijen en heerlijke proeverijen van heerlijke lokale wijnen, waaronder Sagrantino di Montefalco DOCG, Torgiano Rosso Riserva en Grechetto. Bovendien krijgt u de gelegenheid om typische Umbrische producten te proeven, zoals olijfolie, kazen, truffels en vleeswaren, de echte hoofdrolspelers van het uitstekende eten en de wijn van deze regio.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief:
woning geheel schoon opgeleverd en voorzien van beddengoed en handdoeken; wekelijkse wissel van linnengoed; nutsvoorzieningen (elektriciteit - water - gas voor keukengebruik); airconditioning; Wifi; tuin- en zwembadreiniging; Polis "Easy Rent" (aanvullende verzekering voor accidentele schade aan de woning, tot een maximum van € 3.000,00 en met de voorziene beperkingen).

Bij de huurprijs is niet inbegrepen (te betalen bij aankomst):
eindschoonmaak € 200,00; kleine en middelgrote huisdieren op aanvraag toegestaan ​​(maximaal 1 per week) € 50,00 per week; verwarming naar verbruik; extra schoonmaak; extra linnenwissel; toeristenbelasting € 1,50 per persoon per nacht, voor maximaal 4 nachten (kinderen onder de 15 jaar vrijgesteld).

Borg (te betalen bij aankomst): € 500,00

Inchecken: van 16.00 tot 19.00 uur
Uitchecken: van 08:00 tot 09:30 uur

Opening zwembad: van 1 mei tot 30 september

Houd er rekening mee dat:
- Boekingen voor jeugdgroepen zijn onder voorbehoud van goedkeuring.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Anita Villas di Boria Emanuele
Dhr. E. Boria

Dhr. E. Boria

Anita Villas is een makelaarskantoor gevestigd in de regio Marche, gespecialiseerd in de verhuur van villa's met privézwembad en vakantiehuizen in Italië. Al meer dan 10 jaar selecteren wij onze vakantiehuizen zorgvuldig op zoek naar kwaliteit, stijl, comfort en een goede ligging tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij een grondige kennis van onze vakantiehuizen en ons territorium, kunnen we u een volledig advies geven en u een gepersonaliseerde assistentiedienst bieden voor elk van uw individuele verzoeken. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren over de ideale accommodatie voor uw vakantie in Italië. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4673740

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4673740.htm

Dhr. Emanuele Boria

Via Vittorio Emanuele, 1

61040 Mondavio

0039(0) 0721987073

IT02483900417

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 11.05 tot 27.09.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven