Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus in Edenkoben mit eigenem, abgeschlossenem Garten

Edenkoben

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Gun jezelf een time-out en geniet van een onvergetelijke vakantie in ons charmante vakantiehuis in Edenkoben aan de zuidelijke wijnroute in de deelstaat Rijnland-Palts. Het vakantiehuis ligt op een idyllische en rustige locatie - toch in het centrum van het dorp en afgelegen - in de ca. 900 m2 grote tuin. Het biedt 50 vierkante meter ruimte voor maximaal vier personen en heeft een slaapkamer met twee bedden, een slaapkamer met een bed en twee uittrekbare slaapbanken in de woonkamer. De badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en wasmachine.

Het hart van het huis is de woonkamer met een uitnodigende open haard en een gezellige zithoek die uitnodigt om te blijven hangen en te ontspannen. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een vaatwasser, magnetron, mini-oven, broodrooster, ei en waterkoker en twee koffiezetapparaten (waaronder een SENSEO), evenals het essentiële zoals een koelkast en elektrische kookplaat. Een tv, gratis Wi-Fi, bordspellen en boeken zorgen voor entertainment en comfort.
Centrale verwarming zorgt voor een constante gezellige warmte.

Het vakantiehuis heeft een eigen omheinde tuin, die uitnodigt om te ontspannen en te genieten, en alleen te delen met vogels en eekhoorns. Er is een barbecueplaats beschikbaar waar je buiten heerlijke maaltijden kunt bereiden. Het terras is de perfecte plek om de dag af te sluiten met een glas wijn en te genieten van het schilderachtige uitzicht. De "zwevende ligstoel" is het hoogtepunt van de tuin; je kunt er alleen of met z'n tweeën op ontspannen en met al je zintuigen genieten van de natuur.

Er is een gratis parkeerplaats direct bij het huis.

Het huis is rookvrij.

Het vakantiehuis is omgeven door een adembenemend natuurlandschap dat uitnodigt tot wandelen en verkennen. Geniet van de rust en schoonheid van het omliggende platteland en laat het leven van alledag achter je.

Boek nu je droomvakantie in ons vakantiehuis in Edenkoben en beleef een onvergetelijke tijd.

We kijken uit naar uw bezoek!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x189 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 120 km Frankfurt

120 km

Station 1 km Edenkoben

1 km

Snelweg-afrit 1 km Edenkoben, A65

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Edenkoben ligt aan de Duitse wijnroute in het midden van de stedendriehoek Mannheim, Kaiserslautern en Karlsruhe, meer precies in het midden tussen Neustadt/Weinstrasse en Landau/Pfalz, aan de oostelijke rand van het Haardtgebergte en aan de voet van Villa Ludwigshöhe, de zomerresidentie van koning Ludwig van Beieren. De omgeving wordt gekenmerkt door wijngaarden en bossen en biedt een speciaal soort natuurbeleving. Van hieruit kun je wandelen/fietsen, afhankelijk van je stemming en conditie. Wandelaars komen aan hun trekken met een netwerk van 400 km aan langeafstands- en lokale paden, dus er is voor elk wat wils. De bekroonde wandelroute "Pfälzer Weinsteig" is een bijzonder hoogtepunt voor alle wandelaars. De echte sportievelingen kunnen de beklimming van de Kalmit (673 meter boven zeeniveau) ondernemen, het hoogste punt van de zuidelijke wijnroute. Bijzonder in het hele Pfälzerwald zijn de verzorgde hutten van de 'Pfälzer Waldverein' en de 'Naturfreundehäuser', die tijdens het wandelen voor voldoende gezonde lucht zorgen om honger en dorst op afstand te houden. De huttencultuur in de Pfalz heeft onlangs speciale erkenning gekregen door haar opname in het immaterieel cultureel erfgoed van Duitsland. Excursies zijn in alle richtingen een bijzondere ervaring, of het nu in westelijke richting door het Pfälzerwald, in oostelijke richting door de Rijnvlakte of in noordelijke of zuidelijke richting langs de wijngaarden van de zuidelijke wijnroute is. De nabijgelegen Elzas ligt ook op niet meer dan een half uur rijden.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:30
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De lokale toeristenbelasting van momenteel 1,- €/dag en persoon wordt bovenop de accommodatieprijs in rekening gebracht.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

meer informatie:

Vermeldenswaard is ook het vrijetijdscentrum "Alla-Hopp" aan de rand van Edenkoben met veel gratis parkeerplaatsen - een speeltuin voor jong en oud en sanitaire voorzieningen. Het gebruik van de hele faciliteit is gratis voor iedereen.
Het kasteel Hambach (beschouwd als de wieg van de Duitse democratie) en de Villa Ludwigshöhe (zomerresidentie van koning Ludwig van Beieren) liggen op korte afstand. De oudste stoeltjeslift van het land brengt je naar kasteel Rietburg met zijn wildreservaat en een openluchtterras met een prachtig uitzicht over de bossen en wijngaarden van de zuidelijke wijnroute.

Andere vrijetijdsbestedingen zijn de Hilschweiher vijver met roeiboten in Edenkoben, het Reptilium en de dierentuin in Landau (ca. 10 km), het Holiday Park in Haßloch (ca. 15 km) en het Kaiserdom, Technikmuseum, Sealife in Speyer (ca. 20 km) waar je ook de mogelijkheid hebt om een boottocht op de Rijn en de Oude Rijn te beleven.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie E. Kohl

Familie E. Kohl

Beste geïnteresseerde, Om eerlijk te zijn: we zijn voor het eerst bij de verhuur van vakantiehuizen terechtgekomen omdat we niet wisten wat we met een stuk grond en het oude huis erop aan moesten. Mijn vrouw Uschi was van mening dat ze zich kon voorstellen dat het contact met vakantiegasten heel interessant en afwisselend zou zijn; dus hebben we geïnvesteerd - ondertussen "doen" we dit al meer dan 25 jaar waarin mijn vrouw letterlijk is gemuteerd tot een "herbergmoeder" - en we hebben er nog steeds plezier en plezier in. De conciërge


Andere accommodaties van Familie E. Kohl


meer informatie

Objectnummer: 4674023

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4674023.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven