Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Anse de Pramousquier Veronese App.4208

COTE D` AZUR, VAR, ZUID-FRANKRIJK, tussen St.Tropez+ Le Lavandou +Hyère/ Toulon

Max.  6   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
40m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 27.04 tot 31.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 31.05.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Welkom in onze vakantiewoning Anse de Pramousquier Veronese App.4208 in Le Lavandou- Pramousquier, direct aan het langzaam aflopende zandstrand in het mediterrane park met panoramisch uitzicht op zee en de vuurtoren op het eiland Levant.

Anse de Pramousquier is een klein vakantieoord direct aan het strand (pieds dans l'eau). Ons appartement op de 2e verdieping, 40 m² + 7 m² balkon wordt gekenmerkt door zijn 2 niveaus: In de woonkamer met balkon staat een slaapbank (160X200), die ook dienst doet als comfortabele zitplaats naast 2 fauteuils (ca. 150 romans, reisgidsen, woordenboek, spelletjescollectie zijn aanwezig) Een grote flatscreen (ARD, ZDF, BR, Arte, 3SAT, Franse en Engelse zenders) hangt aan de muur in het woongedeelte, gescheiden door een buffet staat de eettafel met 6 stoelen. De kitchenette is uitgerust met een 4-pits kookplaat, magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. We hebben keukenmachines, broodroosters, waterkokers en een zeer royale selectie servies en glazen. We vinden een toilet, wastafel en douche op dit niveau erg handig. Voor onze kleine gasten hebben we 1 stapelbed, 1 babyreisbedje, 1 kinderstoel (2 rails voor de trap). De 2e badkamer met bad en WC bevindt zich op zolder, daarnaast de ruime slaapkamer met tweepersoonsbed (180X200) ook met uitzicht op zee. Beddengoed moet worden meegebracht voor alle bedden. Om redenen van netheid en hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan in ons appartement, ze zijn ook niet toegestaan op de stranden, zelfs niet met een leiband. Ons appartement is geschikt voor mensen met een allergie.
BADKAMER+SANITAIR : Badkuip, douche, 2 haardrogers, handdoeken niet voorzien, 2 WC, 2 wastafels, droogrek,
KEUKEN/ WOONHUIS : ingerichte keuken, 4-pits kookplaat, espressomachine, koel-vriescombinatie, vaatwasser, koffiezetapparaat, micro-oven, mixer, keukenmachine, broodrooster, waterkoker, 2 stofzuigers, 1 stofzuiger, bezem, dweil, vliegenhor, verwarming, mobiele airconditioning, kluis, ventilator, strijkplank, strijkijzer,
KINDEREN: kinderstoel, 2 kinderstapelbedden, babyreisbed, 2 traphekjes, zandspeelgoed, bordspellen, ballen en meer
ENTERTAINMENT: ontvangst van verschillende Duitstalige tv-programma's op de flatscreen, spelletjescollectie, bibliotheek (ca. 150 boeken, kaarten, reisgidsen, romans), W-LAN (te boeken via Pierre et Vacances),
Extra voorzieningen: Brandalarm, branddeken, EHBO-kit, wasmachine en wasdroger tegen betaling beschikbaar in de boetiek.
Mediterrane altijd bloeiende tuin met paden en kunstmatige beek, gemeenschappelijk terras met ligstoelen, voetdouche, speeltuin, tafeltennis, volleybalveld, jeu de boules baan, kinderzwembad met buitendouche, strandstoelen en matten in het appartement. Balkonmeubilair mag niet worden meegenomen naar het strand.
Parkeerplaatsen, onze kleine ondergrondse parkeergarage bij de prijs inbegrepen.

Droom met ons van het paradijs op het strand.
We kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Slaapplaatsen

Kinderkamer
Stapelbed
Slaapkamers
Tweepersoonsbed (200x180 cm)
Babybedje
Woonkamer
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 130 km Nizza oder Marseille

130 km

Station 30 km Hyère

30 km

Snelweg-afrit 30 km Hyère

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het strand van Pramousquier in Le Lavandou, een schilderachtig paradijs aan de Côte d'Azur.
Mediterrane, altijd bloeiende tuinen met paden en kunstmatige beek, gemeenschappelijk terras (solarium) met ligstoelen, voetdouche, speeltuin, tafeltennis, volleybalveld, jeu de boulesbaan, kinderbad met buitendouche.
De idyllische baai van Pramousquier wordt beschermd door het Moorse gebergte en de beroemde Cap Nègre. Pramousquier maakt deel uit van de verzorgde badplaats Le Lavandou met zijn 12 stranden en talrijke winkels en diensten. St. Tropez met de bergdorpjes Ramatuelle en Gassin en Bormes les Mimosas en Hyères liggen op slechts 30 kilometer afstand. Boottochten naar de eilanden voor de kust Le Levant, Porquerolles en Port Cros en het exotische park Rayol zijn een belevenis. Verschillende kustpaden en een fiets/wandelpad (voormalige spoorlijn) leiden naar verborgen baaien en geweldige uitzichten. Talrijke wijnhuizen in het achterland nodigen je uit om hun wijnen te proeven. (Pierrefeu, Collobrières) De tocht door kastanjebossen naar het klooster Chatreuse de la Verne is ook uniek. Je vindt veel informatie over de boetieks, musea, dierentuinen en parken in onze documenten en kaarten. Je kunt ook gemakkelijk het centrum van Toulon/Marseille bereiken met de bus/trein. Bushalte op ca. 100 m afstand.
Vrijetijdsactiviteiten in de buurt: Minigolf, mountainbiken, nordic walking, fietsen, zwemmen, zeilbootverhuur, zeilen, zeilschool, surfen, motorbootverhuur, surfschool, duiken, duikschool, peddelen, waterfietsverhuur, waterskiën, snorkelen, windsurfen, windsurfschool, tennis, tafeltennis, beachvolleybal, Volleybal, jeu de boulesbaan, kinderzwembad, speeltuin, zonnebaden, winkelen, sightseeing, wandelen, wijnproeven, dierentuin, golf (18 holes, Valcros), vogelpark, musea, kunst, cultuur, excursies, marktbezoek, of gewoon ontspannen op het balkon of op het strand.
Winkelmogelijkheden: bakkerijproducten in het strandcafé (50m) en kleine winkels (Proxi) (300m, seizoensgebonden van juni tot september), andere winkels (supermarkten, weekmarkten) in Cavalière, Le Lavandou, Rayol, Cavalaire, Hyère, klantenkaarten beschikbaar,
Locatie en omgeving: strand 50 m, 4 restaurants op het strand: vanaf 50 m,(in het seizoen) artsen / apotheken in Le Lavandou: 8 km, station: 30 km Hyères, station Toulon: 41 km, Nice: 131 km, Cannes: 105 km Marseille: 113 km, St..Tropez: 30 km, Hyères: 30 km, bushaltes op een steenworp afstand van de residentie


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting (per persoon/per nacht) wordt in rekening gebracht door de gemeente Le Lavandou, door ons geïnd en overgemaakt aan de gemeente Le Lavandou.
Indien een verblijf in onze vakantiewoning niet mogelijk is vanwege overheids- en/of gezondheidsvoorschriften, is na overleg uiteraard een kosteloze annulering mogelijk.
Informeer naar een annuleringsverzekering.
De eindschoonmaak wordt door de gasten gedaan. Een externe schoonmaker kan worden aangevraagd.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Terms of payment (special conditions may apply): Deposit upon reservation: 40% rent (forfeited in case of cancellation, if without replacement rental), remaining payment 1 month before arrival (forfeited in case of non-occupancy, if without replacement rental except for share of consumption-dependent additional costs. If a stay in our holiday flat is not possible due to government and / or health regulations, a cancellation free of charge is possible by arrangement. We recommend that you consider taking out travel cancellation insurance.

meer informatie:

Neem je eigen bed- en toiletlinnen mee. Er zijn voldoende tafelkleden, stoelkussens, wollen dekens, dekbedden en kussens aanwezig. De hoezen voor de fauteuil en slaapbank zijn ook beschikbaar om te verschonen. Alles kan gewassen worden op 30° in de boetiek.
De flat wordt schoon en netjes achtergelaten door de huurders. Onze dweil- en stofzuigrobot en voldoende schoonmaakmateriaal staan tot je beschikking. We organiseren graag een externe schoonmaker als je dat wilt, op voorwaarde dat de flat bezemvrij en opgeruimd is en het keukentje en de inboedel schoon zijn, als we iemand kunnen vinden voor de vertrekdatum. De betaling wordt dan gedaan tussen de gast en de schoonmaker.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Christopher A. uit Geneve

5,0
5 5 5 5 5
Toon Frans

Een klein paradijs.

Mijn vrouw, onze twee kinderen en ikzelf waren al bekend met de residentie, en we hebben altijd van dit kleine stukje paradijs aan het strand van Pramousquier gehouden. Onder alle accommodaties die we hebben bezocht, heeft het huis van de familie Glöckner echt ons hart gestolen!

Dit duplexappartement, vlak bij het strand, is opmerkelijk goed ingedeeld en voorzien van alles wat nodig is om optimaal van onze vakantie te genieten. Het was gewoon perfect. Zelfs buiten het hoogseizoen hadden we het strand voor onszelf, hebben we genoten van de prachtige bloemencorso van Le Lavandou en hebben we een heerlijke week met het gezin doorgebracht. We hadden zelfs het geluk om aanwezig te zijn bij de opening van de strandbar!

We kijken uit naar ons volgende bezoek en raden deze verhuur ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie K. Glöckner

Familie K. Glöckner

Hier op het balkon (gefotografeerd door aardige buren) genieten we van ons paradijs op het strand. Het uitzicht op de golven en de zonnestralen die weerkaatsen op het water is pure ontspanning voor ons. We brengen hier al tientallen jaren veel tijd door in Zuid-Frankrijk en zijn blij dat we deze heerlijke plek kunnen aanbieden aan onze vrienden en aan degenen die ...... voor vele weken willen bezoeken, zoals wij en enkele anderen al doen. Velen komen ook elk jaar terug! Elk seizoen heeft voor ons zijn eigen bijzonderheden: bloeiende mimosa's langs de kant van de weg, de geur van vers fruit, een bloemencorso in de lente, wandelingen langs de kust over de smokkelpaden, vuurwerk op het strand in de zomer, zwemmen in warm water, warme temperaturen in de herfst. Kunst en cultuur het hele jaar door.....un is nooit saai. We spreken Duits, Frans en Engels


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 468738

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/468738.htm


«Anse de Pramousquier Veronese App.4208» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 31.05.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven