Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zeeland Chalet Lanske

Scharendijke

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Voor een allround geslaagde vakantie-ervaring, ontdek het plezier van je vakantie in ons Zeeuwse Chalet Lanske, gelegen in Scharendijke in Zeeland. Ons charmante chalet is ruim en volledig ingericht, met een grote woonkamer inclusief eethoek en keuken. Het is geschikt voor maximaal 4 gasten in 40 vierkante meter leefruimte.
De badkamer is uitgerust met een douche en wastafel en er is ook een apart toilet.
In de woonkamer heeft ons chalet een flatscreen-tv met satellietverbinding.
Het is daarom de perfecte accommodatie voor een klein gezin of een stel.
Op het 140 vierkante meter grote, volledig omheinde terrein is er een ruim terras met aangrenzend gazon. Comfortabel tuinmeubilair staat voor je klaar in ons tuinhuisje.
Kortom: met ons Zeeuwse chalet kun je echt optimaal genieten van je vakantie!

Ons chalet is van alle gemakken voorzien om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een combimagnetron/grill, waterkoker en koffiezetapparaat. De woonkamer is gezellig ingericht en biedt een tv en gratis Wi-Fi voor je vermaak.

Buiten wacht een prachtig aangelegde tuin op je, waar je kunt genieten van de frisse lucht en kunt ontspannen. Er is ook een permanente barbecueplaats, ideaal voor de zomeravonden. Het terras is een andere geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Voor jouw gemak is er een parkeerplaats op de camping.

De badkamer is uitgerust met een haardroger en het hele appartement is gereserveerd voor niet-rokers. De slaapkamers zijn gezellig ingericht en voorzien van aangename opbergruimte.

Het Zeeuwse Chalet Lanske is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Met zijn rustige ligging, moderne voorzieningen en gezellige interieur is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Zeeland. Boek nu je verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.7 km

2.7 km

Meer 1.3 km

1.3 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.9 km

0.9 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 70 km Flughafen Rotterdam Den Haag

70 km

Station 34 km Bahnhof Goes

34 km

Snelweg-afrit 45 km Hellegatsplein A29 / A59

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het Zeeuwse Scharendijke, een gezellig dorpje in het Noorden, ligt camping Witte Molen, een rustige familiecamping. Er staan 24 vaste chalets op de camping. Caravans & tenten kunnen er niet terecht. De Witte Molen is mooi aangelegd en goed onderhouden. Direct voor chalet 17 is een leuke, kleine speeltuin met schommels, glijbaan, wip en trampoline. Er is geen toezicht of animatieprogramma op Camping de Witte Molen. Op Camping de Witte Molen heerst een gezellige en ontspannen sfeer. De chalets worden voornamelijk gebruikt door de eigenaren, de huurders van de chalets bestaan meestal uit gezinnen, oudere gasten, watersporters en duikers die op zoek zijn naar rust, vrijheid, gezelligheid en ontspanning.
De camping ligt aan de rand van het gezellige Zeeuwse dorp Scharendijke, op ongeveer 1,5 kilometer van het mooiste Noordzeestrand van Nederland, de Brouwersdamstranden. De stranden van het Grevelingermeer liggen op slechts 1 kilometer afstand. De duikplekken aan het Grevelingermeer zijn ook te vinden in Scharendijke en het naburige Den Osse. Op de Brouwersdam zijn er diverse mogelijkheden voor kitesurfen, windsurfen, strandzeilen, kite buggy rijden, maar natuurlijk ook uitgebreide & ontspannen strandwandelingen. Zeer goed aangelegde fietspaden nodigen uit tot het maken van uitstapjes naar de buurdorpen op Schouwen-Duiveland. Renesse, Brouwershaven, Burgh-Haamsteede en Zieriksee liggen allemaal op fietsafstand. Voor mountainbikefans is er zelfs een uitdagende MTB-route uitgezet in het bos van Westenschouwen. Er zijn nog veel meer leuke en spannende ideeën voor uitstapjes, ongeacht het weer. Er is immers nooit slecht weer op Schouwen-Duiveland, alleen de verkeerde kleren. :-)

Er is een goed gesorteerde Plus supermarkt in het dorp, op loopafstand.
Plus 6 restaurants voor elke smaak!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kosten voor elektriciteit, water en gas zijn bij de prijs inbegrepen. Ook inbegrepen is een eindschoonmaak na vertrek voor 60,00 EUR.

De betaling gebeurt in twee fasen. De aanbetaling (35% van de huurprijs) wordt binnen 14 dagen na boeking per bankoverschrijving voldaan.
Het resterende bedrag moet uiterlijk 4 weken voor aankomst van de huurder worden betaald.
Er wordt een borg van € 200,00 overeengekomen. Deze moet worden overgemaakt bij de eindbetaling. Het zal worden terugbetaald na de huurperiode minus de toeristenbelasting voor het jaar 2024 (ter oriëntatie was dit in 2023: 2,04 € van 1 mei tot en met 31 augustus 2023 (andere periodes in 2023 1,83 €) per persoon per nacht), de eindschoonmaak en eventuele schade aan het chalet of de uitrusting wordt terugbetaald per bankoverschrijving door de verhuurder. Terugbetalingen vinden meestal plaats binnen 14 dagen na vertrek.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Lösung des Mietvertrages / Annulierung Es gelten die Vereinbarungen des Mietvertrages. Sollte der Mieter aus irgendeinem Grunde diesen Mietvertrag kündigen, wird der Vermieter ihm nach schriftlicher Kündigung bis 30 Tage vor Mietbeginn 100 % der erhaltenen Anzahlung (35 % des Mietpreises) erstatten. Bei Kündigung einen Monat oder kürzer vor Beginn der Mietperiode erfolgt keine Rückerstattung mehr. Selbstverständlich wird bei einer Stornierung des Aufenthalts aufgrund einer Einreise- oder Rückreisesperre hervorgerufen durch Ereignisse wie die "Corona-Pandemie" nach Absprache unter beiden Parteien auch eine kurzfristigere Stornierung kostenfrei akzeptiert.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. K. Lanske

Dhr. K. Lanske

We reizen al jaren met veel plezier naar Schouwen-Duiveland. Sindsdien zijn we fan van Scharendijke en omgeving. We houden van de mix van natuur, strand, zee en de talloze mogelijkheden om te bewegen. De vele spannende excursiemogelijkheden en de gevarieerde horeca hebben ons helemaal over de streep getrokken. Daarnaast biedt Zeeland alles wat een kinderhartje begeert. Met ons chalet hebben we eindelijk de mogelijkheid om regelmatig ter plaatse te zijn en ons thuis te voelen op camping De Witte Molen. Wij vinden het belangrijk dat jij je ook zo voelt in ons chalet. Daarom hebben we ons chalet uitgebreid ingericht. Het zal je een aangenaam verblijf bieden niet ver van de Nederlandse Noordzee.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 470550

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/470550.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven