Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ostseeferienhaus Achtern Diek

Schönberger Strand

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek het paradijs aan de Oostzee in ons charmante vakantiehuis "Ostseeferienhaus Achtern Diek", op slechts 300 meter van het strand van de Oostzee. Dit vakantiehuis ligt dicht bij het pittoreske Oostzeestrand in de baai van Kiel en biedt 100 vierkante meter ruimte voor maximaal 6 gasten. Het heeft 3 gezellige slaapkamers en 2 badkamers, waardoor comfort en privacy gegarandeerd zijn.

Het huis is uitgerust met moderne voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De ruime keuken is uitgerust met een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat en biedt genoeg ruimte om te koken en van maaltijden te genieten. De gezellige woonkamer heeft een tv met multimedia waaronder DAZN en Netflix, Alexa, en een open haard die een warme en uitnodigende sfeer creëert op kille avonden. WLAN is natuurlijk inbegrepen.

Voor onze jongere gasten hebben we een kinderbedje en een kinderstoel voorzien. Het huis heeft een wasmachine, strijkijzer en haardroger zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het huishouden tijdens je verblijf.

Het vakantiehuis is omgeven door een prachtige tuin van 1000 vierkante meter, die volledig omheind is en uitnodigt om te ontspannen en te spelen. Je kunt barbecueën op het terras en genieten van de frisse zeelucht in je seizoensgebonden strandstoel. Er zijn ook twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Voor wellnessliefhebbers biedt het huis een sauna waar je kunt ontspannen na een dag op het strand. Het vakantiehuis is rookvrij en biedt een allergievriendelijke omgeving.

Strandedeka, restaurants, viskraampjes, fietsverhuur en een minigolfbaan liggen allemaal op loopafstand, wat het aanbod voor een perfecte vakantie aan de Oostzee compleet maakt. Boek nu en beleef onvergetelijke dagen in vakantiehuis Achtern Diek!

Met zijn rustige en idyllische ligging is "Ostseeferienhaus Achtern Diek" de perfecte plek voor een ontspannen vakantie aan de Oostzee. Geniet van het adembenemende uitzicht op de zee en het omliggende landschap en laat het leven van alledag achter je. We kijken uit naar je bezoek!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Babybedje
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 100 km Hamburger Flughafen

100 km

Station 0.7 km Bahnhof Schönberger Strand

0.7 km

Snelweg-afrit 27 km Kiel

27 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het strandleven vind je op kilometerslange zandstranden. Bouw zandkastelen, lees comfortabel, verzamel schelpen, snoei in een strandstoel, loop blootsvoets door het zand, zwem, plons of snorkel in zee, laat gewoon de zon lui op je huid branden of kijk 's avonds met z'n tweeën dromerig naar de zonsondergang. De fijne zandstranden aan de Oostzee zijn vooral populair bij gezinnen. Hier kunnen de kleintjes naar hartenlust rondrennen en spetteren in het ondiepe water. En de volwassenen kunnen achterover leunen en ontspannen in een strandstoel. Vakantie aan de Oostzee? Ja, "Brazilië" en "Californië" is de naam van het rustige, zeven kilometer lange zandstrand ten westen van de Oostzeebadplaats Schönberger Strand. Eerst fiets je over de dijkpromenade, dan ga je verder over het Oostzeekustfietspad - de eerste dag naar Laboe, de tweede dag naar Schönberger Strand. Trakteer jezelf op een omweg naar de watermolen in Hohenfelde en het landgoed Schmoel met zijn indrukwekkende poortgebouw. En nog een tip: op het museumstation kun je prachtige nostalgische treinen bekijken. Neem de veerboot naar Kiel om te winkelen of maak een dagtocht met de veerboot naar Denemarken - het is de moeite waard.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De genoemde prijzen gelden voor een bezetting van maximaal 6 personen en zijn inclusief alle verbruiksafhankelijke bijkomende kosten en WLAN, sauna en eindschoonmaak.

Borg: 100,00 EUR, vanaf 2 honden 200,00 EUR (wordt terugbetaald na vertrek volgens de voorwaarden)

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Reiserücktritt Der Gast kann vor dem Anreisetag jederzeit vom Vertrag zurücktreten. Der Eigentümer verliert dadurch den Anspruch auf den Vermietungspreis, macht für diesen Fall jedoch nachfolgende pauschale Stornogebühr unter Berücksichtigung der ersparten Aufwendungen mit sofortiger Fälligkeit geltend: – bis zum 49. Tag vor Reiseantritt: 20 % vom Reisepreis, mindestens jedoch EUR 200,- – bis zum 35. Tag vor Reiseantritt: 30 % vom Reisepreis – bis zum 21. Tag vor Reiseantritt: 60 % vom Reisepreis – bis zum 14. Tag vor Reiseantritt: 90 % vom Reisepreis – ansonsten 100% des Reisepreises Bei Nichtinanspruchnahme der Vermietungsleistung ist der Eigentümer zur baldmöglichsten anderweitigen Vermietung verpflichtet, um Ausfälle zu vermeiden und den Schaden so gering wie möglich zu halten. Eine Bearbeitungsgebühr von 200,- Euro steht dem Eigentümer trotzdem zu. Ich empfehle den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Rücktrittserklärungen müssen in jedem Falle schriftlich erfolgen und sind direkt an den Eigentümer zu richten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. H. Reinhart

Dhr. H. Reinhart

"Ik heb een droom" Martin Luther King sprak deze beroemde woorden in de strijd voor burgerrechten in de jaren 1960. Ik heb ook een droom, of als je wilt, een visie. Ik wil voor mijn gasten het verschil maken met andere agenten! Ik wil een plek creëren waar onze gasten zich thuis voelen! Ik leef om mijn gasten een heerlijke vakantie te bezorgen! Ik wens je veel plezier en een heerlijke vakantie aan de Oostzee. Uw Holger Reinhart


Andere accommodaties van Dhr. H. Reinhart


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 471192

Laatst bijgewerkt: 01.03.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/471192.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven