Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
63m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
63m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Onze vakantiewoning Möwenburg, ingericht in Scandinavische stijl, is ongeveer 62 vierkante meter groot en biedt plaats aan 4 personen. Het maakt deel uit van een overzichtelijk complex met korte afstanden. Een parkeerplaats hoort bij de woning. Gelegen in het centrum van de stad in een doodlopende straat met weinig verkeer, is Möwenburg slechts ongeveer 170 meter van het strand, de promenade en de pier. De keuken (ze zeggen kombuis in het noorden) is volledig uitgerust met fornuis, afzuigkap, koelkast, oven, broodrooster, eierkoker, handmixer en een magnetron. Wasmachine en droger maken deel uit van het appartementencomplex en bevinden zich in de kelder. De keuken is geïntegreerd in een woon- en eetruimte die uitkomt op het balkon. Op hetzelfde woonniveau is er een badkamer met douche en toilet, een slaapkamer voor 2 personen, evenals een hal en berging. Uiteraard staan TV en radio tot uw beschikking. De ruime zolder, die bereikbaar is via de houten trap in de slaapkamer, biedt niet alleen twee extra bedden op een indrukwekkend vloeroppervlak, maar ook individuele vrijheid voor vrijetijdsbesteding in een gezellige ambiance. De accommodatie is grotendeels identiek aan de Seeschwalbe vakantiewoning, die ongeveer 400 meter van Möwenburg ligt. Dus u heeft de keuze.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 20 km Kiel Holtenau

20 km

Station 18 km Kiel Hbf

18 km

Snelweg-afrit 18 km Kiel

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Schönberger Strand is ook een van de bekendste surfgebieden in Sleeswijk-Holstein, en surf- en zeilscholen staan klaar om u te voorzien van materiaal en training. Vanuit uw appartement is het slechts een paar honderd meter naar de zeilprofessionals en naar uw eerste pogingen op de surfplank - we zijn heel dicht bij het water gebouwd! Cultureel geïnteresseerde gasten vinden niet alleen een breed aanbod in Kiel, op 22 kilometer afstand, maar ook in de hoofdplaats Schönberg (4 kilometer), die haar gasten musea biedt zoals het unieke kindermuseum en het mooie lokale geschiedenismuseum. De nieuwe pier, af en toe een strandbioscoop en een van de bekendste museumspoorwegen van Duitsland, die met historische stoomtreinen tussen Schönberg en het strand van Schönberg rijdt, zijn bijzondere attracties voor de deur. Klik voor verdere inzichten en uitzichten over de Probstei op de rubriek vakantieregio.
Midden in het ongerepte landschap van de Probstei met zijn uitgestrekte natuurgebieden, bossen en binnenmeren ligt uw vakantiegebied aan het kilometerslange natuurlijke zandstrand van de Baai van Kiel. Het kuurbedrijf begon met de invoering van de spoorwegdienst aan het begin van de vorige eeuw en de ingebruikname van de eerste houten pier, die al snel ten prooi viel aan de stormachtige getijden. Loki Schmidt, de vrouw van onze voormalige kanselier, bracht als klein meisje haar vakanties door in het Schönberger Strand. Inmiddels heeft het mondaine karakter van de plaats plaatsgemaakt voor het moderne vrijetijdsgedrag van de bezoekers. De brede ondiepe waterzone van het strand, de liefdevol ingerichte speelplaatsen en de verkeersluwe zones zijn ideale voorwaarden voor een gezinsvakantie. Wandel- en trekpaden langs de Fördewanderweg (fjordwandelpad) op de promenade nodigen uit tot uitgebreide tochten via de bekende Oostzeebadplaats Laboe naar Kiel.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Het minimum verblijf is 7 dagen, de verhuur is per week. De prijzen zijn inclusief verwarming, elektriciteit, waterverbruik en . Beide vakantiewoningen kunnen geboekt worden voor maximaal 4 personen. Het Möwenburg appartement kan ook gehuurd worden voor korte of weekend verblijven (5 dagen of meer) tijdens het E seizoen, maar als de verblijfsduur minder is dan 7 dagen, moet de gast de eenmalige s-fee van 35 euro betalen. Dit jaar bieden wij onze gasten ook in het laagseizoen aantrekkelijke arrangementen aan: Bijvoorbeeld, u betaalt voor 5 dagen maar blijft 7. Het is aan te bevelen om beddengoed en handdoeken als persoonlijke benodigdheden van thuis mee te nemen en de vertrekdag is zaterdag. Buiten het hoofd- en vakantieseizoen zijn wisselende reisdagen mogelijk en in overleg kunt u begrijpen dat wij de vakantiewoningen Möwenburg en Seeschwalbe in het belang van volgende vakantiegasten en allergiepatiënten alleen als niet-rokerswoningen kunnen verhuren en helaas kunnen wij geen huisdieren accepteren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. T. Herget

Dhr. T. Herget

Andere accommodaties van Dhr. T. Herget


meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 7341

Laatst bijgewerkt: 23.11.2022

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/7341.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven