Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Samsa in Rovinj

Istrië

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ons huis ligt in het pittoreske Rovinj, op slechts enkele minuten lopen van het strand (250 m), in de rustige en bevoorrechte wijk Borik (="dennenbos") met vrijstaande en vakantiehuizen en veel groen.

Het 3-kamer vakantiehuis A4+1 is geschikt voor 4 tot 5 personen. Het is een halfvrijstaande woning met een aparte ingang. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met uittrekbare slaapbank, eethoek, volledig ingerichte kitchenette (incl. koelkast met apart vriesvak, vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, kook- en eetgerei, keukendoeken, etc.), gastentoilet en een groot terras met tuinmeubelen en parasols met directe toegang tot de tuin. Boven zijn er twee tweepersoons slaapkamers, elk met een bed van 160 × 200 cm, een badkamer met raam (bad met douche, toilet, wastafel) en een groot balkon. WiFi internet, flatscreen satelliet TV, airconditioning, vaatwasser, houtkachel in de woonkamer, wasmachine delen (in de kelder).

De 2-kamer vakantiewoning A2+2 in het huis ernaast is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het bevindt zich op de 1e verdieping en bestaat uit een woon/slaapkamer met 2 slaapbanken, een eethoek en een volledig ingerichte kitchenette (incl. koelkast met apart vriesvak, 2-pits elektrisch fornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, kook- en eetgerei, keukendoeken, etc.), een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 180 × 200 cm, een badkamer met raam (bad met douche, toilet, wastafel) en twee balkons, één vanuit elke kamer. Beide balkons zijn uitgerust met tuinmeubelen en parasols. WiFi internet, flatscreen satelliet TV, airconditioning, wasmachine delen (in de kelder).

Op dezelfde verdieping bevindt zich onze studio S2 voor 2 personen. Het is een tweepersoonskamer met badkamer en balkon, uitgerust met een tweepersoonsbed (160 × 200 cm), een eettafel voor 2 personen en een mini-keukenhoek (2-pits elektrisch fornuis, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, kook- en eetgerei, keukendoeken, enz.) Het balkon is uitgerust met tuinmeubelen en parasol. WiFi internet, flat screen satelliet TV, airconditioning, wasmachine delen (in de kelder).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 30 km Pula

30 km

Station 15 km Kanfanar

15 km

Snelweg-afrit 15 km Rovinj/Kanfanar

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis ligt in Borik, een van de favoriete delen van Rovinj met vrijstaande en vakantiehuizen en veel bos. De dagelijkse bevoorrading wordt gegarandeerd door een supermarkt op 150 m afstand en een fruit- en groentekraam. De boerenmarkt (dagelijks), vismarkt, evenals andere winkels en supermarkten bevinden zich in het stadscentrum. Verschillende restaurants liggen op loopafstand van ons huis, evenals op het strand. Het oude centrum van Rovinj ligt op 2,5 km afstand en kan gemakkelijk worden bereikt in ongeveer 5 minuten met de auto, of 10-15 minuten met de fiets of 25-30 minuten te voet langs de schilderachtige kust.

Het strand van Val de Lesso ligt op loopafstand, ofwel langs het bospad door het dorp. Het is omgeven door pijnbomen, die schaduw bieden in de zomerhitte. Het uitzicht op de oude stad en het eiland Figarola is prachtig. Het is vooral een kiezel- en steenstrand met gemakkelijke toegang tot het water, waardoor het zeer geschikt is voor kinderen. Het strand is nieuw uitgerust met douches en kleedkamers, evenals een kinderspeelplaats in de schaduw van oude pijnbomen. Er is een strandbar met 's avonds live muziek, het bekende Blue restaurant en verschillende snackbars. Een deel van het strand is speciaal aangewezen als hondenstrand, waar zwemmen met honden is toegestaan. Op een paar minuten lopen ligt het Familiehotel Amarin met prachtig aangelegde tuinen en speeltuinen, sportactiviteiten, bootverhuur, fietsverhuur en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, WiFi internet, airconditioning, etc.), beddengoed en handdoeken in wekelijkse wissel en de lokale toeristenbelasting, plus eindschoonmaakkosten. Er zijn theedoeken, vaatspons en afwasmiddel in de keuken.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei einer Reservierung bitten wir um Anzahlung in Höhe von 20% des vereinbarten Preises, zahlbar binnen 7 Tage auf unser Bankkonto. Die Anzahlung ist nicht erstattbar. Im Stornierungsfall, falls möglich, werden wir Ihnen einen Ersatzermin anbieten (auch im Jahr danach). Es empfiehlt sich, eine Reiserücktrittversicherung abzuschließen um sich von Stornierungskosten zu schützen. Die Restzahlung erfolgt bei Ankunft in bar.

meer informatie:

De accommodatieprijzen variëren per seizoen - huisje A4+1 van 80 tot 170 euro, appartement A2+2 van 60 tot 120 euro, studio S2 van 45 tot 68 euro. De huurprijs per dag en eenheid omvat alle nutsvoorzieningen (elektriciteit, airconditioning, WiFi, enz.), wekelijks verschoond beddengoed en handdoeken, plus eindschoonmaak 50 euro voor A4+1, 40 euro voor A2+2, 30 euro voor S2 (eenmalig te betalen).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. V. Samsa

Mevr. V. Samsa

Welkom bij de Samsa familie! We proberen er altijd alles aan te doen zodat u kunt genieten van uw vakantie in ons mooie Rovinj. Ik spreek vloeiend Duits en zal met plezier al uw vragen beantwoorden. Wij als verhuurders hebben altijd veel aandacht besteed aan netheid en hygiëne in ons huis. Natuurlijk volgen we nu alle instructies van de epidemiologische dienst met betrekking tot de coronaregels (verhoogde desinfectie van oppervlakken, koken van beddengoed, etc.).


Andere accommodaties van Mevr. V. Samsa


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 47173

Laatst bijgewerkt: 29.02.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/47173.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven