Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantieverblijf "Villa Flora" in Costa Calma biedt je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie op Fuerteventura. Door de iets verhoogde ligging van het vakantieverblijf heb je een fenomenaal uitzicht op zee. Dit vakantieverblijf maakt indruk met zijn unieke architectuur en hoogwaardige inrichting.

In deze moderne ambiance voel je je vanaf de eerste minuut thuis en kun je optimaal genieten van je vakantie.

Met een woonoppervlakte van 200 m² is deze villa geschikt voor maximaal zes personen.

De "Villa Flora" heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers met douche, een grote woonkamer, een keuken met eethoek, een beschutte buitenpatio, waar je ook je privézwembad vindt en een zonnig dakterras vanwaar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee.

Als je deze droomachtige vakantievilla binnenkomt, heet de ruime en uitnodigende woonkamer met gezellige zithoek en open haard je welkom in een aangename sfeer. De entertainmentruimte met Samsung flatscreentelevisie en muziekinstallatie nodigt je uit om te blijven hangen en te genieten van een gezellige filmavond. De grote eettafel biedt voldoende ruimte om optimaal van je maaltijden te genieten.

Grenzend aan de eethoek vind je de lichte en open keuken, die is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te koken. De grote side-by-side koel-vriescombinatie met ijsmachine heeft genoeg capaciteit voor je eten. De oven en magnetron zijn apparaten van het merk Siemens van hoge kwaliteit. De vaatwasser maakt ook de afwas gemakkelijker, zodat je meer tijd hebt voor de echt belangrijke dingen tijdens je vakantie. De grote inductiekookplaat bevindt zich op een kookplaat met aanrecht. Zo kun je gezellig samen zijn terwijl je kookt.

Geniet van je vers gezette ochtendkoffie voor een goed begin van de dag, met een gewone filterkoffiemachine of met de Nescafe Dolce Gusto capsulemachine.

Als je ook op vakantie bereikbaar moet zijn en online wilt werken in je vakantieaccommodatie, dan is dat geen probleem in "Villa Flora". Een hoogwaardige Apple PC en een snelle glasvezelkabel bieden je de ideale omstandigheden voor een "workation" of "kantoor aan huis".

De woonkamer leidt naar de patio met privézwembad en zithoek. In deze afgelegen buitenruimte heb je de mogelijkheid om ongestoord van de zon te genieten zonder van buitenaf gezien te worden.

De buitenruimte leidt naar het achterste gedeelte van "Villa Flora", waar zich twee slaapkamers en een badkamer bevinden. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (1.50m x 2.00m), de tweede slaapkamer heeft twee bedden (1.50m x 2.00m en 1.20m x 2.00m). Vaste klamboes laten je rustig slapen. De badkamer heeft een grote inloopdouche en een aparte toiletruimte met bidet.

Een trap leidt van het buitengedeelte naar het bovenste gedeelte van "Villa Flora". Hier vind je nog een slaapkamer met en-suite badkamer en het grote, zonnige dakterras. De slaapkamer heeft een groot 2.00m x 2.00m tweepersoonsbed, een LG flatscreen TV aan de muur en een kleine kluis.

In de grote aangrenzende badkamer heb je de keuze tussen een groot hoekbad en een grote inloopdouche. De toiletruimte met bidet is apart van de badkamer, net als de benedenruimte.

Er is ook een haardroger in elke badkamer en een bovenlader wasmachine in de bovenste badkamer, waarmee je gemakkelijk en handig je was kunt doen.

Er zijn ook voldoende grote en kleine handdoeken en handzeep beschikbaar voor onze gasten.

Op het bovenste dakterras heb je de hele dag zon en een fenomenaal uitzicht op zee. Ligstoelen en gezellige bankjes nodigen je uit om te vertoeven.

We verzekeren je dat al onze vakantieaccommodaties volgens de hoogste hygiënische normen worden schoongemaakt, zodat niets een veilig vakantiegevoel in de weg staat en je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Vergunning en registratienummer: worden later ingediend

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Tweepersoonsbed
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Flora" ligt aan de rand van Costa Calma op Fuerteventura. Het unieke panoramische uitzicht op zee en de hoogwaardige inrichting maken het vakantieverblijf tot een absoluut hoogtepunt van je vakantiereis.

Winkels voor de dagelijkse behoeften, zoals supermarkten, bakkerijen, autoverhuurbedrijven en een verscheidenheid aan restaurants liggen op slechts een paar minuten afstand.

Gezondheidszorg door Duitstalige artsen en apotheken is ook ter plaatse gegarandeerd.

Costa Calma is een rustig stadje in het zuiden van Fuerteventura met groene zones en kleine winkeltjes.

Het zuiden van Fuerteventura wordt gekenmerkt door prachtige brede zandstranden en biedt ook een breed scala aan sportieve activiteiten, van golf tot watersport.

De golfbaan van Jandia ligt op ongeveer 20 km van de flat en de naburige stad La Pared, aan de westkust van Fuerteventura, is met de auto in ongeveer 10 minuten te bereiken. De luchthaven van Fuerteventura ligt op 65 kilometer van Costa Calma.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Fuerte-Royal-Holiday
Mevr. Y. Heithecker

Mevr. Y. Heithecker

Beste toekomstige gasten! Bedankt voor uw interesse in "Villa Flora"! Wij, het team van Fuerte-Royal-Holiday, zijn een familiebedrijf dat optreedt als agent voor vakantiewoningen in het zuiden van Fuerteventura. Persoonlijke klantenservice is erg belangrijk voor ons. Neem gerust contact met ons op, we helpen en adviseren u graag!


Andere accommodaties van Mevr. Y. Heithecker

Alle accommodaties weergeven van Mevr. Y. Heithecker

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 474883

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/474883.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven