Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Charmant huisje Pfaffenbronn, Elzas

Frankrijk, Elzas, in het natuurpark Noordelijke Vogezen.

Max.  5   gasten
85m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
85m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

89 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

89 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Comfortabel vakantiehuisje, gelegen in een fantastische omgeving op een fraaie locatie in het natuurpark van de noordelijke Vogezen ( (parc naturel régional des Vosges du Nord). Het huis bevindt zich in een rustig vakantiecomplex met tennisbaan en zwembad, in een landelijke omgeving en biedt een vrij uitzicht op het dal en het prachtige landschap. Het huis is met smaak en zeer gezellig en comfortabel ingericht.
Het heeft een mooie aparte slaapkamer, een overloop met een tweepersoons uittrekbare bedbank (comfortabele plek voor 2 personen) en een zolder waar zich nog een ruime tweepersoons kamer bevindt met twee eenpersoonsbedden. De badkamer is geheel gemoderniseerd in 2011 en heeft een inloopdouche, een modern hangtoilet en een grote wastafel. In de gezellige woonkamer zijn een flatscreen satelliet-tv (alle Nederlandse en Duitse zenders) een cd een een dvd-speler. We hebben Wi-fi Internet, dat gratis kan worden gebruikt door onze gasten. Ook kunnen onze gasten gratis bellen naar vaste telefoonnummers in bijna heel Europa (ook naar Nederland en Duitsland).
De ruime keuken is modern (4-pits fornuis, grote koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, combi-magnetron etc. etc.) Ons huisje heeft voor- en achter het huis twee gezellige terrassen met fijn tuinmeubilair. Aan de voorkant heeft u de ochtendzon en aan de achterkant heeft u zon vanaf het middaguur. En daar kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het dal. U heeft dus altijd een plekje in de zon of schaduw.
Het huis is comfortabel ingericht voor 4 tot 5 personen. Meer mensen kan eventueel mogelijk zijn, maar alleen op aanvraag.
Meer informatie en nog meer foto's kunt u vinden op onze website, die we u - mocht u interesse hebben - graag per e-mail zullen toezenden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Babybedje

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 20 km

20 km

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 60 km Strasbourg

60 km

Station 12 km Wissembourg

12 km

Snelweg-afrit 30 km Hinterweidenthal

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Idyllische ligging in het Natuurpark van de Noordelijke Vogezen, die - samen met Pfälzer Wald in Duitsland - behoren tot het Werelderfgoed Unesco. Vanuit het huis en in de directe omgeving zijn er ontelbare mogelijkheden om te wandelen.
Het complex heeft een zwembad (verwarmd in de lente en de late zomer), een tennisbaan en een speeltuintje voor kleinere kinderen, die allemaal gratis te gebruiken zijn door onze gasten. Ons huis is gelegen op 12 km van Wissembourg, een charmant en bezienswaardig stadje, dat - met zijn vele terrasjes - echt een bezoek waard is. Hunspach, Betschdorf, Soufflenheim, Seebach - allemaal mooie Elzasser-dorpjes - zijn vlakbij. Ook het Goethedorp Sessenheim is niet zo ver. We zijn 45 km van Karlsruhe, 45 km van Baden-Baden en 55 kilometer van Straatsburg. Ook Colmar, Riquewihr, Obernai, de Haut Koenigsbourg en de Mont Sainte-Odile zijn bezienswaardige plaatsen die vanaf ons huis heel gemakkelijk te bezoeken zijn op een leuk dagje uit.
Het gebied is ideaal voor een ontspannen vakantie! Maar ook voor kleine kinderen en ook cultureel zijn in het departement Bas-Rhin, en direct over de grens in het Pfälzer Wald, heel veel mogelijkheden voor een leuk uitstapje voor het hele gezin. Mooie avonturenspeelpaatsen, de ruïne Fleckenstein, een boomkroonpad met biosfeerhuis, een dierenparkje: allemaal in de directe omgeving. En in ons huisje vindt u alle documentatie daarover. Vanuit het huis kunt u eindeloze wandelingen maken in een zeer mooie en rustige omgeving. Heel veel tips en beschrijvingen (ook in het Duits), evenals kaarten en wandelkaarten zijn in ons huis aanwezig. Het vakantiecomplex waarin ons huis gelegen is, bevindt zich aan de rand van het bos met een prachtig uitzicht op de Noordelijke natuurpark Vogezen en het dorpje Pfaffenbronn (gemeente Lembach), een klein boerendorpje met geen winkels. Op loopafstand van het huis bevindt zich een uitstekend restaurant Auberge du Pfaffenschlick met een heel gezellig terras, waar u in het weekend lekkere flammekuchen (of tarte flambée) kunt eten.
Maar ook verder in de omgeving zijn heel veel goede restaurants, onder andere de Ferme Auberge des 7 Fontaines (vlakbij). Ook kan je - iets verder in de buurt van de Ruïne Fleckenstein - heerlijk forel eten bij de Gimbelhof. In de zomermaanden kan je daar ook zwemmen in de Baignade du Fleckenstein, en je kan er tarte flambée of een lekkere pizza eten.
Lembach, het dichtstbijzijnde stadje, ligt ongeveer op 4 km. afstand. Hier kunt u alle noodzakelijke dagelijkse boodschappen doen. Er zijn twee bakkers, een goede slager en een handige supermarkt. Ook is er een klein tijdschriftenwinkeltje waar u Duitse en Nederlandse kranten kunt kopen en leuke tijdschriften. Grote supermarkten vindt u in de steden Wissembourg en Woerth. In Roppenheim (ca. 25 km. richting Baden-Baden) vindt u bovendien een erg leuk en gezellig outletcentrum in de vorm van een dorpje, met veel bekende kledingmerken.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:30
Aanbetaling: 150 € bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Minimaal verblijf 5 nachten.
Stroomverbruik naar werkelijk verbruik tegen kostprijs.
Per boeking rekenen wij € 10 voor de kosten van de reservering.
Hond € 15 per verblijf, op aanvraag.
Linnengoed € 10,00 per tweepersoons bed € 7,50 per eenpersoonsbed
Een borg achten wij, met ons persoonlijk contact, niet noodzakelijk.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Sinds het voorjaar van 2012 hebben we in ons huis internet (wifi) dat gratis kan worden gebruikt door onze gasten. We hebben telefoon waarmee u kunt bellen naar vaste nummers in het grootste deel van Europa (ook naar Nederland en Duitsland). We hebben een televisie met satellietontvangst (Canal Digitaal), met alle Nederlandse en Duitse zenders (en de rest). Daarnaast beschikken wij over een een CD + DVD-speler.
Als u besluit om ons huisje te huren dan bevestigen wij de huur per e-mail. Ook ontvangt u per post een gedetailleerd informatiepakket met alle informatie met betrekking tot de huur en het huis, zodat u zonder zorgen op pad kunt gaan naar Pfaffenbronn. Maar vanzelfsprekend geven wij u, ofwel per telefoon, e-mail of post alle benodigde informatie voor uw vakantie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Anja B. uit Wiesloch

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Charmant huis met een gezellige sfeer, zeer vriendelijke verhuurders met een hart voor honden.

We voelden ons als een familie met een hond zeer comfortabel in dit charmante vakantiehuis. Een boeket wilde bloemen om ons te begroeten op de tafel... dat maakt dat je je meteen welkom voelt. Het huis is liefdevol ingericht, zeer schoon en goed onderhouden. Op beide terrassen met mooie beplanting en geweldig uitzicht hebben we het gezellig gemaakt. De tips van onze verhuurders over uitstapjes en restaurants in de buurt waren ook erg goed. We hebben echt genoten van ons verblijf. Bedankt dat we hier te gast mochten zijn.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2022

Sabine S. uit 42929 Wermelskirchen

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Fijne feestdagen

Het huis van de familie Bessems ligt in een zeer goed onderhouden vakantiehuizencomplex, waar ook een zwembad en een tennisbaan gebruikt kunnen worden. Het huis is zeer mooi ingericht en uitgerust. Er zijn twee terrassen voor en achter het huis, die uitgebreid zijn ingericht met tuinmeubilair. Onze hospita gaf ons goede tips voor uitstapjes en informatie over het huis en het vakantiehuizencomplex. Onze golden retriever honden waren ook zeer welkom. Er zijn prachtige wandelpaden direct naast het huis. Of het nu gaat om het boomkroonpad, kasteelbezoeken of een uitstapje naar Wissembourg, er is voor elk wat wils.
De prijs-kwaliteitverhouding was perfect. We gaan terug naar !!!!! De familie Schatz

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2020

Mathias B. uit 61462 Königstein

4,7
5 5 5 4 4.5
Toon Duits

Heerlijke rust

Zeer mooi ingericht huis, gezellig en smaakvol. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, evenals verschillende reisgidsen en tips voor uitstapjes. Het gebied nodigt uit om te wandelen en te verkennen. Een auto is nodig om boodschappen te doen. Het zwembad is geweldig om af te koelen. Honden moeten in het complex aan de lijn worden gehouden, buiten is er veel open veld en bos. Percelen zijn niet omheind. Zeer, zeer aardige verhuurders.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2016

Helmi R. uit Dortmund

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Lembach/Pfaffenbronn

Met onze kleinkinderen (8 en 10 jaar oud) bezochten we dit vakantiehuis, dat meer dan "charmant" is, voor een week van 9 tot 16 juli 2016. 5 sterren voor voorzieningen, prijs/kwaliteit, service en locatie - geen twijfel mogelijk. Service en netheid krijgen nog een extra ster. De parkachtige omgeving van het huis met zijn rust, het relatief grote zwembad en de nabijheid van Wissembourg en Straatsburg en het kasteel Fleckenstein waren een bijzondere ervaring. En mevrouw Bessems-Topps is een uitstekende en vriendelijke verhuurster, die de vakantiegangers voorziet van prima tips en aanwijzingen. Beter kan niet. Nogmaals hartelijk dank voor deze prachtige week! G en H Röbbert

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2015

Jutta B. uit 55118 Mainz

5,0
5 5 5 5

Sehr gut!

Das Haus der Familie Bessems-Tops liegt in einer ruhigen und gepflegten Ferienhausanlage mit Schwimmbad in der Nähe von Lembach, Frankreich.
Das Haus ist sehr gut geschnitten, gemütlich, sauber und sehr gut eingerichtet.
Die Vermieter sind sehr nett, flexibel und entgegenkommend. Das Preis-Leistungsverhältnis stimmt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2015

I. B. uit Butzbach

5,0
5 5 5 5

Empfehlung Sehr schönes Haus mit netten Vermietern

Sehr schön eingerichtetes, sauberes und sehr gut ausgestattetes Ferienhaus. Sehr freundliche Vermieter, gutes Infomaterial. Wir waren zu fünft 2 Erwachsene, 3 Kinder (16, 6 und 4), und ein Hund, es war genügend Platz.Wir können es auf jeden Fall weiter empfehlen und kommen bei Gelegenheit gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. C. Bessems-Tops

Mevr. C. Bessems-Tops

Ik ben Liesbeth Bessems-Tops. Mijn man Frits en ik hebben ons huisje in de Noordelijke Elzas al bijna 30 jaar. Wij hebben in deze jaren al heel veel gasten mogen begroeten. Velen van hen zijn jaarlijks terugkerende gasten, die wij inmiddels - alhoewel op afstand - goed kennen. Wij doen er dan ook alles aan wat in ons vermogen ligt, om u een fijne vakantie in de Elzas te bezorgen. Wij zijn gepensioneerd, wonen in Meerssen in Nederland, vlakbij Maastricht in Nederland en Aken in Duitsland. Wij hebben drie zonen en (sedert deze zomer) vijf kleinkinderen! Inmiddels brengen onze zonen, samen met hun gezinnen, ook regelmatig hun vakantie door in de Elzas. Wij hopen nog heel lang te mogen genieten van ons plekje in de Elzas. En we hopen ook nog vele jaren gasten te mogen ontvangen! U bent van harte welkom! Frits en Liesbeth Bessems (Tops).


meer informatie

Objectnummer: 47817

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/47817.htm

Mevr. Cornelia Bessems-Tops

Proost Willemstraat 29

6231CV Meerssen

0031(0) 433644283


«Charmant huisje Pfaffenbronn, Elzas» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven