Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning-Hochwald

Nationaal Park wandelparadijs Moezel, Nahe, Saar, ook met hond*120m² voor 4 volwassenen*1-3 kleine k

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Een vakantiehuis voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers en cultuurliefhebbers!

Uw vakantieverblijf voor 2- 6 personen en een babybedje. (120m² woonoppervlak), maar 2 personen zijn ook van harte welkom!
Het vakantiehuis ligt aan de rand van Beuren-Prosterath. Het kleine dorp ligt direct aan het bos, boven het romantische dal van de 'Kleine Dhron'.

Op het 3600 m² grote terrein, volledig omheind met parkachtige groenvoorzieningen, tuinvijver met vissen en beek, ademt u de beste lucht van Duitsland (volgens het Bundes Umweltbundesamt). Omheind terrein met een verreikend uitzicht op de Erbeskopf, de hoogste berg in Rijnland-Palts. Ideaal ook voor de hond, want rond het volledig omheinde paviljoen kan de hond onaangelijnd rennen en ravotten. Hij mag echter niet over een 1 m hoog hek kunnen springen.


De speel- en ligweide met de grote trampoline, piratenzandbak en schommel, babyglijbaan en het "kindertuinhuis" staan tot uw beschikking. In het kindertuinhuis staat een kettcar, een driewieler, bobbycar, een tractor met aanhanger. Volleybalkorf etc.

De gelijkvloerse vakantiewoning, met een aparte ingang, is dus ideaal voor ouderen en licht gehandicapten, maar ook geschikt voor kinderen. Voor het vakantiehuis zijn 2 gemeubileerde terrassen en barbecuefaciliteiten.

De grote eetkeuken is uitgerust met alles wat de hobbykok nodig heeft. 2 ruime slaapkamers en 1 grote logeerkamer met 3 bedden en satelliet-tv, 1 babybedje, 1 woonkamer met voetbaltafel en satelliet-tv radio/cassetterecorder, een tweede gestoffeerde suite, ruime doucheruimte met 1 WC, wasmachine en droger op muntjes. Een roterende wasdroger buiten.
In de flat zijn er ook gezelschapsspelen voor jong en oud als het buiten onaangenaam is. Er is ook wat speelgoed voor jongens en meisjes.

Bij aankomst vindt u vers opgemaakte bedden. Er liggen voldoende handdoeken en theedoeken klaar, zodat u meteen aan uw vakantie kunt beginnen.

Gratis internet W-Lan.
Genoeg brochures voor uw activiteiten liggen voor u klaar. Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft.

Achter ons huis loopt een kleine kudde kippen en eenden. Zij ontvangen graag keukenrestjes van onze kleine gasten. Ook onze Boergeit en de 5 schapen laten zich graag aaien. Op het terrein zijn nog koeien/runderen, paarden en damherten te zien.

In Beuren, op 1 km afstand, vindt u een kruidenierswinkel en bakker, dokter en apotheek. Supermarkten in Hermeskeil (12 km).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (200x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 13 km

13 km

Skilift 15 km

15 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Hahn

50 km

Station 30 km HBF Trier

30 km

Snelweg-afrit 6 km Reinsfeld

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De droomwandelroute 'Rockenburger Urwaldpfad' (Rockenburgs oerbospad) ligt direct in het dorp. De afwisselende route van 11,5 km, langs de Krennerichbach, door het oerbosgebied Rockenburg en het romantische dal van de kl. Dhron, met zijn bizarre rotsen. Geniet van het uitzicht rondom op het prachtige hoge boslandschap op de top. Dit is slechts een van de vele wandeldromen. In Reinsfeld (op 6 km afstand) kunt u de premium wandelroute 'Saar-Hunsrück-Steig' al wandelen. Wij helpen u graag bij het plannen van uw vakantieactiviteiten. In de vakantiewoning vindt u ook voldoende brochures. bijv. Bijvoorbeeld zwemplezier onder de open hemel, of in het overdekte zwembad. Sauna en avontuurlijke avonden. Voor de kinderen, Reinsfeld skatefaciliteit. Beleef Thalfang te paard of blootsvoets door de natuur (recreatiecentrum Schillingen). De zomerrodelbaan is een bijzondere traktatie. Met een stoomlocomotief door het Hochwald rijden is erg leuk. Een bezoek aan het wandel- en wildpark is de moeite waard. U kunt ook de vele musea en monumenten bezoeken. Populaire evenementen en volksfeesten wachten op u. Ook op culinair gebied heeft de Hochwald veel te bieden. Excursies met paddestoelen en wilde kruiden, gevolgd door feesten en wijnproeverijen en wijnfeesten aan de Moezel, zijn erg populair.

Speciaal: Talrijke foto's onder onze homepage: ferienwohnunghochwald
Voorjaar/Zomer-Special: Wijn- & Gourmet-Festival Mosel/Saar/Ruver; Oldtimertreffen, Bernkastel-Kues; Tag der offenen Weinkeller, Berkastel-Kues; Formule 1, Nürburgring; Altstadtfest, Trier; Antikenfestspiele, Trier; 27. Intern. Oldtimerersternfahrt, Veldenz; ADAC rally, wereldkampioenschapsrace in Hunsrück; Mittelmosel wijnfestival, Bernkastel-Kues. Korte afstand tot enkele van de mooiste en beroemdste wijndorpen aan de Moezel. Bezoek een van de schilderachtige wijnfeesten langs de Middenmoezel (Leiwen, Bernkastel-Kues, Minden, Piesport enz.). Korte afstand tot historische steden (Saarburg, Trier, Luxemburg, Bernkastel-Kues, Idar-Oberstein, enz.) met diverse musea en dorpen (Herrstein, Rohrscheider Hof), vliegtuigtentoonstelling Hermeskeil, Keltische nederzetting Altburg, leisteenmijn Herrenberg, kopermijn Fischbach, planetair educatief pad Nonnweiler en nog veel meer.
Vliegtuigtentoonstelling in het nabijgelegen , de historische en oudste stad van Duitsland kan niet in één dag worden bezocht. Voor de monumenten, Porta Nigra, kathedraal, keizerlijke baden, amfitheater, basiliek, prachtige kerken, het stadscentrum met zijn historische gevels en musea.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Let op!
In het hoogseizoen en op feestdagen, Kerstmis/Nieuwjaar verhuren wij alleen per week/7 nachten. Gewenste aankomstdag is zaterdag!
De prijzen zijn inclusief alle bijkomende kosten, zoals elektriciteit, water, verwarming, beddengoed en badkamer- en keukendoeken
Wij rekenen een vast tarief van 20,00€ per hond!
Voor vakantiegasten met kleine kinderen is een bezetting van 1-4 volwassenen en 1-2 kleine kinderen mogelijk, aangezien wij over 6 bedden beschikken,
maar er is slechts 1 doucheruimte met 1 WC beschikbaar.
AGB (huisregels) op de homepage

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Vakantie bij ons: wat te doen? De wandelschoenen smeren of de mountainbike klaarzetten? Het paard zadelen of de langlaufski's waxen? In de regio, in het natuurpark Saar-Hunsrück, heeft u keuze te over. Meer dan 200 km fietspaden, een dicht netwerk van wandelpaden en geprepareerde langlaufloipes nodigen u uit om een landschap te verkennen dat in elk seizoen zijn bijzondere charmes ontvouwt. Ontdek natuurmonumenten tijdens uw wandelingen, of verken het Hochwald in al zijn verscheidenheid. En als u daarna honger krijgt: tussen schaduwrijke bossen en bloeiende weiden vindt u rustige plekjes waar cafés, pubs en restaurants u uitnodigen voor een welverdiende rust. De wildspecialiteiten of de aardappelgerechten uit Hochwald, die in de herfst op de menukaarten van de restaurants staan, zijn een geheime tip. Landelijke cultuur en ambachtelijke tradities zijn te vinden in de omliggende musea. Het Hunsrückhaus in Erbeskopf nodigt u uit voor paddenstoelen- en kruidenexcursies, maar ook voor tentoonstellingen. Begeleide wandelingen zijn mogelijk op de Erbeskopf (Nationaal Park).
Wij helpen u graag met uw vakantieplannen. Beuren-Prosterath ligt in het hart van Europa tussen de Moezel en de Rijn in het drielandenpunt van Duitsland, Frankrijk en Luxenburg. Het natuurpark Saar-Hunsrück is een ongerepte regio in het "Groene Zuidwesten van Duitsland", waarvan de luchtkwaliteit de beste van het land is. De omgeving heeft charmante rivier- en laaggebergte landschappen, in een indrukwekkende overvloed en diversiteit. Diep ingesneden dalen, rotsen en weiden, beboste bergkammen en rotslandschappen, uitgestrekte bossen en de wijngaarden in het Saar- en Moezeldal nodigen uit tot wandelen. Idyllische dorpjes en indrukwekkende uitkijkpunten nodigen u uit om te blijven hangen. Toeristische routes, kastelen en paleizen en bezienswaardige overblijfselen uit de Keltische en Romeinse tijd wachten erop ontdekt te worden. Hier hebben onze vakantiegangers veel mogelijkheden voor gevarieerde recreatie en actieve vrijetijdsbesteding.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2020

Jutta S. uit Uedem

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

Recreatieve vakantie

prachtig uitzicht, rustige omgeving, tuin voor alleengebruik, prettig contact met de verhuurders, goede ligging voor uitstapjes, wandelroutes in de directe omgeving

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

December 2019

Kurt und Anja H. uit Viersen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie, gezellige vakantiewoning

Beste familie Ruthig,
we hebben een hele leuke, ontspannende vakantieweek doorgebracht in jullie appartement. Het heeft ons aan niets ontbroken en de flat is ook prachtig gelegen voor onze twee viervoeters. Ze konden rondrennen in de tuin en op de omliggende weiden. We voelden ons vanaf het begin zeer welkom en op ons gemak. Dit was zeker niet de enige keer dat we uw vakantiewoning boekten. Wij danken u hartelijk en zeggen tot de volgende keer.
Vriendelijke groeten uit het Rijnland
Kurt en Anja Hühnerbein

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. U. Ruthig:

Schön das ihr eine erholsame Woche hattet. Wir freuen uns auf das nächste Mal. Es gibt auch noch viel zu entdecken. Die vielen Wander- Traumschleifen und der Saar-Hunsrücksteig, ein Premium Wanderweg, sind ja ideal für Familien mit Hund. Bei schönerem Wetter bauen wir auch noch einen Parkour für die Hunde auf. Herzliche Grüße aus dem Hochwald
Familie Ruthig

Augustus 2016

Uwe P. uit flensburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

heerlijke vakanties

Dit was de derde keer dat we in dit appartement verbleven en het is ons zeer goed bevallen. De uitrusting van de flat is top en alles is zeer schoon. Er is alles wat u zich op vakantie kunt wensen. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed.
We voelden ons altijd zeer welkom.
Ook de tips en adviezen van Fam. Ruthig namen we graag aan en die waren ook zeer nuttig. De enorme tuin is prachtig aangelegd en heeft een fantastisch uitzicht op de Hunsrück. S Avonds zie je de lichtjes van de omliggende dorpen en luister je naar de krekels, waar we erg van genoten na de lange wandelingen. Door de tuinvijver en het beekje hoor je prachtig vogelgezang.
We hebben hier 2 weken doorgebracht en er valt nog veel te ontdekken.
Een grote dank aan de familie Ruhtig voor een geweldige vakantie.
We komen zeker terug!

Antwoord van Mevr. U. Ruthig:

Wir freuen uns auf Ihren nächsten Urlaub, dann gibt es eine gute Flasche Moselwein, als kleines Dankeschön, für die gute Bewertung.
Viele liebe Grüße
Familie Ruthig

Juli 2015

Kathrin T. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

geweldig vakantiehuis

Het vakantieappartement bevindt zich midden in het Hochwald, waar een honderd procent ontspanning gegarandeerd kan worden. We voelden ons helemaal op ons gemak, (als stedelingen) genoten van de rust en maakten graag een praatje met de aardige verhuurders. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. U. Ruthig:

Ich möchte mich für die sehr gute Bewertung bedanken. Eine positive Bewertung ist für mich Motivation, immer noch etwas zu verbessern, damit die Gäste wiederkommen. Es freut mich, das Sie eine erholsame Woche hatten. Wir freuen uns schon auf ein Wiedersehen-auch der Kleine möchte gerne wieder mit Euch Ball spielen.
Viele liebe Grüße und alles Gute aus dem Hochwald
Familie Ruthig

Mei 2014

Dommerdich uit Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fijne korte vakantie

- Prachtig uitzicht
- super kamer
- Geweldige bedden
- Grote keuken (alles aanwezig)
- Super aardige verhuurster
- Hebben vandaag al de volgende vakantie geboekt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: wunderschöne Landschaft. Sehr ruhig und sehr Zentral um andere Sehenswürdigkeiten zu besichtigen.

Recreatiemogelijkheden: Sehr vielseitig. Man kann dort viel wandern hat aber auch viele verschiedene Freizeit möglichkeiten.

Winkels: die Einkaufsmöglichkeiten sind sehr gut zu Fuß zu erreichen.

Antwoord van Mevr. U. Ruthig:

Liebe Familie Dommerdich,
wir freuen uns, dass Ihnen die Ferienunterkunft, der Außenbereich und unsere Landschaft so gut gefallen hat.
Wir freuen uns auf Ihren nächsten Urlaub, im September, dann gibt es eine gute Flasche Moselwein, als kleines Dankeschön, für die gute Bewertung.
Viele liebe Grüße
Familie Ruthig


Contactpersoon

Mevr. U. Ruthig

Mevr. U. Ruthig

Over Ursula Ruthig, , 54413 Beuren-Prosterath Vele jaren geleden, toen we dit huis bouwden op dit prachtige perceel met een weids uitzicht, wisten we dat het een heerlijke plek zou zijn om te wonen. In het ruime appartement van 120 m² kunnen 1-4 volwassenen en 1-3 kleine kinderen genieten van een droomvakantie. Twee vakantiegasten zijn ook van harte welkom. Terwijl mijn vakantiegasten genieten, werk ik in de tuin om die nog mooier te maken. Een Cavalier King Charles Spaniel hoort bij het huis. Waarom kiezen voor een accommodatie in Hunsrück-Nahe? In dit huis, met 3600 vierkante meter groen, ben je heel dicht bij de natuur en dat vinden ik en mijn gasten altijd heerlijk. Het kleine dorp, zeer idyllisch gelegen aan het bos, is ideaal voor alle natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Wat maakt deze accommodatie uniek. Ideaal om de Saar, Moezel en Nahe te bezoeken, of om naar Trier, Idar-Oberstein en Bernkastel te reizen, gewoon centraal gelegen.


meer informatie

Objectnummer: 47903

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/47903.htm

Mevr. Ursula Ruthig

Antoniusstr.6

54413 Beure Beuren

06586/214

06586/986158


«Vakantiewoning-Hochwald» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven