Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ostsee Opn Barg

Oostzee, Timmendorfer Strand, rustig en comfortabel wonen

Max.  3   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

BED- EN BADLINNEN MOET DOOR DE GAST WORDEN MEEGEBRACHT.
Of extra te boeken tegen betaling: Bedlinnen 20 € p. p. / Badlinnen 10 € p. p. Neem contact met ons op.

De water- en elektriciteitskosten worden berekend op basis van uw individuele verbruik. De meterstanden worden bij aankomst en direct bij vertrek opgenomen. De kosten dienen ter plaatse contant betaald te worden.

Hier wacht u een zeer mooi, verzorgd vakantieparadijs met alle comfort voor een ontspannende vakantie en een gastenboek met veel positieve reacties.
Modern en smaakvol ingericht in een maritieme stijl, bieden wij u een rustig domicilie voor 2-3 personen (2 volwassenen plus 1 klein kind) op de begane grond met gratis WLAN high-speed internet, een eigen zonnig terras en terrasmeubilair, evenals een eigen parkeerplaats direct bij het appartement.
Het appartement heeft een woonkamer met moderne, lichte bankstel, flatscreen TV, internetradio, open ingerichte keuken met aangrenzende eethoek, 1 aparte slaapkamer met comfortabel bed (twee matrassen van elk 90 x 200), een opklapbaar kinderbedje, een babybedje, moderne doucheruimte met wasmachine en een hal.

Fietsen kunnen op het terras gestald worden.

Uitrusting: - Vaatwasser - kitchenette - waterkoker - magnetron - koffiezetapparaat - broodrooster - mixer - oven - radio - stereo - kabel/satelliet TV - terras - eigen parkeerplaats - wasmachine - allergievriendelijk - afstand tot het strand 3 km - gratis WLAN - vloerbedekking laminaat en tegels - kluis - douche - haardroger - babybedje - kinderstoel - kinderspeelgoed, gezelschapsspelletjes en boeken voor kleine en grote mensen - map met veel tips voor uitstapjes - lectuur over de omgeving - klamboe voor het slaapkamerraam

Indien gewenst kunnen wij GRATIS een vouwbedje of reisbedje (Hauck) en een kinderstoel voor uw kind ter beschikking stellen.

Aankomst is meestal mogelijk vanaf 16.00 uur, vertrek moet uiterlijk om 10.00 uur gepland zijn.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 70 km Hamburg

70 km

Station 3 km Timmendorfer Strand

3 km

Snelweg-afrit 3 km Ratekau Timmendorfer Strand

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in een doodlopende straat met weinig verkeer. Het is 7 minuten lopen naar de prachtige Hemmelsdorfer See. De zee, het strand, het centrum en de winkelmogelijkheden van Timmendorfer Strand en Ratekau liggen op slechts 3 km afstand.

Slechts 3 km van de Oostzee, dus dichtbij genoeg als u de drukte zoekt en ver genoeg weg als u wilt genieten van de rust niet ver van de idyllische Hemmelsdorfer See.

De gemeente Timmendorfer Strand, "de parel van de Oostzee", bestaat uit de gemeenten Groß Timmendorf, Niendorf (met zijn sport- en vissershaven) en het idyllische vissersdorpje Hemmelsdorf aan het meer van Hemmelsdorf.

Timmendorfer Strand ligt ten zuiden van de baai van Lübeck en is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A 1 (afslag Ratekau/Timmendorfer Strand) of via de B 76 Eutin-Travemünde. Met de trein stopt u rechtstreeks in Timmendorfer Strand op het traject tussen Hamburg, Lübeck, Neustadt en Puttgarden.

Timmendorfer Strand heeft een uitstekende infrastructuur en is voornamelijk en het hele jaar door gericht op toerisme.

Binnen het district Ostholstein (OH) heeft Timmendorfer Strand de hoogste kwaliteitsstandaard bereikt. Kenners vergelijken Timmendorfer Strand aan de Oostzee graag met Kampen aan Sylt/Noordzee.

Meer informatie over Timmendorfer Strand zelf vindt u op de website van de gemeente Timmendorfer Strand en ook een prachtig uitzicht over de hele baai van Timmendorfer Strand via een live webcam.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting:
Deze bedraagt (ouder dan 18 jaar) en dag in de periode van tot 3 €. Buiten deze tijd € 1,70. Kinderen en jongeren zijn vrijgesteld van de toeristenbelasting. Als een van de medereizigers recht heeft op een korting (gehandicaptenpas), zijn de persoon in kwestie en de begeleider gratis als ze 100% gehandicapt zijn. Als de gehandicapte persoon minstens 50 % heeft, wordt de prijs met de helft verminderd (bij reservering opgeven).
Beddengoed en handdoekenpakket € 25 per persoon.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Storniert der Mieter den Vertrag vor Mietbeginn, ohne einen Nachmieter zu benennen, der in den Mietvertrag zu denselben Konditionen eintritt, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: Kündigung - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 15% des Mietpreises - bis 35 T. vor Mietbeginn: 30% des MP - bis 21 T. vor Mietbeginn: 60% des MP - bis 14 T. vor MB: 90% des Mietpreises.

meer informatie:

De wijk Hemmelsdorf ligt in het natuurgebied Hemmelsdorfer See, tussen velden en weilanden. Geniet van de nabijheid van het Timmendorfer Strand wanneer de Oostzeelucht u naar het strand lokt en u op zoek bent naar drukte.
Daarna kunt u genieten van de rust in uw gezellige 4-sterren vakantiewoning of op het terras ervoor.
Van hieruit kunt u langere of kortere fietstochten maken, bijv. rond de Hemmelsdorfer See, langs de Hermann-Löns-Blick, en u bent ook direct in het groen of te voet bij het meer, waar de idylle en het weidse uitzicht over het meer uniek mooi zijn.
Via de snelweg bent u in 15 minuten in Lübeck om te winkelen of te genieten van musea, theater of muziekevenementen.
In de Holsteinse Therme Bad Schwartau (op 12 min. afstand) kunt u zich ook laten verwennen met een vakantie voor lichaam en geest en actieve gezondheidsbevordering.
De stad van licht en rozen, Eutin, is een bezoek waard, evenals de Karl May toneelstukken in Bad Segeberg.

Of u nu op zoek bent naar rust en stilte of naar sportieve en culturele programma's, wij heten u van harte welkom en uw ontspanning staat bij ons hoog in het vaandel.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

K + M H. uit Osnabrück

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beste recreatie aan het meer van Hemmelsdorf

Beste familie Hübner,


onze vakantieweek in Hemmelsdorf ging veel te snel voorbij
We hebben genoten van onze tijd bij jullie, vooral van de rust en stilte aan het meer van Hemmelsdorf. Hier konden we de natuur observeren en ons ontspannen op de loopbrug rond het meer. Uw vakantiewoning is prachtig ingericht en het heeft ons aan niets ontbroken. Jullie waren warme gastheren en we bevelen jullie graag aan! Zonnige groeten en een goede tijd gewenst.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Dajana Mika D. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

De beste gastheren en de beste accommodatie

Hallo lieve Sonja en lieve Jens,

hartelijk dank voor uw gastvrijheid, die meer dan vertrouwd was. Ik heb nog nooit zo goed en ontspannen geslapen als bij jou en me zo op mijn gemak gevoeld. Coco heeft genoten van de reis van zijn leven met jullie en mist nu al zijn ochtendroutine om jullie te begroeten :)
In de korte tijd die ik bij jullie heb doorgebracht, heb ik meer kunnen opladen dan in de hele twee weken die ik op vakantie in het Middellandse Zeegebied heb doorgebracht. De energie bij jullie is onvergelijkbaar positief, zodat we nu al van plan zijn jullie dit jaar weer te bezoeken!

Ik mis je en stuur je veel kusjes, groeten en een tik op de Op'n barg

-
Ik raad absoluut IEDEREEN aan deze accommodatie te boeken en zich comfortabeler te voelen dan ooit tevoren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Hübner:

Vielen lieben Dank für diese großartige Bewertung. Wir wünschen euch eine weiterhin gute Zeit und freuen uns auf ein Wiedersehen.

September 2018

Andrea uit 63636 Brachttal

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung

Schöne Ferienwohnung mit super Ausstattung, sehr sauber und gepflegt. Sehr nette Vermieter.
Wir empfehlen diese Ferienwohnung weiter.

Antwoord van Dhr. J. Hübner:

Hallo Andrea,
herzlichen Dank auch für die Mund zu Mund Propaganda und vielleicht kommen Sie selbst auch nochmal zu uns an die Ostsee.
Sonnige Grüße!

December 2017

Thomas S. uit 39576 Stendal

5,0
5 5 5 5

Super Ferienwohnung

Modern eingerichtete Ferienwohnung mit alles was man braucht, ruhige Lage aber nicht zuweit weg vom Trubel. Sehr nette und hilfsbereite Gastgeber. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Kommen bestimmt mal wieder. Lieben Gruß aus Stendal

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Hübner:

Hallo Familie Schwieger,
Wiederholungstäter werden bei uns besonders gern genommen. :-)))
Bis dahin empfehlen Sie uns gerne weiter.
Sonnige Grüße von der Ostsee!

September 2016

Stefan M. uit 67134 Birkenheide

4,5
4 5 5 4

Wohlfühlwohnung

Schöne Ferienwohnung mit super Ausstattung, sehr sauber und gepflegt. Sehr netter Kontakt mit Vermieter.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. J. Hübner:

Wir freuen uns, dass Sie sich wohlgefühlt haben, denn das ist uns wichtig. Kommen Sie gerne wieder, wir heißen Sie herzlich willkommen!

September 2015

Monika F. uit Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

super geweldige accommodatie en mega vriendelijk

Omdat ik op korte termijn accommodatie nodig had, weg van. Ik had het niet beter kunnen treffen dan bij de familie Hübner. Mijn hond was ook zeer welkom.
Mijn moeder, mijn hond en ik hebben twee heerlijke dagen en nachten gehad en we zouden graag terugkomen. Netheid en hartelijkheid TOP!!!!
Wij kunnen Fam. Hübner alleen maar aanbevelen met grote tevredenheid!!!!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. J. Hübner:

Liebe Frau F.
wir freuen uns, dass Sie sich bei uns so wohl gefühlt haben.
Alles Gute für Ihre berufliche Zukunft und bleiben Sie alle drei gesund.
Liebe Grüße von der Ostsee nach Mönchengladbach!


Contactpersoon

Dhr. J. Hübner

Dhr. J. Hübner

Wij zijn de familie Hübner en hebben het grote geluk al meer dan twintig jaar hier in Sleeswijk-Holstein tussen twee zeeën te wonen. De Hemmelsdorfer See in de directe omgeving is de kers op de taart. Onze kinderen mochten naar een school in Timmendorfer Strand met uitzicht over de Baai van Lübeck. Een droom, nietwaar ;-) Wij delen dit geluk graag met u en heten u altijd welkom. Hier in de directe omgeving van de Oostzee te midden van velden en weilanden komen wij zelf tot rust en als we de drukte opzoeken, zijn we binnen een paar minuten in het centrum van Timmendorfer Strand. Kom bij ons, u zult zich thuis voelen, net als vele gasten voor u. Dat blijkt ook uit de vele positieve en vriendelijke vermeldingen in het gastenboek van onze vakantiewoning. Wij verheugen ons op uw komst!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 48001

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/48001.htm

Dhr. Jens Hübner

Op'n Barg 1

23669 Timmmendorfer Strand

004945038521


« Ostsee Opn Barg » krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven