Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  2   gasten
25m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
25m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Porta D'Oriente Suite

Wij bieden u hier ons eigen privé vakantieappartement
Porta D'Oriente Suite, een kleine individuele tuin app. direct aan zee in Apulië/Eastuni.


Oosters ontmoet Mediterraan.
Exclusieve, vers gerestaureerde tuinsuite direct aan de kristalheldere zee van Ostuni. Het betoverende en individuele mini-appartement met zijzeezicht combineert vakkundig oosterse flair met mediterrane woonsfeer.

De witgekalkte huizen in de Moorse stijl van de oude stad Ostuni met zijn labyrintische steegjes zijn stralend wit. Zoals u van verre kunt zien en zoals de reisgidsen beloven, torent de Witte Stad op 300 meter boven de zeespiegel fier in het zonlicht als een oosterse "Kasbah".
Maar als u voorlopig in Marina di Ostuni blijft, wacht u hier een domicilie dat een virtuele affiniteit met de Oriënt heeft: de Porta D'Oriente Suite. Uitgebreide renovatie- en verbouwingswerkzaamheden waren nodig om van de ooit onopvallende schuur van een direct aan zee gelegen masseria een klein charmant domicilie met flair te maken (de oplevering vond plaats in september 2008).
Eigenlijk was de naam Mare di Stelle (Zee van Sterren) oorspronkelijk bedoeld voor het vakantiehuis in de allereerste restauratiefase - vanwege de onmiddellijke nabijheid van de zee en het schitteren ervan in het maanlicht. Maar in overeenstemming met de heersende stijl van de strandflat viel de keuze uiteindelijk op Porta D'Oriente Suite.
Oosters - Mediterraan - Rustiek - Individueel

Hoewel de vakantiewoning in oosterse stijl is ontworpen, presenteert Porta D'Oriente, als het ware de poort naar het Oosten (en overeenkomstig de geografische ligging van Apulië), zich ongetwijfeld als een zeer geslaagde en interessante ontmoeting van culturen.
De individueel ontworpen tuinpoort wordt begeleid door twee massieve zuilen met witte stenen koepels, die doen denken aan verre moskeeën, waarnaast een groene cactusvijgboom zijn plaats heeft gevonden. De buitenruimte of het terras van het vakantiehuis wordt begrensd door een droge stenen muur in warme tinten zoals zand en terracotta, wat kenmerkend is voor zowel Apulië als de Arabische landen en een zeker gevoel van veiligheid overbrengt op de gast. Bijzondere aandacht is besteed aan de voorkant van het domicilie, in het midden waarvan de geklonken, gebogen deur in zeegroen de weg wijst naar de ingang. De ovale ramen zijn vakkundig bezet met onregelmatig gevormde stenen.
Een langwerpige bank van wit metselwerk, versierd met oosterse kussens, nodigt u uit om sensueel te luisteren naar het geluid van de zee terwijl u nipt van een lekker glas Apulische rode wijn. Vanaf hier heeft u een zijdelings uitzicht op zee (aan de voorkant van het gebouw, op een paar passen afstand, is er directe toegang tot de zee met een zandstrandbaai). Een houten zithoek wacht op de gasten op het gazon, perfect voor romantische diners bij kaarslicht. De warme verlichting van de stenen muur en de bank in combinatie met een rij lantaarns onderstrepen de zowel huiselijke als individuele sfeer buiten.
De onlangs gerestaureerde vakantiewoning Porta D'Oriente Suite is geschikt voor twee personen (of eventueel met een klein kind). Omdat het appartement ook over airconditioning (warm/koud) beschikt, is het ook geschikt voor gebruik in de koelere herfst- en wintermaanden.
De eigenaren hebben de flat met veel liefde en passie ontworpen. Er zijn edele materialen gebruikt zoals travertijn en andere natuurstenen. De prachtige Pietra di Gerusalemme, een natuursteen uit Jeruzalem, bijvoorbeeld, als zandkleurige, iets geelachtige glinsterende stenen vloer. Veel ideeën en inspiraties, zoals het uit baksteen opgetrokken, Moors aandoende tweepersoonsbed, verraden onmiskenbaar de uitgesproken voorliefde voor interieurdesign. Een rij kleurrijke majolica uit Perzië is decoratief boven de bedwand geplaatst. Fascinerende lichteffecten worden gecreëerd door de discreet geperforeerde wand- en plafondverlichting, een traditioneel handwerk uit Marokko.
Het bakstenen keukenbuffet is bedekt met een mooie stenen plaat van gele travertijn, en ook de saffraangele muurkleur past harmonieus in het plaatje. Als u tussendoor toch binnen wilt dineren, zijn er ook twee barkrukken in koloniale stijl. Het keukentje is zeer goed uitgerust (keramische kookplaat, oven, koelkast met vriesvak, glazen, servies en veel keukengerei).

De individuele decors, die afkomstig zijn uit de oosterse wooncultuur, hebben de gastheren verzameld tijdens hun reizen: De oosterse spiegel met een uitvoerig gedecoreerd patroon, een schilderij en enkele accessoires kwamen bijvoorbeeld uit Londen, terwijl de twee antieke prenten werden ontdekt op een antiekmarkt in Toscane. Ook de kelimkussens werden speciaal naar de Witte Stad Ostuni gebracht. Andere items werden gewoon gekocht. In plaats van een conventionele kledingkast staat hier een ivoren baldakijn met een aantrekkelijke oranje stoffen ophanging. (Op maat gemaakte planken in de alkoof dienen als opbergruimte). Om de originaliteit van het domicilie te bewaren werd gekozen voor rustiek ogende muren met niet-gladde oppervlakken.
Een witte schuifdeur zorgt voor een vloeiende overgang naar de badkamer. Ook hier werden de klassieke tegels bewust weggelaten. Alleen de douche (kristallen deur) werd bekleed met travertin mozaïektegels als alternatief. Op de bakstenen wastafeltafel staat een opzetwastafel, eveneens van travertin. Edel beslag, een grote spiegel en een natuurstenen vloer verfijnen de badkamer. (Raam, barverwarming, haardroger aanwezig).

Porta D'Oriente Suite overtuigt met een zeer persoonlijke sfeer. Wandkluis, wasmachine en strijkijzer zijn beschikbaar. Een parkeerplaats is beschikbaar voor de gasten binnen het pand. De Porta D'Oriente flat, gelegen op de begane grond, is iets lager dan de naburige vakantiewoning met patio.

Villanova met zijn pittoreske oude vissershaven en het aangrenzende Camerini, waar de vakantiewoning op een landtong ligt, heeft zijn oorspronkelijke karakter nog steeds behouden. Hier kunt u nog zien hoe vissers in hun bootjes de zee op gaan en na de vangst hun polipi op de rotsen slaan, zodat ze in de keuken goed bereid kunnen worden. Puglia, het Mekka van de mediterrane keuken!
Dompel u onder in de fascinerende wereld tussen Oost en West, in een land van zuidelijke cultuur en traditie. Luister naar de magie van de zee onder een zee van sterren ...

Meer foto's, details en prijzen van onze vakantiewoning Porta D'Oriente Suite vindt u op onze website
Zomer data nog beschikbaar!!!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer over 50 km

over 50 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 30 km Brindisi

30 km

Station 4 km Ostuni

4 km

Snelweg-afrit 1 km Ostuni - Villanova

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in Marina di Ostuni direct aan de kristalheldere zee. De zwembaai ligt voor het huis.
het is tien minuten lopen naar de pittoreske oude vissershaven van Villanova. Hier bevinden zich restaurants, pizzeria's, visrestaurants enz.

Voor meer informatie, zie mijn beschrijvingstekst.

De flat ligt direct aan zee in Marina di Ostuni.

De oude stad Ostuni daarentegen ligt op 6 km van de zee, op ongeveer 300 m boven de zeespiegel. Ostuni staat in heel Italië bekend als de Witte Stad, la "Città bianca". De labyrintische steegjes zijn schilderachtig, de witte muren schitteren in het zonlicht; 's avonds is de oude stad, die doet denken aan een oosterse kashba, verlicht - een plaats met veel sfeer.
Laat u fascineren door de foto's op onze homepage:
Ostuni is met zijn inwoners officieel ook de kunststad van Italië.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Surfen
Duiken
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 33 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

AANBIEDING: Voor 14 nachten: - 10% op de 2e week extra kosten voor bed- en badlinnen (alleen indien aangevraagd);

Elektriciteit na lezing (€ 0,50/KW)

De algemene voorwaarden van het agentschap DOMUS DOMPE Mediterrane Urlaubsdomizile zijn van toepassing

Annuleringsvoorwaarden:

  • Es gelten die AGB unserer Webseite apulienurlaub-ostuni.de

meer informatie:

Neem contact met ons op als u vragen heeft!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Passione Puglia - Apulië met passie Informatie over mij vindt u op de betreffende link op onze website. Hartelijk dank.


Andere accommodaties van Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Alle accommodaties weergeven van Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 48260

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/48260.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven