Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus Jäger Bodensee/Untersee

Gaienhofen/Höri

Max.  6   gasten
95m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
95m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

WELKOM IN ONZE LICHTE DAKSTUDIO OP HET PRACHTIGE BODENSEESCHIEREILAND HÖRI!
Breng de mooiste dagen van het jaar door met uw gezin, uw kinderen of zelfs als stel in onze nieuwe, schone, grote en lichte dakstudio in een van de mooiste en nog niet overvolle vakantieoorden aan de Bodensee/Untersee!

Ons ca. 95 m2 grote appartement op de bovenverdieping van een in 2012 nieuw gebouwd huis is gezellig, ruim, zeer licht en schoon en biedt plaats aan maximaal 6 personen. De ligging in het levendige centrum van het kleine vakantieoord Gaienhofen laat niets te wensen over: Het is slechts ca. 150-200 meter naar het meer met jachtsteiger en veerverbindingen binnen het gehele Niedermeer van Konstanz tot Stein am Rhein, evenals het park aan het meer met zwemstrand, café en natuurreservaat. Alle voorzieningen en benodigdheden van het dagelijks leven zoals bakker, restaurants, winkelmogelijkheden, bushalte, apotheek etc. zijn ook zeer dichtbij!
Bovendien woont u op loopafstand van de voormalige woningen van Hermann Hesse en het beroemde Herrmann Hesse-Höri Museum en het huis en atelier van Otto Dix!

De flat is zeer geschikt voor:
Mensen en gezinnen die een echt mooie flat eisen met veel ruimte en licht op een uitstekende centrale locatie in een levendig vakantieoord met alle voorzieningen van het dagelijks leven en de Untersee in de directe omgeving.

De flat is slechts voorwaardelijk geschikt voor:
Mensen die op zoek zijn naar afzondering en rust.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 60 km Zürich

60 km

Station 11 km Radolfzell

11 km

Snelweg-afrit 10 km A 81

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In de buurt van de flat zijn er:
IJssalon/pizzeria, een bar, bushalte, bakker, apotheek, restaurants, spaarbank met geldautomaat, een gymnasium, een kerk met kerktoren, het buurthuis, het Gaienhofen internaat - kortom: de perfecte infrastructuur direct voor de deur!

Op korte loopafstand (150 - 400m) bevinden zich:
Het meer met oevervoorzieningen, veerhaven en zwemstrand (grind, onbewaakt, m), café direct aan het water (fantastisch uitzicht!), nieuwe speeltuin, lange steiger met veerbootsteiger en een aangrenzend natuurgebied, een supermarkt met regionale en nationale producten, het postkantoor, de drankenmarkt, dokterspraktijken (algemeen en tandheelkundig), het plaatselijke cultuur- en gastenkantoor.

Culturele attracties in de buurt:
Onze flat ligt bijna precies op gelijke afstand van de twee beroemde voormalige huizen van Hermann Hesse in Gaienhofen en het Herrmann Hesse-Höri Museum (gemakkelijke loopafstand, ongeveer 200 m elk).
Ook vlakbij (ongeveer 3 km in het naburige dorp Hemmenhofen) is het voormalige huis en atelier van Otto Dix, waar nu het Dix Museum is gevestigd. Gaienhofen is een levendig en cultureel belangrijk vakantieoord op het schiereiland Höri aan de Bodensee-Untersee, "schuin tegenover" het werelderfgoedeiland Reichenau en vlak tegenover de Zwitserse oever en de stad Steckborn. De plaats en de regio zijn niet zo overvol en druk als het "grote" Bodenmeer. Bovendien was Gaienhofen de woonplaats van Herrmann Hesse en woonde en schilderde Otto Dix in het naburige dorp, vandaar dat het schiereiland tot ver buiten de regio bekend staat als het "schildersschiereiland".
De macrolocatie is uitstekend: men bevindt zich in een zeer aangename centrale positie en kan gemakkelijk dagtochten maken naar het nabijgelegen Zwitserland met vele mooie bestemmingen, zoals Stein am Rhein (10 minuten), Schaffhausen met de Rijnwatervallen (30 minuten), Zürich (1 uur), de Alpen (1,5 uur), bestemmingen aan de rest van het Bodenmeer zoals Mainau, Reichenau, Meersburg, Überlingen, enz


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 200

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor maximaal 4 personen is de huurprijs all-inclusive. Vanaf 5 personen Euro per extra persoon. Kinderen tot 3 jaar gratis!
Waarborgsom: Euro (terugbetaalbaar). De eindschoonmaak is bij de huurprijs inbegrepen.

Toeristenbelasting (per persoon vanaf 15 jaar/dag): 2,50 Euro (hoog- en middenseizoen) of 1,50 Euro (laagseizoen, kerstseizoen) - (verplicht, eenmalig)

Bij een verblijf van 15 dagen of meer 1x gratis wissel van bedlinnen inbegrepen!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn 10 % des Mietpreises Rücktritt 44 Tage bis 33 Tage vor Mietbeginn 30 % d. M. Rücktritt 32 Tage bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % d. M. Rücktritt 21 Tage bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % d. M. Rücktritt 11 Tage vor Mietbeginn bis Mietbeginn 90 % d. M. Der Mieter hat das Recht, einen Ersatzmieter zu stellen, der die Whg. in vollem Umfang übernimmt. Dafür kann eine Bearbeitungsgebühr von 50,00 EUR berechnet werden. Rücktrittsgebühren werden dann nicht erhoben.

meer informatie:

Verdere uitrusting:
Moderne wasmachine (gratis), moderne stille airconditioning, balkon op het zuiden met zonnescherm en buitenzitje, grote 121 cm satelliet flatscreen-tv in de WZ, dvd-speler met films, extra satelliet-tv in de slaapkamer, Zweedse kachel, vloerverwarming, WLAN met goede dekking in alle kamers, grote lichte panoramische ramen, lichtovergoten open ruimte met veel ruimte, ingerichte keuken, mooie meubels (veel massief hout), schone, grote lichtdoorstroomde badkamer met bad, extra grote gelijkvloerse douchecabine met veel ruimte, 2 parkeerplaatsen direct voor het huis, broodrooster, waterkoker, magnetron, tarwebier- en wijnglazen, theepot met theepotverwarmer en een selectie goede thee (groen, zwart, kruiden), evenals 2 koffiezetapparaten - een voor pods en een normale voor oploskoffie.

Bedden 1e slaapkamer:
Tweepersoonsbed 180 cm
Slaapbank 130 cm (goed te gebruiken als kinderbedje voor kinderen tot 120 cm lang!)

Bedden 2e slaapkamer:
Slaapbank, breedte 160 cm, voor 2 personen.

Verdere logeerbedden:
Logeerbed in slaapnis voor nog 2 volwassenen of 2 kinderen in een iets apart verduisterbaar deel van de woonkamer. Breedte: 140 cm
Voor baby's bieden wij een uitklapbaar babybedje van Hauck.

____________________________________________________________
____________________________________________________________


BERICHTEN UIT HET GASTENBOEK VAN ONZE FEWO:
(Inzendingen zijn origineel, niet "verfraaid" of "gecensureerd")

____________________________________________________________
Hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst in Gaienhofen!
Het zeer smaakvol en functioneel ingerichte appartement - een hoogtepunt - is ons zeer goed bevallen. We voelden ons hier vanaf het begin thuis en hadden ondanks het typische novemberweer een ontspannende week met leuke uitstapjes en culinaire vrienden.
We zullen heel graag terugkomen!
Vriendelijke groeten
Familie W. uit Göttingen en München

____________________________________________________________
Een super mooi appartement dat niets te wensen overlaat en zeer aardige verhuurders.
We hebben er een lang weekend doorgebracht met 6 meiden en waren allemaal erg enthousiast over de flat. - Een echte aanrader !!!
(5 van de 5 sterren)
Van Manuela F.
(Getuigenis op Google+ / Google Maps)

____________________________________________________________
Deze flat is een juweel geweest in onze eerste vakantie aan de Bodensee. Na het bezoeken van vele plaatsen gedurende de dag, wisten we dat we terugkeerden naar de gezellige flat en een warm vuur. De gastvrijheid van de gastheer kent geen einde.
Vriendelijke groeten
B.

____________________________________________________________
Hartelijk dank voor 3 heerlijke dagen in jullie heel erg gezellige vakantiewoning! We hebben van begin tot eind genoten. Een wandeling langs het meer... de meeuwen voeren... een uitstapje naar Konstanz en de kerstmarkt en winkelen... heerlijk koken... ontspannen bij het vuur... een fles Gaienhofen wijn..
We komen graag nog eens terug en danken u hartelijk voor uw vriendelijke ontvangst, hulp en vriendelijkheid!
A. G.
____________________________________________________________
We hebben hier aan de Bodensee een heerlijke tijd doorgebracht; het was fijn om met kerst weer van de Duitse gezelligheid te genieten - ook al ontbrak de sneeuw helaas. De flat is supergezellig en zeer goed uitgerust - we kijken er erg naar uit om terug te keren!
+ van GB + Sydney/Australië

____________________________________________________________
Hartelijk dank dat u ons verblijf hier in de Bodensee zo geweldig heeft gemaakt. We hebben allemaal enorm genoten van Kerstmis 2013; thuis van huis! Ik weet zeker dat we op een dag terugkomen en genieten van een zomervakantie!
V. + D. McD. van

____________________________________________________________
Hartelijk dank voor het lekkere welkomstdrankje in jullie zeer gezellige hadden een leuke week en we hebben veel gedaan en voelden ons zeer comfortabel. We bevelen de flat graag aan anderen aan! We komen graag nog eens terug.
Fam. S. + Fam. K.

____________________________________________________________
We hebben hier in Gaienhofen een heerlijk rustig, ontspannen weekend gehad, uitgeslapen, gewandeld en vooral veel lekker gegeten - de Höri en dit prachtige appartement zijn daarvoor echt ideaal! Hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst, we voelden ons hier buitengewoon op ons gemak.
J.+B., M.+S. uit München, C.+A. uit Basel


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. A. Jäger

Dhr. A. Jäger

meer informatie

Objectnummer: 49260

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/49260.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven