Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rømø/Noordzee

Noordzee/Rømø

Max.  14   gasten
183m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 14  gasten
183m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Het vakantiehuis is geschikt voor 14 personen plus 1 baby tot 3 jaar. Het vakantiehuis heeft een woonoppervlakte van 183 m² en is gebouwd in 1992. in 2020 werd het vakantieverblijf gedeeltelijk gerenoveerd. (Zwembad sectie). Het is toegestaan om 2 huisdieren mee te nemen. Het vakantiehuis is uitgerust met een energiebesparende warmtepomp. Het vakantiehuis is uitgerust met een wasmachine. Wasdroger. Vriezer met een inhoud van 50 liter. Er is ook een houtkachel. Er is een kinderstoel voor de jongste gasten.
Het vakantiehuis ligt op een natuurgrondstuk van 2597 m². De afstand tot de zee is 800 m. De dichtstbijzijnde winkelmogelijkheden liggen op 1800 m afstand. Er is een golfbaan op 250 m afstand. Er is een open terras van 60 m² beschikbaar. Zwaaien. Zandbak. Er is een barbecue aanwezig. Parkeerplaats op het terrein.
Jong en oud kunnen zich samen vermaken in het zwembad. Het zwembad is 3,6 m breed, 7,6 m lang en 1,5 m diep. De watertemperatuur ligt tussen 24 en 28° C.
De slaapplaatsen zijn verdeeld over 5 slaapkamers. 10 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden.1 slaapplaats in een stapelbed. 3 slaapplaatsen op matrassen. Er is ook een kinderbedje beschikbaar.
De keuken is uitgerust met een koelkast. Er zijn ook 4 elektrische kookplaten, een heteluchtoven, een magnetron en een vaatwasser.
Er zijn 2 badkamers met douche en 2 toiletten. Vloerverwarming in 2 badkamers. Er is een sauna waar je echt kunt ontspannen.
Ontspan in de overdekte staande jacuzzi voor 5 personen.
Er is een TV in het vakantieverblijf. DVD speler. Stereosysteem. CD speler. Ten minste 4 Deense tv-zenders. Tenminste 4 Duitse TV zenders. Draadloze internetverbinding is beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 1.8 km

1.8 km

Restaurant 2 km

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op een groot, met heide bedekt perceel dicht bij het brede strand ligt dit stenen vakantiehuis. In de ochtend kunt u vanuit het huis vaak hazen, fazanten en herten zien
Langdal in het zuiden van Rømø - gekenmerkt door talrijke huizen met rieten daken. Langdal ligt vlak bij de prachtige plantage Vråby en niet ver van een heerlijk strand. In het zuiden wordt de natuur gekenmerkt door bomen, heide en duinen, en een grindpad leidt u door de vakantiehuisgebieden Sønderstrand en Landsende naar de dijk en het strand. Door de dichtbegroeide natuur en het rijke dierenleven in de plantage lijkt dit gebied ongerept. U kunt zich verheugen op vele activiteiten, diverse restaurants en goede winkelmogelijkheden in de buurt. Op slechts 3 km afstand ligt bijvoorbeeld Havneby, dat een gezellig havengebied, restaurants en een heel bijzondere eilandhavensfeer biedt.
De prachtige natuur, het lange, brede zandstrand, de Waddenzee, de Noordzee, de frisse zeelucht, het rijke dierenleven, de goed bewaarde Rømø boerderijen, de musea en de vriendelijke aard van de mensen maken Rømø tot een interessante vakantiebestemming


Rømø heeft het langste en breedste zandstrand van Europa, ongeveer 12 kilometer lang en ongeveer 1-3 kilometer breed. Er is hier genoeg ruimte voor iedereen die graag zwemt, speelt, zeilt of surft. Aan de westkant van Rømø strekt het fijnste zandstrand zich uit over de hele lengte van het eiland. Het strand is open en ondiep en tussen 1-3 kilometer breed - afhankelijk van de getijden. De zee spoelt regelmatig over het strand en dat maakt ambervondsten steeds weer mogelijk. Het meest noordelijke deel van het strand is afgesloten als militair gebied, maar de rest van het strand kan vrij worden gebruikt
Het is nog steeds toegestaan om naar het strand te rijden, maar met het oog op het behoud van de duinen en de veiligheid worden de autovrije zones voortdurend uitgebreid
Sønderstrand staat bekend als een "speeltuin" voor alle strandzeilers en buggyrijders. Deze activiteiten storen de badgasten echter niet, want de sporters opereren in speciaal gemarkeerde vakken (voor strandzeilers, buggyrijders en windsurfers).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Er zijn geen jeugdgroepen toegestaan
Er zijn extra kosten voor elektriciteit en water, elektriciteit wordt aangerekend naar verbruik met euro 1,02 per kWh en water ook naar verbruik met euro 8,50 per m3

Let op: Geen verhuur aan jeugdgroepen van 15-25 jaar.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sollten Sie nicht Anreisen können und müssen stornieren, bekommen Sie die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr (von euro Euro. 60,00) zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 90 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 90 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Muus

Dhr. M. Muus

Andere accommodaties van Dhr. M. Muus

Alle accommodaties weergeven van Dhr. M. Muus

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 49490

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/49490.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven