Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casasrojas Verhuur met WIFI / WLAN

Costa Azahar / CASTELLON

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

95.83% Aanbeveling

67 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

95.83% Aanbeveling

67 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Casasrojas vakantiewoning biedt een vakantie met een verschil. Ze wonen in hun eigen huis op een m2 perceel, met direct uitzicht op zee, op slechts 15 minuten van een van de mooiste kusten van Spanje, afstand traufhaften zandstranden, op een 350 meter hoge berg in onbeschrijfelijke vrede. Voorzieningen: woonkamer met digitale satelliet-tv (Duitse zenders), van 2015/01/10 uitgerust met WIFI / WLAN (gratis) toegang tot het internet, een slaapbank 140x200 cm, betegelde vloeroppervlak. Slaapkamer met 2 enkele bedden, kasten en betegelde vloeroppervlak. Serre met eethoek, een tafel plus 4 stoelen, en verder gescheiden slaapgedeelte met extra slaapbank. Keuken met 4-pits fornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, ingebouwde kasten, volledige borden, potten en pannen, natte bar, barkrukken en wastafel. Badkamer met grote douche (100x100 cm), en grote marmeren wastafel en toilet. Föhn beschikbaar. Muren met mozaïeken verstrekt. Zonneterras met zon en complete stoelen, en een dakterras met stoelen en een lounge en een uitzicht van de Ebro-delta na Peñiscola. up game apparaten zijn op het systeem voor kinderen, schommels, klimtouwen, enz zandbak, en een ür het strand we altijd gratis klapstoelen, opblaasbare stoelen, enz. te gebruiken. Op de boerderij is de thuisbasis van onze Pony Rumba, de ezel fanfare, kippen en katten en honden. Geniet van een wandeling door de ongerepte natuur Traigueras met onze twee favorieten Rumba en fanfare. Onze dochter Lilli zal u begeleiden. Verse kip eieren U kunt ook direct contact met ons op. In Casasrojas het internet U kunt de diversiteit van onze vakantie woonplaats te geven. Veel plezier en misschien zullen we zien, in één van de mooiste streken van Spanje.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 100 km REUS

100 km

Station 15 km VINAROS

15 km

Snelweg-afrit 18 km VINAROS Abfahrt 42

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt op 4 kilometer afstand van het centrum van het dorp op een 350 meter hoge berg met direct uitzicht op zee. Het dorp Traiguera, met 2000 inwoners, ligt op slechts een paar kilometer van Vinaros, in het hart van "Baix Maestrat" ​​en op een hoogte van 271 m. Omringd door mediterrane landbouw met een prachtig olijf- amandel- en johannesbroodbomen, het is heel mooi. Een schilderachtige dorp met prachtige gebouwen, zijn resten van de middeleeuwse stadsmuren nog steeds overeind. Wide bekend Traiguera is voor zijn langdurige en traditionele aardewerk. De "Alfareria" in de plaats is er vandaag de dag en is eigendom van een familie al generaties lang. Vooral populair zijn de werpers "Cántaros" en "Botijos" die je kunt vinden en kopen in verschillende vormen in de vele prachtige keramische tentoonstellingen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

alle diensten, zoals elektriciteit, water en gas zijn inbegrepen voor het huis in de huur. De wettelijk bindende termijnen Je wordt meegezonden met het aanbod.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

We hebben ook onze eigen, puur natuurlijke olijf geleden, puur biologisch te maken. Zonder toevoegingen, zal de olie worden gewonnen in een unieke werkwijze, de olijven. Deze olie wordt niet gefilterd en bevat dus allemaal zo belangrijk voor onze gezondheid accessoires. De olijf reuzel dat neergelegd in een korte tijd, geeft de olijfolie een karakteristieke smaak. Heeft u interesse om een ​​onvergelijkbare biologische olie te testen, dus neem dan contact met ons op. Levering vindt plaats van 00:25 liter tot 5 liter karaf. Geniet in Noord-Europa een stuk van de Zuid-Europese natuur. We horen graag van u.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


24 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Barbara L. uit Norderstedt

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Time-out te midden van olijfgaarden met uitzicht op de zee.

Wie op zoek is naar een ontspannen vakantie, afgezonderd van het alledaagse, is bij Katja in goede handen. Het uitzicht daarboven is gewoon prachtig, of het nu op de bergen of op de zee is. De prachtige planten en bloemen rondom het huis zijn een lust voor het oog, evenals de aandacht voor detail in zowel het interieur als het exterieur.
Een plek om tot rust te komen en te genieten van de rust.
Onze twee honden voelden zich daar snel thuis en op hun gemak.
We hebben alles in de buurt gedaan wat ons werd aanbevolen en bovendien mooie wandelingen ontdekt via Komoot.
De vakantie was gewoon te kort.

We zullen Katja en haar 'roedel' zeker weer zien!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

April 2023

Paulina K. uit Bad Soden am Taunus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtige oase

Midden in de bergen rond Vinaros, Calig, St.Jordi ligt deze prachtige woning met een prachtig uitzicht op de nabijgelegen Middellandse Zee. De kleine finca is ingericht met veel aandacht voor detail en gevoel voor creativiteit, en de eigenaar heeft geen mogelijkheid onbenut gelaten. Het hele terrein is omheind, zodat de viervoeters op elk moment op ontdekking kunnen gaan, er is een kleine speeltuin voor de kinderen, een zwembad voor de ongetwijfeld zeer warme maanden in Spanje, een ezel en een pony die altijd op bezoek komen, kippen die eieren geven en veel kunst die uitnodigt tot verkennen. De finca heeft vier (zeer comfortabele) bedden, TV, Wi-Fi, een prachtig terras, spelletjes, een oven voor de koude maanden, kookgerei, met andere woorden, alles wat je nodig hebt om je te vestigen en van daaruit Spanje te verkennen. Vinaros is ongeveer 20 minuten rijden, Cali en St. Jordi ongeveer tien.
De eigenares is een goedhartige, zeer liefdevolle persoon die bijna alle wensen voor haar huurders vervult en altijd behulpzaam is met tips en adviezen. Wij zijn er al twee keer geweest en komen zeker terug, want de ontspanningsfactor is hier niet te overtreffen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2023

Pierre und Melanie H. uit Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in de zon

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en kregen we onze sleutels. Eventuele vragen werden altijd direct beantwoord of tips over excursies gegeven. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust en een verfijnde sfeer. Wij komen steeds weer terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2022

Jolli Z. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis

Het was weer erg leuk evenals de locatie en was erg grappig met de ezel en met de pony ze zijn erg grappig ??????

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Martin A. uit 74343 Sachsenheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Paradijs tussen de olijfbomen.

Zoals hierboven in de kop beschreven, is het een klein paradijs voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning, de vink ligt tussen de olijfbomen en is een oase van rust.
Katja is een geweldige gastvrouw en zeer vriendelijk, behulpzaam en heeft altijd een open oor en geeft tips over wat er in de omgeving te doen is.
Het interieur van de finca laat niets te wensen over en is zeer goed onderhouden en schoon.
Komen we terug?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Stefanie und Norman K. uit Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

We hadden een onbeschrijfelijke 4 weken heerlijke vakantie in de finca. Ver op de heuvel, weg van de stress van alledag. We hebben nog nooit zo'n heldere sterrenhemel gezien in Duitsland. Inclusief vallende sterren. De kinderen waren dolblij met de pony, de ezel en de honden. Natuurlijk was het zwembad op het enorme terrein het hoogtepunt. De stranden van Benicarlo, Vinaros en Peñíscola zijn bereikbaar in max 30min. Het Aquarama waterpark was een dagtocht waard. De dichtstbijzijnde kleine supermarkt was op 10min afstand. Bakkerij, tabakswinkel en apotheek in minder dan 10min. Katja's olijfolie is erg lekker. Wij kunnen Katja's woning van harte aanbevelen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2022

Anita S. uit Köln

4,8
4 5 5 5 5

Sehr entspannter Familienurlaub

Wir hatten zwei sehr erholsame Wochen an einem sehr idyllischen Ort. Der Strand in Vinaros ist in 20 Minuten erreichbar und ist immer wieder schön. Ausflugsmöglichkeiten gibt es zahlreich. Katja war immer für Tipps und Fragen erreichbar und immer gut gelaunt. Ein wirklich gelungener Urlaub!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2022

Nicole und Hans-Peter G. uit 55131 Mainz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige plek, aardige mensen

Een prachtige finca, niet ver van het dorp. Het zeer mooie en liefdevol ingerichte vakantiehuis bevindt zich op het prachtige landgoed van Katja en haar familie. De plaats nodigt uit tot ontspanning en tegelijkertijd is alles (strand, meren, mooie plaatsen, restaurants en prachtige landschappen) zeer gemakkelijk met de auto te bereiken
We kwamen als vreemden en vertrokken als vrienden.
Bedankt voor alles en tot ziens!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2021

Daniela L. uit Hartheim

4,6
4 5 4 5 5

Gerne wieder!

Atemberaubende Location, super ruhig, absolute Entspannung.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2021

Carmen B. uit Solingen

4,4
3.5 5 5 4 4.5

Entspannung pur

Wenn man einen ruhigen Ort sucht zum Erholen, dann ist man hier genau richtig! Wenn man Hund, Esel und Pony mag, ist man hier auch genau richtig!
Für unseren Hund und fpr unsere Tochter, natürlich auch für uns Eltern, war es hier ein schöner entspannter Urlaub!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2019

Pedro M. uit 4303 Kaiseraugst

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Mooi huis op een geweldige landelijke locatie

Het verblijf met onze 2 kinderen was geweldig. Ons geweldige verblijf werd afgerond met de gedienstige en open houding van de gastvrouw.
Het huis ligt ongeveer 2 km van het dorp Traiguera en ongeveer 20 km van Vinaroz. De locatie is landelijk, d.w.z. enigszins afgelegen, maar des te rustiger. De tamme (huis)dieren waren een welkome en leuke afwisseling van de alledaagse rust. Het zwembad bood een verfrissende speelmogelijkheid voor de kinderen.
Een aanrader voor iedereen die ontspanning en natuur zoekt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juni 2019

Edeltraut S. uit 16727 Oberkrämer

5,0
5 5 5 5

Ein kleines Paradies, immer wieder!

Eine Familie die selbst dort lebt und sich sehr darum bemüht, dass es uns als Gäste gut geht und das Haus seine Qualität behält.
Wir waren diesmal mit noch 2 Senioren und konnten wieder zwölf wunderbare Tage Urlaub pur verbringen.Weg von Bettenburgen und Touristenrummel jedoch mit der Möglichkeit mit dem Auto in 20 min. an der Küste mit Strand und Shopping oder am romatischen Stausee zum Baden zu fahren. Was ich nicht verstehe ist die Kritik an der Anfahrt, wir wollen ein Haus wo keine Touris herumschwirren.
Ehrlich es gibt viel schlimmere Wege und man hat sich beim zweiten mal auf und ab schnell daran gewöhnt und neunzig % der Strecke ist so wie so asphaltiert.
Man sollte natürlich auch gut zu Fuß sein ist ja schließlich eine Finca und keine Strandpromenade.Dafür wird man belohnt mit einen fantatischen Ausblick und Ruhe. Wir jedenfalls freuen uns jetzt schon auf den nächsten Urlaub auf Casasrojas.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Kristina B. uit 15345 Altlandsberg

5,0
5 5 5 5

Entschleunigung unter Olivenbäumen

Tollen entspannten Urlaub ohne Massentourismus und Bettenburgen erlebt. Danke, wir kommen wieder !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Sandra S. uit 91710 Gunzenhausen

5,0
5 5 5 5

Einfach toll!!!

Wir haben wunderschöne 2 Wochen Urlaub in der Finca von Dirk und Katja verbracht. Wir waren rundum zufrieden, besonders unsere Tochter, die viel Zeit mit den Tieren verbracht hat. 'Wir kommen wieder. :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2017

SCHMIDT T. uit Langenfeld

3,0
5 3 2 2

Urlaub spanien

Die Unterkunft war ok aber die anfahrt zu der finca war für mich Katastrophe steil und steinig .

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. K. Kaudelka:

Sehr schade, dass der Service, die Lage und das Preis-/Leistungsverhältnis so bewertet wurden, obwohl bereits am Anreisetag darum gebeten wurde, für das Jahr 2018 ein verbindliches Angebot zu übergeben, welches der Kunde auch sofort dankend annahm. Der Weg ist wie beschrieben ein Sandweg, der zu 90 % bereits betoniert ist und regelmässig von der Gemeinde Traiguera gereinigt wird. Wenn es irgendwelche Wünsche, Verbesserungen oder Probleme gab, verstehe ich nicht, warum diese Dinge nicht während des Urlaubs mit mir besprochen werden. Ich war jeden Tag präsent, es wäre immer nett dieses vor Ort direkt mit mir zu besprechen, anstatt sich jetzt zu beschweren. Sehr schade.

Maart 2017

Corinna W. uit Erligheim

5,0
5 5 5 5

Eine Wohlfühloase der Ruhe

Wir hatten das große Glück, 4 Wochen Urlaub auf der Finca verbringen zu können. Das einzig "negative" was ich sagen kann... leider verging auch die Zeit viiiel zu schnell und wir hätten sehr gerne nochmals 2 Wochen drangehängt, so wohl haben wir uns gefühlt. Auch unsere kleine Tochter wurde herzlich aufgenommen und bekam jeden Wunsch von den Augen abgelesen. Herzlichkeit und Service sind bei Katja und Dirk grossgeschrieben. Alles ist sehr sauber und mit Liebe zum Detail eingerichtet. Und auch von dieser Wahnsinnsaussicht kann man in anderen Ferienhäusern nur träumen. Wir kommen auf jeden Fall wieder. Danke für eine wunderbare Zeit.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2016

Maik uit 72070 Tübingen

5,0
5 5 5 5

Auf jedenfall wieder

Wir waren zum 2. Mal da und kommen garantiert wieder.
Die neue Terrasse ist der Wahnsinn.
Ansonsten können wir auch dieses mal nichts negatives sagen. Sauberes voll ausgestattetes Haus mit einer Wahnsinns Aussicht und total netten Vermietern,
Erholung pur

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Maart 2016

Roman Z. uit Adendorf

5,0
5 5 5 5

Wohlfühloase

So Herzlich wurden wir noch nie bei einem Ferienhausurlaub empfangen und betreut! Es mangelte an nichts. Das Haus ist sehr schön und liebevoll eingerichtet. Die Aussicht ist der HAMMMER! Traumhafte Terasse mit Bett zum lesen und entspannen. Es wurde Nachts und Abends zu unserer Zeit (März/April) noch frisch, und so konnten wir Feuer im Ofen machen und bei Olivenholzgeknister den Abend und die Nacht genießen.
Wir waren dort mit unseren Kindern (Mädels 2 und 5 Jahre). Die neuen Schaukeln wurden jeden Tag getestet und die kleine hat sogar 1x in der Nestschaukel ihren Mittagsschlaf gehalten. Die Angst vor Hunden von unserer jüngsten war auch nach einem Tag verflogen. So liebe, nette, süße Hunde!!! Rumba und Tamtam natürlich auch.
Unsere älteste Tochter war selten zu sehen und hat mit Lilly eine tolle neue Freundin gefunden.
Die Auf- und Abfahrt auf den Berg war auch nach einem Tag routine und ohne Probleme mit einem VW Bus T4 zu meistern.
Die Paella von Katja ist auch sehr empfehlenswert!

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub!
Vielen Dank macht weiter so

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

November 2015

EDDY UTA E. uit STROMBERG

2,4
2.5 4 2 1

winterurlaub 2015 -2016

wunderschöne Landschaft für kurzurlauber sehr schön
der weg zur Finca ist sehr beschwerlich
hin und zurück ins Dorf zu laufen nur für extrem
Wandern geeignet
nicht alles hat gestimmt was in der Beschreibung stand
14 tage hatten wir ab 8 Uhr keinen Strom und wurden in der Nacht durch ein Piepsen
aus dem schlaf gerissen (DIE STROMVERSORGUNG WAR NICHT AUSREICHEND)
Toilettendeckel wurde erst nach mehreren anfragen repariert
wenn es Probleme gibt sollte man sich nur an Herrn dirk dudek wenden der
so schnell wie möglich alles was im argen liegt erledigt
im allgemeinen war der Urlaub sehr schön aber für Langzeiturlaub bedingt geeignet

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. K. Kaudelka:

Dieser Kommentar entspricht nicht der Wahrheit. Der Toilettendeckel wurde am selben Tag gewechselt, der Weg ist wie beschrieben, ca. 4 Km lang, um ins Dorf zu gelangen. Tatsächlich sind diese Gäste immer mit dem Kfz gefahren, gewandert sind sie nie. Hinzu kommt, dass sie mit einem Geländewagen anreisten und keinerlei Probleme mit der Zuwegung bekamen. Die Stromversorgung, die im Reisepreis, wie auch das gesamte verbrauchte Wasser enthalten ist, wird gemäss den AGB gewährleistet durch die Solarenergie. Bei nicht ausreichender Sonneneinstrahlung wurde regelmässig am Abend, ebenfalls ohne Berechnung, der Generator gestartet und das Haus mit ausreichend Strom versorgt. Extrem unfair sind die Bewertungen zur Lage, die traumhaft ist, wie in den anderen Bewertungen auch beschrieben, genau wie Service und Ausstattung. Wir haben immer sofort reagiert, wenn es Fragen gab. Nur wegen privater Differenzen mit dem Vermieter, kann man hier nicht eine derart schlechte und unwahre Bewertung abgeben.

November 2015

Peter S. uit 16727 Oberkrämer

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer Urlaub *****

Hier wurden wir herzlich empfangen und betreut! Das Ferienhaus ist sehr liebevoll und Ladestypisch eingerichtet . Es ist alles vorhanden sogar WLAN und das alles mit Solarstrom! Es wurde Nachts (November) etwas frisch, und so konnten wir Feuer im Kamin machen und bei Olivenholzgeknister gemütlich kuscheln. Wir waren dort mit unserer Freundschaft zur Olivenernte, ein wunderbares Erlebnis. Auch die Tiere auf der Finca haben uns viel Freude bereitet.Das Fahren auf dem Berg ist ohne Probleme auch mit einem Mietwagen zu meistern. Dafür wird man mit einer wunderbaren Aussicht belohnt. Es hat uns auch die absolute Ruhe gefallen, hier kann man vom Altagsstress abschalten. Wir als Senioren haben uns sehr wohlgefühl und kommen gerne wieder.
Weiter so!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Oktober 2015

Andreas uit Sprockhövel

5,0
5 5 5 5

Super Ferienwohnung!

Die Finca ist wunderschön und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Absolut alles was man benötigt ist vorhanden und sehr gepflegt. Das Haus und der dazugehörige Garten waren sehr ordentlich und sauber.
Die Vermieter habe alle unsere Erwartungen übertroffen! Sehr offene und herzliche Menschen die sich immer um Ihre Gäste kümmern.
Wir können die Finca nur wärmstens weiter empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2015

Heinke uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Paradies

Ein wunderschönes, liebevoll eingerichtetes Häuschen, das einem sofort ein wohliges Gefühl gibt. Alles ist wie neu (so sauber!) und hat doch Geist und Charakter. Bei den Vermietern könnte man ins Schwärmen geraten. Sie kümmern sich toll um ihre Gäste, sind sehr hilfsbereit, freundlich und offen. Perfekt!
Wir haben dort eine ganz besonders schöne Zeit erlebt und können das Ferienhaus wärmstens und vorbehaltlos weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2015

Yvonne S. uit Tübingen

5,0
5 5 5 5

traumhaft schön...

Wir wurden so herzlich empfangen, so etwas erlebt man selten. Hatten einen richtig tollen Urlaub. Tolles Haus mit einer super Ausstattung es fehlt wirklich gar nix. Schöner Garten, läd zum entspannen ein. Absolute Ruhe...

Wir können wirklich überall volle Sterne geben weil es einfach super war.
Man kann Eure Finca nur weiter empfehlen.

Wir kommen wieder!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 1970

Enja uit Ennepetal

5,0
5 5 5 5

Ein entspannter Urlaub!

Wir haben hier unseren Sonmerurlaub 2016 verbracht und es war wunderbar!
Ein tolles Häuschen, in dem es an Nichts mangelt.
Man wohnt in einer wunderschönen Umgebung mit tollem Ausblick. Ein Auto ist schon erforderlich.
Die Vermieter sind total freundlich und hilfsbereit.
Alles alles in Allen einfach perfekt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Casasrojas Ferienhaus
Mevr. K. Kaudelka

Mevr. K. Kaudelka

Beste bezoeker, Ik ben blij dat u geïnteresseerd bent in het aanbod van Casasrojas zijn. Na het afronden van mijn studie op het gebied van landschapsarchitectuur / ruimtelijke ordening, het was vooral belangrijk voor mij om het huis te integreren met de natuurlijke omgeving. Lokale materialen geven het huis zijn eigen flair. De rest, de zee en de mensen in Traiguera zijn onvergelijkbaar. Ik hoop je snel weer te mogen verwelkomen in hun speciale vakantie.


Andere accommodaties van Mevr. K. Kaudelka


meer informatie

Objectnummer: 50158

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/50158.htm


«Casasrojas Verhuur met WIFI / WLAN» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 24 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven