Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Calle Mayor

Gezinsvakantie aan de COSTA BRAVA bij BARCELONA

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Ons liefdevol ingerichte vakantiehuis Buena Vista biedt plaats aan 2-8 personen. U kunt zich verheugen op een breed scala aan recreatieve activiteiten en vele excursiebestemmingen. Sinds 2017 is de tweede verdieping vers gerenoveerd en biedt daardoor nog meer comfort.
De flat is bijzonder aantrekkelijk voor vakantiegangers die graag aan zee zijn, want het is minder dan 10 minuten lopen naar het brede zandstrand. Een directe verbinding met Barcelona verhoogt de aantrekkelijkheid van het vakantiehuis.

Uitrusting
Het appartement biedt voldoende ruimte voor 2-8 personen op ca. 120 m2 woonoppervlak. Het huis bevat 4 slaapkamers, een gezellige en lichte woonkamer, een ruime keuken, 1 marmeren badkamer en een kleine badkamer en 1 studio met een groot dakterras. Buiten zijn er 3 balkons, het bovengenoemde dakterras en een parkeerplaats voor uw auto.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 40 km Barcelona Airport

40 km

Station 1 km Estacion Caldetas

1 km

Snelweg-afrit 3 km Caldetas (Caldes d'Estrac)

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

het vakantiehuis ligt op 8-10 minuten lopen van het zandstrand, waar verschillende strandtenten zijn. Er zijn verschillende wegen naar het strand, omdat er verschillende vele steegjes in het dorp zijn. Langs de brede dorpsstraat, door mooie voortuinen of langs het treinstation; de weg naar het strand is kort en kan worden gevarieerd. Caldetas (Caldes d'Estrac) is een klein idyllisch dorpje, in het noordoosten van Catalonië, direct aan de Middellandse Zee. De volgende grootste stad, Barcelona, ligt op slechts 40 km afstand en is gemakkelijk per trein te bereiken. De regio biedt de beste omstandigheden om echt te ontspannen op vakantie. Zowel in de zomer als in de winter zijn er uitstekende mogelijkheden voor jong en oud, zodat u zich nooit hoeft te vervelen.
Ons vakantiehuis Vakantiehuis Buena Vista zelf is centraal en toch rustig gelegen in de typisch Spaanse "pueblos" Caldetas.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De bijkomende kosten incl. internet en bedlinnen/handdoeken zijn inbegrepen in de vaste kosten van 90 euro!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Stornierung einer Buchung wird das angezahlte Geld nicht zurückerstattet.

meer informatie:

Wij bevelen ons vakantiehuis vooral aan voor gezinnen die hun zomervakantie in Spanje aan zee willen doorbrengen. Het huis zelf is zeer ruim en voorzien van diverse (bord)spellen en zitjes. Caldes d'Estrac zelf is normaal gesproken een zeer rustige plaats. In de zomer is het leven echter actiever, omdat veel Spanjaarden vanuit de grote steden als Madrid of Zaragoza naar kustplaatsen als Caldetas reizen om daar de zomer door te brengen.
Als u op zoek bent naar meer actie, vooral 's avonds, zult u die in Caldetas niet vinden, op een paar bars na. Voor jongere bezoekers raden wij de feeststeden Calella (10 min. met de trein) of Lloret de Mar (30 min. met de trein) aan. Een avondverblijf in Barcelona daarentegen is iets voor het hele gezin. De kusttrein brengt u in ongeveer 45 minuten naar het centrum van Barcelona.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2018

Mandy R. uit Stolberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alleen aanbevolen

We hebben 3 heerlijke weken doorgebracht in dit prachtige vakantiehuis van de familie Kaiser.
Het ontbreekt het huis werkelijk aan niets en is zeer persoonlijk en comfortabel ingericht. Het biedt veel ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Wat ons vooral beviel was dat we midden in het Spaanse leven stonden en ons nauwelijks toerist voelden.
De locatie is fantastisch; snel naar Barcelona enz. en snel naar het strand, dat ook gewoonweg prachtig is.
We komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2018

Rotraud S. uit Verden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige tijd - met Spanje, strand en Barcelona

We verbleven een week in mei met vijf volwassenen en een kind in deze super uitgeruste flat. Ruimte om te delen - ruimte om je terug te trekken - deze flat heeft het allemaal. Vooral het uitzicht over de daken naar het water bijna overal. Droomachtig! De plaats: huiselijk en nauwelijks toeristisch, eindeloos strand, Barcelona gemakkelijk te bereiken. We voelden ons erg op ons gemak en zouden altijd terugkomen. Met de ongecompliceerde en betrouwbare afhandeling van de reisboeking zal dit zeker ook geen probleem zijn. Een aanrader!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2018

Martina S. uit 27283 Verden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

dagen van ontspanning

Zeer ruim, goed onderhouden en smaakvol ingericht, gewoon om je goed te voelen. Prachtig uitzicht vanaf het grote dakterras.
Gelegen aan een rustige oprit op de helling, afhankelijk van je stemming of snel sportief te bereiken via de getoonde trappen of comfortabeler langs de hoofdweg in zachtere bochten goed bereikbaar.
Het treinstation is goed bereikbaar, treinen rijden vaak, meestal halfuurlijks naar Barcelona langs de schilderachtige kust.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2018

Bianca uit 35415 Pohlheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantiehuis om de Catalaanse kust en Barcelona te verkennen

Het huis ligt in Clades d'Estrac [Caldetas] (een klein stadje ten noorden van Barcelona) aan de Catalaanse kust met een super mediterraan zandstrand op loopafstand van het vakantiehuis. In Caldes kunt u alles krijgen voor uw dagelijkse behoeften (leuke markthal & wekelijkse markt elke vrijdag). Met de auto is het slechts 5 minuten naar de Aldi en andere supermarkten in het dorp ernaast.
Er is een klein thermaal bad in het dorp (vooraf reserveren is noodzakelijk, vooral in het seizoen) om te ontspannen. De R1 (Renfe) brengt u in slechts 50 minuten naar het centrum van Barcelona, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het verkeer en de schandalige parkeertarieven!

Het huis heeft 3 verdiepingen te gebruiken en alle noodzakelijke comfort dat een vakantiehuis moet hebben. De ingang ervan is op de begane grond, want op de begane grond van het huis bevindt zich nog een nieuw ingerichte oma-appartement en de garage. Het is gelegen op een heuvel met een geweldig uitzicht op Caldetas, waarvan kan worden genoten vanaf het balkon of het zonneterras (3e verdieping van de flat). Er is ook een reisgids voor Barcelona, een stereo-installatie, een grote TV, een paar Duitse boeken en gezelschapsspellen
Op de slaapverdieping (1e verdieping van de flat) is een moderne badkamer met regendouche en 2 wastafels. Op de woonverdieping (begane grond van het appartement) is er een tweede kleine badkamer met toilet en bad (douche geïntegreerd).

De boeking, ontvangst en teruggave van de huissleutels was snel en super ongecompliceerd

We hadden een geweldige tijd en zouden graag terugkomen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Hermann uit 22111

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekende zomervakantie met het gezin

We voelden ons als gezin heel comfortabel in de accommodatie van familie Kaiser. Het vakantiehuis is zeer ruim en schoon. Je merkt dat het huis onlangs is gerenoveerd. Het uitzicht vanaf de balkons en het dakterras op de derde verdieping is uniek. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. C. Kaiser:

Vielen Dank für Ihre durchweg positive Bewertung. Es freut uns das es Ihnen so gut in unserem Ferienhaus gefallen hat. Wir tun unser Bestes um Gästen wie Ihnen einen erholsamen Urlaub zu ermöglichen. Gerne begrüßen wir Sie auch nächstes Jahr wieder in unserem Ferienhaus.


Contactpersoon

Mevr. C. Kaiser

Mevr. C. Kaiser

Wij, de familie Kaiser, verhuren al meer dan 15 jaar met succes ons gezellige vakantiehuis in Caldes d'Estrac. Wij beantwoorden uw vragen graag en meestal binnen een dag. Wij kijken uit naar uw feedback.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 50789

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/50789.htm


«Calle Mayor» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven