Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Sackpfeifenblick ****

Waldecker Land / Ederbergland in Noordwest-Hessen

Max.  4   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

36 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

36 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Zeer mooi, massief en 4-sterren DTV-gecertificeerd huis (ca. 110 m²) op twee volledige verdiepingen met meer dan 50 m² balkon en terras en 1200 m² natuurgrond, direct aan het bos gelegen, met uitzicht in het bovenste Ederdal. Het huis is de afgelopen jaren uitgebreid gerenoveerd en onder andere voorzien van twee nieuwe badkamers. WLAN is beschikbaar.

Op de bovenverdieping is er een woonkamer, de keuken en een kleine slaapkamer.
De woonkamer heeft een groot raam aan de voorkant met een fantastisch uitzicht op het dal en de Sackpfeife, de hoogste berg in de regio. De woonkamer heeft een flatscreen-tv, een open haard, een zithoek en een eethoek
De keuken heeft een koelkast met vriesvak, een fornuis, een oven, een koffiezetapparaat en een vaatwasser.
In de slaapkamer staat een tweepersoons stapelbed.

Op de benedenverdieping is er een doucheruimte en een bad, nog een woonkamer met een uittrekbare bank (ligoppervlak 1.80x2m) en een werkplek en nog een slaapkamer.
De badkamer heeft een ligbad met geïntegreerde douche, een dubbele wastafel, een toilet en een wasmachine. In de doucheruimte vindt u een gelijkvloerse douche, een wastafel en een toilet.
In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed en voldoende kledingkasten om uw kleren op te bergen. Er is nog een satelliet-tv in de woonkamer beneden.

We hebben het huis ook uitgerust met een uitgebreide collectie bordspellen, Lego en boeken.

Voor het huis vindt u twee open plekken voor het parkeren van auto's.

De balkons zijn zo georiënteerd dat er van 's morgens vroeg tot 's avonds laat een zonnig plekje is. Een barbecue is beschikbaar.

Het terrein is gedeeltelijk bebost, natuurlijk en vrij steil aflopend.

Brandhout is in voldoende mate beschikbaar.

Het vakantiehuis is een rookvrij huis.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 30 km

30 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 120 km Frankfurt

120 km

Station 10 km Biedenkopf

10 km

Snelweg-afrit 40 km Dillenburg

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt op de heuvel - vanuit het centrum van het dorp loopt of rijdt u ongeveer 1 km omhoog. De eenbaansweg loopt dood, achter het huis zijn er nog maar twee. Daarom is de locatie zeer rustig. Het is minder dan 10m van de voordeur naar het bos.

Het huis is de afgelopen jaren uitgebreid gerenoveerd. Het is al ongeveer 40 jaar in de familie en is liefdevol ingericht en goed onderhouden. De verhuurders zorgen goed voor hun gasten, en er is een contactpersoon ter plaatse voor vragen of problemen

De stad Hatzfeld ligt aan de uiterste zuidwestelijke rand van het district Waldeck-Frankenberg ten noorden van Marburg aan de bovenloop van de Eder te midden van een dicht bebost middelgebergte. Veel gebieden zijn aangewezen als beschermd landschapsgebied en bieden dus ongerepte natuur.

Het typische middelgebergtelandschap van het Boven-Edertal, met hoogtes van 325 m tot ongeveer 675 m, biedt in alle jaargetijden steeds weer charmante uitzichten en talrijke mogelijkheden voor diverse vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud. Een uitgebreid netwerk van goed gemarkeerde en bekroonde paden nodigt uit tot wandelen, hiken, nordic walking-tochten, joggen of fietsen in het prachtige landschap. In Hatzfeld zelf is er de Panorama Trail, die direct langs het huis loopt, de Eder Heights Trail, de Forest Nature Trail met uitgebreide en interessante informatie over het plaatselijke bos en de Hang Gliding Tour. Het is ook niet ver naar de Rothaarsteig of het Kyrillpad. Hatzfeld ligt ook aan het Eder-fietspad, dat niet alleen geweldig is om te fietsen, maar ook om te inline-skaten of hard te lopen.

Winkelmogelijkheden zoals een supermarkt (Edeka), bakker (met café), slager, handwerkartikelen, benzinestation, enz., banken en artsen, apotheek, postkantoor en tandarts zijn aanwezig

Het natuurgebied Sackpfeife ligt op 8 km afstand en kan ook gemakkelijk worden bereikt via een mooie wandeling (duur ca. 2,5 uur). U vindt er een zomerrodelbaan, een indianendorp, bungeejumping, een kinderboerderij en prachtige speeltuinen, evenals mogelijkheden voor barbecues en picknicks. De Edersee met zijn uitgebreide recreatiemogelijkheden ligt op ca. 45 minuten rijden, het avonturenpark Fort Fun op ca. 60 minuten

In de wintermaanden zijn er talrijke mogelijkheden om te rodelen, en er is een klein skigebied op de Sackpfeife. Winterberg ligt op 30 km afstand met een goede skiliftcarrousel, het grootste aaneengesloten skigebied ten noorden van de hoofdlijn met ongeveer 15 km aan pistes en een keuze uit 21 liften.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Extra bedden beschikbaar

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Wir erstatten den Buchungsbetrag bei einer Stornierung bis max. 6 Wochen vor dem geplanten Check-In. Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 14 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 14 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. In der Corona-Pandemie haben wir dies flexibel gehandhabt.

meer informatie:

In het huis ligt een map met uitgebreide informatie over mogelijke activiteiten in Hatzfeld en omgeving, inclusief wandelroutes, aanbevelingen voor andere vrijetijdsactiviteiten en voor de plaatselijke keuken - samengesteld op basis van vele jaren vakantie en vakantie voor jong en oud.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2017

C.A.M. S. uit Velsen-Zuid

4,8
4.5 4.5 5 5

Sackpfeifenblick

Ein sehr schönes Haus mit weiten Panorama-Blick; die Einrichtung ist vorzüglich und
geschmackvoll.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

November 2016

Klaus uit 45731 Waltrop

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis Sackpfeifenblick

Een ruim, schoon en perfect uitgerust of zeer smaakvol ingericht vakantiehuis met uitgebreide terrassen/balkons en een geweldig uitzicht in de verte.
De inrichting en de royale indeling van het huis laten bijna niets te wensen over.
Dit is een uitstekende locatie voor rust en ontspanning.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2016

Verein uit Göttingen

5,0
5 5 5 5

Super Ferienhaus

weiterzuempfehlen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2015

Heiko uit Südhessen

4,3
4 4 4 5
Toon Duits

Zeer rustige vakantie

We vonden het erg positief dat we volledig met rust werden gelaten. U kunt dus een zeer ontspannende vakantie in afzondering hebben. Er was geen telefoon en we hadden geen ontvangst voor mobiele telefoons. We schrijven dit omdat het voor ons absoluut prachtig was. Hartelijk dank, ook voor het leuke contact, zowel voor als na de vakantie.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. S. Rätker:

Wir freuen uns, dass sich unsere Gäste bei uns entspannen können. Für diejenigen, die trotzdem nicht ganz offline gehen möchten, steht natürlich W-Lan zur Verfügung, auch der Handyempfang ist seit 2016 jederzeit gegeben.

Juli 2015

Andreas B. uit Langen

5,0
5 5 5 5

Entspannte Ferien

Wir fahren sehr gerne in dieses Haus, da es sehr schön gelegen ist. Außerdem eine super Ausstattung , sowie hilfsbereite Ansprechpartner und vor Ort gute Versorgungsmöglichkeiten bietet.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Mei 2015

Veronika A. uit Münster

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus Sackpfeifenblick

Ein perfekt ausgestattes Ferienhaus, geschmackvoll eingerichtet, sehr großzügig und sauber, schöne Bäder, wunderbare Terrasse mit vollständiger Möblierung, toller Blick, sehr ruhig, gute Parkmöglichkeit

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

Oktober 2014

Paula S. uit 79183 Waldkirch

5,0
5 5 5 5

Wohlfühloase

Für Naturliebhaber ist dies ein ideales Domizil! Der Wanderweg beginnt vor der Haustür!
Mit dem Auto erreicht man die hübschen Orte Winterberg /Kahler Asten, Bad Berleburg, Bad Laasphe sowie Frankenberg/Eder innerhalb einer halben Stunde, in einer Stunde ist man am Edersee oder in Bad Wildungen.
Durch die Hanglage des gepflegten Hauses gibt es Balkone auf zwei Ebenen mit sehr schöner Sicht. Sehr gemütlich ist der Wohnbereich mit Kamin; Wohlfühloasen sind das neue Bad und die neue Dusche. Insgesamt: für Naturliebhaber und Wanderer empfehlenswert!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Augustus 2014

Anja S. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Erholung pur

Wunderschön gelegenes Ferienhaus für Wanderfreunde leichter und mittelschwerer Touren. Und auch die Kultur kommt nicht zu kurz (Cafés und Kino in der nächsten Stadt).
Zum Haus selbst: Küche mit Spülmaschine (wer mag in den Ferien schon abwaschen), großer Aufenthalts-/Essraum mit Kamin und wen man sich mal aus dem Weg gehen möchte, ist ein zweiter Aufenthaltsraum im Untergeschoss. Absoluter Pluspunkt: komplett neue Sanitäranlagen!!!

Und auch nicht unwichtig: für Ortsunkundige liegt eine Infomappe bereit.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. S. Rätker

Mevr. S. Rätker

Beste vakantiegangers, wij heten u van harte welkom in ons huis, dat al ongeveer 40 jaar in de familie is. In de afgelopen jaren hebben we families, koppels, kleinere groepen of vrienden uit binnen- en buitenland te gast gehad Onze kinderen zijn er ook graag - als gezin van 4 wonen we in de buurt van Berlijn. Omdat wij zelf veel waarde hechten aan mooie vakantieverblijven, stellen wij precies dezelfde eisen aan ons huis - en wensen u nu al heerlijke vakanties toe! Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Stefanie Rätker


Andere accommodaties van Mevr. S. Rätker


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 52184

Laatst bijgewerkt: 09.01.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/52184.htm


«Vakantiehuis Sackpfeifenblick ****» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven