Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Oude schoenmakerij bakboord

Rügen

Max.  2   gasten
52m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
52m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Onze gezellige, kleine vakantiewoning Backbord bevindt zich in het achtergebouw van de Alte Schusterei. De flat is ontworpen voor 2 gasten, heeft 3 kamers op de begane grond en 50 m².

Wij en onze goed opgevoede huishond Johnny wonen ook in ons huis. Natuurlijk blijven we in onze tuin. Als dit voor u niet acceptabel is, dan is deze flat niet geschikt voor u.

In uw vakantiewoning zijn er:

Een gezellige slaapkamer met tweepersoonsbed (180 x 200 cm) waar u heerlijk rustig kunt slapen

In de leuke keuken-woonkamer vindt u een mooie eethoek en alles wat u nodig heeft om een kleine maaltijd te bereiden. Een koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat, fornuis en oven zijn ook aanwezig, evenals voldoende serviesgoed, bestek en kookgerei.

Een mooie woonkamer met TV, bank, fauteuil.

Natuurlijk wacht u een schone badkamer met douche

De volgende uitrusting is aanwezig: 1 x beddengoed p.p., 1 starterspakket (2 keukenhanddoeken, 1 vaatspons/doekje, 1 klein afwasmiddel, 1 douchematje, 2 toiletrollen), gratis WiFi, spelletjes en boeken, tijdschriften, cd-speler/radio. Waspakket kan extra geboekt worden

Op het mooie terras staan tuinmeubelen voor u klaar.... Barbecues en vuur zijn daar en op ons hele terrein voor onze gasten om verzekeringstechnische redenen niet toegestaan. Fietsen kunnen worden gestald onder de veranda of in het afdak

Er is een gratis parkeerplaats voor 1 auto beschikbaar (geen campers, kampeerwagens, aanhangwagens). Als de parkeerplaats niet beschikbaar is, moet u op openbaar terrein parkeren.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Meer 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 400 km Berlin

400 km

Station 30 km Bergen

30 km

Snelweg-afrit 100 km Rostock

100 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Achter de kerk staan we midden in het dorp, maar toch rustig gelegen. Van hieruit kunt u alles in het dorp heel goed te voet of met de fiets bereiken. Er is een fietsverhuur tegenover de vakantiewoning. Een bootverhuur, een surfzone en een kleine badzone aan de haven zullen onze watersportliefhebbers verrukken.

De haven in Wiek is altijd een wandeling waard. Hier kun je wat wandelen of een broodje vis eten. Van daaruit kunt u ook prachtige boottochten maken naar het eiland Hiddensee "das söte Länneken"

Er is een winkelmarkt in het dorpscentrum met een postkantoor, een bloemenwinkel, viskraam, restaurants, bank, taxi, autoreparatiewerkplaats, busverbinding met fietskar, dokter en fysiotherapie. Dit alles is op loopafstand

Verbindingen: Busverbinding in de richting van Kap Arkona, Sagard, Sassnitz en Bergen (deels met fietskar); tijdens het seizoen vanuit de haven van Wiek: bootverbinding naar het eiland Hiddensee. Wittow veerverbinding van daar (Wittow - Trent - Ummanz)

Het Oostzeestrand in Juliusruh of Dranske ligt op ongeveer 6 km met de fiets, te voet of met de bus

Het Störtebeker Festival is een geweldige ervaring. De beste manier om er te komen is per piraat op het schip van de rederij Kipp uit het naburige dorp Breege

Of maak een excursie naar Sassnitz en maak van daaruit een boottocht rond de krijtrotsen

In ieder geval is het de moeite waard om op de fiets te stappen of de wandelschoenen aan te trekken!


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 9 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze prijzen zijn inclusief: 1 x beddengoed p.p., nutsvoorzieningen, starterspakket = 1 klein afwasmiddel, 1 afwasborstel/handdoek, 2 keukenhanddoeken, 2 toiletrollen, 1 badmat), WLan
Kan apart geboekt worden: Handdoeken € 5 p.p./set;
Borg: 100 € te betalen bij aankomst. De borg wordt contant terugbetaald op de dag van vertrek als het appartement onbeschadigd wordt geretourneerd
Ook de kuurbelasting van de gemeente Wiek moet bij aankomst worden betaald. Hiervoor hebben wij vooraf de namen, geboortedata en adressen van alle reizigers nodig. Deze informatie is nodig voor het registratieformulier van de kuurbelasting van de gemeente Wiek, dat u bij aankomst wordt uitgereikt. Toeristenbelasting tussen € 1,25 en € 0,75 p.p./dag
Betaling
Het totale bedrag van de reservering moet uiterlijk 61 dagen voor aankomst op onze rekening zijn bijgeschreven. Voor boekingen die onder deze termijn vallen, moet het bedrag onmiddellijk op onze rekening worden gestort. Bij spontane aankomst binnen 3 werkdagen, betaling ter plaatse.
Als wij de betaling voor de boeking niet binnen de betalingstermijn kunnen ontvangen, annuleren wij de boeking zonder verder onderzoek
Aankomst: dagelijks tussen 15 en 18 uur. Sleuteloverdracht: persoonlijk bij aankomst.
Vertrek: dagelijks; uiterlijk om 10 uur. Op de dag van vertrek laat u de flat opgeruimd, schoongeveegd en de bedden gestript achter
Tenzij anders overeengekomen, wordt de flat op de dag van vertrek om 9.45 uur teruggebracht.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Für den Stornierungszeitpunkt ist der Zugang der schriftlichen Rücktrittserklärung beim Vermieter maßgebend. Tritt der Gast vom Vertrag zurück, stehen dem Vermieter folgende Stornogebühren zu: Bis 61 Tage vor Anreise, 20 % des Mietpreises; ab 60 Tage vor Mietbeginn 40 % des gesamten Mietpreises; ab 45 Tage vor Mietbeginn 60 % des gesamten Mietpreises; ab 30 Tage vor Mietbeginn 80 % des gesamten Mietpreises; ab 14 Tage vor Mietbeginn 100 % des gesamten Mietpreises. Eine Erstattung des Buchungsbetrages bei Nichtanreise am Anreisetag, bei vorzeitiger Abreise oder bei außerordentlicher Auflösung des Mietvertrages erfolgt nicht. Zimmer die durch Nichtanreise, vorzeitige Abreise oder außerordentlicher Auflösung frei werden, können durch die Vermieter ohne Anrechnung anderweitig vergeben werden. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktritt-Versicherung.

meer informatie:

Onze kleine regels:

Het aantal in het contract vermelde personen en de in de boeking vermelde personen die het huurobject volgens het contract bewonen, mogen niet worden overschreden! Een permanent verblijf van bijkomende personen of een overnachting van bezoekers die niet in het contract zijn vermeld, is niet toegestaan.

Aankomst van 16.00 tot 18.00 uur; vertrek uiterlijk om 10.00 uur. Laat de flat opgeruimd achter, de vaat gewassen en schoon geveegd.

Onze flats zijn niet-rokers flats.

De vakantiewoningen zijn niet uitgerust voor gehandicapten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

De flats zijn niet geschikt voor vissers en feestgangers

Om verzekeringstechnische redenen zijn barbecues en vuur niet toegestaan voor gasten op het gehele terrein, de terrassen en op het balkon.

Per vakantiewoning kan 1 auto op ons terrein geparkeerd worden (geen aanhangwagens, caravans, campers, aanhangwagens). Als de parkeerplaats bezet is, moet u op openbaar terrein parkeren.

Fietsen kunnen worden gestald in de overkapping op de binnenplaats.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Alte Schusterei Rügen
Familie M. Seliga

Familie M. Seliga

Robert en ik - Michaela - komen oorspronkelijk uit Beieren en hebben de Alte Schusterei in februari 2005 gekocht en onder deels avontuurlijke omstandigheden gerenoveerd en er drie vakantiewoningen en ons eigen appartement van gemaakt. Ons huis werd voor het eerst genoemd in een oud koopcontract uit 1776 Ook in het Oude Schoenmakershuis werd tot 1994 onder wisselende eigenaren het schoenmakersambacht uitgeoefend en werd het oude huisje uitgebreid en verbouwd voor de respectieve behoeften van de bewoners In de voorhal staan middeleeuwse schoenen en verschillende schoenmakerswerktuigen tentoongesteld op een oude schoenmakersnaaimachine van rond 1890/1900. Het handspinnen wordt bij ons thuis nog steeds beoefend. U bent welkom om te gaan zitten en misschien uw breipakket mee te nemen!


Andere accommodaties van Familie M. Seliga


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 55262

Laatst bijgewerkt: 14.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/55262.htm

Familie Michaela und Robert Seliga

Küstermarkt 3

18556 Wiek

0049(0) 04938391764 760

---

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven