Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kraaiennest

Chiemgau, luchtkuuroord Siegsdorf, Opper-Beierse Alpen bij de Chiemsee en belangrijke skigebieden

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

207 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

207 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Op drie niveaus met grote vensterpuien ervaart u wooncomfort, vrijetijdsplezier en berglandschap. Het Krähennest is net zo geschikt om te ontspannen en te dromen als als uitgangspunt voor sport, ontdekkingstochten, winteractiviteiten en romantische belevenissen.
Het dakhuis op een helling met een verbouwde kelder wordt gekenmerkt door zijn ruimtelijkheid en de typische uitkijkpositie met vrij uitzicht op de bergen. Ook de goede uitrusting is opmerkelijk.
120 vierkante meter bieden veel bewegingsruimte
Op de begane grond vindt u de rustieke woonkamer met een goed uitgeruste kitchenette. Een flatscreen-tv en een kleine stereo-installatie zijn beschikbaar. Het grote balkon met stoelen en zonnescherm nodigt u uit om buiten koffie te drinken en te zonnen. Een gastbibliotheek bevat materiaal voor boekenwurmen, niet in het minst beschrijvingen van de streek. Spelletjes zijn niet te missen.
De hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed ligt tegenover de elegant ontworpen hoofdbadkamer.
Op de 1e verdieping wachten twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden op de gasten. De grotere is zeer geschikt als speelkamer; de kleinere met balkon en tweede TV is populair vanwege het geweldige uitzicht ("bergen vanuit het bed"). Het kenmerkende schuine dak onder de nok creëert een romantische gezelligheid en een gevoel van avontuur voor kinderen.
De familiesauna bevindt zich in de kelder. Als u wilt, kunt u hier een sauna nemen, en naast de sauna kunt u de tweede doucheruimte gebruiken - een zegen voor grotere gezinnen. Hier staat ook de wasmachine.
Een tafeltennistafel met materiaal garandeert altijd beweging, maar vooral op minder vriendelijke dagen.
Op het grindterras met stoelen voor het huis kan worden gebarbecued met de houtskoolgrill. U kunt spelen op het grasveld rond het huis (badmintonrackets beschikbaar)
U vindt een parkeerplaats tegenover de voordeur.
U zult veel activiteiten willen plannen. De regio biedt een schat aan bezienswaardige bestemmingen. Landschappelijke hoogtepunten kenmerken de omgeving. Zwemmen, sporten, musea, historische plaatsen en ongewone ervaringen worden allemaal aangeboden. U vindt een verzameling excursie-ideeën in het huis. Wie kent bijvoorbeeld niet de sportverslagen uit Ruhpolding, Inzell of van de Winklmoosalm?
De regio ontleent zijn naam aan de betoverende Chiemsee.
Als u de voorkeur geeft aan stadswandelingen, moet u zeker Salzburg bezoeken; maar ook Traunstein, Berchtesgaden, Bad Reichenhall zijn een bezoek waard.
In het Krähennest zijn zindelijke, goed opgevoede honden toegestaan.
En wat denkt u ervan om het Krähennest één of meerdere keren tot uw weekendverblijf te maken - als de tweede thuisgebruikers in uw buurt? Voor de weekends geldt een seizoenonafhankelijk vast tarief.
Voor gasten die zich het Vorauf-systeem uit het verleden herinneren, moet de nieuw ingevoerde vrijstelling van het aflezen van de elektriciteitsmeter bij vertrek bijzonder aangenaam zijn. Er zijn geen onaangename verrassingen meer. De in het logiescontract vermelde huurprijs is een reële eindprijs. - Dus zelfs het gebruik van de sauna in huis of het opstoken van de nachtopslag/convectoren voor echt behaaglijke warmte wordt niet meteen een "gewetenskwestie".

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 30 km Salzburg

30 km

Station 5 km Siegsdorf

5 km

Snelweg-afrit 5 km Siegsdorf/Traunstein

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanaf het kraaiennest kunt u het tegenoverliggende bergpanorama bewonderen, dat in elk seizoen prachtig is. Verandering van omgeving is aan de orde van de dag via een goed wegennet in alle richtingen. Verschillende liften in de omgeving maken ook een blik in vogelvlucht mogelijk.
Culturele hoogtepunten kunt u beleven via de "schatten" die de omliggende gemeenten bieden (musea, rondleidingen, evenementen), niet in de laatste plaats in de fascinerende stad Salzburg (30 km), die u via de snelweg in een mum van tijd bereikt.
Het lijdt geen twijfel dat de sport- en wintersportgebieden van de regio bijzondere aandachtspunten zijn. Skiërs (ook "dwergen", zelfs beginners) komen hier net zo goed aan hun trekken als gepassioneerde wandelaars, ervaren fietsers of gewoon zij die genieten van de bergpanorama's.

Siegsdorf, de belangrijkste gemeente, is een luchtkuuroord en wordt gekenmerkt door zijn traditionele Beierse charme. Voor toeristen biedt de stad een station en directe toegang tot de snelweg, maar ook gastronomische hoogstandjes, een interessant mammoetmuseum en de nabijheid van allerlei sport- en excursiebestemmingen.
Fascinerende natuurbelevenissen behoren tot de belangrijkste attracties van de regio. Gasten zullen echter ook de vele aantrekkelijk ingerichte toeristenoorden in de omgeving willen bezoeken of naar het charmante culturele milieu van steden als Salzburg, Bad Reichenhall en Berchtesgaden gaan.
De Siegsdorfer wijk Vorauf - ontworpen als een ruim bemeten vakantiegebied - bekoort door zijn sfeer van mooie karaktervolle huizen in een slim ontworpen ensemble. Vorauf zelf nodigt uit tot wandelen en mijmeren. Ontdek wat bijzonder is; loop een modelwoning voor de deur binnen!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 60 € bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De seizoensgebonden weekprijs is inclusief alle belangrijke bijkomende kosten, inclusief elektrische verwarming. Het gebruik van de eigen sauna kost ook niet extra.
Voor meegebrachte honden geldt slechts een eenmalige toeslag van 15 euro per huisdier.
Let op: als er vrije capaciteit is (niet in de zomervakantie, niet met Kerstmis/Nieuwjaar), kunt u WEEKEND boeken voor een vast bedrag van 350 euro, in afwijking van de minimale bezettingseis.
De gemeente heft een bezoekersbelasting. Betaal dit bij het Siegdorf Tourist Office tegen ontvangst van de kuurkaart, die goed is voor toegang en busreizen. Informatie over het (relatief bescheiden) bedrag is te vinden in het huis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Für Stornierungen, die durch Corona-Vorschriften oder eigene Erkrankung zwingend erforderlich werden, entstehen, abgesehen von der kleinen Buchungsgebühr, keine Extrakosten und werden eventuelle Anzahlungen zeitnah zurückerstattet. Aus persönlichen Gründen gewünschte Stornierungen unterliegen den im Tourismus üblichen nach verbliebenen Zeitspannen gestaffelten Bedingungen.

meer informatie:

Uw vragen worden doorgestuurd naar de heer Bodo Michalski, tel. 05021/12268, met wie ik al lange tijd prettig heb samengewerkt.
U kunt hem het beste rechtstreeks bellen, want ik ben moeilijk persoonlijk te bereiken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Angelika K. uit Offenbach

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Kraaiennest

Het huis is prachtig gelegen. Alles wat je nodig hebt is er. De enige mango zijn de bedden of de matrassen in de kelder, ze zijn erg dun en oncomfortabel.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2020

Waldemar O. uit Aldingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

kraaiennest

We hebben een zeer mooie tijd daar doorgebracht het huis is super uitgerust alles er zelfs een tassimo ik kan alleen maar aanraden de verhuurder de heer Michalski is erg vriendelijk en eerlijk van ons echt verdiend 5 sterren

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2018

Claudia uit Bornheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Kraaiennest

We hebben ons erg op ons gemak gevoeld. Alles was aanwezig wat we nodig hadden. We zouden weer terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2016

Stefan D. uit 72820 Sonnenbühl

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

We waren erg tevreden.

Het huis is rustig gelegen in een vakantiepark, het heeft alles wat je nodig hebt in een huis. De locatie in Siegsdorf is erg goed, je hoeft niet ver te rijden om iets te beleven.
We kunnen niets negatiefs zeggen en bevelen het Kraaiennest graag aan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. B. Michalski

Dhr. B. Michalski

Als verhuurder ben ik niet altijd beschikbaar. Mijn helper en bemiddelaar, die zich altijd inzet voor de gasten, heet Bodo Michalski. Hij staat klaar om reserveringsaanvragen te verwerken en vragen te beantwoorden. Bedankt voor uw begrip. Dr. Michaela Siewert


Andere accommodaties van Dhr. B. Michalski


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 55360

Laatst bijgewerkt: 28.01.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/55360.htm


«Kraaiennest» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven