Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Ria - apartamento oeste

Olhão

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

New 2013 combineert traditionele stijl met hedendaags comfort.

Kom aan en geniet van een feel-good vakantie. Zodat u snel een thuisgevoel krijgt, hebben wij de vakantiewoningen individueel en met oog voor detail gepland, gebouwd en ingericht. Een vakantiehuis met een hoge standaard, moderne inrichting en veel comfort in een huiselijke sfeer voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning.

Het vakantiehuis is een ideaal uitgangspunt om de unieke oostelijke Algarve, die niet overspoeld wordt door toeristen, te verkennen. Wandelen, wandelen, fietsen of het zeer nabije natuurpark Ria Formosa beleven bij de wisseling van de getijden. Gewoon genieten van de rust. Of: Als u graag samen kookt, zijn de volledig uitgeruste keukens precies wat u zoekt. Geen zin om te koken? Veel restaurants in de nabije omgeving bieden hun lokale culinaire hoogstandjes aan. Marktbeleving, dompel uzelf onder in het leven van de Algarve in leuke cafés of bars. Hier kan elke dag een andere ervaring bieden.

Binnen een paar kilometer vindt u vele winkelmogelijkheden, restaurants, cafés en vele andere toeristische hoogtepunten. In de directe omgeving (allemaal op minder dan 10 minuten), Olhão met de veerboot naar Culatra, Fuseta met zijn eigen strand of veerboot, Moncarapacho, Ria Formosa met pure natuur.

Feel-good vakantie in de vakantiewoning apartamento oeste

Ruimte voor 4 reizigers in 2 slaapkamers met 2 badkamers en een kind dat comfortabel in een kinderbedje past. Kom aan en voel je thuis.

Overzicht

- 2 slaapkamers, comfortmatrassen

- 2 ruime badkamers

- volledig ingerichte comfort keuken

- gratis WLAN, SAT-TV Statelit ASTRA, Blue-ray, DVD, CD, USB, Line-In, ...

- Gemeubileerde terrassen en dakterras

- Alle ramen met elektrische rolluiken en horren

- Voldoende stopcontacten in elke kamer

- Vloerverwarming - elke kamer individueel regelbaar

- Sleutelloze toegang tot de vakantiewoning

- Carport

- Absoluut rustige ligging en woning die uitnodigt tot ontspanning.

- Barrièrevrij

- Feel-good all-inclusive prijs, GEEN extra kosten

Comfortabele vakantiewoning voor maximaal 4 personen

De lichte en vriendelijke vakantiewoning heeft een groot terras op het zuiden en westen en een dakterras. Beide terrassen zijn gemeubileerd en bieden een vrij uitzicht over het prachtige landgoed en het landschap. Dit is een plek om tot rust te komen. Twee slaapkamers, 2 badkamers waarvan één en-suite, een comfort keuken en een ruime woon- en eetkamer op ongeveer 80 m². De terrassen zijn toegankelijk via grote staande terrasdeuren en vormen samen met het interieur een grote samenhangende leefruimte. Vliegenhorren, ook voor de grote terrasdeuren, zorgen ervoor dat het kleine ongedierte buiten blijft en uw vakantieplezier niet bederft. Het traditionele kalk- en troffelpleisterwerk is geschilderd met een biologische kleiverf. Catarina terracotta tegels in verschillende formaten vormen de vloerbedekking. De tegels worden traditioneel gemaakt in de nabije omgeving (op ongeveer 20 km afstand). De vloer werd verzegeld met een biologische olie.

Buitenleven - op de grote terrassen

Geniet van de terrassen en de woning als een oase van rust. Genieten van de rust, kijken naar de flakkerende hitte in de zomer. De krekels meezingen. Koele drankjes. Het leven kan ook vermoeiend zijn in Casa Ria. Zonnige en rustige dagen op het terras, sterrenhemels. Het enige dat hier nooit vakantie neemt is de zon. De oude bomen geven het grote pand een bijzondere sfeer. Nu begint de vakantie. Gaaaaaaay langzaam.

Te veel zon? Ga dan onder de pergola zitten. De terrassen zijn voorzien van voldoende ligstoelen, stoelen en tafels. Er zijn kussens voor alle zitmeubelen. Als dat nog niet genoeg is, zijn er sinaasappelbomen, amandelbomen, olijfbomen, alfarubeiras en ... vele plaatsen om te zitten. Bijvoorbeeld op de dorsvloer van de oude quinta, de Eira. Als u zin heeft om te sporten, is er een jeu de boules baan of kunt u badminton spelen. Het speelmateriaal ligt voor u klaar.

Licht & donker

Veel lampen en verlichtingsapparatuur met bijna evenveel schakelaars maken het mogelijk om binnen en buiten veel verschillende lichtsituaties te creëren.

Anderzijds hoeft niemand zich zorgen te maken over de buitenverlichting voor de oprit, het terras of de eira. Deze zones worden geschakeld door tijdschakelaars, zodat er altijd voldoende buitenverlichting is, zelfs voor vroege vogels of late thuiskomers.

Rustige slaap - zoete dromen

Het Franse bed 160*200 cm met een in hardheid verstelbare lattenbodem en een comfortmatras ondersteunt een rustgevende, vredige slaap. Fris en uitgerust wakker worden.

Bij de matrassen is gelet op een zeer goede ventilatie. Het beddengoed is gemaakt van 100% katoen. Dus gewoon gaan liggen, je goed voelen, in slaap vallen en aangenaam dromen. De volgende ochtend uitgerust, fris en fit wakker worden.

Individueel schakelbare wandlampen, plafondlampen en bedlampjes zorgen voor de verlichting. Ramen met horren en elektrische rolluiken kunnen vanuit het bed met de afstandsbediening worden geopend om de zon binnen te laten of gesloten om de kamer mooi donker te houden. Hoge open houten plafonds en de zeer goede dwarsventilatiemogelijkheden zorgen voor een aangenaam ruimteklimaat.

Slaapkamer I

Slaapkamer op het zuidwesten. Toegang tot het terras. Het Franse bed is 160*200 cm groot. Naast het bed bieden twee granieten nachtkastjes opbergruimte voor kleine gebruiksvoorwerpen en elk een nachtlampje. Een ruime hoekkast biedt veel ruimte voor garderobe. Een raam van vloer tot plafond rondt de inrichting af.

Slaapkamer II

Slaap apart in 2 eenpersoonsbedden. Elk bed is 100*200 cm zodat u zich kunt omdraaien zonder het risico te lopen uit bed te vallen. Vakantie met vrienden? Dan kunnen de bedden zo tegen elkaar geschoven worden. Twee nachtkastjes met kleine lade. Een ingebouwde kledingkast van ca. 200*230 cm maakt de uitrusting compleet. Oriëntatie: noord-west.

De badkamers

Traditioneel pleisterwerk geïmpregneerd met biologische olie geven de muren een antieke uitstraling. De wastafels zijn gemaakt van een zeer bijzondere zandsteen. Hier zijn veel fossiele insluitsels te vinden. Wie vindt er nog meer? Barrièrevrije douches Oh, trouwens, Casa Ria heeft een stadswateraansluiting en dus geteste waterkwaliteit en nagenoeg kalkvrij water.

Eten,

Samen eten of spelen. de tafel meet 150*90 cm. Het is niet druk voor 4 personen of zelfs voor meer veeleisende instellingen. Als dat nog niet genoeg is, kan de tafel in een handomdraai worden verlengd. Nu kan de tafel tot barstens toe gedekt worden of er kunnen tot 6 personen comfortabel aan zitten. Voldoende servies is aanwezig. Comfortabele en stevige stoelen met kussens voor een gezellig samenzijn.

Als het te mooi weer is om binnen te zitten, ga dan meteen naar het terras. De terrasdeuren laten veel licht binnen. Een pergola met zonnezeil beschermt tegen te veel zon. De paden zijn kort en je hebt altijd alles in het zicht. Ook hier staat een mooie tafel met veel ruimte. Comfortabele, verstelbare stoelen. Geniet nu van het vrije uitzicht over het grote terrein en de natuur in.

Alles moet aanwezig zijn voor alle gecultiveerde maaltijden. Kandelaars, tafellopers, karaffen, rode en witte wijnglazen. Bier- en waterglazen en iets voor de traditionele aqua-eend.

De keuken

Samen koken. Dat kan hier gemakkelijk. Voldoende ruimte om uw persoonlijke favoriete gerechten of lekkernijen op tafel te toveren. Rondom uw flat vindt u belangrijke kruiden voor de mediterrane keuken. Rozemarijn, Spaanse peper, wilde pittige tijm, oregano, citroenmelisse, pepermunt en citroengras voor een heerlijke thee of een verfrissende koude drank.

Het granieten werkblad is robuust en slijtvast en biedt veel ruimte voor eenvoudige bereiding. Geen zin om te koken? Dan is de oven of magnetron voldoende. De restaurants in de omgeving presenteren u graag hun culinaire hoogtepunten van de Algarve.

Om het koken nog aangenamer te maken, hebben we de keuken uitgerust met een inductiekookplaat. Oven. Vaatwasser, afzuigkap, magnetron, +++, alles wat in een huishouden thuishoort.

Comfort kan beginnen met het inpakken van de koffers. Om het licht te houden zijn de appartementen uitgebreid en comfortabel uitgerust. De haardroger, het reisstrijkijzer, de badhanddoeken, de strandmatten kunnen veilig thuis blijven. Een paar Duits- en Engelstalige boeken staan op de plank en moeten de ene of de andere leespassie bevredigen.

Alle meubels zijn met liefde uitgekozen om een gezellige, huiselijke sfeer te creëren.

Activiteiten in de omgeving: Casa Ria

De keuze van de vakantieactiviteiten is altijd een persoonlijke beslissing. Ongedwongen met blote voeten over een afgelegen strand slenteren, genieten van de historische Europese of Moorse cultuur. Sportief.

Een van de vele festivals en gratis muziekevenementen meemaken. Paardenmarkten met racy paarden en prachtige rijtuigen en koetsen. Beurzen, markten en nog meer festivals en optochten. Dompel je onder in het carnaval. En overal de vriendelijkheid en sereniteit van de Algarvianen. Tijd voor een wijntje, fado, hapjes even wegdommelen in de schaduw van de middagzon.

In het Ria Formosa Park is veel informatie te vinden over dit unieke stukje natuur. De zeldzame Portugese waterhonden laten in speciale proeven zien wat ze kunnen. Wij zijn trouwens Portugees kampioen in deze discipline met onze Chily.

Verder bieden wij ook bedjes aan met supplementen voor baby's. Neem de proef op de som en vraag naar extra uitrusting.



Details van de wooneenheid Casa Ria _este of _oeste, 2 slaapkamers, 4 slaapplaatsen, 2 badkamers

Ontdek de oostelijke Algarve en het prachtige natuurpark Ria Formosa weg van het massatoerisme en dompel u onder in de typische levensstijl van de Algarve in Olhão. Gewoon actief niets doen of een actieve vakantie creëren ... Bijna alles kan, niets moet. Oh, de zon schijnt bijna altijd! Eenvoudig Een huis met twee absoluut gescheiden comfortabele, gezellige en liefdevol ingerichte appartementen. Georiënteerd op de traditionele bouwstijl van de Algarve, maar met moderne technologie onder het pleisterwerk. Elk met een niet te zien terras en elk met een eigen dakterras gescheiden door een trap voor voldoende privacy.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Luchthaven 25 km Faro

25 km

Station 7 km Olhão

7 km

Snelweg-afrit 6 km Olhão

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Ecovia do Litoral-fietspad loopt van St. Antonio, de grensplaats aan de Guadiana, naar Capo Dão Vicente in het uiterste zuidwesten van de Algarve. Het voert over lange stukken door de unieke Ria Formosa, die niet alleen voor vogelliefhebbers een belevenis is. In een van de belangrijkste ecosystemen van Europa leven bijna altijd flamingo's, ooievaars, ijsvogels en verschillende soorten watervogels. Bovendien wordt in sommige gebieden nog traditioneel zeezout gewonnen. De wandelroute Via Algarviana loopt iets landinwaarts, waar u rust en pure natuurbeleving vindt. Meer informatie:

De eerste golfbaan ligt op ongeveer 9 km / 14 min afstand. Kitesurfen, windsurfen, surfen en duiken zijn mogelijk vanuit Faro, Ilha de Faro 35 km / 35 min. Individuele Ria-tochten per boot en grotere veerboten naar Ilha da Barreta / Desserta zijn beschikbaar vanuit Faro. Historische oude stad 19 km / 30 min. Er is een snackbar en een kleine supermarkt op ongeveer 1 km afstand. Er zijn andere op ongeveer 2,5 km afstand in de richting van Ria Formosa. In dit gebied vindt u ook typische olarias (poteries), een kapper, antiquairs ..

Winkelen * Winkelen * Winkelen

Op 4 km afstand is er een Pingo Doce, een Aldi en op slechts één km afstand nog een Pingo. Direct ten westen van Olhão dan een Lidel en een Continente. Onderweg zijn er vele kleine Supermercados, de markthallen en talloze winkels, restaurants en bars, een buitenzwembad, kerken, kapellen, pleinen, kleine typische parken. Alle grote supermarkten zijn 7 dagen per week geopend van 9:00 - 22:00 uur. Er zijn slechts enkele feestdagen waarop de winkels gesloten zijn. Olhão heeft elke zaterdagochtend een markt.

Wij informeren onze gasten graag over de lokale specialiteiten.

Afstanden

Aan de oostelijke Algarve, de Sotavento, benedenwinds d.w.z. de kant van de wind af, is er veel te ontdekken. De kust van de Algarve is misschien wel een van de mooiste kusten van Europa en biedt voor elk wat wils: eindeloze zandstranden in het oosten, biodiverse natuurgebieden in het midden en adembenemende rotskusten. Laat u betoveren door het licht en de geuren van de Algarve (het is niet moeilijk).

In de dichtstbijzijnde steden, Olhão, Fuzeta, Tavira Faro, St. Bras, Loulé, heerst nog de Portugese rust. Niet gedomineerd door toeristen, ervaren bezoekers hier de typische rivier, de ontspannen vriendelijkheid van de Algarvianen en een normale infrastructuur. Met andere woorden, geen massatoerisme. Casa Ria is zeer gemakkelijk en goed bereikbaar en ligt aan een geasfalteerde weg met nauwelijks verkeer, in een verzorgde omgeving. De afstand vanaf het vliegveld is ongeveer 24 km, wat ongeveer 35 minuten duurt. Het ca. 2 ha grote terrein strekt zich voor het huis uit en biedt een aantrekkelijke afstand tot de buren, zodat uw eigen privacy altijd gewaarborgd is.

Aan de oostkant

Tavira, ooit de stad van de Romeinen, ligt op ca. 21 km afstand. St. Lucia, de badplaats met smalspoor door de Ria Formosa naar het voor de kust liggende duin en het schijnbaar eindeloze strand 15 km / 20 min., Ayamonte, een Spaanse parel direct aan de grensrivier Guadiana 53 km / 45 min., Sevilla, de metropool in Andalusië is altijd een omweg waard wordt bereikt na ca. 180 km en na ca. 1:45 uur.

Naar het westen

Jachthaven, dolfijnentochten, duiken, restaurants, bars en golf, golf in Vilamoura 40 km / 36 min., Albufeira, rotsstrand, oude stad 60 km / 45 min., Carvoeiro rotsachtige baai met vakantieoord 80 km / 60 min., Portimão, Praia da Rocha, het ansichtkaartmotief 86 km / 60 min, Lagos, de parel in het westen 105 km / 65 min., Sagres, veel zuidwestelijker wordt het niet in Europa, dan Amerika 132 km / 90 min., Monchique, het rustige stadje in de bergen met typische lokale ambachten 100 km / 70 min.

Noord

Loulé 32 km, stad van handelaren en ambachtslieden met een unieke markt / 25 min., Mertula 100 km / 70 min., naar Lissabon, altijd de moeite waard, het is net geen 300 km.

Naar het zuiden

3 km Ria Formosa Nature Park een spannende biotoop in de verandering van de getijden (Max. ca. 2-5 tot 3 m getijdenverschil / Atlantische Oceaan). Een klein paradijs voor vogelliefhebbers. Wij vertellen u graag waar u de flamingo's kunt zien.

Waarheen? Of gewoon 'thuis' blijven. Iedereen komt hier aan zijn trekken.

Wilt u meer informatie? Wij beantwoorden graag uw vragen.

Uw Kirsten N. + Michael S.
Heel dichtbij: Olhão, de parel van de Oost-Algarve en vissersstad ligt op ongeveer 7 km afstand, Fuzeta, vissers, strand en meer op ongeveer 5 km. Er is een klein strand in Fuzeta. Beide plaatsen hebben veerboten of watertaxi's om naar de bijna verlaten zandbanken voor de kust van de Ria Formosa of naar het eiland van de vissers Culatra te gaan. De reis alleen al is spannend, er valt veel te ontdekken en de watertaxi's zijn behoorlijk snel. De Ria Formosa met het fietspad dat Spanje verbindt met de westkust ligt op slechts 3 km / 5 minuten afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alles heeft zijn prijs, helaas ook het apartamento

Om ervoor te zorgen dat uw vakantie ook financieel ontspannen is, zijn al onze prijzen eindprijzen. Er zijn geen andere kosten. Niet voor elektriciteit, niet voor verwarming, niet voor kinderbed of kinderstoel, niet voor , altijd voor 4 personen. Voor lange termijn verhuur, vier weken of langer, bieden wij speciale aanbiedingen. Vraag ernaar.

Ons all inclusive pakket '...vanaf nu vakantie'
- inbegrepen
- Elektriciteit inbegrepen
- Water inbegrepen
- verwarming inbegrepen
- wekelijkse linnenwissel inbegrepen
- strandmatten inbegrepen
- parasol inbegrepen
- Badhanddoeken inbegrepen
- Eerste voorraad: zeep in elke badkamer, toiletpapier, vaatwaspapier, keukenrol, zout, peper, PiriPiri, ...
- Hulp waar nodig inbegrepen
-De prijzen hebben altijd betrekking op de huur van één appartement. Als u het hele huis wilt huren, verlagen we de totale prijs met 10%.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Ontdek de oostelijke Algarve en het prachtige natuurpark Ria Formosa weg van het massatoerisme en dompel u onder in de typische levensstijl van de Algarve, bijvoorbeeld in Olhão. Gewoon actief niets doen voor de verandering of een actieve vakantie ...

Bijna alles kan, niets moet. Oh, de zon schijnt bijna altijd! Kijk maar eens ...
Wij bieden een moderne standaard van comfort tegen redelijke prijzen zonder bijkomende kosten. Dit kan alleen worden bereikt door niet te veel gebruik te maken van natuurlijke hulpbronnen. Met het geïnstalleerde fotovoltaïsche systeem zullen we in de toekomst zeker een energie PLUS huis worden. Vamos ver. Overigens is 90% van al het werk aan Casa Ria gedaan door Portugezen uit de omgeving. We willen iedereen bedanken voor de goede samenwerking.

Voor ons was de woning doorslaggevend, die een unieke rust en ontspanning uitstraalde, we waren aangekomen. We wandelden ongeveer 30 minuten rond op het 2 hectare grote terrein, genietend van de rust. De sinaasappels, waaraan waarschijnlijk al zo'n 20 jaar niet meer was gewerkt, waren verrassend sappig voor zo weinig irrigatie. De vele oude bomen, waaronder alfarrobeiras, sinaasappels, mandarijnen, diverse vijgen, amandelen, granaatappels, ... Vanaf de oude ruïne dit fantastische uitzicht over het hele terrein.

Het was duidelijk dat we het wilden hebben. Even later was het zover. Het avontuur begon. in 2011 hebben we het project gepland. Nu is de Atlantische Oceaan ook te zien vanaf de dakterrassen. Casa Ria werd in januari 2013 opgeleverd in een traditionele landhuisstijl. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. De keukens zijn uitgebreid, comfortabel en modern. Alle kamers hebben afzonderlijk regelbare vloerverwarming en elektrische rolluiken. De energie voor verwarming en warm water wordt voornamelijk geleverd door de zon en opgeslagen in een bufferopslag van in totaal 1500 l. Casa Ria produceert ook elektriciteit met een bijna onzichtbaar in het perceel verborgen fotovoltaïsch systeem. Binnen hebben we een eco [klei] verf gebruikt, die met zijn speciale lichtbreking een zeer aangename tint heeft. Ook de houtverduurzamingsmiddelen voor de grotendeels open houten plafonds, die tot ongeveer 4,50 m hoog zijn, zijn volledig biologisch. Hetzelfde geldt voor de houtbeits op de plafonds en deuren. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Ook ondersteunen wij u graag ter plaatse.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Schrade

Dhr. M. Schrade

meer informatie

Objectnummer: 59354

Laatst bijgewerkt: 12.04.2023

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/59354.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven