Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ponderosa

Malta, Gozo

Max.  8   gasten
180m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
180m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Deze eeuwenoude boerderij is omgebouwd tot een huis van hoge kwaliteit dat aan alle eisen voldoet. Er is veel zorg besteed aan het behoud van de karakteristieke kenmerken van deze boerderij, zoals de ruimte van de voormalige molen met zijn ronde bogen, waarin nu het gezellige woongedeelte is ondergebracht

Aparte, goed uitgeruste keuken met vaatwasser, koelkast/vriezer, magnetron enz. en aangrenzende eethoek.

Alle vier de slaapkamers met airconditioning bevinden zich op de bovenverdieping. Deze boeien met hun individuele, zeer speciale flair. Een ervan heeft een eigen badkamer. De slaapkamers vertakken zich vanuit een ruime gang, van waaruit men een prachtig uitzicht heeft op het zwembad en de tuin. In de gang zijn er ook nog 2 badkamers met douche/WC voor de andere slaapkamers. Groot, ruim zwembad met tuin, terras en barbecueplaats. Hier kunt u dineren op ligstoelen of aan de grote eettafel, ontspannen of u verfrissen in het grote zwembad (ca. 7x4m).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 30 km Malta Airport

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gharb met zijn oude barokke kerk (1698-1732) wordt echter overschaduwd door de neoromaanse bedevaartskerk "Ta Pinu" (ca. 1 km naar het oosten). Gharb is een van de oudste dorpen van Gozo. Bij verschillende archeologische opgravingen zijn hier resten van nederzettingen uit het neolithicum en de bronstijd ontdekt. Het beroemdste graf van de heilige, gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van Ta' Pinu, bevindt zich in het gebied van de Għarb-parochie. Dit architectonische meesterwerk werd gebouwd bij een oude kapel (die er nog steeds staat) waar Maria (Onze Lieve Vrouw) in 1883 zou hebben gesproken met een gelovige uit Gharb, genaamd Karmni Grima. Het Għarb Folklore Museum (gelegen aan de Pjazza Zjara tal-Madonna) is een privémuseum in het hart van het dorp. De 28 kamers staan vol met allerlei oude gereedschappen en voorwerpen. Het is echt een bezoek waard. Een andere bezienswaardigheid is het Crafts Village, waar handwerk wordt gemaakt en te koop is.

Afstanden (alles bij benadering): Restaurant en supermarkt 1.6km, bushalte 200m, hoofdplaats Victoria 4km. Dichtstbijzijnde strand 5km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De verhuurder werkt met dagprijzen, daarom kan de totaalprijs iets afwijken. Vraag het alsjeblieft.

Airconditioning via muntautomaat - anders incl. alle nutsvoorzieningen. Maltese milieubelasting voor alle toeristen ouder dan 18 jaar, € 0,50 per persoon per nacht - tot een maximum van € 5,- Deze belasting wordt ter plaatse bij de verhuurder betaald.

Annuleringsvoorwaarden:

  • More than 120 days prior to arrival date, full refund of deposit. Cancellation less than 120 days prior to the date of arrival - 10% of the deposit will be retained, the remainder of the payment will only be refunded if the accommodation is re-let for the full duration of the intended stay. Cancellation 30 days prior to the arrival date - 90% of the total amount will be refunded only if the accommodation is re-booked for the same dates. A postponement of the booking within 12 months is usually possible free of charge >> We strongly advise all guests to take out travel insurance to protect them in the event of cancellation of their holiday.

meer informatie:

Een verplichte, volledig terugbetaalbare borg van €400 voor woningen met privézwembad en €200 voor woningen met gedeeld zwembad is vereist om eventuele schade (anders dan normale slijtage) of/en ontbrekende items te dekken en zal bij aankomst op uw kaart in rekening worden gebracht. Dit bedrag wordt automatisch terugbetaald binnen 14 dagen na het uitchecken. Baron Holiday Homes heeft 48 uur na vertrek om de gast schriftelijk op de hoogte te stellen van eventuele schade of vermissing


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2015

Rosemarie E. uit Hirschfelde

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie met fijne verzorging

Hier is wat feedback over hoe alles ging....
Al met al was het erg leuk. De transfer van de luchthaven naar de ferry en van de ferryhaven naar de boerderij verliep vlekkeloos. De terugreis was ook vlekkeloos.
De boerderij was ook perfect. Zeer schoon en goed onderhouden. En de bediening door Grace was vriendelijk, informatief en ongecompliceerd.
De auto was interessant. In het begin waren we een beetje bang. Het was al erg oud. Maar in de loop van de week raakten we gesteld op onze kleine moloch, en zoals je zegt .... is hij absoluut geschikt voor de smalle wegen.

Bijzonder aardig waren Joe en zijn zus - heel aardige, aangename mensen - die verantwoordelijk waren voor transfer en huurauto
Al met al hebben we erg genoten van onze vakantie. We kwamen goed uitgerust terug in het dagelijks leven. Wij zijn van plan volgend jaar de herfstvakantie weer op Gozo door te brengen.

Antwoord van Dhr. S. Witterstein:

Es freut mich, dass es Ihnen in diesem besonders schönen Haus so gut gefiel und dass Sie sich so gut betreut fühlten! Ihre "Schunkelkiste" war ein älterer Minibus für 6-7 Personen - aber wie Sie sagten, er hat seinen Zweck erfüllt...


Contactpersoon

Bedrijf CSW Malta Holidays
Dhr. S. Witterstein

Dhr. S. Witterstein

Al 25 jaar zijn wij een puur familiebedrijf dat vakantiewoningen en appartementen op Malta en het naburige eiland Gozo bemiddelt. Onze eerste contacten met dit prachtige eiland en onze vrienden daar gaan veel langer terug Wij adviseren u met onze jarenlange ervaring graag over alle vragen met betrekking tot uw geplande vakantie. Alle woningen zijn persoonlijk door ons geïnspecteerd. Wij ontmoeten de verhuurders en onze partners op Malta elk jaar en streven ernaar de standaard van de flats bij alle ontmoetingen verder te optimaliseren. Een vertrouwelijk en persoonlijk contact met u en met onze partners is voor ons erg belangrijk. Wij staan in nauw contact met het Maltese Bureau voor Toerisme.


Andere accommodaties van Dhr. S. Witterstein

Alle accommodaties weergeven van Dhr. S. Witterstein

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 59567

Laatst bijgewerkt: 05.12.2023

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/59567.htm


«Ponderosa» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven