Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Barbarossa - Eigendom aan het water

Fort Lauderdale

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Villa Barbarossa is een charmant huis en eigendom aan het water met toegang tot de Atlantische Oceaan. Het huis heeft een prachtig zwembad met spa, groot zonnedek, bootdok en nog veel meer. Te huur wordt aangeboden de westelijke vleugel van de villa met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Fort Lauderdale wordt officieel het "Venetië van Amerika" genoemd vanwege het enorme aantal kanalen en de gelijkenis met het Italiaanse Venetië. Het huis en het terrein zijn stijlvol ingericht met originele antieke nautische / maritieme voorwerpen die een warme comfortabele en tropische sfeer geven. De woning grenst aan een zoutwater kanaal en biedt een bootdok, zonnedek met ruime zit/loungeruimte. Het zwembad is perfect om te zwemmen/zonnen of gewoon je benen erin te laten bungelen om een boek te lezen. U kunt ook een boot huren en tijd doorbrengen op het water of op het strand. De voortuin van het pand is prachtig met een grote oprit en biedt meer dan voldoende parkeerruimte. Villa Barbarossa heeft een uitstekende ligging op een schiereiland omgeven door kanalen in een droomachtige rust, maar in het hart van Fort Lauderdale en dicht bij alles wat belangrijk is: Strand, nachtleven, winkelcentra, restaurants, bars, attracties, de Everglades, internationale luchthaven, parken, golf- en tennisbanen, de grootste haven voor cruiseschepen (Port Everglades) in de VS en nog veel meer. Villa Barbarossa is simpelweg de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Florida. Als onze gasten ons na hun verblijf verlaten, horen we ze altijd zeggen: "Het was hier heerlijk en we hebben een goede tijd gehad". ............: De Duitse ondersteuning ter plaatse zal u te allen tijde tijdens uw vakantieverblijf graag van advies en waardevolle tips voorzien. U kunt ons ook vooraf bellen als u vragen heeft. Direct toestel 001-954-842-0079 (laat een bericht achter / we bellen u terug).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Luchthaven 10 mijlen Fort Lauderdale International

10 mijlen


Plaats en de locatie van de accommodatie

Engelse versie:
Villa Barbarossa is een charmant huis met toegang tot de oceaan en een privé zwembad. Te huur aangeboden is de West Wing van de Villa met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Fort Lauderdale wordt officieel ook wel "Venetië van Amerika" genoemd vanwege de honderden kanalen en waterwegen in de stad. Het huis zet echt de standaard voor ontspanning, binnen en buiten is ingericht met authentieke nautische / maritieme schatten voor comfort en een tropisch gevoel. De prachtige achtertuin met uitzicht op een zoutwaterkanaal heeft ook een overdekte veranda, zonnedek en veel zitplaatsen. Het zwembad is perfect om in te zwemmen, te zonnen of gewoon je voeten erin te leggen terwijl je een boek leest. Ook heeft u de mogelijkheid om de boot te huren om een dag op het water of het strand door te brengen. Uw huis is volledig uitgerust met WI-FI internet, centrale airconditioning en nog veel meer zaken. De voortuin en tuin zijn prachtig en de ronde oprit heeft veel parkeerruimte. Villa Barbarossa heeft een uitstekende locatie in een doodlopende straat (Peninsula), een zeer veilige en zeer rustige buurt, maar in het hart van Fort Lauderdale en dicht bij alles: strand, winkels, restaurants, bars, nachtleven, attracties, luchthaven, Interstate Highway / Turnpike, de Everglades, het grootste cruiseschip zeehaven in de (Port Everglades), Down Town, parken, golfbaan, tennisbaan, noem maar op. Villa Barbarossa is gewoon een perfecte plek om te verblijven voor vakantie!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: $ 500
Aanbetaling: 700 $

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen gelden voor een bezetting van 4 personen, voor elke extra persoon wordt een vast bedrag van 100 euro per week in rekening gebracht. De huurprijzen variëren per seizoen. Vraag naar de huidige huurprijzen. Dank u.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-02-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.5 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2023

Katja A. uit Oberammergau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aan te bevelen!!

Wij, dus 3 volwassenen en 1 kind (9), hadden een zeer aangenaam verblijf. Max is een attente en zeer vriendelijke gastheer. Als we vragen hadden, konden we altijd bij hem terecht. Max heeft ook wat boodschappen voor ons gedaan, omdat we laat aankwamen. De accommodatie was zeer schoon en er waren een televisie, een föhn, handdoeken, strandhanddoeken en dekens aanwezig. De keuken met koelkast, barbecue en kookplaten bevindt zich buiten en we hadden niets tekort. Met een kind wordt het in de accommodatie ook nooit saai, omdat het zwembad, een paddleboard, een kano en een dartbord voor afwisseling zorgen. We hebben ook veel leguanen en verschillende vogels kunnen observeren. Er zijn voldoende winkelmogelijkheden in de omgeving en Miami City is met de auto in ongeveer 45 minuten te bereiken. We kunnen alleen maar zeggen dat we echt super tevreden waren. De locatie, de accommodatie... alles top. Nogmaals bedankt aan Max!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2023

Janine W. uit Magdeburg

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

erg leuke gezinsvakantie

Max is een zeer aardige behulpzame gastheer, stond altijd klaar om ons te helpen als er iets ontbrak, hij zorgde er meteen voor.
Het huis heeft alles wat je nodig hebt om te slapen. De buitenkeuken had ook alles wat je nodig hebt om jezelf te kunnen verzorgen in de accommodatie.
Onze zoon voelde zich erg op zijn gemak, want hij mocht altijd de hengels en de kano gebruiken. We mochten vrij rondlopen op het terrein en van alles gebruikmaken, zithoeken, zwembad, stand-up paddleboard, gewoon perfect voor ons.
Het strand ligt op ongeveer 15 minuten rijden.
Winkels zijn ook binnen 5-10 minuten te bereiken.
Een auto is zeker nodig, anders wordt het moeilijk, omdat er nauwelijks openbaar vervoer is.
Max was altijd bezig om ons een fijne vakantie te bezorgen en dat heeft hij volledig bereikt met zijn ontspannen aardige karakter.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Februari 2023

Holger u. Beate S. uit Unterweissbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect voor ons

We voelden ons absoluut op ons gemak bij de heer Götze. De vakantiewoning had alles wat we nodig hadden. Het was vooral leuk om buiten bij het kanaal te zitten en te genieten van de ochtendzon. De buitenkeuken was een belevenis! Goed uitgerust met alles wat je nodig hebt op vakantie. Het was schoon, netjes en lekker rustig.
De heer Götze zorgde goed voor ons en gaf altijd goed advies voor elke reis en situatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Bedankt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2022

Christian B. uit Uetze

4,4
4 4 5 4 5
Toon Duits

Vakantiewoning met zwembad op een geweldige locatie

Het vakantiehuis ligt op een rustige en veilige locatie in een zijstraat in Ft. Lauderdale.

Het is een aangrenzend appartement aan de bungalow van de eigenaar, die beschikbaar is voor hulp en advies. De ligging aan het kanaal met bootsteiger, het verwarmde zwembad en de vele mooie zitjes en ligstoelen maken de flat uniek. Een kano en een SUP zijn beschikbaar voor gasten om de omgeving te verkennen. De bedden (1 tweepersoonsbed / 1 slaapbank) zijn nieuw en zeer comfortabel. De badkamer is basic met bad/douche maar zeer schoon. Er is airconditioning die zelf geregeld kan worden en perfect werkt. Buiten is er een nieuwe overdekte keuken met mini-oven, magnetron, koelkast, gootsteen, 2 gaspitten en een Weber Q-grill. Het ontbijt aan het kanaal was een droom. Er is een ontbijtbar en een leuke bar/restaurant op loopafstand. Voor boodschappen neem je de auto, Publix en Aldi liggen op 5 minuten afstand. Naar het strand moet je ongeveer 10 minuten met de auto, de zonsopgang moet er een keer bij zijn, is prachtig en het strand is altijd goed gevuld. Veel dank aan Max, de Duitstalige eigenaar, het was echt een hele leuke tijd en we komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. M. Goetze

Dhr. M. Goetze

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 60961

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/60961.htm


«Villa Barbarossa - Eigendom aan het water» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven