Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung beim Wasserfall

Montafon - Vorarlberg - Bludenz - Schruns

Max.  4   gasten
35m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
35m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

Uiterst rustig gelegen 2-kamerappartement direct aan de rand van het bos en voor een waterval met NIEUWE klettersteig. Slaapkamer en woon-/eetkamer (slaapbank, boxspringmatras 160x200 cm) met kitchenette en eethoek voor 4 personen - SAT-TV en WLAN - in de slaapkamer extra TV met Amazon FIRE TV-Stick - badkamer met WC en douche bereikbaar vanuit beide kamers - in de slaapkamer comfortabele gelmatras.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 3 km

3 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 100 km Friedrichshafen

100 km

Station 1 km St. Anton i.M.

1 km

Snelweg-afrit 6 km Bludenz/Montafon

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op de zonnige helling van St. Anton, op een uiterst rustige locatie, direct aan de rand van het bos, vindt u de vakantiewoning in huis nr. 150 met een fantastisch uitzicht op de tegenoverliggende bergen met daaronder het dorp Vandans. Een waterval met een hoogte van 30 m, die een natuurmonument is, bevindt zich achter het huis.

Een nieuwe via ferrata leidt langs de waterval de rotswand op. Verderop kunnen de dapperen via een alternatieve route via twee hangbruggen de kloof oversteken en genieten van het fantastische uitzicht over St. Anton en de omliggende bergen. Anton en de omliggende bergen. Wij verstrekken u GRATIS klimmateriaal, zodat u het bevrijdende gevoel van het bedwingen van de via ferrata kunt benaderen. Heeft u dit nog nooit gedaan, maar bent u nieuwsgierig en avontuurlijk, dan bestaat de mogelijkheid dat ik u begeleid bij uw eerste beklimming.

De bushalte voor de gratis shuttle (in de winter) naar de gondellift in Vandans ligt op slechts 30 m van het huis. De eigen biologische bakkerij van het dorp ligt op 10 minuten lopen.
De vakantiewoning bevindt zich op de begane grond van ons huis nr. 150. Het is licht en gemakkelijk schoon te houden dankzij de vloertegels. De totale woonoppervlakte is ongeveer 35 m². Op de foto links, de ingang van de flat, met de garderobe. Er is een woon/slaapkamer met een uittrekbare bank, een eettafel met 4 stoelen en een zeer goed uitgeruste kitchenette, evenals een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een grote 3-delige kledingkast, planken en, in de woonkamer aan de muur tegenover de bank, een TV met satellietontvangst. Tussen deze kamers bevindt zich de badkamer met douche, toilet en wastafel. Deze is toegankelijk vanuit beide kamers. De flat is centraal verwarmd. Om het schoon te houden kunt u gebruik maken van de ingebouwde stofzuiger. De flat is zeer goed onderhouden en in beste staat. De rolluiken zijn elektrisch bedienbaar.
Er is ook een overdekt terras met een hoekbank en 3 stoelen. In de herfst is het goed mogelijk dat er rijpe druiven boven uw hoofd hangen. Op verzoek kunnen wij u ook ligstoelen ter beschikking stellen.
Wij, als huiseigenaren, wonen in het huis boven u. U kunt contact met ons opnemen voor informatie of bij problemen.
Slechts 60 km van Lindau aan het Bodenmeer, op een zonnige heuvel, ligt het kleine dorpje St. Anton im Monafon (niet te verwarren met het wereldberoemde "St. Anton am Arlberg"). Of u nu in de zomer wilt ontspannen in de gezonde berglucht of in de winter van de pistes wilt suizen, in St. Anton i/M bent u altijd aan het juiste adres. Talloze wandelpaden en zelfs klimtochten nodigen u uit om de vele bergmeren te bezoeken of toppen tot 3300 m hoogte te bedwingen. Op slechts 5 km afstand, in Braz, is er een 9-holes golfbaan, die binnenkort wordt uitgebreid tot 18 holes. Paardrijden is mogelijk in Bürs bij Bludenz (6 km). In het dorp zelf een **** Hotel "Adler" met overdekt zwembad, sauna, bar en eersteklas restaurant, één keer per week (meestal vrijdag) muzikale animatie met live muziek. Twee andere pensions nodigen u uit voor een bezoek. Het beroemde Vorstendom Liechtenstein met Vaduz als hoofdstad is met de auto in slechts ½ uur te bereiken. Zwitserland ligt op 25 km en Innsbruck op 150 km, zelfs Italië is in minder dan 2 uur te bereiken.
op 30 meter van het huis is de bushalte voor de gratis busdienst naar het skiliftstation in Vandans (3 km). Daar bouwde de wereldberoemde Vorarlberger skiliftmaatschappij Doppelmayr een 8-persoons cabinebaan, die in het winterseizoen 95/96 voor het eerst in gebruik werd genomen. In slechts 15 minuten bereikt u comfortabel het bergstation op 2085 m, vanwaar een nieuw gebouwde stoeltjeslift u naar 2261 m brengt. U kunt zich voorstellen welke geweldige sneeuwcondities u op deze hoogte aantreft en welk een fantastisch panoramisch uitzicht u van daaruit kunt genieten. De bekendste Oostenrijkse skiracer en wereldbekerwinnares "Anita Wachter" maakte haar eerste bochten op deze pistes. Er zijn gemarkeerde pistes voor skiërs en snowboarders, in verschillende moeilijkheidsgraden voor beginners in de skischool tot experts. Zelfs een rodelbaan, die ook 's nachts onder schijnwerpers gebruikt kan worden, slingert zich van Latschau naar beneden in het dal naar Vandans (rodelaars kunnen gehuurd worden). Een langlaufloipe ligt op vlak terrein langs de Ill (rivier die door Montafon stroomt).


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting van € 1,60 per volwassen persoon per nacht wordt met de borg verrekend.
Huisdier € 8,-- per nacht. Korte vakantie toeslag voor 3 nachten 30%, voor 4 nachten 20%

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Dingen om te weten

Vanaf juni/juli en gedeeltelijk tot oktober zijn de vele berghutten open voor het publiek. Bergwandelaars kunnen er tegen redelijke prijzen eten en ook overnachten (leden van de Alpenclub genieten speciale tarieven). Het is een onbeschrijfelijke ervaring om daar bij zonsopgang hoog in de bergen te zijn. Bijzonder populair zijn 2-4 daagse wandelingen van hut naar hut. Hutgidsen met openingstijden en prijzen zijn verkrijgbaar.
Voor skiërs, snowboarders en rodelaars ligt het skigebied Golmer in de buurt. Al vanaf begin december zijn de liften in het weekend in bedrijf en vanaf half december continu tot het einde van het seizoen. In 3 secties en in slechts 15 minuten brengt een gondellift met één kabel en 8-persoonscabines u tot meer dan 2000 m boven de zeespiegel. De liften zijn continu in bedrijf vanaf h-. Laatste pistecontrole afdaling is op h.
Er zijn skipassen voor 3 - 21 dagen, dagkaarten 1 - 2 1/2 dag, zonnepassen alleen voor voetgangers, rodelpassen (skipassen zijn niet geldig voor nachtrodelen), wisselpassen, enkele passen, uurkaarten of seizoenpassen en vooral een GRATIS skibus van St. Anton naar Vandans.
Gezinskorting op skipassen: Bij aankoop van een volwassen skipas en twee kinderpassen, skiën alle extra kinderen gratis.
Met het Golm-pakket krijgt u alle skiuitrusting, skipas en een ski- of snowboardcursus voor 6 dagen. Een proefpakket voor 3 dagen is ook mogelijk.
Op de Golm worden kinderen 1 uur gratis opgevangen, elk extra half uur kost ongeveer € 2,50.
Evenementen op de Golm: kinderfeest, muziekdagen, damesdag, paashaasfeest, sneeuwvolleybaltoernooi, gastenskiwedstrijd, prijstrekking (dagelijkse verloting van dagkaarten, win je ticket terug).
Gloednieuw is de Rätikonbahn, die in de zomer van 2001 werd gebouwd. Deze 6-persoons stoeltjeslift met comfortstoelen en weerbestendige motorkappen vervangt nu de Grüneck T-bar lift.
Culinair & Après Ski: Café-Bistro ZICK-ZACK bij het dalstation Latschau. Halverwege omhoog het rustieke HAUS MATSCHWITZ voor een gezellige snack, en bij het bergstation het panoramarestaurant GRÜNECK, zoals de naam al zegt, met een fantastisch uitzicht, zelfbedieningsrestaurant en grote paraplubar. Daarnaast de BERGHOF GOLM met groot zonneterras, overnachtingsmogelijkheden, kinderspeelplaats en gratis skidepot. De Berghof is ook 's avonds geopend.
Verhuur: ski's met stokken of snowboard, direct bij het dalstation van de Golmerbahn.
Op de homepage: er is een live beeld van de Golm. De sneeuwtelefoon: 0043 (0)5556 / ür ausführliche Information besuchen Sie bitte unsere Webseiten unter:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.6 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2023

Hanna R. uit Rottweil

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiewoning

Mooie, schone vakantiewoning, met zeer vriendelijke verhuurders, en uitgerust met alles wat je nodig hebt. De locatie is geweldig en biedt veel mogelijkheden om zowel in de zomer als in de winter een geweldige vakantie door te brengen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Augustus 2022

Sandra H. uit Horgenzell

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Appartement

Een heel aardig en behulpzaam stel. We waren erg dankbaar voor alle tips.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Antwoord van Dhr. K. Leidinger:

Danke für das faire Feedback. Wir hatten noch nie eine so schnelle Buchung/Ankunft von einer sehr netten unkomplizierten Familie. Es würde uns freuen Sie künftig wieder bei uns willkommen zu heißen Nikki u. Kurt

September 2017

Sonja R. uit 8753 Mollis

5,0
5 5 5 5

Toll!

Ruhige, helle, geräumige Wohnung mit allem ausgestattet, was es braucht. Freundliche, unkomplizierte Gastgeber.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Skivakantie

Februari 2017

Bastiaan G. uit Eindhoven

4,5
4 5 5 4
Toon Duits

Vakantie met gezin (2 kinderen)

Vakantiewoning in de buurt van Golm spoorweg (4 min met de auto).
Keuken heeft alles (incl. vaatwasser).
De verhuurder was zeer behulpzaam en netjes.
Een vakantie met 2 volwassenen en 2 kinderen (9 en 11) is mogelijk als er 2 op de slaapbank in de woonkamer slapen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Januari 2017

Janet G. uit Bath, UK

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Perfecte skivakantieweek met veel zon en vers geprepareerde pistes.

Zeer comfortabel appartement, op korte afstand van fantastisch skiën in het Montafon en Silvretta. We gingen elke dag naar een nieuw skigebied, allemaal perfect voor kinderen. Zeer aardige en behulpzame eigenaren, schoon en goed uitgerust. Zeer rustig, mooie waterval achter het huis, dus ik kan me voorstellen dat het ook perfect zou zijn voor de zomer met veel wandelingen direct vanuit het huis.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Antwoord van Dhr. K. Leidinger:

Hello Janet,

I'm glad you enjoyed your holiday in our holiday apartment and would be glad to put you up again at another time.

Regards
Kurt


Contactpersoon

Dhr. K. Leidinger

Dhr. K. Leidinger

Wij, de verhuurders, wonen boven de flat. Als er informatie gewenst is of iets nodig is, zelfs als er iets niet naar behoren werkt, kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Natuurlijk willen we dat onze gasten zich comfortabel voelen en we houden de flat altijd in de beste staat. We kijken nu al uit naar uw bezoek!


meer informatie

Objectnummer: 6381

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/6381.htm


«Ferienwohnung beim Wasserfall» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven