Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Somerset Sights B&B

Zuid-Afrika, West-Kaap, Kaapstad, Somerset West

Max.  4   gasten
53m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
53m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De luxe flat is volledig uitgerust, heeft een smaakvol ingerichte woonkamer met eethoek en geïntegreerde keuken, een slaapkamer en een badkamer (samen 53 m²). De flat heeft ook een apart ontbijtterras.

Natuurlijk hebben de huurders van de flat toegang tot het verwarmde zoutwaterzwembad van ons huis, evenals de bijbehorende ligstoelen met comfortabele kussens en parasols. Hetzelfde geldt voor de liefdevol aangelegde tuin, die uitnodigt tot vertoeven en ontspannen.

Vanaf het bij de vakantiewoning behorende terras heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en de bergen van het Hottentots-Hollands gebergte.

De flat kan worden geboekt met ontbijt (zoals een tweepersoonskamer) of als zelfstandige flat.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 35 km Kapstadt

35 km

Station 5 km Somerset West

5 km

Snelweg-afrit 4 km Somerset West

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Profiteer van de centrale ligging van ons huis. Vanaf hier is het slechts een paar minuten naar het centrum en het winkelcentrum (mall) van Somerset West met een uitstekende infrastructuur en ideale toegang tot de attracties rond Kaapstad en de wijnbouwgebieden.

Van hieruit bent u in 30 minuten in het centrum van Kaapstad, in 20 minuten op de internationale luchthaven en in 15 minuten in het idyllische stadje Stellenbosch, de op één na oudste stad van Zuid-Afrika. Hoewel u zich al midden in het wijngebied bevindt, kunt u andere wijngebieden zoals Stellenbosch, Paarl en Franschhoek in 20-50 minuten met de auto bereiken. Onze luxe B&B Somerset Sights ligt in Somerset West op de heuvels van de Helderberg, de thuisbasis van het nabijgelegen Helderberg Natuurreservaat met prachtige wandelpaden door fascinerende fynbos flora. Vanuit onze B&B heeft u een adembenemend uitzicht op de zee en de bergen van de "Hottentots Holland Mountains". Het uitzicht overspant de hele False Bay. Begrensd door de bergen in het oosten gaat het uitzicht verder langs de kust naar de Tafelberg, via Muizenberg en Simons Town naar Kaap de Goede Hoop.

De locatie Somerset West wordt terecht beschouwd als een van de mooiste buitenwijken van Kaapstad. Hier ontsnapt u aan de grote stadsdrukte van Kaapstad en toch bent u er slechts een "steenworp" van verwijderd. Somerset West is prachtig gelegen tussen de bergen en de zee en de centrale ligging maakt het de ideale uitvalsbasis voor uw avonturen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % 4 weken voor aankomst
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Belangrijke opmerking over de beschikbaarheid:
Voor onze vaste gasten (langetermijnboekers) blokkeren wij in het hoogseizoen vooraf bepaalde kamertoewijzingen. Als de door u gewenste periode niet beschikbaar is, neem dan per e-mail contact met ons op. Wij overleggen dan op korte termijn met onze vaste gasten of de geblokkeerde periode kan worden vrijgegeven. In dat geval kunnen wij u een aanbieding doen.

Reserveringsvoorwaarden:
Een aanbetaling van 50% van de verblijfskosten is vereist om de boeking veilig te stellen. De aanbetaling kan worden betaald in Euro's op onze Duitse bankrekening of in ZAR op onze Zuid-Afrikaanse bankrekening. In het geval van online boekingen via onze website wordt de aanbetaling betaald met een creditcard (MasterCard, Visa).
Voor langetermijnboekingen (3 weken of meer) die 3 maanden of eerder voor aankomst worden gemaakt, kunnen andere termijnen voor de aanbetaling worden overeengekomen.
De definitieve bevestiging van de reservering wordt gemaakt na ontvangst van het voorschot van 50% van de verblijfskosten. Uw reservering wordt pas geldig na onze schriftelijke bevestiging. Indien het voorschot niet tijdig wordt betaald, behouden wij ons het recht voor de boeking te annuleren.
Kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar. Neem contact met ons op als u wilt reserveren voor kinderen onder de 12 jaar. Om verzekeringstechnische redenen kunnen wij alleen in uitzonderlijke gevallen jongere kinderen accepteren.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

De woonkamer van de vakantiewoning is ingericht met hoogwaardige massief houten meubels, een eethoek en een kitchenette, evenals een comfortabele bankhoek met leren bank.

Een van de twee leren banken kan worden omgebouwd tot een comfortabele slaapbank (kingsize lengte). Dit betekent dat het appartement bewoond kan worden door maximaal 4 personen.

De ingerichte keuken is volledig uitgerust. Naast de basisuitrusting van bestek, serviesgoed, kookgerei enz. voor 4 personen, heeft de keuken een gasfornuis, magnetron, koelkast/vriezer en wasmachine, evenals een koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster.

De slaapkamer heeft een kingsize tweepersoonsbed met aparte matrassen en dekbedden, evenals een dressoir en een kaptafel. De aangrenzende badkamer biedt een exclusieve douche, toilet, wastafel en badkamermeubel.

De volgende extra voorzieningen ronden de royale en luxueuze inrichting van het appartement af:

- Ingebouwde kledingkast
- Bed- en tafellinnen
- Hoogwaardig eet- en ligmeubilair voor terras en tuin
- Airconditioning in de slaapkamer
- Draadloze internetverbinding (gratis)
- Satelliet TV met Duitse zenders (ZDF / ARD / hoofdseizoen)
- Satelliet TV met Engelse zenders (DSTv)
- DVD speler, plus vele Duitstalige en Engelstalige DVD's
- Haardroger, kluis, barbecue, strijkijzer en strijkplank
- Badjassen en slippers, handdoeken voor bad en zwembad
- Directe en eigen toegang tot de flat
- Garage parkeerplaats
- van de flat wekelijks indien geboekt als self-catering flat of dagelijks indien geboekt als flat met ontbijt.

Andere betaalde diensten (zoals dagelijks (voor self-catering), wasservice, extra tv-kanalen, enz.) kunnen individueel worden geregeld.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Somerset Sights B&B
Dhr. P. Beer

Dhr. P. Beer

Welkom thuis! Dat is het gevoel dat wij u graag willen overbrengen. Het Duitstalige team van Somerset Sights B&B, Guest House wil dat u zich thuis voelt en ten volle van uw vakantie geniet. Bed & Breakfast (B&B), pension of hotel. U wilt een mooie accommodatie en een goede service, zodat uw verblijf een compleet succes wordt en u zich volledig kunt concentreren op uw vrije tijd. Of u nu een golfer bent of een fijnproever, of u nu een sporter bent of een natuurliefhebber of als u gewoon wilt ontspannen en een beetje van alles wilt beleven. Wij geven u tee times, restauranttips, bewogen excursiebestemmingen, activiteiten en culturele tips en die ene of andere insidertip die u niet in de reisgids vindt. Wij verwennen u met een uitstekend ontbijt, warme gastvrijheid en goede service. Dat is een belofte! Uw Somerset Sights B&B, Guest House Team in Somerset West, Kaapstad, Zuid-Afrika. Uw gastheren


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 64413

Laatst bijgewerkt: 31.08.2023

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/64413.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven