Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Boglárka

West-Hongarije, Transdanubië

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Dit kleine, fijne huisje (65 m2) is prachtig genesteld in een prachtige natuurlijke omgeving. Het hele dorp Nagymakfa is omgeven door bossen. Zeer rustig want doodlopend dorp. Wandelen, paardrijden, zwembad, fietsen, actieve vakanties, jagen, kanoën, vissen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is uitgerust met al het nodige: TV, (Sat TV ), wasmachine, volledig uitgeruste keuken: elektrisch fornuis, koelkast, magnetron, keukengerei, theedoeken, enz. Het huis heeft een zeer goede kamerindeling. Elke kamer heeft een eigen ingang. Twee slaapkamers, een keuken, een badkamer met douche, eetkamer en woonkamer in één ruimte. In de woonkamer is er een open haard, bij koud en slecht weer kunt u zich opwarmen en knus bij het vuur zitten.
In de tuin vindt u: zwembad, schommel, zandbak, glijbaan, tafeltennis, barbecue, tuinmeubilair.
In het dorp kunt u in alle richtingen wandelen, fietsen of paardrijden. Twee maneges zijn beschikbaar voor onze gasten. Er wordt Duits gesproken. Op slechts 3 km afstand is er een heel mooi zwemmeer. De weg erheen loopt door een bos en is alleen te voet of met de fiets begaanbaar. De nabijgelegen stad Vasvar heeft ook een klein thermaal bad. Het ligt op slechts 6 km afstand. U kunt hier boodschappen doen of naar de herberg gaan. In het huis is plaats voor zes personen.
Roken is niet toegestaan in het huis. Het dorp Nagymákfa ligt aan het einde van een doodlopende weg van Vasvar naar Nagymmakfa. Nagymakfa is een klein doodlopend dorp, op 6 km afstand van de stad Vasvar. Direct achter het huis begint het natuurgebied, dat uitnodigt tot fietsen, lange wandelingen. Na een wandeling van 3000 m door het natuurreservaatbos is er een zwemmeer (Döröske) waar een openbare badplaats is met een snackbar.
In Gersekarat, 10 km van het huisje, is er een visparadijs waar iedereen tegen een kleine vergoeding gebruik van kan maken.
Het dorp Nagymakfa is heuvelachtig, ten noorden van Vasvar begint het laagland, ten zuiden het heuvellandschap van de regio Zala. Nagymakfa is omgeven door bossen, een paradijs voor wilde dieren. Herten en herten zijn bijna dagelijks te zien, soms passeren ze de weg. In het bos (acacia, beuk, eik) staan enkele honderden jaren oude eikenbomen, u waant zich in de mars.

Het kleine dorp Nagymakfa ligt in de grootste thermale regio van Hongarije. Minstens tien nieuwe en moderne thermale baden liggen in de buurt: Zalaegerszeg 25 km (heeft ook een enorm Aqualand), Sarvar 30 km, Kehidakustany 45 km, Zalaszentgrot 25 km. Het grootste thermale meer van Europa Heviz ligt op 60 km afstand en het Balatonmeer ligt 5 km verder.

Het exacte adres voor Navygation is: Vasvar 9800 Nagymakfa u 26.
Vanaf de hoofdweg nr. 8 richting Vasvar centrum. Bij de kerk richting Hegyhatsal. CCa 1 km verder richting Nagymakfa. (rechts) Borden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting ca. 30 eurocent / pers / nacht

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Vanuit het huis kunt u vele interessante uitstapjes maken. In de omgeving vindt u zwemmeren, thermale baden, maneges, vismeren, mooie stadjes en monumenten. Alleen al de wegen zijn een belevenis, want het heuvelachtige landschap doet denken aan Toscane. De wegen zijn in zeer goede staat.

Vanuit het dorp leidt een pad door het bos naar het Döröske meer, dat alleen te voet of per fiets kan worden gepasseerd. Het meer ligt op 3 km afstand. Een ander zwemmeer, Gersekarat is 15 km ver, u kunt er met de auto heen rijden, dit bad is zeer goed onderhouden, zeer mooi gelegen. U kunt hier ook vissen. Er zijn verschillende snackbars op het strand. Gratis toegang.
op 5 km van het dorp is een manege, waar u kunt rijden, paardrijlessen kunt nemen of kunt gaan paardrijden. Een uur kost 8 euro. Er wordt Duits gesproken.
Nagymakfa ligt in de grootste thermale regio van Hongarije. Minstens tien nieuwe en moderne thermale baden liggen in de buurt: Zalaegerszeg 25 km (heeft ook een enorm Aqualand), Sarvar 30 km, Kehidakustany 45 km, Zalaszentgrot 25 km. Het grootste thermale meer van Europa, Heviz, ligt op 60 km afstand en het Balatonmeer ligt 5 km verder. Het dichtstbijzijnde thermale bad is in Vasvar, op slechts 6 km afstand. Het is een klein maar zeer goed onderhouden en mooi bad, heeft een groot zwembad met koud water, een bad met warm water en een klein bad voor kinderen. Toegangsprijs is 2,5 Euro / pers / per dag.
Ten noorden van Nagymakfa is de rivier Rába, waar u kunt kanoën, het is ongeveer 8 km ver van het dorp. In Rabahidveg, waar de kanoverhuur is, is er een "Csarda", een hongaars restaurant, waar u heerlijk hongaars eten kunt proeven.
op 20 km afstand van het dorp kunt u de 300 jaar oude wijnkelder met rieten dak in Oszko bezoeken. Hier bevindt zich een wijnkelder, waar u de lokale goede wijnen kunt proeven. Op ongeveer 10 km afstand ligt het Arboretum van Jeli, het grootste van Hongarije, waar u verschillende plantensoorten kunt bewonderen.

Huisdieren zijn toegestaan, mits goed opgevoed.
Huisdieren kosten 3 Euro / nacht.

Roken in het huis is niet toegestaan.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.5 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Doris A. uit Wien

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoonweg geweldig

We hebben een week in dit huis gewoond met onze hond. Alles was gewoon in orde. Het huis is erg schoon. De tuin is prachtig. Volledig omheind, zodat onze lieveling vrij kon rondlopen. Het zwembad is een beetje klein, maar voldoende. Excursies waren helaas niet mogelijk omdat we in een tijd van muggen aankwamen. (Overstromingen en veel regen voor ons - maar er werd twee keer gespoten en bij ons vertrek waren er bijna geen muggen meer). Daarom kunnen we niets specifieks zeggen over de omgeving. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. U kunt hen met alle vragen benaderen. We komen zeker terug en kunnen deze accommodatie zeer aanbevelen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2016

Stefanie B. uit 74847 Obrigheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis

Wij zijn hier voor de vierde keer geweest en kunnen alleen maar zeggen TOPP. Zeer rustig gelegen maar met veel excursiemogelijkheden voor onze kinderen en ons. De verhuurders zijn zeer, zeer aardige mensen die er alles aan doen om hun gasten een heerlijke vakantie te bezorgen. Het huis is zeer schoon en goed onderhouden met alles wat je nodig hebt. Ik kan het alleen maar aanraden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. E. Szilágyi

Mevr. E. Szilágyi

meer informatie

Objectnummer: 64720

Laatst bijgewerkt: 11.01.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/64720.htm


«Ferienhaus Boglárka» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven