Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Sanibel Shell

Cape Coral Florida

Max.  8   gasten
300m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 8  gasten
300m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

We heten je van harte welkom en geven je graag een eerste indruk van de nieuwe luxe villa Sanibel Shell in het wereldberoemde Cape Coral.

De droomvilla Sanibel Shell met zuidelijke ligging aan het "Crosby" zoutwaterkanaal met toegang tot de Golf van Mexico is gebouwd op een perceel van 1000 vierkante meter in een typische moderne Florida-stijl.

Deze liefdevol en perfect uitgeruste villa verwelkomt je met een ongedwongen sfeer en moderne ambiance. Ervaar de fantastische levensstijl van Florida op ca. 300 vierkante meter woonoppervlak, met lichte en hoge kamers met veel lichtinval. Winkelmogelijkheden zoals Publix, Target, Lowes en het postkantoor liggen in de directe omgeving. Je vindt er ook heerlijke hamburgers bij "Five Guys", lekker ijs bij "Coldstone" of pizza van "Pizzahut". De locatie laat niets te wensen over.

BUITEN - DE BUITENRUIMTE VAN VILLA SANIBEL SHELL

Algemeen:
De luxe villa is gebouwd in een U-vorm om alle mogelijkheden voor ontspanning te bieden. Als je zin hebt in een etentje met familie en vrienden in de buitenlucht, is er een zomerkeuken en een moderne eettafel met plaats voor 8 personen. Verder vind je in de tweede lanai een comfortabele en gezellige zithoek met een gashaard om te vertoeven. In het ruime "screen-in" zwembad met zonnedek, uitgerust met comfortabele ligstoelen, heb je alle ruimte om uitgebreid te zonnebaden en ruimte om diep adem te halen en tot rust te komen.

Zomerkeuken:
De buitenruimte is uitgerust met een indrukwekkende zomerkeuken, inclusief ingebouwde gasbarbecue en koelkast, en een bar naast het zwembad waar je heerlijk kunt chillen.

Zwembad & Spa:
Het exclusieve domicilie heeft een T-vormig, elektrisch verwarmd zwembad met een zero-point spa. Het is uitgerust met een moderne en zeer efficiënte zwembadpomp, LED-technologie en een huidvriendelijk zoutsysteem. Het zwembad heeft ook een zonneterras waar je gewoon kunt ontspannen of spelen met de kleintjes

BINNEN - HET INTERIEUR VAN DE VILLA SANIBEL SHELL

Algemeen:
Ervaar de fascinatie van een luxe privévilla, volledig individueel en op hoog niveau. Villa Sanibel Shell nodigt je uit om te dromen, te ontspannen en je thuis te voelen met zijn luxe inrichting en elegante travertijnstenen vloeren. De villa heeft een alarmsysteem, individueel regelbare airconditioning en een bijkeuken met elektrische apparaten van Europese kwaliteit. Wasmachine, wasdroger, strijkplank en stofzuiger zijn vanzelfsprekend. Handdoeken, andere huishoudelijke artikelen en kinderspullen zoals een kinderstoel, bedrail en babybedje zijn ook gratis beschikbaar. Je hebt ook high-speed internet/WLAN en telefoon tot je beschikking.

Woonkamer:
Het woongedeelte is open en ruim. Hier kun je genieten van "niets doen" zonder een slecht geweten. Voor het beste entertainment vind je in het entertainmentcentrum een grootbeeld-tv, dvd-speler en een Dolby surround sound-systeem met geïntegreerd muzieksysteem (met volumeregeling op verschillende punten in het huis).

Speelkamer:
De game room met pooltafel en butler's pantry zal je een speciale traktatie geven.

Slaapkamers:
Bijna uniek zijn 4 slaapkamers met 4 badkamers en suite. De slaapkamers zijn verdeeld in een grote slaapkamer met kingsize bed, een junior grote slaapkamer met kingsize bed, een slaapkamer met queensize bed en een slaapkamer met queensize bed en zijn ook uitgerust met matrassen van hoge kwaliteit, LED-tv en radio wekkers.

Keuken & eetkamer:
De keuken met hoogwaardige apparatuur van het merk GE, zoals een 48" koelkast, keramische inductiekookplaat, ingebouwde oven en ingebouwde magnetron, laat ook niets te wensen over. De enorme verhoogde eilandbar is ook ideaal voor entertainment. Grenzend aan de keuken vind je de ruime eethoek met genoeg ruimte voor 8 personen. Dankzij de 90°C schuifdeuren heb je een fantastisch uitzicht op het zwembad en het kanaal.

We zijn er trots op internationale klanten een uitzonderlijk verblijf te kunnen bieden in de Sunshine State van Florida. Kwaliteit is onze topprioriteit. Of je nu met het hele gezin op vakantie wilt of een paar romantische dagen met z'n tweeën, bij ons ben je in goede handen. Onze villa in Cape Coral en eersteklas service zullen van je reis naar Florida een onvergetelijke ervaring maken.

Boek niet zomaar iets - praat met ons. We horen graag van je!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 1 km

1 km

Luchthaven 30 km Fort Myers SW International Airport

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De droomvilla Sanibel Shell met zuidelijke ligging aan het "Crosby" zoutwaterkanaal met toegang tot de Golf van Mexico is gebouwd op een perceel van 1000 vierkante meter in een typische moderne Florida-stijl.

De Villa Sanibel Shell ligt in het hart van Cape Coral vlakbij Santa Barbara Boulevard in een zeer rustige zijstraat, centraal genoeg om alle hotspots snel te bereiken. Cape Coral heeft een oppervlakte van 300 vierkante kilometer en wordt doorkruist door meer dan 640 kilometer aan zout- en zoetwaterkanalen. Cape Coral, dat inmiddels een wereldberoemde status heeft bereikt, ligt in het zuidwesten van Florida direct aan de kust van de Golf van Mexico. Cape Coral is daarom ideaal voor watersporters, maar ook voor golfers, die aan hun trekken komen op de vele golfbanen. Zuidwest Florida is ook een hoogtepunt voor shoppers, die alles kunnen vinden wat ze nodig hebben in de vele winkelcentra en outlets. Maar als je gewoon wilt genieten van de zon, de zee en je eigen vakantiehuis met zwembad, dan is dit de plek voor jou.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: $ 650
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 12 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle prijzen zijn inclusief 11,5% omzetbelasting en toeristenbelasting. Laat je niet misleiden door andere aanbiedingen!

Geen seizoenstoeslagen met Pasen en Kerstmis of tijdens de feestdagen!

De kosten voor elektriciteit zijn inbegrepen in de huurprijs tot $15/week (inclusief 11,5% belasting). Extra kosten worden in rekening gebracht tegen kostprijs naar verbruik (momenteel $0,35 plus 11,5% omzet- en toeristenbelasting is gelijk aan $0,39).

De maximale bezetting is 8 personen.

Minimum verblijf 1 week, eventueel minder in overleg, aankomst en vertrek op zaterdag.

Betalingen kunnen worden gedaan in euro's op een Duitse rekening of in Amerikaanse dollars op een Amerikaanse rekening in overleg.

1x kinderbed, 1x bedhekje, 2x babyfoon, 1x kinderstoel en kinderspeelgoed zijn gratis beschikbaar

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis zum 60. Tag vor Mietbeginn 40%, nach Ablauf dieser Frist 100%

meer informatie:

Het vakantiehuis:

Nieuwbouw 2015 luxe vakantievilla, met zwembad en spa. 4 slaapkamers, 4 daglicht badkamers met marmeren wastafels. Gameroom met pooltafel en butlers pantry. Entertainmentcentrum met 75" UHD smart TV, Apple TV. HD smart TV in elke kamer, WiFi en telefoon tegen vast tarief naar alle EU-landen en USA/CAN gratis. Keuken met hoogwaardige GE roestvrijstalen apparatuur en oversized verhoogde eilandbar. Villa compleet met fijne travertin stenen vloeren binnen en buiten. Groot zwembad met nulpuntspa, 2 terrassen, loungeset, open haard, buitenkeuken (gasgrill, koelkast) met bar op het zuiden aan het kanaal met super panoramisch scherm. Bootsteiger met slip en tiki hoed. Je kunt meer informatie vinden op onze homepage.

Speciale kenmerken:

Lichtdoorstroomde kamers met 2x 10" hoekschuiframen. Zwembad met gekleurd LED-licht met nulpuntspa en zoutwatertechnologie (zonder chloor), buitenkeuken met gasbarbecue, koelkast en bar en loungeset met open haard. Energie-efficiënt, nieuwste bouwnormen.

Aankomst:

Volg vanaf Fort Myers Airport de Terminal Access Road. Sla na 1,6 mijl rechtsaf naar Treeline Ave in zuidelijke richting, sla dan na 2,5 mijl linksaf naar Daniels Pkwy en volg deze voor 5,5 mijl in westelijke richting tot deze overgaat in Cypress Lake Drive over State Route 41. Sla na nog eens 1,6 mijl rechtsaf bij Winkler Road en volg deze voor 0,7 mijl en sla linksaf naar College Pkwy. Deze leidt u over de betaalde brug naar Cape Coral Pkwy. Na iets minder dan 3 mijl bereikt u Santa Barbara Blvd, waar u rechtsaf slaat. Na nog eens 2 mijl gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de 29th Ter op, aan het einde slaat u rechtsaf de Santa Barbara Pl op en vervolgens de 30th Ter. Het huis ligt aan de rechterkant.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Van Laak

Mevr. S. Van Laak

We zijn er trots op dat we je een uitzonderlijk verblijf in Florida kunnen bieden. Kwaliteit is onze topprioriteit. Boek niet zomaar iets - praat met ons. We horen graag van je!


Andere accommodaties van Mevr. S. Van Laak


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 65781

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/65781.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven