Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
270m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
270m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Luxueuze typisch Corsicaanse villa (270 m2) in oude stenen, in de buurt van de 14e Jd. bestaande communautaire Calenzana, verwarmd zwembad, 10 km van de zee en de prachtige witte zandstranden in Calvi.

Rustige ligging op het platteland, in de zomer minder SCHONENist, vrij uitzicht, 5 min. . Van een bakker, restaurants en supermarkten, prachtig uitzicht op Le Monte Grosso - een van de hoogste bergen van Corsica -. U de middeleeuwse dorpjes in de bergen.

90 m 2 woonoppervlakte, 16 voet hoog plafond, 140 m 2 slaapkamers met eigen badkamer en apart toilet, badkamer m. Whirlpool u. Flatscreen-tv, 135 m 2 slaapkamer met eigen u. U apart toilet. 142 m 2 slaapkamer met eigen u. U apart toilet. Flatscreen-tv.

U kunt lunchen en. Diner hebben op een 45 m 2 grote teakhouten terras m. Grill u. Geniet van een panoramisch uitzicht en naast de 5 x 10 m zwembad en tussen de olijfbomen. Citrus bomen. Het pand heeft parkeerfaciliteiten u. Een ping pong tafel. Een tennisbaan ligt op 5 min. het pand N.; en er is een golfbaan. Het rustig gelegen huis biedt romantiek op vakantie of is ideaal voor een vakantie met het gezin of vrienden.

U kunt op 10 min zwem weg prachtig wit zandstrand of een duik nemen in de kreek in de buurt van het huis. In de omgeving zijn er vele einschließl uitstekende lokale restaurants. Visrestaurants, u. Kan worden rechtstreeks gekocht van de vissers verse vis. De hoge berg GR20 start in Calenzana, u. Olijfolie Festival vindt plaats elke zomer in Monte Grosso plaats.
Bezoeken aan wijnkelders worden het hele jaar door aangeboden, u. Van verschillende prachtige stranden van de regio vele watersporten worden aangeboden. Sommige van de stranden met cristal helder blauw water u. Absoluut ongerepte natuur in de zomer is niet druk, u. We zijn blij te kunnen elk jaar samen te genieten van deze prachtige plekken met onze gasten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 12 km Calvi Ste Catherine

12 km

Station 10 km

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De kuststreek Balagne is de eerlijkste van Corsica. Veel meer authentiek, minder druk en overbouwd als het zuiden van het eiland. Het heeft kristalhelder stranden, zoals het Caribisch gebied, hoge bergen zoals de Zwitserse Alpen u. Middeleeuwse bergdorpjes zoals in stad

Calvi is van de zee en is omringd door bergen en de bars, restaurants en winkels bevinden zich in een beschermde en wilde kust ....; tal van witte zandstranden, zoals Ostriconi, Saleccia, Bodri, Revellata m. kristallfarbenem, turkoois blauw water, omringd door prachtige u. ongerepte natuur.

Karakteristieke, specifieke regionale kenmerken van het bos van Bonifato, de wijnstreek, de woeste landschap van Agriates woestijn, de lokale biologische markten u. De ingrijpende geschiedenis.

Een boottocht naar het Scandola natuurreservaat (beschermd door UNESCO) is een must, u. De (beschermd door UNESCO) Fango Bach met zijn zwembad in de rotsen is fantastisch.

Andere activiteiten: .. zeilen, wandelen, windsurfen, duiken, nachtclub etc. De Balagne met zijn prachtige olijfbomen, die al in de Romeinse tijd bestond, en de sinaasappel en citroen productie en de tuin van Corsica wordt genoemd.

Daarnaast wordt gekenmerkt door middeleeuwse dorpjes in de bergen, Pigna Music Festival, San Antonio - een van de oudste steden, de Romeinse kapel Lumio, Calenzana met de kapel van St. Croix, de grote optocht van St. Restitude, een muziekfestival, het beginpunt van het wandelpad GR20, is vernoemd u achter de naam van een van de beste Franse rode witte wijnen, de beroemd om zijn voormalige oliemolen Lunghignano, Moncale en de beste honing van Corsica, Aregno en zijn amandel Festival, Cateri met zijn Franciscaner klooster, die nog steeds van - het Verdrag van Alzipratu .. een religieuze orde wordt bewoond, uit.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 1000
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Nadat de huurovereenkomst is bevestigd door de klant, zal de eigenaar u twee exemplaren van het contract, waarvan er één te sturen, samen met een aanbetaling van 30% ten laste van overschrijving (bankkosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant), moet worden teruggegeven aan de eigenaar , Het saldo zal het gevolg zijn van 8 weken voor aankomst. Een waarborgsom van 1500 euro tegen eventuele schade aan de faciliteit moet bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

De kamers zijn ruim, modern, voorzien van airconditioning, een parketvloer, comfortabele bedden; Apart toilet in elke slaapkamer. Elke flatscreentelevisie met satellietzenders en een dvd-speler, video 2 slaapkamers.

Luchthavens en veerboten: De luchthaven van Calvi Sainte Catherine ligt op 20 minuten afstand van het huis, Bastia biedt een alternatief. U kunt chartervluchten vanuit alle Duitse luchthavens van april tot oktober rechtstreeks naar Calvi te vinden. Als alternatief vliegen goedkope vluchten naar Nice en Marseille, waar u kunt blijven vliegen met Air France naar Bastia of Calvi. Als u wilt reizen met de auto, zult u veerboten uit de volgende bedrijven vinden: Corsica Ferries of SNCM van Marseille, Nice, Toulon direct naar Calvi, Ile Rousse of Bastia. Of van Livourno Italia rechtstreeks naar Bastia in 3 uur met Corsica Ferries


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Markus K. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Kunstenaar stenen huis met prachtige bergachtergrond

We waren met 6 mensen in dit unieke huis van een kunstenaar. Het huis is echt bijzonder, zeer smaakvol en zeer artistiek ingericht. Een zeer ruime woon/eetkamer met een zeer mooie keuken (zeer goed uitgerust) met toegang tot het grote terras en de drie slaapkamers vormen een zeer grote wooneenheid (je kunt niet stoppen je te vergapen aan de kündrlerische, smaakvolle inrichting). Alles is zeer netjes en schoon! De blikvangers zijn de 3 badkamers. De verhuurder is erg aardig en gaf veel beste aanbevelingen voor excursies in de omgeving. De tuin is volledig beschut, zeer groen en goed onderhouden op een heuvel. Tafeltennis en een verwarmd zwembad nodigen uit tot ontspanning. Maar het mooiste is het prachtige uitzicht vanaf het terras (met barbecue) over het berggebied naar het dal. We hebben echt genoten van de tijd!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Birgit H. uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig

Zeer mooi, goed onderhouden huis met een geweldige mix van modern design en Corsicaanse sfeer. Mooi verwarmd zwembad onder sinaasappel- en citroenbomen. Zeer gastvrije en kindvriendelijke dorpsgemeenschap in de bergen en toch niet ver van de zee. We hadden een geweldige tijd en zouden zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2014

Mutard M. uit Eislingen

5,0
5 5 5 5

VILLA MIT STIL UND ATMOSPHÄRE

Das Haus entsprach voll und ganz unsren Erwartungen. Leider hatten wir nur eine Woche, um die Gegend zu erkunden, würden aber liebend gerne wiederkommen. Lage, Komfort und Sauberkeit waren hervorragend, Vermieter sehr zuvorkommend und behilflich auch bei Autopannen! Die Gegend bietet jedem Alter etwas, angefangen bei den Stränden, den Badebecken im Fangotal. Auch Calvi lädt zum längeren Verweilen ein. Kurzum, wer hier seinen Urlaub verbringen will, ob groß oder klein, wird es nicht bereuen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2014

Johann S. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

PRACHTIG

Vanwege de foto's waren de verwachtingen van het hele gezin hooggespannen, maar ze werden ook volledig waargemaakt. Het huis van oude natuurstenen is fantastisch, de decoratie smaakvol, het uitzicht op de bergen is adembenemend!
Tijdens het diner op het terras hadden we de kans om te genieten van de prachtige zonsondergang die op de bergen reflecteerde. Niet ver van de zee, dus we konden overdag van het strand genieten en 's avonds profiteren van de rust van het achterland, evenals het verwarmde zwembad tussen de sinaasappelbomen.
De eigenaren zijn super aardig en hebben ons goede tips gegeven over waar we konden eten en de meest interessante excursies konden maken. Absoluut een bezoek waard zijn "Fango", de verschillende natuurlijke zwembaden in de rivier, we bezochten Scandola per boot, evenals de betoverende plaatsen zoals San Antonino en Pigna. Een aanrader is het restaurant 'Le Pain de Sucre', gelegen in een kleine baai direct aan het strand, waar we uitstekende vis aten.
We zullen deze geslaagde vakantietijd nog lang in herinnering houden. Het zal moeilijk zijn om in de toekomst een vergelijkbaar huis te vinden, tenzij je al 2 jaar van tevoren wilt of kunt reserveren.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2014

Ilona O. uit Paris

5,0
5 5 5 5

KORSIKA IM MAI

Unvergessliche Ferientage auf Korsika.
Das Ambiente, die Landschaft, die Leute - einfach
Spitzenklasse. Ideal, wenn man die Seele baumeln
lassen will.
Geeignet für aktive Leute, genau so wie für Ruhesuchende.
Sehr gepflegte Anlage. Sauber. Besitzer halten alles gut
in Ordnung und sind sehr gastfreundlich. Das Feriendomiziel ist absolut empfehlens-wert.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2013

Duki P. uit München

5,0
5 5 5 5

EINER DER SCHÖNSTEN ORTE ZUM FERIEN MACHEN

Das Haus ist noch schöner als auf den Werbefotos. Alles Nötige und noch viel mehr ist vorhanden. Die Vermieter sehr nett, immer da wenn wir Sie brauchten. Die Lage des Hauses eingangs Dorf, leicht zurück versetzt, war für uns ideal. Eigentlich könnte man zwei Wochen auf der Terasse verbringen und nur in die traumhafte Landschaft schauen. Die Buben genossen das geheizte Schwimmbad.
Eigentlich unglaublich, dass es in der für uns nahen Mittelmeerregion so ein schönes Haus an einem solch schön Ort gibt!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2011

Tina M. uit Bayern

5,0
5 5 5 5

URLAUB WIE ERWARTET...

Wir hatten hohe Erwartungen aufgrund der Beschreibung und der Bilder - wir sind nicht enttäuscht worden! Wer aussergewöhnliches zu schätzen weiß, ist hier gut aufgehoben.

Das Haus ist sehr gepflegt und hochwertig ausgestattet. Egal ob einfach nur zum Entspannen, zum Wandern oder Erkunden der näheren und weiteren Umgebung - alles ist möglich!

Wir waren im April für 2 Wochen dort - es war sehr schön. Ohne die Limitierung durch die Schulferien hätten wir es auch länger aushalten können...

Die Vermieter sind sehr freundlich und hilfsbereit, da wenn man sie braucht aber ansonsten dezent zurückhaltend. Genau so, wie man es sich wünscht....

Wir werden diese schöne Zeit und die tolle Aussicht von der Terasse lange in Erinnerung behalten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. E. Larrieu

Mevr. E. Larrieu

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 66007

Laatst bijgewerkt: 04.01.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66007.htm


«TERRA Rossu» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven