Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

De Meeuw Jonathan

Holland, West-Friesland, Noord-Holland, Duitsland, Ameland, Zee, Eiland

Max.  8   gasten
185m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
185m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

81.82% Aanbeveling

116 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

81.82% Aanbeveling

116 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

De "Jonathan Livingston Seagull" uit het boek van Richard Bach: "Het lukt altijd als je precies weet wat je wilt ..." was ons in het realiseren van onze droom model en gids, en gaf ons droomhuis huis aan de Noordzee uiteindelijk zijn naam ,

Ervaar de droom van een harmonieuze, rust en ontspannen sfeer in een echte luxe vakantiewoning met sauna en zwembad. U bent van harte welkom om ons huisje met rieten dak 'De Meeuw Jonathan "te voldoen.

Rieten huisje in landelijke stijl op m² groot duinperceel op Ameland, voor maximaal 8 personen. Als gevolg van de apparatuur, het huis is geschikt voor een North Sea vakantie voor alle seizoenen.

Op een beschermd duin perceel in de nabijheid van het Noordzeestrand, dit prachtige huisje met rieten dak. Smaakvol ingericht met veel aandacht voor detail, het is hier gezellig voor twee, maar ook groot genoeg voor maximaal 8 personen.

In elk seizoen kunt u een heerlijke vakantie hier doorbrengen op de Noordzee. Antieke tegels en oude Nederlandse naaldhout meubels geven het huis een bijzondere sfeer. De wastafel en keramische tegels in de keuken en badkamers zijn handgemaakt door indivudueller standaard. De passenede Porcelain Villeroy en Boch benadrukt de vreugde van het koken in de volledig uitgeruste keuken.

Elke slaapkamer heeft een speciale kleur thema: marine blauw, zalm, duin gras groen en zon geel. Het beddengoed is op maat gemaakt om te passen. In 6 x 3m groot zwembad, kunnen de kleintjes de hele dag spelen in slecht weer. De straalstroom is ook bezig met het uithoudingsvermogen zwemmers vreugde. De vele schilderijen die zijn gevonden in het huis zijn oorspronkelijke vrouw des huizes.


Grote Zuid / West terras (deels overdekt)
Grote West-terras met veranda
Buffet - semi-overdekt oosten terras met windscherm
Floor / centrale verwarming
gezellige glazen Gasfornuis
Wasmachine, vaatwasser, koel-vriescombinatie
Gasfornuis, magnetron
Telefoon met fax, draadloos gratis
Stereo-installatie, kabel-tv
Zwembad met tegenstroom
Finse sauna, bad, douche met Kneipp-slang en Schwall
Reizen kinderbed en-stoel


Zolder (85 m²)

2 ruime slaapkamers met een tweepersoonsbed
1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
1 slaapkamer met 2 stapelbedden
Badkamer met douche en toilet


Begane grond (100 m²)

Grote woon / eetkamer
keuken
toilet
Natte ruimte met zwembad, sauna, bad en douche

Gezellige rietgedekte droom huisje op de Noordzee op Ameland met luxe zwembad, sauna, stoombad, open haard om te ontspannen en tot rust komen. Beschermde duin plot in de nabijheid van het Noordzeestrand. Individuele smaakvolle inrichting met veel aandacht voor detail. Comfortabel voor twee, maar ook groot genoeg voor maximaal 8 personen.

Het luxe huis werd het jaar 95/96 afgerond. Het ligt in een woongebied volwassen vakantie in de duinen, op slechts 5 minuten lopen van het Noordzeestrand. Dit gebied wordt gekenmerkt door een zuivere-rieten gebouw. Het ligt tussen de dorpen Nes en Buren, van elkaar gescheiden door een klein dennenbos van de andere huisjes en zelfstandige faciliteiten. Golf, watersport of gewoon wandelen - de luxe vakantiehuis "De Meeuw Jonathan" is dicht bij tal van mogelijkheden voor een individuele vakantie-ervaring.

Van de planning van de architect en de daadwerkelijke bouw tot inrichting en interieur, werden hoge normen als basis gebruikt voor de particuliere Ameland Huis "De Meeuw Jonathan". Oude en traditionele, typisch voor de Noordzee, moet Holland en Friesland bouwmaterialen en inrichting worden gecombineerd met nieuwe en comfortabele uitrusting. Om te ontspannen en tot rust komen de Ameland huisjes zeer royale woonkamer, een gezellige slaapgedeelte en on-site zwembad met sauna is perfect.

Onze prive-Ameland Vakantiehuis "De Meeuw Jonathan" is ook een ideaal uitgangspunt om de Friese Noordzeekust met de fiets of "wandelen" verkennen. Elk van de vijf North Sea Islands, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en de hele Noord-Hollandse kust bieden unieke natuur indrukken.

De Ameland Luxury Dream House "De Meeuw Jonathan" kijkt uit naar uw bezoek.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Rieten huisje in landelijke stijl vierkante voet duin plot op Ameland, voor maximaal 8 personen. Als gevolg van de faciliteiten, het huis is geschikt voor een vakantie Noordzee in elk seizoen.

Op een beschermd duin plot in de nabijheid van het Noordzeestrand, dit prachtige huisje met rieten dak. Smaakvol ingericht met veel aandacht voor detail, het is hier gezellig voor twee, maar ook groot genoeg voor maximaal 8 personen. Ameland is een van de Waddeneilanden en wordt beschouwd als het eiland met de meeste overgebleven Friese vissersdorp. In aanvulling op de belangrijkste stad van Nes zijn er nog drie kleine dorpen, waarvan het beeld wordt gevormd door de genoemde commandant huizen. Het behoud van deze oude gebouwen en het oorspronkelijke karakter van de dorpen geeft Ameland bijzondere charme.

45 minuten durende oversteek van het vasteland is lang genoeg om weg te winnen uit het dagelijks leven en net genoeg om dagtochten op het vasteland te plannen. Interessante bestemmingen zijn: Dokkum, Leeuwarden, Groningen en Sneek en Lemmer op het IJsselmeer.

Ameland beschikt over 90 km aan fietspaden die wind door de duinen, maar ook worden getrokken door weiden en velden van het achterland - weg van het verkeer.

Nes staat is geweest om restaurants, cafés en winkels te integreren in het oude dorpscentrum harmonieus en daardoor - ondanks de drukte - tot een zeer gezellige sfeer te verkrijgen, bijvoorbeeld in de "Drie bar" in Nes, waar u de uitstekende Euro-Aziatische keuken kunt proeven zou moeten.

In de zomer reizen boot naar de afdichtplaat en de naburige eilanden Terschelling en Schirmonnikoog aangeboden. Tussen Nes en Buren is een grote, open toegang te spelen en recreatiegebied met water landschap en de verschillende speeltuinen en waterfietsen huren. Er is ook een groot overdekt golfslagbad met reuzenglijbaan en andere attracties.

Met geactiveerde functies kwaliteit zoals fietsen, strand en Watt wandelen, zwemmen, surfen, paardrijden, strand zeilen, golf, tennis, etc. U kunt uw vakantie dagen te vullen. De 27 km lange bijna leeg Noordzeestrand zullen u bevallen.

In de winter, het eiland heeft zijn eigen speciale charme. De ruwe aantrekkingskracht van de Noordzee in het buiten het seizoen, die vervolgens in het bijzonder dromerige sfeer van het eiland wordt steeds populairder.

vakantie op de Nederlandse Noordzee door te brengen, opent de mogelijkheid van maritieme flair op de lange zandstranden in vaak ongerepte, schilderachtige natuur van de Waddenzee te genieten. Ons huisje "De Meeuw Jonathan" is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving per fiets of "wandelen" aan.

Elk van de vijf Noordzee-eilanden, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog biedt unieke natuur ervaringen. Impress allen door een grotendeels ongerepte natuur en diersoorten die anders nergens te vinden. Zo kunt u talloze mantelmeeuwen, stelten en lepelaars observeren op Terschelling, in een rustige heide. Het hele eiland Schiermonnikoog is zelfs een enkel nationaal park.

Het vasteland is ideaal voor fietsen langs de Waddenzee en lange wandelingen.

Ons huisje "De Meeuw Jonathan" is ook een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Nederlandse Noordzeekust.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00
Borg: € 450
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Energie- en telefoonrekeningen kosten in rekening worden gebracht op basis van verbruik.

Beddengoed, sauna en handdoeken zijn aanwezig in de initiële.

Het huis stock omvatten verschillende Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen die beschikbaar zijn voor € 8,50 per fles zijn beschikbaar zijn.

Het is een Niet-rokers huis.
Met de ondertekening van het huurcontract de Nichtrauch bod wordt in beginsel aanvaard.

De bepalingen van de huurovereenkomst.

Kinderen tot 1 jaar (bij kinderen / reiswieg) OB
1-2 jaar halve Pers. Vergoeding / betaling - Honden op aanvraag.

De aftrek of toeslag voor minder of meer personen per persoon per week is afhankelijk van de periode tussen 60 € en 90 €.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Stornierung durch den Mieter, sind bis 8 Wochen vor Mietbeginn 50% des Mietpreises zu entrichten. Bei kurzfristiger Stornierung, innerhalb 8 Wochen vor Mietbeginn, ist der volle Mietpreis zu entrichten. Ersatzmieter können vom Mieter vorgeschlagen werden. Der Vermieter ist jedoch nicht grundsätzlich verpflichtet, diese zu akzeptieren. Ist eine Weitervermietung in einem stornierten Zeitraum möglich, so ersetzt der Vermieter dem Mieter die geleistete Zahlung, saldiert um die Differenz einer eventuell geringeren Ersatzmiete und eine Bearbeitungsgebühr für zusätzlichen Aufwand von € 120,00.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-12-2023


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.5 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Jette L. uit Heidelberg

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

prachtig authentiek Ameland huis

We voelden ons zeer comfortabel met onze 3 kinderen in de Seagull Jonathan. Het huis is zeer ruim en met veel liefde ingericht. De ligging direct achter de duinen, gemakkelijke toegang tot Buren en Nes per fiets, evenals de supermarkt, was zeer praktisch. We waren bijna blij met een regenachtige (huis)dag hier.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2022

Ewald -. uit -

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een juweeltje van gezelligheid

De ontspanning begint al bij aankomst in het vakantiehuis

Het vakantiehuis straalt vanaf het eerste moment rust en gezelligheid uit. Het is ingericht met veel aandacht voor detail. De algehele uitrusting laat niets te wensen over

We waren ook onder de indruk van de netheid - een grote pluim voor het personeel van de familie Sobbe

We hebben ons een week kunnen ontspannen en zullen volgend jaar zeker een paar dagen in het vakantiehuis van de familie Sobbe doorbrengen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2022

Tilo J. uit Gladbeck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Huis met charme

Lieve mevrouw v. Sobbe, Nogmaals een paar regels. We zijn nu weer thuis en het dagelijks leven heeft ons snel weer in zijn greep. Maar wat niemand ons meer kan afnemen, zijn de herinneringen aan een mooie vakantie in een betoverend huis met zoveel charme. De kinderen vonden het ook echt geweldig en we denken dat we niet voor de laatste keer in de Möwe Jonathan waren. Het zal zeker zo zijn. Heel erg bedankt dat we ons zo op ons gemak konden voelen in uw huis. Hartelijke groeten uit Gladbeck, Eveline en Tilo Jost.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2021

Lars E. uit Nützen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles wat je nodig hebt!

Lieve familie von Sobbe,
"Om te leven heb je een kamer vol geborgenheid nodig, een raam met uitzicht op oneindig, een sleutel tot vrijheid, een bed vol warmte, een stoel om te rusten, een hoofd vol mooie herinneringen en een hart vol liefde."
Heel erg bedankt dat we dit allemaal mochten vinden en genieten in je mooie huis. We hebben elke dag genoten.
Tot volgend jaar.
Uw familie Engel

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

Uwe U. uit NRW

4,3
4.5 4 4.5 4.5 4

Ruheoase inmitten der Dünen

Sauna und Pool machen die Unterkunft auch bei schlechterem Wetter "rund"

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Mei 2021

Dettmer G. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon perfect.

Twee weken brachten we door in juni 2021 in de Möwe Jonathan. Het huis is prachtig en de voorzieningen laten niets te wensen over. Omdat we ook twee weken lang alleen maar mooi zomerweer hadden, was het een perfecte vakantie. Altijd weer graag.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2021

Silke S. uit Ahlen

4,3
4.5 4.5 4.5 4.5 3.5
Toon Duits

Aankomen en je goed voelen

Beste Mrs. von Sobbe, Beste Mr. von Sobbe..
Hartelijk dank voor een heerlijke paasvakantieweek in jullie zeer mooie en verzorgde huis!
Zodra u het huis binnenkomt, voelt u de liefde, warmte en energie die zijn geïnvesteerd in vele kleine comfortdetails...
Een geweldige vloer, een prachtige krakende trap, veel zeer mooie foto's en schilderijen, keuken en badkamer bewust oud gemaakt... Als u van deze stijl houdt, zult u van het huis houden, net als wij!
Het zwembad met sauna - dagelijks gebruik natuurlijk een must voor alle kleine en grote waterratten!
De nabijheid van het prachtige strand maakt een dagelijks bezoek aan het strand mogelijk ....
Wij danken u en kijken er nu al naar uit u volgend jaar weer te zien!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2021

Elke W. uit 41849 Wassenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakanties

We gaan al 20 jaar naar het prachtige eiland Ameland en naar het huis Möwe Jonathan. Vanaf het eerste moment voelen we ons daar heel goed. Het is niet zomaar een accommodatie voor de vakantie, het huis heeft "ziel" en we voelen ons er altijd thuis tijdens ons verblijf.
We hebben ook altijd de verhuurders als hartelijk en zeer bezorgd om ons welzijn ervaren.
We zullen ook in de toekomst graag naar de Möwe Jonathan gaan en genieten van prachtige momenten op het eiland.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto

Januari 2021

Lennart H. uit Lohmar

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi, gezellig huis

Ik kan me niet bij de andere beoordelingen aansluiten. Het huis is zeer stijlvol en persoonlijk ingericht. Je voelt je er echt thuis. De douches lijken volledig gerenoveerd te zijn. De bedden zijn supercomfortabel! Ja, de televisie is klein, maar we willen toch niet tv-kijken op vakantie. De keuken is goed uitgerust.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2020

Carola S. uit Hamburg

0,0

"Luxusferienhaus"

Unter Luxusfereinhaus stelle ich mir ganz was anderes vor. Wenn man das Haus betritt ist man auf den 1. Blick begeistert. Dieses verändert sich sehr schnell. Das Haus ist vom Standart in die Jahre gekommen.Das Mobilar lässt sehr zu wünschen übrig. Angefangen bei den Betten, Kommoden etc. - Jugendherberge ! Küche - Kaffeemaschine dampft auf allen Ritzen und es kommt nur ca. 50 % in der Kanne an. Der Gasherd hat auch seine Macken. Der Fernseher ist ein Witz und kann sich als solches eigentlich gar nicht schimpfen. Der Pool ist okay, nur die Gegenstromanlage gab nach 10 Minuten ihren Geist auf. Selbst nach Wartung war da nichts zu machen. Sitzgelegenheiten sind unbequem. Schade um das Haus, welches über die Bilder gut rüber kommt. Das Haus ist definitiv seinen Preis nicht wert.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. M. Von Sobbe:

Drei analoge Gästebücher voller begeisterter Einträge und zig sehr gute online – Bewertungen. Da tun 2 negative Anmerkungen trotzdem oder gerade deshalb weh!

Aber wir haben verstanden und uns die Punkte angeschaut – und zu Herzen genommen – und ja, auch wenn wir in den Jahren immer wieder renoviert und erneuert haben. Ein paar Dinge waren aufgelaufen und mussten angegangen werden. Insoweit sind wir unseren Kritikern dankbar – wir haben verstanden – wir haben gehört – wir haben gehandelt: Das Haus ist vom Dach bis zum EG (Keller gibt es nicht) frisch gestrichen, Fenster wo erforderlich ausgetauscht, neuer Kühlschrank, neue Kaffeemaschine, Streaming-Stereo-Anlage, neue Gartenliegen und -Polster, neue Matratzen, Bettwäsche und Badetücher, neue Duscharmaturen und Badewanne und noch vieles mehr. Demnächst sogar ein etwas größerer Flatscreen.

Und den Begriff Luxus-Ferienhaus – nur wegen des Schwimmbades - haben wir gerne aus unserer Beschreibung gestrichen. Wir wollen den Schwerpunkt eher auf Individualität, Liebe zum Detail, Atmosphäre und Wohlfühl-Oase setzen. Wir haben versucht ein Haus im Stil eines alten friesischen Reetdachhauses zu bauen – und möglichst viele ursprüngliche Materialien einzusetzen. Wir freuen uns, dass so viele unserer Gäste dies zu schätzen wissen: Alte gebrannte Fußboden-Fließen und Kacheln, aus altem Holz gefertigte Weichholzmöbel, handgefertigte Keramik in Küche und Badezimmer – all das ist vielleicht nicht glatt und ebenmäßig, dafür aber harmonisch und charakteristisch.

Wenn Sie also so etwas suchen, werden Sie sich in unserem Haus Meeuw Jonathan sicher wohl fühlen – vor allem jetzt, wo wieder alles frisch und renoviert ist.

Wir freuen uns auf Sie und hoffen, dass Sie zum gleichen Schluss kommen, wie viele unserer langjährigen Stammgäste: Man kommt an und fühlt sich direkt heimisch!

September 2019

Ursula M. uit Wiesbaden

1,7
2 1 0.5 3

Nicht unser Traumferienhaus

Wegen der schönen Bilder und der positiven Beschreibungen haben wir uns mehrere Jahre um eine Anmietung von DE MEEUW JONATHAN bemüht. Vergeblich, da wir an die Schulferien gebunden waren.
Für Oktober 2019 konnten wir dann das Haus für 2 Wochen buchen. Was wir vorgefunden haben, entspricht jedoch keineswegs unseren Vorstellungen eines Traum(Ferien)hauses. Vieles, was bei der Errichtung vor 25 Jahren schön gewesen sein mag, ist im wahrsten Sinne des Wortes in die Jahre gekommen, wirkt abgenutzt und ungepflegt und bedarf dringend einer Erneuerung.


Contactpersoon

Mevr. M. Von Sobbe

Mevr. M. Von Sobbe

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 66774

Laatst bijgewerkt: 11.12.2023

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66774.htm


«De Meeuw Jonathan» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven