Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Klein Domburg

Walcheren

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

153 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

153 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuis Klein Domburg

Een zeer geschikt plaats om heerlijk even uit te waaien aan de Domburgse kust! Strand, bos, duinen, winkels, dorpscentrum allemaal op enkele minuten loopafstand. Het huisje ligt in een rustige woonwijk van Domburg met veel privacy met een heerlijk zonnig terras!

Het vakantiehuis beschikt over:

Eethoek en keuken met vaatwasser, magnetron, oven. In de kast onder de trap een wasmachine.

1ste verdieping, 1 slaapkamer (2 enkele bedden) met ingebouwde kast en een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet.

Verder:
2 tuinstoelen
Koelkast met vriesvak
vaatwasser
Een oven en een magnetron
wasmachine
vloerverwarming
TV
Radio & CD-speler
WIFI / WLAN

Het huis is zeer geschikt voor mensen met allergieën. Speciale anti-allergiehoezen om de matrassen, geen vloerbedekking. Geen huisdieren en niet roken. Veel frisse lucht, de wind komt overwegend uit zee.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 100 km Rotterdam

100 km

Station 12 km Middelburg

12 km

Snelweg-afrit 12 km A58

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze nieuwe vakantiehuis "Klein Domburg" is prachtig gelegen in een rustige wijk van Domburg. Strand en centrum binnen loopafstand. Slechts 400 meter van het huis is het brede zandstrand. Met de fiets of lopend te bereiken in minder dan 3 minuten.
Het huis is het hele jaar geopend en populair bij onze gasten.

Het kleine stadje Domburg is de oudste badplaats aan de kust van Walcheren. Terrassen, strand, cultuur, sport, golf, enz.
Klein Domburg is prachtig gelegen in een rustige wijk van Domburg. Strand, supermarkt en centrum om de hoek. Bad-Domburg is de oudste badplaats aan de andere kust van Walcheren. In het centrum zijn er vele gezellige terrasjes, kleine restaurants en winkels. Er zijn prachtige brede stranden met voorzieningen van hoge kwaliteit.
In de omgeving zijn er vele recreatieve activiteiten. Naast tal van fiets- en wandelpaden Domburg biedt een 9-holes golfbaan direct aan de kust, strand, paardrijden, windsurfen, Skiting en nog veel meer. Daarna kibbeling, Friet speciaal eten of een sterrenmenu? In het centrum heeft u vele mogelijkheden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 50
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij verhuren per week in het hoogseizoen. Geen aankomst en vertrek op zondag

Toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.

Borg 50 €

Prijzen variëren van € 325,00 tot € 650,00 per week. met inbegrip van, WLAN / WIFI, gas, elektriciteit en water


Dient men zelf voor lakens, handdoeken en theedoeken.

Let op: roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

onbeschadigd Coast

Onbeschadigd KüsteIn Zeeuwse kust nooit ver weg. Dat is niet anders mogelijk op ongeveer 650 kilometer van de kustlijn langs de zee en de estuaria. Om de lange, ongerepte kustlijn zijn ook mooie brede stranden, doorsneden door het regelmatige ritme van "Paalhoofden", de golfbreker van houten palen die zo kenmerkend is voor de regio. De Zeeuwse kust is onaangetast. De enige "gebouwen" die er bestaan ​​zijn er de duinen die steil stijgen van soms van het strand als een buffer tegen de zee. De Zeeuwse stranden zijn, afhankelijk van het gebied, anders. Maar één ding is gebruikelijk om ze allemaal: Ze hebben de beste van Nederland is - en de meeste zonuren geteld. De kust van Zeeland heeft voor ieder wat wils. In elk seizoen kunt u hier tot rust komen. Als je houdt van de natuur, kan door de duinen of wandelen u langs hen rondlopen, het ontdekken van bijzondere planten en vogels spotten. op zoek naar schelpen en het bouwen van een mooie zandkasteel behoren natuurlijk tot aan het strand leven. Omdat iedereen maakt met. Maar het strand heeft meer attracties - zoals de echte fossiele haaientanden in de buurt van de badplaats Cadzand. Ze zijn miljoen jaar oud. Maar wat men moet niet vergeten: Deze tanden zijn niet zwart bleek na verloop van tijd weet maar. Als je houdt van extreme sporten, dan vindt u in Zeeland speciale stranden waar u het kan waarmaken: kitesurfen, strandzeilen, aerobatics - dit is allemaal mogelijk. maar u kunt ook - heel romantisch - een strand huis en de nacht, de beukende branding in het oor, door te brengen onder de sterren. Uiteraard aan de kust en het strand paviljoens, waar u eenvoudige frietjes of een heerlijk drie-gangen menu kunt bestellen.

Ons huis is gelegen op 200m van de onbeschadigde kust.

Dingen rond Domburg (de parel van Zeeland) wordt genoemd, de ... (de parel van Zeeland) genoemd ide Domburg, is het ideale startpunt voor div. Things. De uitgestrekte bossen en duinen zijn ideaal voor diverse fiets- en wandeltochten. Tennis, golf (ook voor beginners), minigolf, surfen. Ausreitmöglichkeit, spa en / of beauty supply (zwemparadijs "de Parel" (als het weer is niet zo laat), vissen, windsurfen, zeilen (Veerse Meer) - excursies in de omgeving is altijd een "hoogtepunt", bijvoorbeeld Veere / Vrouwenpolder / Schotsman, boottochten, Zierikzee (mooie oude stad met een aantal antieke winkels te bezoeken op een oude zeeman, kust reizen, musea hangen of een praatje maken in een van de straat cafes, een 'koffie Verkeert "of drinken" Chocomel met slagroom ", net bij de eerste strand liggen in het zand en laat je ziel - voor iedereen hier Ewas ...

In aanvulling op de prachtige stranden van Zeeland biedt een aantal monumentale attracties.
In Middelburg de moeite waard een bezoek aan de abdij Onze-Lieve-Vrouwe. Ook het avonturenpark 'Miniatuur Walcheren', waar de belangrijkste bezienswaardigheden van het schiereiland Walcheren werden herschapen in schaal 1:20, een omweg waard.
De stad Vlissingen is een echt hoogtepunt al vanwege de locatie. Het Kraaiennest, een 65 meter hoge uitkijktoren, zorgt voor een perfecte weergave van de boot verkeer van en naar Antwerpen.
Een historische stad landschap wacht op u bij het gezellige dorpje Veere. Daar vindt u, naast tal van kleine cafés en eeuwenoude huizen uit de 16e en 17e eeuw.
Hetzelfde geldt voor Zierikzee, waarvan de oude stad is een monumentaal pand sinds 1960
Pretpark en op hetzelfde bezoeker informatiecentrum kan worden gevonden op het kunstmatige eiland Neeltje Jans. De stormvloedkering van de Deltawerken technisch grootste attractie in Zeeland en wordt vaak door de lokale bevolking aangeduid als de "Achtste Wonder van de Wereld".


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Martina S. uit Nähe Düsseldorf

4,8
5 4.5 4.5 5 5

Wunderschöner Außenplatz

Sehr zentral und doch völlig ruhig gelegenes hübsches Ferienhäuschen. Vor allem der schön bepflanzte eigene Innenhof ist bei gutem Wetter traumhaft. Im Haus habe ich nichts vermisst, wirklich alles da, was man brauchen könnte.

Aanbevolen voor: Single-vakantie, Strandvakantie

April 2021

Daniël K. uit Duivendrecht

4,8
5 4.5 4.5 5 5

Fijn verblijf gehad in hartje Domburg

Samen met mijn moeder ben ik hier in het paasweekend geweest. Even ertussen uit in deze corona tijd. Het huisje zag er mooi uit en was echt een tiny house. Mooie badkamer met alles wat je nodig hebt. De uitleg van het huisje staat wel in het Duits, maar dat maakte voor ons niets uit. We werden hartelijk onthaald door Lydia en Michel en alles werd duidelijk uitgelegd. Vanuit het huisje loop je zo het kleine centrum van Domburg in. De bedden waren wat hard, maar sliepen op zich best wel lekker. Wifi deed het goed, tv ook. Ik raad iedereen dit huisje aan, want je hebt veel privacy en alles wat je nodig hebt is er gewoon al!
Ja dit was zeker een geslaagd paasweekend! Ik denk dat wij hier vaker terug zullen komen om te genieten van een paar dagen Domburg. De Albert Heijn ligt op loopafstand en als je geen zin hebt om te koken zijn er in het dorpscentrum veel eettentjes gevestigd waar je lekker eten kan afhalen. Kortom: een geslaagd paasweekend!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Februari 2018

Annette M. uit 47139 Duisburg

5,0
5 5 5 5

Ganz toll gerne wieder

Schönes Ferienhaus liebevoll ausgestattet alles was man braucht und mehr.Nette Vermieter. Strand und citynah. Ganz tolle Umgebung.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Irmgard S. uit Leverkusen

5,0
5 5 5 5

Alles super!

Schnuckeliges kleines Häuschen, sehr gut ausgestattet und zentral gelegen, mit netten, freundlichen Vermietern! Immer wieder gerne.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Lydia R. uit 50389

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Starry-eyed

Prachtig, klein, zeer smaakvol ingericht huisje, waar het aan niets ontbreekt.Rustig en centraal gelegen.Centrum,supermarkt en strand op loopafstand.Zeer aardige en behulpzame verhuurders.Gewoon pure vertraging.Wij kunnen het alleen maar aanbevelen en hebben al weer geboekt voor volgend jaar.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Eugen W. uit 42781 Haan

4,8
5 5 5 4

Fam.Wolf

Das Haus ist sehr fein.Alles sauber.Küche komplekt ausgestatet.Waschmaschine auch dabei.
Fam.Moeleker sehr nett und freundlich.
Wir kommen nach "Klein Domburg" gehrne wieder.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2016

Anja uit Bonn

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhäuschen

Schönes, ruhiges, vollausgestattetes, gemütliches, liebevoll eingerichtetes, geschmackvolles, modernes und sehr zu empfehlendes Ferienhäuschen.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden es jederzeit wieder mieten.
Strand, Ladenzeile, Supermarkt etc. - alles fußläufig erreichbar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2016

Britta uit Köln

4,8
4 5 5 5

Alles super!

Fön wäre großartig gewesen und auch über Bettwäsche hätten wir uns gefreut!
Ansonsten war alles ganz wunderbar und wir kommen ganz bald wieder zurück:)

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Moeleker
Mevr. L. Moeleker

Mevr. L. Moeleker

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 72620

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/72620.htm

Mevr. Lydia Moeleker

Lijsterhofstraat

4357cc Domburg

0031 (0)118581388

--

--


«Vakantiewoning Klein Domburg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven