Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Strandhuys aan Zee

Callantsoog

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 19.04 tot 30.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

53 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 19.04 tot 30.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

53 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Het appartement "Strandhuys aan Zee " (Beach Apartment 46) bevindt zich op de begane grond van een condominium. Met de auto krijg je alleen maar langs een barrière die kan worden geopend met een chip. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats. Op de binnenplaats, kunnen de kinderen spelen op de speelplaats naar hartelust. Er is ook een jeu de boules en trampoline. Er is ook een overdekte fietsenstalling. U kunt ook uw verpakte fiets achterlaten.

Je komt binnen in de hal. Er zijn drie tweepersoons slaapkamers, allemaal met eigen badkamer (douche met thermostaatkraan, zwevend toilet, wastafel). Elke schapen kamer heeft 2 eenpersoonsbedden (1 slaapkamer heeft een stapelbed). Als u wilt, kunt u de wieg gebruiken (gelieve zich te nemen een matrasbeschermers en beddengoed) en het gebruik hoge stoel.

De hal leidt naar de woonkamer met moderne open keuken. De keuken is van alle gemakken: een Nespresso-apparaat, een vaatwasser, een magnetron, een gasfornuis met 5 branders en een koelkast. De eettafel voor 6 personen nodigt uit gezellige eet- en zithoek is volledig uitgerust met een bank, stoelen en een tafel. Hier geen gebrek aan TV. In de woonkamer zijn er ook speelgoed, spelletjes en boeken. Als het een beetje kouder maakt vloerverwarming snel en comfortabel warm verwarmen van het appartement.

Vanuit de woonkamer loopt u door de deur naar de tuin. Hier is een houten tafel met royale stoelen.

In het wooncomplex heeft Wi-Fi en in de gemeenschappelijke ruimte is er een wasmachine en droger.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Stapelbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 70 km Schiphol

70 km

Station 11 km Schagen

11 km

Snelweg-afrit 20 km A9

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In de zomer genieten van de zon en het strand (100 meter), kunt u een wandeling in de avond rustig in het centrum van Schagen (500 meter) en drink er een glas of een ijsje eten bij een van de vele terrassen, of genieten van de avondzon in de tuin met een kopje Nespresso of een glas wijn. Rijd in het voorjaar fiets door het prachtige bloemenvelden, je leuke winkelstraat in Alkmaar te maken of neem de veerboot en bezoek het Waddeneiland Texel. Pak de familie, frisse lucht op het strand tijdens een val of winter wandeling en opwarmen met een warme chocolademelk in een van de strandtenten. Alles gaat, in elk seizoen, met onze 6 personen comfortabel ingericht luxe appartement als een uitvalsbasis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting €1,75 p.p.p.n. (2023)
Toeristenbelasting €2,00 p.p.p.n. (2024)
Energietoeslag €2,50 p.p.p.n.

Per huisdier € 35, - per (mid)week/weekend

Het appartement is het hele jaar geopend voor verhuur. In het hoogseizoen (juli-augustus), wij slechts een week te huren het appartement. In het laagseizoen ook huren we voor een weekend of midweek. Weekend: vrijdag van uur tot maandag uur. Midweek: maandag van 16 uur tot vrijdag 11 uur. Om te bespreken met de managers van andere tijden in de periode van november tot maart zijn mogelijk.

De prijzen in deze advertentie zijn gebaseerd op weekprijzen. Voor prijzen voor verblijf in het weekend/ midweek of andere perioden vragen wij u ons te mailen voor een prijsopgaaf of de prijslijst op onze website bekijken. De prijzen op websitezijn leidend. Wij behouden ons het recht toe om prijzen gedurende het seizoen aan te passen, u kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Annulering door de huurder Deze dient altijd schriftelijk (per post of per mail) te geschieden. Hiervoor gelden de volgende regels: Aanbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw bank of verzekeraar.
  • Bij annulering tot twee maanden vóór de dag van aankomst wordt 50% van de huursom in rekening gebracht.
  • Bij annulering tussen twee maanden voor de dag van aankomt en 21 dagen voor de dag van aankomst is 75% van de huur. Tussen 21 dagen en de dag van aankomst wordt de volledige huursom in rekening gebracht.

meer informatie:

VOORWAARDEN Huisje Huisje STRAND EN GELUK AAN ZEE
Dit is niet het grootste deel, maar wel belangrijk, wij geloven, zo duidelijk van te voren wat je van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Deze voorwaarden van de huur gelden voor Huisje Huisje strand en Geluk aan Zee. Informatie over onze twee appartementen zijn elders op de site. Spreken van "appartement", bedoelen we de Appartmenent die je hebt ingehuurd (Huisje Huisje strand of Geluk aan Zee).
De aansprakelijkheid van de verhuurder De eigenaar van de appartementen zorgt ervoor dat het appartement en de gronden zijn in vaste toestand en die is uitgerust met een inventarisatie die Wohung, zoals beschreven op de website.
Aansprakelijkheid van de huurder De huurder is het appartement en de omgeving wonen in een goede en ordentiche manier. De huurder is aansprakelijk voor schade aan of verlies van het appartement, op het land, op de inventaris en op Mobilar die worden gemaakt tijdens het verblijf van hem of zijn medehuurders. Reparatie of vervanging is voor rekening van de huurder (of de aansprakelijkheidsverzekering van de huurder). De huurder moet zorgen voor aansprakelijkheidsverzekering zichzelf zorgen.
Verblijf in het appartement Het appartement is het hele jaar beschikbaar voor verhuur. In het hoogseizoen alleen per week huren we het appartement. In het laagseizoen ook huren we voor een weekend of midweek. Weekend: vrijdag van uur tot maandag uur. Midweek: maandag van 15:00 tot vrijdag uur. Op de dag van aankomst kunt u verhuizen naar het appartement in het algemeen vanaf Op de dag van vertrek dient u het appartement te verlaten voor uur. Om te bespreken met de managers van andere tijden zijn mogelijk in de Nebebensaison.
Aantal gasten verboden is, dat er meer mensen in de woning blijven zoals is op voorhand afgesproken. Indien wordt vastgesteld dat er een vooraf overeengekomen meer gasten, dan is de eigenaar of de beheerder heeft het recht om de huurder om toegang te krijgen of € 50,00 per persoon per dag in rekening gebracht te bieden weigeren.
Huisdieren brengen van huisdieren naar de twee appartementen is alleen toegestaan ​​na voorafgaande toestemming van de eigenaar. Als huisdieren zonder toestemming zijn niet toegestaan ​​in de appartementen, de eigenaar of de beheerder heeft aan de rechterkant van de huurder te ontkennen om toegang te krijgen.
Beddengoed, badhanddoeken en keukenlinnen De huur van het appartement is exclusief beddengoed, handdoeken en theedoeken. De manager kan je een vergoeding beddengoed, handdoeken en theedoeken. Laat ons weten op voorhand over.
Roken en vuur meubels moeten binnen blijven. Het appartement is rookvrij. Roken is toegestaan ​​buiten op het terras. Open vuur is verboden buiten.

Reservering, boeking en betaling van de appartementen
Als je eenmaal hebt geboekt, ontvangt u een bevestiging en een factuur. Na aanbetaling van 25% van de totale huur boeking definitief en zal worden gereserveerd het appartement voor jou. De rest van de huur moet worden betaald ten minste 6 weken voor het begin van de huurperiode. Betaling is alleen mogelijk via een bankoverschrijving. De borg kan worden overgedragen aan: IBAN: NL 47 INGB 0006808283 tnv E Brinksma BIC: INGBNL2A

Annulering door de huurder Een annulering moet worden gemeld altijd schriftelijk (via post of e-mail). Hier geldt het volgende: voorschotten worden niet geretourneerd. Wij raden een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw bank of uw verzekeringsmaatschappij om te voltooien.
• Bij annulering tot twee maanden voor aankomst zullen we 50% van de huurprijs in rekening brengen.
• Bij annulering tussen twee maanden en 21 dagen voor aankomst berekenen wij 75% van de huurprijs.
• Bij annulering vanaf de 21e dag (inclusief) tot de dag van aankomst wordt 100% van de huurprijs.
• De huurder dient zorg te dragen voor een annuleringsverzekering af te sluiten jezelf.
Vertrek en moet u het appartement op de volgende manier te verlaten:
• Besenrein
• Alle gerechten schoon gewassen, gedroogd en in de barrières te zetten
• Vuilniszakken, lege flessen en papier afval in de kattenbak
• Dekbedden en mogelijk wasgoed opgevouwen aan de voet
• Koelkast ingesteld op "0" leeg, open en
• Food (sreste) en drankjes moeten worden verwijderd
• verhitten bij 10 graden
Voor het hele gezin
Dit gezellige huisje is ingesteld op peuters. Er is een kinderbedje, een kinderstoel en een speeltje.
U kunt uw eigen beddengoed mee te nemen. Laat liever de zware koffer thuis? Onze manager, Judith en Mano, krijgen een vergoeding, beddengoed en handdoeken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.9 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Manuela J. uit Hürth

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig! Alles goed?

Bij aankomst alles top, het hele proces verliep absoluut probleemloos en eenvoudig.
Er was chocolade als welkomstgeschenk en voor de viervoeter lekkernijen, geweldige vriendelijke gebaar.
De hele vakantie was gewoon prachtig, ontspannend en de locatie top.
We zullen steeds weer terugkomen....

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2022

Kim F. uit Bottrop

4,6
5 5 5 4 4

Toller Strandurlaub in Callantsoog

Wir waren schon öfter in Callantsoog aber das erste Mal in dieser Ferienunterkünft. Die Unterkunft ist nur wenige Gehminuten vom Strand entfernt und hat super für vier Erwachsene und einen Hund ausgereicht. Jedes der drei Zimmer hatte ein eigenes Bad, was perfekt für uns war.
Das Angebot Wein oder Cafékapseln gegen einen kleinen Preis direkt in der Unterkunft nehmen zu können fanden wir eine ganz tolle Idee.
Die Unterkunft hat eine Außenterrasse was eigentl. sehr gut ist, leider fehlte uns die Option grillen zu dürfen, was gerade im Sommer sehr schade ist. Ansonsten war in der Wohnung alles notwendige vorhanden. Wir freuen uns bald wieder zu kommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2022

Bettina C. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Urlaub!

Die Wohnung hat eine tolle Lage, direkt gegenüber vom Strandaufgang. Auf der Terrasse konnte man nach dem Strandbesuch auch noch schön in der Sonne sitzen. Besonders gut hat unserem Enkel sein Kinderzimmer, mit sogar einer Spielküche, gefallen. Es waren viele Spielsachen und Sandspielzeug vorhanden. Es gab auch einen Bollerwagen.
Wir würden unseren Urlaub jederzeit wieder hier verbringen und kommen bestimmt nochmal wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juni 2022

Willi V. uit Kaarst

3,0
3 3 2 5 2

Geht so

Die Betten sind zu klein die Terasse ist nicht einladend die Tür im Garten defekt Licht im Badezimmer zu dunkel Abzug defekt Armatur in einem Bad nicht einstellbar es war noch Geschirr in der Spülmaschine Luxus ist anders 

Aanbevolen voor: Strandvakantie

December 2021

Janbart B. uit Nieuwlande

5,0
5 5 5 5 5

Heerlijk weekend naar zee

Wij hebben heerlijk genoten van het 6 persoons huis in callantsoog.

Het huis is zeer sfeervol ingericht en wat wij een groot pluspunt vonden is dat elke slaapkamer zijn eigen badkamer en toilet heeft.

Wij waren met 4 volwassenen en 2 kinderen.
De kinderslaapkamer was ook heel mooi ingericht onze kinderen wisten zich ook daar goed te vermaken.

Ook heeft het huisje een perfecte liging, je loopt vanuit de woning gelijk de duin op en je bent al bij het strand.

Idiaal als horeca gesloten is i.v.m. corona.
Wij konden snel even heen en weer lopen voor een borrel of een glas warme chocolademelk.

Wij komen zeker nog eens terug!

Een echte aanrader.

Groet,

Familie Bolwijn

Oktober 2021

Kathtin H. uit Ratingen

4,9
5 5 5 5 4.5

Schöner Urlaub

Super Lage, gerade mit Kinder perfekt. Auch der Hof mit den Spielgerät super. Alles gut organisiert. Kommen sehr gerne wieder

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2021

Rainer S. uit Birkenfeld

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Wohnung

Wir können diese Wohnung nur wärmstens empfehlen sie liegt wunderbar man ist schnell in der stadt und auch schnell am Strand und Haustier sind auch erlaubt

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2021

Lisa D. uit Amsterdam

5,0
5 5 5 5 5

Enorm genoten!

Wij hebben met veel plezier een weekend in het luxe huisje aan zee verbleven. Het huisje was super netjes en van alle gemakken voorzien. Het contact verliep ook heel soepel. We willen hier zeker terugkomen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2021

J. T. uit Zwartsluis

4,8
4.5 5 5 4.5 5

Prachtig appartement en keurig, verzorgd en gezellig ingericht.

Prachtig appartement en keurig, verzorgd en gezellig ingericht. Een geweldig mooi huisje om tot rust te komen en te genieten van strand en de omgeving.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2021

Diane V. uit Goor

5,0
5 5 5 5 5

Leuk verblijf dicht bij zee “ Strandhuys”

Wij hadden direct bij binnenkomst van de accommodatie een warm en fijn welkom gevoel. Mede door de sfeervolle indeling en gezellige inrichting. De locatie ligt op een geweldige plek, binnen 5 minuten sta je op het strand. De golven kun je zelfs horen als je op het terras zit in de tuin! Leuke strandtenten, waar je heerlijke cocktails kunt drinken. De steden zoals Alkmaar en Den Helder liggen op nog geen 30 min rijden en de pittoreske dorpjes zoals Bergen en Schagen ook. Wij hebben enorm genoten van een week verblijf in het “strandhuys aan zee” Callantsoog. Wij zullen anderen vertellen over deze accommodatie en komen zeker nog graag eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2021

Tijn B. uit Utrecht

5,0
5 5 5 5 5

Fijn (t)huis vlakbij zee en centrum

Wat hebben we genoten in dit appartement 'Strandhuys aan Zee'. De ligging is geweldig, het mooie strand van Callantsoog is zo dichtbij! Een duintje over en je bent er. Omdat het weer wat wisselvallig was zijn we veel in het huisje geweest. Dat was zeker geen straf, speelgoed, spelletjes, boeken en tijdschriften waren meer dan voldoende aanwezig om de dagen goed door te komen. En was het even droog, dan snel naar het strand of het dorp voor een ijsje van IJsie Prima, heerlijk! We komen heel erg graag weer naar dit Luxe huisje aan Zee!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2021

Jetske S. uit Oosterbeek

4,9
5 5 5 5 4.5

Heerlijk weekend in mooi huis dichtbij Zee

Heerlijk ruim huis, met oog voor detail ingericht. Aan alles is gedacht. Fijn dat alle kamers een eigen badkamer hebben. In een paar minuten sta je op het strand.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2021

Anneke A. uit Zwolle

5,0
5 5 5 5 5

Top!

Mooi, volledig ingericht en erg ruim appartement op een super locatie. Dichtbij het strand en het centrum. Met een leuke speeltuin voor de deur. We hebben een heerlijk weekend gehad.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Maart 2021

Noortje B. uit Scheemda

5,0
5 5 5 5 5

Echt een aanrader!

Wat een heerlijk appartement op een geweldige plek. Wij komen zeker nog een keer terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Maart 2021

Fam. T. uit Zwartsluis

5,0
5 5 5 5 5

Geweldig mooi, ruimt, keurige accommodatie. Zeker 5 sterren waard

Mooie accommodatie op een ''top'' locatie. 100/150mtr van strand. O.a. goede bedden , net servies, Keurig ingericht, ruimte zat voor 6 personen en hond.
Zeker aan te bevelen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2021

Irene M. uit Zwolle

4,8
5 5 5 5 4

Mooi appartement op prachtlocatie

Het appartement is heerlijk ruim en mooi ingericht. Alles wat nodig is, is aanwezig. En de locatie is prachtig. Een afzuigsysteem in de inpandige badkamers zou wat ons betreft wel welkom zijn.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2021

Henri B. uit Grafhorst

5,0
5 5 5 5 5

uitstekend

heerlijk huisje , waar je je direct thuis voelt.
afwikkeling ook tot in de puntjes geregeld, kortom wij komen er zeker nog eens weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Januari 2021

Gerdien D. uit Zwolle

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fantastische plek!

De mooiste plekjes wil ik misschien wel voor mezelf houden maar dat is ook niet helemaal eerlijk he?! Dit is een heerlijk huisje op een heerlijk plekje. Net aan de voet van de strandopgang, van alle gemakken voorzien en knus ingericht.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2020

Chantal N. uit Zwolle

5,0
5 5 5 5 5

Wij komen terug!

Op dag 2 van ons verblijf hebben wij direct een week geboekt voor de zomervakantie. Dat zegt genoeg over hoe tevreden wij zijn. Het appartement is ruim en netjes maar ook zeer compleet. Speelgoed en spelletjes, een kast vol boeken en tijdschriften. Aan alles is gedacht. We voelden ons zeer welkom en hebben samen met onze kinderen erg genoten.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2019

Stefan uit 71083

5,0
5 5 5 5

Wie schöööööööön!

Ein liebevoll eingerichtetes großzügiges Appartement in sensationeller Lage! Im rückwärtigen Teil der Anlage ist ein toller Spielplatz, der unseren 4- und 6-jährigen Kindern sehr gefallen hat. Die Wohnung ist hell und freundlich, obwohl im EG gelegen. Es hat auch genügend Platz für ein Hundebettchen. Eigentlich wollte niemand schon nach 2 1/2 Wochen nach Hause ... einzig der Platz im Schrank des Elternschlafzimmers ist ungünstig erreichbar und Besteck war zuweilen etwas knapp. Wir empfehlen es auf jeden Fall allen weiter, die gern ihre Ferien in einer bezaubernden Wohnung verbringen wollen!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Oktober 2018

Gabriele S. uit 58675 Hemer

4,5
4 5 4 5

Tolle Wohnung

Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet, sehr zentral gelegen. Man ist schnell im Dorf und schnell am Strand. Es gibt 3 Schlafräume mit je einem Bad, das ist wirklich Luxus. Die Betten waren 2 von uns 4 Erwachsenen zu weich, ich selbst habe sehr gut geschlafen. Wir empfehlen das Appartement auf jeden Fall weiter.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Heike K. uit 44623 Herne

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Die Wohnung war schön groß und sehr sauber
Schön war das jedes Zimmer sein eigenes Bad hatte
Der kleine Garten lud zum ausruhen und gemeinsamen Mahlzeiten ein
Die küche hatte alles an Anehmlichkeiten was zum urlaub gehört
Auch die Nähe zum Strand war super
Wir werden wiederkommen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2017

Bieneke uit Köln

5,0
5 5 5 5

Super Appartement!

Das Appartement ist sehr modern eingerichtet und sehr sauber! Es gibt tolles Spielzeug für die Kinder und viel Platz zum Spielen, klönen oder auch nur ausruhen! Alle Wege sind sehr kurz: zum Strand, in die Stadt und direkt vor der Haustür ein Spielplatz. Also kurzum: perfektes Urlaubsdomizil!!!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2017

Carla J. uit Emmerich

5,0
5 5 5 5

Super tolle Wohnung

Sehr schöne Wohnung, haben uns sehr wohl gefühlt. Kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2016

Piet J. uit Nijmegen

5,0
5 5 5 5

Klasse

Wir hatten eine tolle Zeit in diesem wirklich geschmackvoll eingerichteten und sehr schönen undAppartement. Die Wohnung ist top ausgestattet und mit viel Liebe zum Detail dekoriert. Die Nähe zum kleinen Zentrum von Callantsoog sowie zum Strand war klasse. Hinter dem Haus befindet sich ein kleiner Spielplatz, den die Kinder gerne genutzt haben. Alles was man für einen entspannten Aufenthalt braucht findet man hier. Wir waren rundum zufrieden und planen schon den nächsten Aufenthalt!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Claudia uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

Super appartement

Vielen Dank für diese tolle Unterkunft! Das Appartement ist sehr modern eingerichtet und sehr sauber! Es gibt tolles Spielzeug für die Kinder und viel Platz zum Spielen, klönen oder auch nur ausruhen! Alle Wege sind sehr kurz: zum Strand, in die Stadt und direkt vor der Haustür ein Spielplatz. Also kurzum: perfektes Urlaubsdomizil!!!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Luxe huisje aan Zee
Mevr. H. Scholten

Mevr. H. Scholten

We hebben alles gedaan mogelijk om een ​​luxe en comfortabel "tijdelijk thuis" naar het appartement, waar iedereen welkom is om te zetten. Wij nodigen u uit om langs te komen en deze plek om te genieten. Wijzelf ontspannen we hier elke keer en dan volledig te ontspannen. Graag tot ziens in Callantsoog!


Andere accommodaties van Mevr. H. Scholten


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 72756

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/72756.htm


«Strandhuys aan Zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 19.04 tot 30.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven