Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis in Schwielowsee OT Ferch

Potsdam Central March

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

117 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

117 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Het biedt ruimte aan ca. 80 m² en ligt op een perceel van 432 m². Er is een woonkamer, twee slaapkamers (voor 4 personen), keuken, badkamer en een groot terras. Er is een parkeerplaats op het terrein. In de tuin is er een klein grasveld om te zonnebaden, evenals een strandstoel, tuinmeubilair met tuingrill.
Aangezien de streek een waar fietsparadijs is, staan er uiteraard twee fietsen tot uw beschikking.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 50 km Berlin-Tegel

50 km

Station 8 km Caputh-Lienewitz

8 km

Snelweg-afrit 9 km Ferch (A10)

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis ligt in het idyllische kunstenaarsdorpje Ferch. Net buiten Potsdam en Berlijn.
Het huis ligt in een nederzetting in het bos, ca. 1,5 km van het meer van Schwielow. Ferch ligt ten zuidwesten ongeveer 13 km van Potsdam en ongeveer 35 km van Berlijn.
Bezoek de bonsaituin of het museum van de Havelländische Malerkolonie. Aan de Schwielowsee in Landhaus Ferch kunt u zich culinair laten verwennen. In ongeveer 15 minuten fietsen bereikt u de duindoornhoeve met haar specialiteiten. Ook de oude stad Werder is een bezoek waard. Er zijn talrijke mogelijkheden om te winkelen in Werder.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Van 01 april tot 31 oktober wordt in het door de staat erkende recreatiegebied Schwielowsee een kuurbelasting van € 1,00 per nacht en persoon (ouder dan 18 jaar) geheven.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierung und Aufenthaltsabbruch Storniert/kündigt der Mieter den Vertrag vor dem Mietbeginn, ohne einen Nachmieter zu benennen, der in den Vertrag zu denselben Konditionen eintritt, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten (ausschließlich der Endreinigung) zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: - bis 31 Tage vor Mietbeginn 20 % des Mietpreises - bis 15 Tage vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises - weniger als 15 Tage vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
5.0 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Detlef B. uit 53859 Niedekassel

4,0
5 3 2 5 5
Toon Duits

Alles is heel schoon en rustig, maar

seit 20 jaar reizen mijn vrouw en ik twee keer per jaar en overnachten, met uitzondering van één keer, altijd in vakantiehuizen. We hebben dus ervaring.
Uw huis is goed onderhouden, alles is zeer schoon en de uitrusting is ook goed. De afzuigkap werkt echter niet in de keuken. Maar dat is bekend.

We waren erg verbaasd dat een gast slechts één douchehanddoek en één handdoek krijgt voor twee weken, met name omdat er geen mogelijkheid is om ze te wassen of te laten wassen. Er wordt ook geen hulp geboden in uw huisbeschrijving.


Het feit dat de tv slechts rudimentair werkt, is een boertigheid gezien de huurprijs van het huis! Vooral omdat u op de hoogte zou moeten zijn van deze omstandigheid, omdat het niet werken niet afhankelijk is van "de gasten" die de instelling ervan verstoren.
Het feit dat uw hardware bijna geen terrestrische programma's kan ontvangen, zou in uw huisbeschrijving moeten staan, omdat niet iedereen iets kan doen met het aangeboden programma.

Vriendelijke groeten

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2023

Katrin E. uit Bielefeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning

Het was een zeer mooie, ontspannende vakantie! Het huis is liefdevol ingericht, je vindt alles wat je nodig hebt. Heerlijke rust en veel natuur rondom! Met onze 2 honden konden we direct vanuit het huis het bos in. Zeer vriendelijk contact met de verhuurders! Ik kan het huis echt aanbevelen! We komen zeker nog eens terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2022

Betty P. uit Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Vrede en natuur!

Een heel mooi vakantiehuis en vooral heel schoon! Als u op zoek bent naar rust en stilte, dan vindt u die daar... midden in het bos :-) De inrichting is echt liefdevol en je voelt je er gewoon thuis. Helaas konden we het weer niet kiezen, maar we gebruikten de open haard en het was gezellig. Ook onze honden (moeten zeker vervilt worden of behandeld tegen teken) vonden het er heerlijk. Het enige wat niet zo geweldig was, was de zeer hobbelige weg naar het huis, maar dat doet niets af aan de hele ervaring (en dat is ook niet de schuld van de eigenaren), want daarna was je weer terug in je knusse vier muren. (Misschien zou het geweldig zijn als er een wasmachine ter plaatse was, vooral bij slecht weer of als je langer dan een paar dagen blijft) Anders kunnen we deze accommodatie alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

April 2022

Natalie J. uit Öhringen

4,2
5 4 4 3 5
Toon Duits

Rustzoekers zullen van deze accommodatie houden.

Een zeer mooi gerenoveerd volledig uitgerust huisje in het bos. Het huis heeft een volledig uitgeruste keuken, een open haard, een leeshoek, mooie moderne meubels, beddengoed, dekens en handdoeken. In de tuin bevinden zich een barbecue, een zithoek, een vuurschaal en een strandschelp. Alles wat je nodig hebt om je goed te voelen. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zou zeer wenselijk zijn om een bakker en winkelvoorzieningen in de buurt te hebben. De dichtstbijzijnde bakker is echter gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Wij zullen het huis altijd weer aanbevelen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

April 2022

Manuela S. uit Ostfriesland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis 100%

De verhuurders - vriendelijk en erg aardig
De inrichting - met veel aandacht voor detail, zeer gezellig, alles is aanwezig
Veel rust en stilte - laat je ziel bungelen, geniet ervan
Bosbaden - dompel jezelf onder in de natuur, ontdek dieren
Perfect met honden - grote feel-good en fun factor
Cultuur en leven in de directe omgeving

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Bianca F. uit Lehrte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer mooie vakantie midden in de natuur

Geweldig vakantiehuis midden in het bos, zeer schoon, uitstekend uitgerust, alles wat je nodig hebt is aanwezig in de keuken incl. afwasmiddel, vaatwastabletten, kruiden, Zewa....
Verzorgd meubilair, zeer mooi zonnig terras, je kunt altijd een schaduwrijk plekje in de tuin vinden. Buiten rolluiken, zodat het binnen lekker koel blijft.
Ferch is een erg leuk dorp met goede restaurants en een klein lido. Winkelmogelijkheden in Caputh (ca. 7 km) groot Rewe, anders groot winkelcentrum in Werder (Kaufland, Rossmann, DM, Aldi, Fressnapf, bouwmarkt, apotheek) ca. 9 km.
Ferch is een ideaal uitgangspunt voor excursies naar het mooie Potsdam. Caputh en Werder zijn ook een bezoek waard. U moet ook een wandeling maken langs het Ferch meerpad. (Ingang tegenover Japan. Bonsaigarten).
In Caputh is het Einsteinhuis een bezoek waard, evenals de mooie promenade langs het meer met zijn restaurants en de geweldige ijssalon bij de veerboot.
Het huis is ideaal voor honden, het terrein is omheind, maar voor zeer kleine honden die graag spelen, moet u een sleeplijn meenemen en wat karton om een paar kleine kieren in de omheining af te dichten. De wandelpaden beginnen direct achter het tuinhek, beter dan dit wordt het niet. Er zijn dierenartsen in Werder. Voedselbak ook in Werder.
We hadden een geweldige vakantie in een heel mooi huisje midden in het bos. De weg is een beetje moeilijk, maar het is de moeite waard. Je kunt geen mooiere plek vinden om te verblijven.
We komen graag nog eens terug
Veel dank ook voor de leuke ontvangst met champagne en traktaties voor de hond.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2021

Evelyn S. uit Taucha

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut een aanrader

Een huis om je goed in te voelen. Goed genoeg voor 4 personen. Midden in het bos. Als u rust en natuur zoekt, zult u die daar vinden. Er is een mooi terras beschikbaar. Er zijn ook fietsen beschikbaar. Er ontbreekt niets aan apparatuur in het huis. Een grote keuken is volledig uitgerust. Alleen de toegangsweg naar het huis is een beetje hobbelig.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Thomas G. uit Machern

4,8
5 5 5 4 5

tolles Ferienhaus mit hervorragender Ausstattung

Ferienhaus mitten im Wald, großes Wohnzimmer mit Kamin und Erker, 2 Schlafzimmer mit viel Platz, vollausgestattete Küche (da bleiben garantiert keine Wünsche offen!), Bad mit Dusche; gesamte Einrichtung und Ausstattung topp, sehr hochwertig und toll gepflegt; Sauberkeit erstklassig; Terrasse, Stellplatz und Keller komplettieren das Objekt; ideal für Wanderungen und Fahrradtouren; Wohlfühlgarantie ab der ersten Minute

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Mei 2020

Kerstin F. uit Dessau-Roßlau

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Ferienhaus in toller Lage

Wir haben dieses Ferienhaus bereits zum 2. Mal gebucht. Es ist liebevoll eingerichtet, an kühlen Abenden kann man den Kamin anheizen. Wenn es das Wetter zulässt, sitzt man sehr schön auf der großen Terasse mit Blick auf den Wald. Für einen Grillabend ist ein moderner Grill vorhanden. Die Gegend lädt zu langen Spaziergängen ein. Insgesamt haben wir uns wieder sehr wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2019

Rainer K. uit 80937 München

5,0
5 5 5 5

Klasse!

Wir haben hier 2 Wochen Urlaub mit unserem Hund gemacht und uns sehr wohlgefühlt. Ausstattung ist top und gepflegt. Das Häuschen ist für max. 4 Personen ausgelegt mit 2 Schlafzimmern. Bei der Einrichtung hat man sich offensichtlich wirklich Mühe gegeben. Das zeigen auch Details wie fest installierte Fliegengitter an den Schlafzimmerfenstern.
Keine "entsorgten" Möbel und ausrangierte Küchenutensilien wie man es häufig in FeWos findet.
Spülmaschine, Kaffeemaschine, Haartrockner, WLAN, Schwedenofen, große und schöne Dusche, Spiele, Bücher, SmartTV, alles da, was man braucht!
Jetzt auch ein Korkenzieher!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie met huisdier

Augustus 2016

Jutta und Jörg M. uit 06526 Sangerhausen

4,0
5 4 4 3
Toon Duits

Vakantiehuis in het bos

Het vakantiehuis is te bereiken via een onverhard bospad van ca. 1 km vanaf de hoofdweg in het centrum van het dorp. Het is schilderachtig gelegen direct in het bos. Het is zeer modern uitgerust en in zeer schone staat. Maar omdat het huis erg ver van het water ligt, zou een tuindouche in het warme seizoen helpen om wat af te koelen. Voor de rest voelden we ons erg op ons gemak. De idylle werd echter enigszins bedorven door de nabijheid van de snelweg (rollend en ook wat motorgeluid was af en toe te horen). We konden ons er echter bij neerleggen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. C. Frommherz

Mevr. C. Frommherz

Beste gasten, wij, Claudia en Matthias, en onze twee honden Nala en Polly, heten u van harte welkom in ons vakantiehuis. Wij helpen u graag met tips en ideeën voor excursies en andere vragen. Wij hopen dat u, en misschien ook uw viervoeters, zich bij ons thuis zullen voelen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 73776

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/73776.htm


«Vakantiehuis in Schwielowsee OT Ferch» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven