Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Krispl

Max.  8   gasten
138m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
138m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

74 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

74 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

DIRECT AAN DE SKIPISTE & AAN DE POORTEN VAN DE MOZARTSTAD SALZBURG

IN DE POPULAIRE SKI- & VAKANTIEREGIO GAISSAU-HINTERSEE!

VRAAG NAAR ONZE KINDERKORTING!


**** 4-Edelweiß-höchst-zertifizierter Betrieb****

Betaling met kredietkaart & betaalkaart & SEPA-domiciliëring


Geniet in elk jaargetijde van adellijke charme en een gezellige sfeer in het gezinsvriendelijke vakantiehuis Seitter!
Wij voldoen aan uw verlangen naar een luxe levensstandaard en een persoonlijke sfeer van binnen en buiten:


BINNEN

Het kind- & gezinsvriendelijke vakantiehuis Seitter op een exclusieve rustige locatie en met een waardige inrichting kan als nieuw worden omschreven en biedt 138m2 met


4 grote slaapkamers
3 moderne badkamers en
een ruime woon-/eetkamer

genoeg ruimte om te socialiseren voor maximaal 8 personen.


De hele bovenverdieping en het trappenhuis betoveren met hun lichte houten lambrisering en geven een gezellige sfeer. Er zijn twee mooie tweepersoonskamers, elk met tv, een even charmante kamer met twee aparte bedden en een moderne badkamer/wc met douche. De ochtendzon verwelkomt u via het grote balkon op het zuidoosten met uitzicht op de Schmittenstein.

Op de begane grond komt u via de ruime voorkamer in een andere elegante tweepersoonskamer met tegelkachel en een moderne badkamer/toilet met ligbad. Op de begane grond vindt u ook de

gezellige en ruime woon/eetkamer met open
met open, volledig ingerichte keuken met alle moderne apparatuur: vaatwasser, elektrisch fornuis met oven, magnetron, koffiezetapparaat en
de extra TV, het kooktoestel op tafel, de tegelkachel en een gezellige hoekbank laten u toe hier lang te vertoeven in een waardige sfeer.

In de kelder is er een houtopslag, bijkeuken en een extra moderne badkamer/toilet met douche en een wasmachine.

Voor de veiligheid van de kinderen zijn de stopcontacten beveiligd en een kinderbedje en luiertafel zijn beschikbaar.

Natuurlijk zijn alle kamers van het vakantiehuis uitgerust met gratis Wi-Fi, zodat elk belangrijk bericht u ook op vakantie bereikt.

Uit duurzaamheidsoverwegingen en opdat vele gasten zich lang bij ons op hun gemak voelen, handhaven wij een strikt rookverbod en een strikt huisdierenverbod!


BUITEN

Al voor de voordeur kunt u genieten van een fabelachtig bergpanorama op 890 meter boven de zeespiegel en de royale vlakke groenstrook rondom het huis biedt op 1000m2 volop ruimte om te zonnen en te barbecuen met de aanwezige tuinmobiel in de zomer en om sneeuwpoppen/bars te bouwen in de winter.

Ouders kunnen hun kinderen ontspannen en zorgeloos buiten laten spelen, aangezien er geen wegverkeer is aan het einde van de doodlopende straat.

Er is voldoende parkeergelegenheid op de grote oprit en de brede oprit.

Een tuinhuisje biedt u de mogelijkheid om uw fietsen op slot te zetten.

Op de bank van het huis nodigt een kabbelend beekje ook uit om te blijven hangen.
Licentie- of registratienummer: 50206-000061-2020

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 15 km

15 km

Skilift 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 25 km SALZBURG AIRPORT W.A. MOZART

25 km

Station 15 km Hallein

15 km

Snelweg-afrit 15 km A10 Tauernautobahn

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

**** 4-Edelweiss-hoogst-gecertificeerd bedrijf****


UNIEKE LOCATIE:

Aan de poorten van de Mozartstad Salzburg & direct aan de skipiste

Vraag naar onze kinderkorting!

Het vakantiehuis Seitter ligt op een zonnige en idyllische rustige locatie op 890 meter boven de zeespiegel, direct aan de skipiste boven het dalstation van Gaißau, in het Salzburger Land.

Het skigebied Gaißau-Hintersee is een insidertip voor wintersporters en de natuurlijke sneeuwhellingen inspireren elk jaar talrijke wintersporters.

Gaißau is een uitstekend vertrekpunt voor een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, zoals wandel- en mountainbiketochten en nog veel meer. De Mozartstad Salzburg bereikt u in slechts 25 kilometer.

De optimale vervoersverbindingen met de nabijgelegen snelwegverbindingen met de A1 Westautobahn en de A10 Tauernautobahn maken een comfortabele reis voor alle gasten mogelijk.

WINTER
Het gezinsvriendelijke skigebied Gaißau-Hintersee direct voor de deur biedt zeer goed onderhouden pistes-OrteAbtenauWinterAbtenau0049Largeen winterplezier voor groot en klein. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om ter plaatse professionele ondersteuning te krijgen van vriendelijke en goed opgeleide skileraren van de plaatselijke Salzburger Ski- en Snowboardschool

Het Alpenblick pension in het volgende dorp, Krispl, zorgt voor de juiste winteruitrusting voor uw skivakantie en stelt u professioneel materiaal ter beschikking.

Eenzame stilte op de berg, beklimming in poedersneeuw, onvergelijkbaar uitzicht vanaf de top en dan de dromerige afdaling door de ongerepte sneeuw: skitochten worden steeds populairder, geniet van betoverende vergezichten en het glinsterende sneeuwlandschap buiten de piste en onafhankelijk van de bergspoortijden.

Langlaufen op de dichtstbijzijnde langlaufloipe Krispl, bij Gasthof Alpenblick, geeft u de mogelijkheid om het leven van alledag los te laten en nieuwe energie op te doen.

Een rodelbaan is leuk! Natuurlijke rodelbaan en verhuur bij Gasthof Krisplwirt en Gasthof Alpenblick in Krispl-Gaissau.

Buiten de pistes zijn sneeuwschoenwandelingen een geweldige manier om te ontspannen in de ongerepte natuur van diep besneeuwde landschappen

In het naburige dorp Adnet biedt de Priesterwirt arresleetochten door het besneeuwde landschap aan, en u kunt ook zelf gaan paardrijden en genieten van het betoverende landschap.

Bezoek met Kerstmis de talrijke adventsmarkten in de omgeving en kom helemaal in de kerstsfeer op de wereldberoemde Christkindlmarkt op de Domplatz in de stad Salzburg.

4-SEANSEN
Beleef talrijke gemarkeerde wandel-, klim- en trektochten in het voorjaar, de zomer en de herfst. Van gemakkelijk tot uitdagend, er is een geschikte wandeling voor elke moeilijkheidsgraad.

De vele almhutten op uw weg voorzien u van heerlijke lekkernijen van onze nuchtere thuiskeuken. Bezoek de Latschenalm hut en het Spielbergalm restaurant als een van de gecertificeerde Salzburger alpen zomer hutten, die u kunt bereiken in een comfortabele wandeling vanuit het Seitter vakantiehuis.

Fietsen zonder grenzen! De mogelijkheden voor mountainbikers zijn hier onbeperkt en u vindt hier 720 kilometer aan goed bewegwijzerde routes, en de 22 mountainbikeroutes zullen uw bikerhart sneller doen kloppen!

Ontdek het adrenaline-aanbod van de regio: raften op een wilde rivier, tubing, canyoning, kajakken of speleologie. Er is iets voor elke outdoor liefhebber. Voor meer informatie kunt u terecht bij het dichtstbijzijnde outdoorcentrum in Golling, bij Outdoor Unlimited in Abtenau of bij het Outdoor Consulting Team in Abtenau.

Veel geluk! Voor slechts EUR 5,-/dag of EUR 10,- voor 7 dagen krijgt u een gastvispas en kunt u heerlijk vissen met kunstvlieg, worm of made in het kristalheldere water van de Tennengauer meren en rivieren en in het nabijgelegen Wiestal stuwmeer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Regionale Vissersvereniging Salzburg.

Slechts een paar kilometer van Ferienhaus Seitter verwijderd, brengt de dubbele stoeltjeslift Keltenfürst in Bad Dürrenberg - Hallein u naar de langste zomerrodelbaan van Salzburg, de Keltenblitz op de Zinkenkogel. Rodelplezier voor het hele gezin! Of neem de Abtenauer bergtrein naar de Karkogel, dit bergstation is het startpunt voor mooie wandelingen, afdalingsavonturen en ritjes op de populaire zomerrodelbaan.

Tijdens een paardrijvakantie met of zonder eigen paard kunt u genieten van ritten naar de mooiste plekjes en de Franekse paardrijclub in het naburige dorp is het eerste adres voor u.

In het volgende dorp kunt u afkoelen in de prachtige Wiestalstaussee of een bezoek brengen aan de prachtige badzones van de Hinterssee of de Fuschlsee met een adembenemend bergpanorama.

Culinaire specialiteiten uit de streek zorgen voor uw lichamelijk welzijn.
Salzburg stad: 25 kilometer
Luchthaven Salzburg: 30 kilometer
Centrum van het dorp Gaißau: 2,5 kilometer

München: 2 uur, 160 kilometer
vanaf de BAB 8 (E 52) op de A10 Tauernautobahn, afslag "Hallein
volg de borden naar het skigebied Gaißau-Hintersee


Wenen: 3 uur, Linz: 1:30 uur
Westautobahn A 1 (E 60), richting Salzburg, afslag 'Thalgau'
volg de borden naar het skigebied Gaißau-Hintersee


Villach: 2 uur, 180 kilometer
A 10 Tauernautobaan, afslag "Hallein
volg de borden naar het skigebied Gaißau-Hintersee


In de winter is het aan te raden sneeuwkettingen mee te nemen!


vakantie huis-oppas .at


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor onze kinderprijzen tussen 3 en 12 jaar, gelieve ons uw persoonlijke aanvraag te sturen, of kijk op

Toeristenbelasting EUR 1,- per persoon (vanaf 16 jaar) per overnachting

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 21 dagen voor aankomst mogelijk.
  • STORNIERUNG bis 4 Monate vor dem vereinbarten Ankunftstag kostenfrei. Bis 2 Monat vor dem Ankunftstag 40% vom gesamten Mietpreis, bis 1 Monat vor dem Ankunftstag 60% vom gesamten Mietpreis, bis 1 Woche vor dem Ankunftstag 80% vom gesamten Mietpreis. In der letzten Woche vor dem Ankunftstag 90% vom gesamten Mietpreis.

meer informatie:

**** 4-Edelweiss-hoogst-gecertificeerd bedrijf****

Credit & debit card & SEPA-domiciliëring




Het vakantiehuis Seitter in Gaißau midden in de vakantie- en genietregio Tennengau in het Salzburger Land aan de poorten van de Mozartstad Salzburg en met het aangrenzende Salzkammergut/Fuschlsee biedt u een uniek geheel van sport & plezier, cultuur, gebruiken en culinaire hoogstandjes in alle seizoenen.

INFORMEER NAAR ONZE KINDERKORTING!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-12-2023


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2017

Thomas W. uit 08371 Glauchau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ski-vakantie.

Huis en locatie zijn prachtig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Februari 2017

Dietrich B. uit Lübeck

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig, zeer goed onderhouden en op een toplocatie!

We hebben een hele week onze wintervakantie hier doorgebracht, met opa en oma, mijn vrouw en onze 3 kleine kinderen. Het huis is uitstekend uitgerust, we vonden de keuken geweldig - veel ruimte en alles is aanwezig! We hadden ideale sneeuwcondities en konden genieten van de voordelen van deze locatie direct aan de skipiste! We komen graag terug, het was een droomvakantie! Familie Becker

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Januari 2017

Steffi D. uit Julbach

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis

Echt geweldig! Direct aan de piste gelegen. Goede service! Theedoeken, handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Januari 2017

K a r s t e n A. uit [18507] Grimmen

5,0
5 5 5 5

1A Ferienhaus ins super Lage

Wir haben uns wieder sehr wohl gefühlt, und würden gerne wiederkommen.

Aanbevolen voor: Skivakantie

Januari 2017

Roswitha H. uit 4873 Frankenburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

grote familievakantie

Wij zijn een groot gezin met kleine kinderen en dit was onze tweede vakantie hier. Het vakantiehuis is perfect uitgerust, schoon en heeft een sfeer waarin je je meteen thuis voelt. Speciale verzoeken (extra kinderbedje) werden onmiddellijk ingewilligd door het gastgezin. We hebben onze volgende vakantie al geboekt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

December 2016

Tine uit 61194

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

zeer ontspannende vakantie

we hebben een heerlijke vakantie gehad op oudejaarsavond in een goed verzorgd vakantiehuis. Het huis is goed uitgerust, de bedden zijn comfortabel en de rustige ligging is gewoonweg fantastisch. We hadden prachtig weer en konden uitgebreid genieten van het uitzicht en de omgeving.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Skivakantie


Contactpersoon

Dhr. M. Seitter

Dhr. M. Seitter

DIRECT AAN DE SKI PISTES en VOOR DE POORTEN VAN DE MOZART STAD VAN SALZBURG ligt het vakantiehuis Seitter met EDLEM CHARME op een ZONNIGE en IDYLLISCHE rustige locatie op 890 meter boven de zeespiegel boven het dalstation!


meer informatie

Objectnummer: 74053

Laatst bijgewerkt: 16.12.2023

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/74053.htm

Dhr. Mag. Konrad Seitter

Gaißau 276

5425 Krispl

0043-664-1448571


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Krispl» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven