Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiecomplex Netzener See Huis 1.Re

Brandenburg, Potsdam, Werder, Havel, Berlijn..

Max.  3   gasten
32m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
32m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

120 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

120 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis met twee gezellige en comfortabel ingerichte vakantiewoningen ligt midden in de natuur aan het Netzenmeer in een klein vakantiecomplex. Het heeft eigen parkeerplaatsen op het terrein. Een lichte roeiboot voor 4 personen is beschikbaar voor onze vakantiegangers tegen een kleine gebruiksvergoeding. Onze gasten mogen ook hun eigen lichte boot meenemen.

Op de begane grond is er een gemeenschappelijke ingang voor de twee vakantiewoningen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met een slaapbank, een volledig uitgeruste, comfortabele keuken, een eethoek en een gezellige zithoek. De moderne badkamer met douche, toiletpot en wastafel bevindt zich ook op de begane grond. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een rustiek houten terras in het bos.

Op de zolder is de slaapkamer met 3 bedden. Twee bedden kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed.

Het vakantiehuis heeft ongeveer 33 m² bruikbare ruimte. De oeverzones worden beschermd door een oud en hoog bomenbestand.

Een tweede vakantiewoning van dezelfde grootte en uitrusting bevindt zich eveneens in het huis. Als meer dan één persoon beide flats wil huren, laat het ons dan weten.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Meer 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.02 km

0.02 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 65 km Berlin Tegel

65 km

Station 11 km Groß Kreutz

11 km

Snelweg-afrit 4 km Netzen

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiecomplex Netzener See ligt ongeveer 4 km van de snelweg A 2, afslag Netzen, ten zuiden van Berlijn en Potsdam. Het pand ligt midden in de natuur in een oud bos met directe toegang tot het Netzenmeer. Er zijn twee nieuwe jachthavens gebouwd met in totaal 15 ligplaatsen

Ons ruime vakantiecomplex van ongeveer 1 hectare biedt alles wat de gast zoekt in een ontspannende vakantie. We hebben verschillende tweepersoonskamers, driepersoonskamers en vierpersoonskamers in twee verschillende gasthuisgebouwen. Deze gebouwen zijn gelijkvloers en hebben één verdieping en zijn ook gedeeltelijk uitgerust met hellingbanen en voorzieningen voor gehandicapten. Direct aan de kust hebben we twee mooie vakantiewoningen voor maximaal 3 personen in ons huis 1. In huis 1 bevinden het woon- en kookgedeelte en de badkamer zich op de begane grond, de gezellige slaapkamer bevindt zich op zolder. Dit jaar bouwen we nog 5 vakantiehuizen in bungalowstijl direct aan de kust voor gezinnen. Voor onze gasten en voor watertoeristen hebben we 2 nieuwe aanlegsteigers gebouwd. Direct naast een van de steigers wordt een klein zandstrand aangelegd. Onze campingvrienden kunnen gebruik maken van een beperkt aantal plaatsen op ons terrein. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor onze gasten en bezoekers.

Het restaurant "Klause am See" bevindt zich op ons vakantieterrein. Er zijn 40 zitplaatsen in het restaurant en ongeveer 40 zitplaatsen in het biertuingedeelte. Het "Klause am See" biedt een goede Duitse keuken in huisstijl met regionale specialiteiten uit de regio Brandenburg. De producten worden vers van de producenten op tafel geserveerd. Er is een aparte ontbijtruimte aan de achterkant van het restaurant. Hier kunnen onze vakantiegasten op verzoek een stevig ontbijt boeken

Naast het restaurantgebouw nodigt een speeltuin uit tot ravotten.

Onze faciliteit is populair bij waterwandelaars en watertoeristen. Voor deze gasten hebben wij een apart sanitairgebouw met douches en wasgelegenheid.


Het dichtstbijzijnde dorp is Kloster Lehnin. Kloster Lehnin is een vriendelijke en schone plaats waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt. Het dorp heeft in totaal inwoners, er zijn banken, artsen, diverse winkelmogelijkheden, cafés, diverse supermarkten, apotheken en twee benzinestations.

Het klooster van Lehnin is een voormalige cisterciënzerabdij in het dorp Lehnin. Deze gemeenschap ten zuidwesten van Potsdam is genoemd naar het klooster. opgericht in 1180 en geseculariseerd tijdens de Reformatie in 1542, herbergt het sinds 1911 het Luise-Henrietten-Stift. Het klooster ligt midden op het Zauche-plateau in een bos- en waterrijke omgeving op ongeveer 700 meter van de Klostersee.

Het Netzenmeer is ongeveer 2,4 km lang. De gemiddelde diepte is 2,5 m. De oevers zijn omzoomd met riet. Er is een badzone met een steiger in het dorp Netzen. In de haven van Nahmitz kunt u zelfs allerlei sportboten huren. Op ons terrein vindt u een bootverhuurstation en het restaurant "Klause am See". Verder wacht u een aantrekkelijke badzone. Er is een vogelkijktoren bij het dorp Netzen. Er is ook een kleine rustplaats voor waterwandelaars net voor Netzen, komende van Rietz. Het Netzenmeer is vooral populair voor watersporten met spierkracht en voor sportboten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Snowboarden
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 80
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kinderstoel: € 10,00
Babybedje: 10,00 €
Roeiboot: 30,00 €/dag

- Vraag naar de prijzen voor een langere vakantie,
- de prijzen zijn inclusief 7 % BTW. De belasting op de toegevoegde waarde kan worden getoond, de prijzen zijn geldig voor de hele
Vakantiehuis met een bezetting van 3 tot maximaal 4 personen
- Borg 80 € / week, deze is verschuldigd bij aankomst en wordt terugbetaald bij vertrek
- de kosten voor elektriciteit, water, riolering en afval zijn in de prijs inbegrepen, er zijn geen extra kosten.
- De aankomstdag in het hoofdseizoen is altijd zaterdag,
- Annuleringsvoorwaarden volgens het huurcontract.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt seitens des Mieters. Es werden folgende pauschalierte Rücktrittskosten erhoben: Beim Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn 25% des Mietpreises, mindestens jedoch 25 € Bei Rücktritt 44-8 Tage vor Mietbeginn 80% des Mietpreises Bei Rücktritt 7-3 Tage vor Mietbeginn 90% des Mietpreises Bei Rücktritt 2 Tage vor Mietbeginn oder Nichterscheinen 100% des Mietpreises

meer informatie:

De genoemde diensten kunnen ter plaatse worden geboekt.

Bel ons, we helpen u graag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.5 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.2 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2016

Dorias M. uit Lehnin

5,0
5 5 5 5

Haushälfte

Alles in bester Ordnung. Schade das die Gaststätte geschlossen war. Hoffe auf eine Info. Möchte gerne das Haus dahinter, im Somner 2017, mieten. Wäre echt Spitze. LG

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. N. Diener:

Vielen Dank.

September 2016

B. uit Elbe-Elster

4,8
5 5 5 4

Bade- und Wanderurlaub

Gemütlich und praktisch eingerichtet, nah am Wasser mit kleiner Badestelle und Steg. Sehr freundliches Personal. Bei geschlossenen Fenstern Autobahn kaum bis gar nicht wahrnehmbar.

Antwoord van Mevr. N. Diener:

Vielen Dank für Ihre gute Bewertung. Wir würden uns freuen, Sie bald einmal wieder begrüßen zu dürfen. Bis dahin alles Gute.

Mei 2016

Kerstin W. uit Sangerhausen

4,5
4 5 5 4
Toon Duits

Prima installatie, we komen terug.

We hebben mooie dagen gehad. Het vakantiehuis is helemaal nieuw en het restaurant op het terrein biedt alles wat je nodig hebt. Bij mooi weer is het erg gezellig in de biertuin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. N. Diener:

D A N K E.

Februari 2016

Christian K. uit Halle

4,5
4 5 5 4
Toon Duits

Alles daar in de flat, mooie hoek in Brandenburg.

We waren hier maar kort, de vakantiewoning heeft alles wat je nodig hebt. Het restaurant op het terrein is zeer aangenaam. De woning ligt direct aan het water. Vanuit Trechwitz kunt u gemakkelijk naar Brandenburg, Potsdam en Berlijn. Je kunt zelfs per boot naar de wateren van Havel, dus we komen langer terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie

Antwoord van Mevr. N. Diener:

Danke für die gute Bewertung, kommen Sie gerne bald wieder.


Contactpersoon

Bedrijf Netzener See GbR
Mevr. N. Diener

Mevr. N. Diener

Beste gasten, onze service kijkt uit naar uw bezoek. Gelieve ons 2 dagen voor uw aankomst te bellen en een exacte aankomsttijd af te spreken.


Andere accommodaties van Mevr. N. Diener

Alle accommodaties weergeven van Mevr. N. Diener

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 77506

Laatst bijgewerkt: 11.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/77506.htm


«Vakantiecomplex Netzener See Huis 1.Re» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven