Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Domizil Graeveheid, vakantiebungalow

Midden-Rijn Lahn Taunus Westerwald Rijn Moezel

Max.  8   gasten
186m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
186m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

69 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

69 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Ruime vakantiebungalow voor 2 - 6 personen op een droomachtige afgelegen locatie, midden in de natuur. De parkachtige tuin van 4000 m² biedt een oase van rust aan zijn eigen natuurlijke vijver, met een paviljoen, zitplaatsen en ligstoelen. Het overdekte zonneterras heeft een weids uitzicht op het omringende landschap en de Lahnhoogten. Direct vanuit het huis kunt u gaan wandelen in de omliggende velden en bossen
Het niet-rokers huis heeft een serre met exotische planten, een grote open woon/eetkamer met panoramische ramen, niets ontbreekt in de volledig uitgeruste keuken ( self-catering ). 4 moderne slaapkamers, 2 badkamers. Het huis is volledig uitgerust met hoogwaardig binnen- en buitenmeubilair, linnengoed, TV, DVD/CD-speler, WLAN. Onze kruidentuin staat gratis ter beschikking van hobbykoks. Ideaal om te ontspannen en nieuwe energie op te doen, maar toch dicht bij diverse aantrekkelijke excursiebestemmingen aan de Rijn, Moezel & Lahn.
Let op: de vijver is niet toegankelijk voor honden!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 100 km Frankfurt

100 km

Station 4 km Bad Ems

4 km

Snelweg-afrit 16 km A3 Montabaur

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een van de mooiste vakantieregio's van Duitsland - het Lahndal - ligt in het hart van de rivierendriehoek Rijn, Moezel en Lahn. Te midden van dit betoverende landschap ligt het traditionele kuuroord Bad Ems, de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers, vrienden van cultuur en geschiedenis, water- en recreatiesporters. Bad Ems is een van de oudste kuuroorden ten noorden van de Alpen. Talrijke gebouwen vertellen over de belangrijke kuurarchitectuur in het Unesco-werelderfgoed "Grote kuuroorden van Europa". De Limes, ook een Unesco werelderfgoed, kan worden verkend in en rond de stad. Bij Bad Ems is een Romeins fort getrouw herbouwd
De Lahn met zijn natuurlijke oevers en weiden nodigt uit tot ontspannende rivierwandelingen of kanotochten. De nabijheid van de rivieren Rijn en Moezel biedt uitstapjes langs de Loreley, kastelen en paleizen in het romantische Midden-Rijndal, naar de Duitse hoek in Koblenz en naar de traditionele wijnbouwsteden in het Moezeldal.

Spa en wellness
In Bad Ems vindt u een van de modernste en aantrekkelijkste wellness-spa's van Duitsland. Saunapark met riviersauna, wellnessgalerij en fitnesspanorama.
Het grote aanbod aan kuur- en wellnessvoorzieningen in de keizerstad Bad Ems biedt niet alleen ontspanning en fysiotherapie, sport- en vakantieprogramma's, maar ook een van de toonaangevende Ayurveda-klinieken van Europa. Deze holistische genezingswetenschap omvat het volledige scala van regeneratieve therapieën, waarbij zachte geneeskunde chronische ziekten van het hele lichaam behandelt
Inhalatie met Ems pekel, Kneipp behandelingen, massages, elektrotherapie worden aangeboden als onderdeel van preventie en revalidatie.

Speciaal aanbod: Bij boekingen van twee weken of meer bieden wij u gratis en naar wens een rondleiding door de stad of de geneeskrachtige bronnen van ca. 1,5 uur.
Op aanvraag organiseren wij graag themarondleidingen ' Op de : van de Romeinen / ..van de tsaren en dichters / ..van de Ems ertswinning / ..fonteinen en badhuizen / ..Kaiserbad Bad Ems '. De rondleidingen zijn ook beschikbaar in het Engels, Frans en Russisch.
Wellness, fitness en sauna in de nieuwe thermen van Bad Ems, wandelingen, kanovaren op de Lahn, wijn- en muziekfestivals, excursies naar de Rijn en Moezel met burchten en kastelen, Loreley, romantische Rheingau, wijnproeven, Romeins fort


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle nutsvoorzieningen, wasserij, WLan, energiekosten en zijn inbegrepen in de huurprijs, geen andere bijkomende kosten. De toeristenbelasting van € 1,99 per persoon per dag wordt apart in rekening gebracht. Kinderen onder de 14 jaar zijn vrijgesteld. Met de Kaisercard krijgt u diverse kortingen tijdens uw verblijf in Bad Ems.
! Vraag naar de huurprijs volgens het aantal personen !
Pasen en Kerstmis/Nieuwjaar als hoogseizoen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsgebühr 15% , bei weniger als 4 Wochen vor Urlaubsbeginn 50%, 10 Tage vor Urlaubsbeginn 100% . Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.

meer informatie:

Wasmachine en droger zijn beschikbaar vanaf een week reservering.
Huisdieren: wij accepteren maximaal 2 middelgrote honden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.6 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2021

Eveline H. uit Neckarsulm-Dahenfeld

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Ontspannen week in een prachtig huis met park en meer

We brachten een zeer ontspannen week door met onze hond in de prachtige bungalow Gräveheid. De enorme tuin is eigenlijk een park met vele idyllische plekjes aan een dromerig meer. Onze Australische herdershond hield van het pad langs het meer. Hier kon ze ongestoord galopperen terwijl wij ons ontspanden in het paviljoen met uitzicht op het water
De bungalow zelf is liefdevol ingericht met alles wat een vakantie aangenaam maakt. We wilden niets. Ondanks de prachtige ligging midden in de natuur bent u in een mum van tijd in Bad Ems, waar winkels, restaurants en andere voorzieningen zijn voor een fijne vakantie. Helaas was de spa tijdens ons verblijf nog gesloten wegens corona
Een grote dank aan onze aardige gastvrouw mevrouw Schmidt, die altijd voor ons klaar stond en die
en hielp ons met woorden en daden om een ontspannende week te hebben.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Schmidt:

Herzlichen Dank und wir freuen uns, daß Sie sich wohl gefühlt haben. Sehr gerne auf ein nächstes Mal, inzwischen ist die sehr empfehlenswerte Bad Emser Therme auch wieder geöffnet.

Juli 2018

Kerstin K. uit Krefeld

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis Graeveheid

Domizil Graeveheid is een zeer mooi vakantiehuis op een afgelegen locatie. Helaas viel de zwemvijver, die de doorslag gaf voor onze boeking, nogal tegen. De hittegolf heeft natuurlijk bijgedragen tot de verlaging van het waterpeil. Je kon alleen in het sedimentrijke water komen met behulp van een touw of via een smalle stenen trap (helaas bezet door drinkbijen).
Onze conclusie: niet zo geschikt om in te zwemmen, verder een heel mooie natuurlijke vijver.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. G. Schmidt:

Die darauf folgenden Mieter waren während der heißen Sommertage täglich schwimmen und haben den kühlen Naturteich genossen.

Oktober 2016

Paul K. uit 53347 Alfter

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

geslaagde familiereünie in Bad Ems

De ideale woning voor onze familiereünie dit jaar. Het huis is zeer ruim en goed uitgerust. De idyllische locatie met de parkachtige tuin moet een droom zijn in de zomer en we komen graag terug. Aardige en meegaande verhuurders ! Bedankt

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Schmidt:

Herzlichen Dank für die nette Bewertung . Kommen Sie gerne einmal wieder auf die Gräveheid !

Augustus 2015

Dieter uit Moers

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige locatie, ruime vakantiewoning

We hadden een geweldige tijd op dit fantastische landgoed. Er ontbrak niets en de verhuurders zijn erg hartelijk en behulpzaam. Het huis is midden in de natuur gelegen en je kunt direct vanuit het huis wandelingen maken. Erg mooie uitstapjes naar de Midden-Rijn, de Moezel of naar Limburg an der Lahn. En een bezoek aan de Emser Therme of het mooie kuurkwartier van Bad Ems is een must!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Schmidt:

Es freut uns sehr, wenn Sie die Tage auf der Gräveheid genossen haben. Danke schön für die positive Bewertung und den witigen Gästebucheintrag ! Gerne auf ein Andermal wieder !


Contactpersoon

Bedrijf Hausverwaltung Schmidt
Mevr. G. Schmidt

Mevr. G. Schmidt

Het doet ons veel plezier om contact te hebben met gasten uit de hele wereld die onze prachtige regio Taunus en het Midden-Rijndal willen ontdekken, maar die ook een keer helemaal tot rust willen komen. Omdat we zelf in de buurt van het pand wonen, zijn we altijd beschikbaar voor onze gasten.


meer informatie

Objectnummer: 79993

Laatst bijgewerkt: 08.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/79993.htm

Mevr. Gabriela Schmidt

Gräveheid 2

56130 Bad Ems

02603 505277


«Domizil Graeveheid, vakantiebungalow» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven