Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Maffeo

Rethymnon, Kastellos

Max.  7   gasten
166m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
166m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Het ongelooflijke panoramische uitzicht is het belangrijkste kenmerk van deze 160 m² grote villa met twee niveaus. Deze comfortvilla in moderne stijl ligt midden op een liefdevol en uitvoerig aangelegd heuvelperceel van 2000 m². Het luxe huis van goede bouw- en uitrustingskwaliteit heeft ruime, in moderne elegantie ontworpen woonruimtes en drie slaapkamers en 2 badkamers.

De grote ramen zorgen voor veel licht en uitzicht op zee - een droompanorama. Van deze schoonheid kan ook worden genoten vanaf de twee grote terrassen. Verder beschikt de villa over een zwembad, een overdekte carport voor 2 auto's en een barbecuegrill. Je kunt het niet uitleggen, je moet het gewoon ervaren.

Alle kamers hebben luiken of rolluiken en zijn voorzien van horren. Voor nog meer comfort is er vloerverwarming (betaling ter plaatse, de villa heeft zonneverwarming en daarnaast olieverwarming!), waardoor het huis ook interessant is voor langdurige vakantiegangers in de koudere maanden. Daarnaast is de villa uiteraard voorzien van handdoeken, douchelakens, badjassen, theedoeken en beddengoed. (Wij zorgen graag voor een kinderbedje en kinderstoel)

Uiteraard worden beddengoed en handdoeken verstrekt en één keer per week verschoond, of twee keer als u dat wenst. De villa wordt één keer per week schoongemaakt.

In de tuin bevindt zich een zwembad van ca. 35 m² en een buitendouche. Op het terras vindt u een gemetselde barbecue, een gasbarbecue en een buitenwasbak.

Een auto is aan te bevelen om de prachtige omgeving te verkennen. Parkeer hem maar onder de schaduwrijke carport die voor u klaarstaat. Wij helpen u graag met uw reservering.

Voor de woonkamer liggen grote terrassen en de ruime zwembadzone, die is uitgerust met hoogwaardig zitmeubilair, ligstoelen en een eethoek. Laat de mediterrane beplante tuin u uitnodigen om te dromen.

Het woonkamerterras en het zonneterras hebben schaduwrijke pergola's.

Natuurlijk heeft de villa AC in de woonkamer en in elke slaapkamer. De villa is uitgerust met Vodafone WI-FI zonder datalimiet.

In de kelder zijn er drie slaapkamers, (2x elk 1 DB en 1x 2 EB met aparte badkamer) die uitgerust zijn met ingebouwde kasten, TV (SAT), enz. Twee slaapkamers hebben directe toegang tot een extra terras met super zeezicht. Beide daglicht badkamers hebben een douche, WC en wastafel.

Geniet van uw ochtendgymnastiek op het grote terras. De villa is uitgerust met een yogamat. Indien gewenst kan Mira, de yogalerares, geboekt worden en komt zij graag naar uw villa.
Licentie- of registratienummer: 1041K91002989601

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 80 km Heraklion/Chania

80 km

Snelweg-afrit 3 km Rethymnon

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa is gebouwd op een van de meest exclusieve locaties op Kreta. Hier combineert u een absoluut rustige ligging met een droomuitzicht met de nabijheid van de derde grootste stad op Kreta, villa staat op een perceel van meer dan 2000 m². U heeft een fantastisch uitzicht op de zee, het schiereiland Akrotiri, de Witte Bergen, het achterland en Psiloritis, met 2456 meter de hoogste berg van Kreta
In een paar minuten kunt u verschillende bezienswaardigheden bereiken. Rethymnon ligt op een steenworp afstand en in 25 minuten bent u in het zuiden van Kreta. Er zijn twee taverna's in Kastellos. Het volgende grotere dorp is Armeni op ongeveer 2 km afstand. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Tavernes, bakker, slager. In ongeveer 10 minuten bereikt u Rethymnon met zijn prachtige oude stad. Het zuiden ligt op ongeveer 30 minuten afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het aanbod van 06.11. tot 01.04. is zonder elektriciteit en olie, de elektriciteit wordt berekend naar verbruik met 50 Cent per kWh. De stookolie volgens de dagprijs.
Het resterende bedrag kan ook contant worden betaald. Zoals je wilt

Langdurige vakantiegangers vragen naar de prijzen. Wij wonen sinds 2004 op Kreta en onderhouden onze villa's zelf. Sleuteloverdracht, een competente contactpersoon voor alle vragen enz. is ter plaatse. We zijn altijd telefonisch bereikbaar. Een gedetailleerde beschrijving van goede taverna's, excursiebestemmingen, artsen enz. is beschikbaar in de villa. Kijk ook eens op kretafan.de, waar u veel reacties op het gastenboek vindt. Wilt u eerder aankomen of later vertrekken? Langdurige vakantie? Vraag het ons!

We bellen u graag terug!
We helpen u graag met het boeken van een huurauto. De auto wordt aan u overhandigd op de luchthaven. U wordt verwacht op de luchthaven, u hoeft nergens in de rij te staan en te wachten. Wij regelen alles vooraf voor u. U kunt de auto dan op de luchthaven achterlaten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt- und Stornierungskosten: bis 61 Tage 100,00 Euro, 60-30 Tage 25%, ab dem 29. Tag 50 %, ab dem 8.Tag vor Anreise 100 %.

meer informatie:

Wij wonen sinds 2004 op Kreta en onderhouden onze villa's zelf. Sleuteloverdracht, een competente contactpersoon voor alle vragen enz. is ter plaatse. We zijn altijd telefonisch bereikbaar. Een gedetailleerde beschrijving van goede taverna's, excursiebestemmingen, artsen enz. is beschikbaar in de villa. Kijk ook eens in het gastenboek, waar u veel gastenboekitems en foto's vindt. Er is gratis Vodafone WI-FI beschikbaar voor internettoegang. Kijk eens op onze pagina kretafanpunktde.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-02-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2018

Carolina B. uit 23554 Lübeck

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvilla met droomuitzicht

We vonden de Maffeo erg leuk en werden er meteen verliefd op. Het heeft alles en nog veel meer wat je maar kunt wensen. De villa was erg schoon en goed onderhouden, maar dat kennen we ook van de Kretafan Villas! Helga en Sifis hebben ons goed geadviseerd en ons weer wat insider tips gegeven. Dit jaar waren we al voor de derde keer op Kreta en bij Beibls. We kunnen het huis met een gerust hart aanbevelen. Vanuit Kastellos ben je in 25 minuten in het zuiden bij Plakias, Damnoni, etc. Het klooster van Preveli ligt bijna op de route. We komen in ieder geval terug. De vier uit Beieren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2018

Gabriele S. uit 56700 Hennebont

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Villa als Adelaarsnest

We zijn dit jaar al eens bij Helga en Josef geweest. Herhalingsdaders, zoals Josef altijd zegt. Het was weer geweldig. We geven de villa graag vijf sterren. We zullen ook weer bij jullie terugkomen. Groeten van ons vier. Misschien de volgende keer voor de oogst van olijven?!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Lena und Passi G. uit 84028 Landshut

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Puur uitzicht en natuur

Villa Maffeo is het beste wat ons deze vakantie kon overkomen. Het uitzicht is overweldigend. Het huis is volledig uitgerust, met alles wat uw hartje begeert. Het zwembad is super. Enorme roofvogels cirkelen bijna elke dag boven ons, gewoon super. In korte tijd waren we in het zuiden bij de stranden, het klooster Preveli en andere bezienswaardigheden. Er zijn taverna's in Armeni, op een paar minuten afstand. En natuurlijk de taverna in Kastellos bij Vassili. We verbleven toen in een tweede villa van de Beibl`s tijdens deze vakantie. We komen volgend jaar weer. Lena en Passi

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Ute J. uit 45219 Essen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Villa zonder beperkingen

Hartelijk dank aan de Beibls. Onze vakantie was een unieke ervaring. De villa was uitgerust met alles zoals beschreven in de beschrijving. Alles was schoon en mooi ingericht. Helga en Josef waren er altijd als we vragen hadden. We hebben alweer geboekt. Ute en Jürgen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2018

Günter W. uit 90411 Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Ideale Villa zum Kreta erkunden

Die Villa ist der ideale Ausgangspunkt zur Erkundung der Insel. Die Villa war wie immer Top gepflegt und alles in Ordnung. Wir waren in der Taverne in Goules, Gonia und bei Antonis in Prines. Alle super lecker. In ca 20 Minuten ist man im Süden in Plakias.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2018

Lutz G. uit 84172 Buch a. Erlbach

5,0
5 5 5 5

Schöner Blick auf die Weißen Berge und die Ägäis

Die Villa Maffeo läßt keine Wünsche offen. Es war alles wie beschrieben. Die Lage ist super. Auf der Straße kein Verkehr. Sehr sauber und gepflegt. Helga und Josef Beibl hatten super Tipps für uns und waren auch sonst immer für Fragen offen. Es hatten noch nicht alle Tavernen offen. In dem Haus liegt eine Liste mit Tavernen aus, die haben wir durchprobiert, alle erste Sahne. Wir haben viele Wanderungen unternommen. Da die Villa zentral liegt, kann man viele Plätze auf Kreta schnell erreichen. Wir waren schon öfter auf Kreta und kommen bestimmt bald wieder. Lutz

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Josef Beibl kai SIA E.E
Dhr. J. Beibl

Dhr. J. Beibl

Wij wonen sinds 2004 hier op Kreta en verzorgen onze villa zelf! Wij staan altijd klaar voor onze gasten!


Andere accommodaties van Dhr. J. Beibl

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Beibl

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 80215

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/80215.htm

Dhr. Josef Beibl

Prines

74100 Rethymnon

0049(0) 8761 60850


«Villa Maffeo» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven