Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa met zwembad bij Berlijn

omgeving van berlijn

Max.  18   gasten
300m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
7  Badkamer
Max. 18  gasten
300m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

273 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

273 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Beste gasten,
De villa ligt in een woonwijk van Schöneiche, slechts enkele kilometers ten oosten van de hoofdstad. De villa is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat. Er is helemaal geen lawaai.

Je woont in een prachtig houten huis van een architect met een groen dak. De villa heeft 300m² woonruimte met zeven slaapkamers en in totaal zeven marmeren badkamers en is geschikt voor 18 gasten. U slaapt in prachtige boxspringbedden. Er ligt superzacht tapijt in vijf slaapkamers en hoogwaardige houten vloeren in twee slaapkamers. De kamers bevinden zich op de begane grond en op de verdieping. Bereid uw maaltijd in de ruime Amerikaanse keuken en maak gebruik van de grote koelkast, twee vaatwassers, een 5-pits gasfornuis, het gemetselde aanrecht met glazen hangers en vele andere elektrische apparaten. Geniet van de gemeenschappelijke maaltijd in de masieve en rustieke zithoek met grote open haard
Het hoogtepunt in de villa is het glazen plafond op de eerste verdieping met een panoramisch uitzicht en een gezellige bank. Voor alle kinderen zijn er gratis kinderstoelen en kinderreisbedjes. Laat mijn collega weten wanneer je aankomt.

Ontspan op het 100 m² grote bankirai-terras met groot verwarmd zwembad. De temperatuur in het zwembad is het hele jaar door 24°. Wij maken graag een offerte voor een zwembadtemperatuur van 28°C . In de koude maanden is er een grote tent boven het zwembad. Het terras is aan de zuidkant. Je hebt de hele dag zon en een prachtig uitzicht op het groen.

De huisbaas heeft overal nachtverlichting aangebracht. Er zijn horren voor alle ramen in de slaapkamers. Een geluidsinstallatie is beschikbaar in de woon- en eetkamer en voor alle kamers. In de tuin van 1000 m², die moeilijk te zien is, bevindt zich een sauna van hout met zes zitplaatsen en een badkuip met vier zitplaatsen. U kunt beide zelf stoken met hout. Dit is erg leuk.
Breng uw eigen hout mee of koop het bij de ijzerhandel om de hoek. Voor de kinderen is een grondtrampoline geïnstalleerd. Een nieuwe tafeltennistafel staat ook in de tuin. Sommige tafeltennisbatjes en -balletjes zijn gratis.
Voor de tuinvrienden is er een houtskoolgrill. Natuurlijk zijn er zes gratis parkeerplaatsen op het terrein.
U kunt gratis gebruik maken van de wifi.

U bereikt de Müggelsee in vijf minuten met de auto. Het centrum van Berlijn met zijn vele bezienswaardigheden is in 40 minuten te bereiken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 35 km Schönefeld

35 km

Station 5 km Erkner

5 km

Snelweg-afrit 2 km Schöneiche

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De gezinsvriendelijke bostuincultuurgemeente Schöneiche bei Berlin (ca. inwoners), winnaar van de ecologische wedstrijd TAT - Orte - Gemeinden in 1997 en 2000, ligt in het regionale park Müggelspree, 25 km ten oosten van de Alexanderplatz. Het Berlijnse stadsbos, een recreatiegebied, scheidt de gemeente van het district Köpenick in de deelstaat Berlijn. De Müggelsee in het zuiden ligt op 4 km afstand. De gemeenschap heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. De tram Schöneich-Rüdersdorf en twee buslijnen verbinden Schöneiche bei Berlin met de S-Bahn stations Friedrichshagen en Rahnsdorf en met station Erkner (regionale treinhalte). 1375 - 1746 Schöneiche veranderde van karakter en vorm. Bij de eerste vermelding in een document in 1375 in het kadaster van keizer Karel IV waren Schoneyke en Schonebeke (later Kleinschönebeck) zelfstandige dorpen met respectievelijk 48 en 45 inwoners. Terwijl Schonebeke vrij van landeigenaren bleef, werd Schoneyke (Schöneiche) in 1529 een riddergoed. In de loop der eeuwen wisselden de heersende families hier; in 1690 van Hans Adam von Krummensee naar generaal Christian Dietrich von Röbel; in 1716 naar Herr von Hacke uit Rangsdorf; in 1730 weer naar Severin Schindler (de stichter van het gelijknamige weeshuis en bouwer van de barokke slotkerk die nu nog bestaat). In 1746 verkocht zijn weduwe het aan de bankbediende Seegebarth, wiens erfgenamen het landgoed verkochten aan Frau Oertzen, die het in 1761 verkocht aan de bankier Friedrich Wilhelm Schütze. Deze bouwde het kasteel (dat in 1949 werd afgebroken) en verfraaide het landgoed met parkachtige terreinen en de aanplant van lanen. Ook de door hem opgerichte fabriek voor het bleken en tekenen van was werd belangrijk, waarvan de producten in heel Europa werden gevraagd en die tot het einde van de 19e eeuw heeft bestaan.

19. Tegen het einde van de 19e eeuw begonnen Schöneiche en Klein Schönebeck zich onder invloed van de groeiende keizerstad en metropool in de buurt te ontwikkelen tot een voorstedelijke villawijk en bostuinstad van Berlijn. De feitelijke verbinding met Berlijn en later met de nabijgelegen industriestad Rüdersdorf kwam echter pas in 1910 tot stand met de komst van de tramlijn van Schöneich. Sinds het bestaan ervan en de uitbreiding van de Berlijnse stadsspoorlijn door Siemens, vanaf de jaren tachtig, hebben inwoners van onze stad werk kunnen vinden in Berlijn. Hierdoor veranderde het karakter van het gebied, dat tot dan toe een dorp was en dus voor de landbouw werd gebruikt, aanzienlijk. Fichtenau, gebouwd in 1892, werd de residentie van ambtenaren die in Berlijn werkten. Ook het toerisme ontwikkelde zich hier goed, vooral in de jaren 1920, met veel herbergen en pensions. Fichtenau was destijds een luchtkuuroord en was ook populair bij gasten vanwege de culturele activiteiten van de verenigingen. Ook nu moet Schöneiche de moeite van het wonen waard blijven, enerzijds vanwege de groene omgeving, anderzijds moet het zachte toerisme worden ontwikkeld en moet het verenigingsleven weer opbloeien. Vanwege haar ecologisch engagement was de gemeenschap een van de prijswinnaars van het project "TAT-Orte" uit 1997. Communities in Ecological Competition" project van de Duitse federale milieustichting in samenwerking met het Duitse instituut voor stedelijke aangelegenheden.

"Struikelstenen" ter herinnering aan de Joodse inwoners van de gemeente Schöneiche bei Berlin De gemeente Schöneiche bei Berlin is ervan overtuigd dat een toekomstgerichte, harmonieuze en duurzame vormgeving van de lokale ontwikkeling kan worden bevorderd door actief om te gaan met de geschiedenis van onze gemeente.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beste gasten,
In bovenstaande prijs is inbegrepen,
- Elektriciteit, water, vuilnis, gebruik van de sauna en badkuip, zwembadtemperatuur van 24°C het hele jaar door
- Zwembadtemperatuur van 28°C + 80,-€ per dag. Lees alle details in onze algemene voorwaarden. Bij reservering ontvangt u deze automatisch per post. Breng uw eigen beddengoed en handdoeken mee of boek een linnenpakket voor 20,-€ per gast.
Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 20%
Het saldo moet 30 dagen voor aankomst worden betaald of contant bij aankomst.

Beste gasten, helaas verhuren wij niet voor feesten en partijen.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Een historische kern van Schöneiche ligt in de wijk Kleinschönebeck. Het dorp is een oud wegdorp uit de tijd van de vestiging van de Mark Brandenburg in de 1e helft van de 13e eeuw. De lange Anger en de scheidende dorpsstraat, waarlangs de boerderijen aan weerszijden liggen, behouden nog steeds de structuur van een boerderij zonder landgoed, die in de loop der eeuwen is gegroeid. Kleinschönebeck is een voorbeeld van een relatief arm dorp waar in de tweede helft van de 19e eeuw slechts enkele statige boerderijen werden gebouwd als gevolg van de scheiding van het land. In de "Dorfaue" vindt u het dorpshuis uit de 18e eeuw, de dorpskerk uit de 15e eeuw, omgeven door het oude dorpskerkhof, de oude brandweerkazerne, de dorpsvijver en de waardevolle oude bomen. Een meer recente bezienswaardigheid is te vinden aan het einde van de Dorfaue - een betonnen fragment van de Berlijnse Muur.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2023

Andrea A. uit Tangerhütte

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Absolute aanbeveling

Onze reizende vriendengroep van acht personen, was verrast en blij met dit huis. Onze gastheer begreep en implementeerde het concept van een ontspannen vakantie volledig. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer. Het hele huis is gemaakt van licht hout en is enorm groot en luxueus. Het zwembad, de sauna en de tuin overtreffen onze verwachtingen. Een kleine, technische uitdaging waren de TV's. Niemand van ons kon zelfs maar één van de vele TV's in huis naar tevredenheid bedienen. Maar dat was niet onze prioriteit. We wilden een ontspannen vakantie en dat is zeker gelukt! Ik raad dit huis aan anderen aan, hoewel het echt een geheime tip moet blijven! We komen zeker nog eens terug. Zo'n kans mag je niet missen. Vanaf nu zijn de huizen voor onze komende reizen van een zeer hoog niveau.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2022

Hilke H. uit Magdeburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Briljante plaats voor teamevenementen

Wij verbleven met ons agentschap 4 dagen in dit prachtige huis en kregen alles aangeboden wat een agentschap hartje begeert: tafelvoetbal, pool, trampoline, tafeltennistafel, een grote keuken met 2 vaatwassers om samen te koken en een zonnedek met drankkoelkast voor brainstorming en levendige uitwisselingen

Hartelijk dank voor dit verblijf, beste Mr Ebeling.

December 2018

Jochen uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Kerstland

Als zelfs Ertsgebergten vrijwillig het Kerstland verlaten om het feest der feesten in Berlijn door te brengen, moet er iets bijzonders zijn aan de charme van dit gezellige huis. Dit is de perfecte plek voor grote familiebijeenkomsten. Onze tijd hier was veel te kort...

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2017

Silke P. uit 09353

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig juweeltje voor het hele gezin

Nogmaals hartelijk bedankt voor deze mooie schat die u en uw familie hebben gecreëerd. We hadden een geweldige week met onze kinderen, ontspannend en met de grote tuin inclusief zwembad en trampoline/tafeltennistafel/federbal waren ook onze kleinkinderen dolgelukkig, dus alles was perfect. Dit huis laat niets te wensen over, alles is klaar voor een zorgeloze vakantie. Helaas hebben we de sauna niet gebruikt omdat we elke dag boven de 28 graden hadden en daar hebben we het grote zwembad gebruikt om af te koelen (erg leuk). We kunnen deze accommodatie alleen maar aanbevelen en zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

November 2016

Julian E. uit 13627 Berlin

5,0
5 5 5 5

Rund um gut

Ich kann das Haus nur wärmstens empfehlen, es hat alles was man haben will.
Selbst bei minus 2 Grad konnten wir den Hot Tube und den Pool wunderbar nutzen.
Wir kommen gerne wieder und freuen uns auf das nächste Mal.
Lieben Dank!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. D. Ebeling:

vielen lieben Dank für ihre freundlichen Worte.
Familie Ebeling

Juni 2016

Mandy H. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5

Jederzeit wieder!

Wir waren bereits zum zweiten mal mit einer Gruppe in diesem wunderbaren Ferienhaus. Seit 2012 als wir das letzte Mal bei Ihnen waren, hat sich einiges getan und ist neu hinzugekommen. Alle Urlauber haben sich sehr wohl gefühlt und wollten gern noch länger bleiben. Wir kommen bestimmt mal wieder.
Mobile Behindertenhilfe aus Chemnitz

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. D. Ebeling:

vielen herzlichen Dank
Dirk Ebeling + Team

Juni 2016

Frank uit Jessen

5,0
5 5 5 5

Familientreffen und - urlaub

Es ist sehr schön, günstig gelegen. Vielseitige Freizeitgestaltung im Objekt, aber auch in und um Berlin. Alle Altersklassen von 2 - 56 Jahren waren begeistert. Danke! :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. D. Ebeling:

Viele Dank
Familie Ebeling

April 2016

Walter uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5

ein phänomenaler Urlaub

Wir sind erst 1 Tag wieder zuhause und möchten am liebsten sofort wieder zurück in dieses wunderbare Ferienhaus.

Wir waren mit der gesamten Familie dort (mit allen Kindern und Enkelkindern), es war einfach nur toll! Sehr sauber, sehr komfortabel, mit einem Wort: perfekt.

Alle Beteiligten haben einstimmig zu Protokoll gegeben: Dieses Haus ist sein Geld absolut wert, 5 Sterne sind eigentlich zu wenig…..

Vielen lieben Dank an die Familie Ebeling und herzliche Grüße aus Leipzig, Hamburg, Demmin, Zschortau, Stuttgart, Fellbach und Ludwigsburg!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. D. Ebeling:

vielen lieben Dank
D. Ebeling

Maart 2016

Susanne uit Magdeburg

5,0
5 5 5 5

schönes Haus für eine Gruppe

Wir haben in der Woche vor Ostern eine sehr schöne Zeit in diesem Ferienhaus verbracht. Durch die Beschreibungen und Bilder im Inserat wussten wir, welch schönes und komfortables Holzhaus wir vorfinden würden. Wir wurden nicht enttäuscht. Die Betreuung durch die Besitzer war sehr gut. Bei besserem Wetter hätten wir auch die Attraktionen im Garten intensiver genutzt.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. D. Ebeling:

Dankeschön

September 2015

Sidney uit Magdeburg

5,0
5 5 5 5

tolle Location

Das Haus ist super. Die Aufteilung der Zimmer ist gerade wenn man mit viele Personen reist sehr angenehm. Jeder Familie hat ein eigenes Bad. Die Sauna, der Pool und das Badefass machen den Aufenthalt zum Wellnesserlebniss. Holz kann man sich günstig im nahelegen Baumarkt besorgen.Einkaufsmöglichkeiten sind ausreichend vorhanden.Das im Dorf gelegene Fischrestaurant können wir nur empfehlen. Wenn man vom stressigen Alltag abschalten will und mit Freunden und Familie Zeit verbringen möchte ist dieses Objekt sehr zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. D. Ebeling:

Vielen herzlichen Dank .
Dirk Ebeling + Team

Mei 2015

Jürgen uit Erfurt

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus mit einem Michelinstern

Auch unsere Urlaub liegt jetzt schon mehr als eine Woche zurück und der Alltag hat uns wieder voll im Griff.Trotzdem wollte ich Ihnen noch sagen was für eine wundervolle Woche wir in Ihrem Haus hatten.

Wäre das Haus der Natur ein Restaurant hätten Sie schon längst einen Michelinstern verdient! Es ist ein unglaubliches schönes Haus man kann sich nur wohl fühlen da.

Last but not least,nicht nur ein tolles Haus aber auch noch sehr nette Vermieter die sich sehr viel Mühe gegeben haben um unsere Familienurlaub zu einem rundum gelungenen Aufenthalt werden zu lassen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. D. Ebeling:

Vielen herzlichen Dank
Dirk Ebeling + Team


Contactpersoon

Bedrijf Ebeling
Dhr. D. Ebeling

Dhr. D. Ebeling

Beste gasten, wij zijn een familiebedrijf en proberen uw verblijf altijd zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel niet om ons te bellen als er iets is wat u niet bevalt. Hartelijk dank Familie Ebeling


Andere accommodaties van Dhr. D. Ebeling

Alle accommodaties weergeven van Dhr. D. Ebeling

meer informatie

Objectnummer: 81082

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/81082.htm


«Luxe villa met zwembad bij Berlijn» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven