Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

House Marijana Zablace Sibenik

Dalmatië, Sibenik, Zablace

Max.  10   gasten
190m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
190m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Beschrijving

;feature=

Modern gezinswoning op slechts 150 meter van het zandstrand. Het huis bestaat uit twee appartementen (A1 en A2 100 m2 70 m2).

Ten eerste, 100 m2 woonoppervlak (gelijkvloers appartement met tuin) bestaat uit twee grote slaapkamers (15 m2) (een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed (indien nodig) per kamer), grote woonkamer met sofa, eettafel en TV (30 m2), een grote badkamer (10 m2) met alle benodigde apparatuur (haardroger, strijkijzer, wasmachine, bad), moderne keuken met alle apparatuur (elektrische inductie kookplaat keuken, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat, mixer), twee terrassen (met zitplaatsen voor 8 personen en spelen ligstoelen) met barbecue en 200 m2 groene tuin geschikt voor kleine kinderen en om te zonnebaden.

Andere appartement op de eerste verdieping (70 m2 gebied) heeft een aparte ingang aan de achterkant van het huis. Het bestaat uit twee grote slaapkamers (14 m2) (een tweepersoonsbed per kamer), grote woonkamer met sofa, zitten plafond en TV, een ruime, moderne keuken met een bar, alle apparatuur (elektrische inductie kookplaat keuken, vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, mixer) en een grote eettafel glas, badkamer volledig uitgerust en twee terrassen, een grote met tafel en stoelen en andere kleine met tafel voor een kopje koffie 's ochtends. Alle kamers hebben uitzicht op de prachtige tuin.

De gehele woning is voorzien van airconditioning en Wi-Fi. Wij verhuren elk appartement afzonderlijk (appartement A1 voor 6 personen, Appartement A2 voor 4 personen) of het hele huis (2 appartementen voor 10 personen). Fietsen en surfplank zijn ook beschikbaar voor dagelijks gebruik.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.12 km

0.12 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 59 km SPLIT AIRPORT

59 km

Station 9 km ŠIBENIK RAILWAY STATION

9 km

Snelweg-afrit 10 km EXIT ŠIBENIK, A1 MOTORWAY

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Šibenik verschilt van de Kroatische steden is de unieke locatie in het centrale deel van de Kroatische Adriatische Zee, verzonken in het pittoreske en ruime baai aan de monding van de Krka, de mooiste karst rivier die is een nationaal park voor het grootste deel van zijn lengte. Deze mooie stad unieke stedelijke expressie is verbonden met de open zee door het pittoreske, smalle en bochtige Antonius Channel.
Drie stadsversterkingen - , en Subicevac, zijn een symbool van de eeuwenoude aanhoudende weerstand van Sibenik, en één van de drie vestingwerken zoals in de Middellandse Zee.
De belangrijkste culturele monument in Sibenik, in de Europese architectuur is bekend en in de UNESCO World Heritage lijst geregistreerd is zeker de kathedraal van St. James uit de 15e en 16e eeuw.
Sibenik is de stad met 24 kerken, zes kloosters, vier forten die aantrekkelijk zijn "Four-Water Wells", niet ver van de kathedraal, 2851 Stad stenen trap, het grootste aantal van de barok organen, en het middeleeuwse klooster tuin van St. Lawrence - als enige van van Griekenland. House Marijana is in de '' Zablaće '' nederzetting op het mooiste deel van de Adriatische kust, op 9 km van het centrum van Sibenik, in de buurt van Holiday Resort Solaris. Een rustig dorpje aan de kust biedt een grote kans voor een rustige vakantie. Een ruime stenen, beton en diverse zandstranden maken Zablaće een unieke plek voor een familievakantie. Center Zablaće heeft diverse restaurants, cafés en een supermarkt en de lokale toeristische attractie - Vier Haarlok St. Nicholas van Renaisance tijden. In de buurt (1 km van Zablaće) Holiday Resort Solaris biedt vijf thematische aantrekkelijke stranden, waterpark, ethno dorp, Pirate Adventure Mini Golf, diverse bars en een discotheek, wellness, spa en sportfaciliteiten. Er zijn ook het organiseren van speciale trips. We kunnen trips bieden aan twee nationale parken en te organiseren: de Kornati Eilanden en de Krka National Park.
In de buurt van het eiland Krapanj, het laagste eiland ter wereld, ligt op 5 minuten met de boot.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Appartement A1 (6 personen): 31 mei-28 juni EUR 90 29 juni - 31 augustus 140 EUR, 01-30 september 90 EUR
Appartement A2 (4): 31 mei-28 juni EUR 60 29 juni - 31 augustus 100 EUR, 01-30 september 60 EUR
Het hele huis (10 personen): 31 mei-28 juni EUR 150 29 juni - 31 augustus 240 euro, 01-30 september 150 EUR

Toeristenbelasting inbegrepen in de prijs :-)

Annuleringsvoorwaarden:

  • In case of cancellation we keep 20% of prepaid money

meer informatie:

Je voelt je thuis :-)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2018

Martina R. uit 06861 Dessau-Roßlau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige vakantie.

We waren met 6 personen in de 2 flats. Het was erg leuk. De foto's op het internet zijn precies hetzelfde. De huisbaas, de heer Lusa, draagt veel zorg voor het welzijn van zijn gasten.
We kunnen het alleen aanbevelen als je een rustige vakantie wilt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Luša:

Vielen Dank für die schönen Worte :-)

September 2017

Joanna uit Lublin, Poland

5,0
5 5 5 5
Toon Pools

Oprecht AANBEVOLEN!!!!

Het huis van Marijan is een magische plek! Ik ben hier twee keer geweest, zowel in het 4-persoons appartement op de bovenverdieping als in het 6-persoons appartement op de begane grond. De standaard van de appartementen is van hoog niveau. Grote slaapkamers, volledig uitgeruste keuken (oven, vaatwasser, grote koelkast), nette badkamers, efficiënte airconditioning :) Het bovenste appartement heeft een klein balkonnetje, terwijl op de begane grond twee terrassen en een open haard met grill tot onze beschikking staan. Uiteraard is er bij het huis een ruime parkeergelegenheid. Het strand ligt letterlijk op een steenworp afstand. Het dorp Zablace zelf is rustig en intiem. We hebben hier een paar restaurants, een winkel en een bakkerij. Voor de kinderen is er een speeltuin en een groot sportveld. In de buurt is het Aqua Park Solaris.
Maar deze plek zou niet zo geweldig zijn zonder de geweldige eigenaar - Jerko. Hij is een man met een groot hart, die je simpelweg niet kunt negeren. Hij is zeer behulpzaam en open. Indien mogelijk zal hij je verblijf veraangenamen, maar hij is niet opdringerig. Een verlaten eiland, authentiek Dalmatisch eten, verse vis, vers fruit, heerlijke koffie en voor mijn dochters warme chocolademelk en kleine appeltjes, ongelooflijke verhalen bij het schijnsel van de maan - ik heb dit allemaal ervaren, dit is wat de magie en uniciteit van deze plek creëert en tegelijkertijd prachtige herinneringen geeft.
Bedankt Jerko!
Groeten, kussen en knuffels - Asia en Tomek met Al en Gabrysia :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Luša:

Thank you very much for your comment. Looking forward seeing you in the future :-)

Juli 2016

Steffen K. uit Maxhütte-Haidhof

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis op een rustige locatie

Een zeer mooi huis waarin niets ontbreekt, de verhuurder is een zeer aardige en vriendelijke man (zeer gastvrij). We kwamen dus aan en de heer des huizes stond ons al vriendelijk op te wachten om ons alles uit te leggen. Er is airconditioning in elke flat, die bij de prijs is inbegrepen, en er is ook een keuken en badkamer in elke flat. Dus als ik nu sterren zou moeten geven, zou ik 3 sterren geven. De appartementen zijn ruim en zeer mooi ingericht. We hadden het voordeel dat we met 8 personen het hele huis en de tuin tot onze beschikking hadden zonder iets met anderen te hoeven delen. We hebben een erg leuke vakantie gehad in het huis.
Nogmaals hartelijk dank aan de verhuurder en zijn dochter!!!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Luša:

Viele Danke Steffen :-)

Juli 2016

Patricia S. uit 64665 Alsbach-Hähnlein

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen!

Het huis is precies zoals op de foto's te zien is, erg schoon en aantrekkelijk. Ook de uitrusting is zoals aangegeven, alles is aanwezig wat je nodig hebt. De bedden zijn comfortabel en de kussens en lakens zijn top! Dankzij de airconditioning in beide appartementen is het ook bij grote hitte heerlijk vertoeven. Je voelt je meteen thuis. We hebben vooral veel tijd doorgebracht op het schaduwrijke terras. Het uitzicht op de tuin is echt prachtig, de bougainvillea is nog mooier dan op de foto's! Alles is goed onderhouden en we mochten van alles gebruik maken. Er is ook een buitendouche, surfplanken en fietsen. De zee is in drie minuten te bereiken en het strand is erg schoon. We hadden onze eigen strandstoelen en twee parasols die we konden gebruiken. Zo hoefden we niet op de steentjes te liggen en hadden we wat schaduw als dat nodig was. De uitrusting op het strand is meer functioneel, maar voldoet volledig aan zijn doel. Het gastgezin is gewoon geweldig! Vanaf het eerste contact via e-mail werden al onze vragen snel en vriendelijk in onze taal beantwoord. Toen we aankwamen werden we ontvangen met zo'n gastvrijheid die we zelden hebben meegemaakt. We werden op straat opgewacht en naar de parkeerplaats begeleid. De gastheer heeft ons vervolgens geholpen met het dragen van onze bagage en we kregen koffie aangeboden. Later hebben we samen met ons gastgezin het charmante dorpje Zablace bezocht. Als je een mooie ontspannen vakantie wilt doorbrengen, een beetje weg van het massa-toerisme, dan ben je hier aan het juiste adres. Er is alles wat je nodig hebt, maar het is hier nog niet te druk en als je meer actie wilt, is alles snel te bereiken. In de buurt is het vakantiekamp Solaris, waarvan bezoekers de attracties kunnen gebruiken. Wij deden dat niet, het aanbod in Zablace was voldoende voor ons. Er zijn kleine bars waar je 's avonds een cocktail kunt drinken, een pizzeria, twee restaurants en een strandbar, direct aan het strand. Daar dronken we meestal 's middags koffie en genoten van het uitzicht op de zee. Soms hadden we daar ook een praatje met onze gastheer, in het Duits of Engels, hij spreekt beide talen goed. Hij heeft specialiteiten uit Dalmatië voor ons op de grill bereid en we hebben samen met hem een boottocht gemaakt naar een afgelegen eiland, waar we de dag hebben doorgebracht. Een absoluut avontuur voor ons, puur natuur, zelfs onze twee dochters, op jonge leeftijd, waren enthousiast. Door het lichte gesteente in de omgeving lijkt het water turquoise blauw, we hebben veel gesnorkeld en veel ontdekt. De Krka-waterwatervallen moet je in het hoogseizoen 's ochtends vroeg bezoeken, anders zijn er gewoon te veel mensen en word je alleen maar door geduwd. We bezochten ook Primosten en Vodice, twee mooie stadjes, maar erg druk met toeristen. Als je daarvan houdt, zit je daar goed. Sibenik is een stad met een heel bijzondere sfeer. De oude stad is prachtig en er zijn de typische smalle straatjes met kleine winkeltjes. We vonden het daar niet te druk en de mensen waren erg vriendelijk. Je kunt je er goed verstaanbaar maken met Engels. Er is een grote parkeerplaats direct achter de tunnel en van daaruit ben je in vijf minuten in de oude stad. Alles bij elkaar genomen is het vakantiehuis Marijana absoluut een aanrader en we waren zeker niet voor de laatste keer daar.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Luša:

Viele Danke Patricia :-)


Contactpersoon

Dhr. J. Luša

Dhr. J. Luša

Ik ben Jerko Lusa, eigenaar van Haus Marijana. Ik ben gepensioneerd. Ik gebruikte om te werken in het toerisme. Ik ben blij je te zien. Ik ben altijd te uwer beschikking :-)


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 81854

Laatst bijgewerkt: 18.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/81854.htm


«House Marijana Zablace Sibenik» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven