Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Harzer Sonnenalm

Max.  11   gasten
145m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 11  gasten
145m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

209 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

209 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Met een oppervlakte van 145m², 2 badkamers en 3 slaapkamers is het ideaal geschikt voor 2-8 personen, maar biedt ook ruimte voor maximaal 11 personen. De faciliteiten laten weinig te wensen over met een serre, twee open haarden, een bubbelbad, een biljarttafel, een zonneterras, een grote tuin en een grote ingerichte keuken.

Geniet van een mooie zonsondergang in de serre voor de open haard of op het aangrenzende balkon met uitzicht op de bergen, maak het uzelf gemakkelijk op het zonneterras of ontspan gewoon met een spelletje biljart in de recreatiekelder.

Op het omheinde perceel van 826m² is er een zonneterras met tuintafel en stoelen, barbecue enz. Een carport en verschillende parkeerplaatsen op het terrein zijn beschikbaar voor uw auto's

Meer informatie en foto's vindt u op onze website

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Station 1 km Bahnhof Barbis

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis ligt in een vakantiecomplex op de Bühberg in Barbis op 400m hoogte, samen met nog 100 andere blokhutten. Het is omgeven door bossen en weiden, die uitnodigen tot wandelen of sleeën in de winter. Vanaf het balkon of de serre heeft u een prachtig uitzicht op de tegenoverliggende bergen en de Scharzfeld-ruïne.

Op ca. 1 km afstand vindt u een supermarkt, een bakker en een Italiaans en een Grieks restaurant. Het treinstation van Barbis ligt op ongeveer 1 km afstand.


De steden Braunlage en St. Andreasberg liggen op 20-30 minuten rijden. Het kuuroord Bad Lauterberg ligt op ongeveer 5 km afstand en nodigt uit tot een bezoek aan het mooie centrum met restaurants, cafés en winkels. Van hieruit vertrekt ook de kasteelkabelbaan, die met een helling van 60 procent een van de steilste van Duitsland is. Op de top wacht u een prachtig panoramisch restaurant, en in de winter kunt u hier skiën. Vooral bij slecht weer zorgen onder andere het recreatiebad Vitamar of de thermen van Kirchberg voor plezier en ontspanning.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Excuseer dat onze prijzen niet correct kunnen worden weergegeven. Er moet onder andere een belastingtoeslag van 7% worden toegevoegd. Hieronder vindt u alle verdere informatie over de prijsberekening. Stuur ons anders gewoon een aanvraag en wij doen u een vrijblijvende aanbieding!


Al onze accommodatieprijzen hebben betrekking op maximaal 2 personen per nacht. Voor elke extra persoon wordt een toeslag van 12,00 € per nacht berekend.

Extra prijzen:
Eindschoonmaak: 85,00 EUR
Toeslag met hond voor verhoogde reinigingsinspanning: eenmalig € 15,00 (bindend)
Handdoeken: eenmalig per persoon 5,00 € (optioneel)
Beddengoed: eenmalig per persoon 8,00 € (optioneel)

Kinderen tot 10 jaar betalen een toeslag van 6,00 € per nacht (leeftijd bij aankomst).
Voor honden geldt een toeslag van 6,00 € / nacht plus de toeslag van 15,00 €.
In de periode van oktober tot maart moeten wij een energietoeslag van 9,00 € per nacht in rekening brengen.

Aankomst op zondagen en de volgende feestdagen is helaas niet mogelijk: Nieuwjaarsdag (1 januari), Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Dag van de Arbeid (1 mei), Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Dag van de Duitse Eenheid (3 oktober), Kerstvakantie ( december) en Oudejaarsavond

Extra informatie:
Bezoekersbelasting is niet van toepassing.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sollte durch Corona-Auflagen eine Anreise nicht möglich sein, kann kostenfrei umgebucht oder storniert werden. Dann erhalten Sie alle getätigten Zahlungen zurück.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Jörg W. uit Bad Salzdetfurth

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Perfect

Het vakantiehuis kan zonder voorbehoud worden aanbevolen,

de netheid was uitstekend, je loopt de deur binnen en voelt je meteen op je gemak, geen onaangename geuren of vieze hoekjes zoals je die kent van andere huizen,
ook al zijn dieren toegestaan.
Ook de communicatie was zeer aanbevelenswaardig.
De omgeving in het Harz gebergte biedt vele mogelijkheden om een actieve vakantie met kinderen en hond te beleven. We hebben een geweldige vakantie gehad in een heel gezellig vakantiehuis, we komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

December 2016

Mareike L. uit 28215 Bremen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig en ontspannend met Oud en Nieuw!

We waren met z'n vijven (4 volwassenen, een peuter) in het vakantiehuis met oud en nieuw. We vonden het echt heel leuk! We brachten de meeste tijd door in de ruime woon-/eet-/keukenruimte. Allereerst moet ik de supergoed uitgeruste keuken prijzen! We nemen normaal gesproken altijd onze eigen messen mee naar vakantiehuizen, maar dat was niet nodig. Op de bank hadden we allemaal genoeg ruimte om te relaxen, boeken te lezen, tv te kijken. De grote eettafel staat in de serre waar ook vloerverwarming is. Dat was natuurlijk ook erg prettig. Vooral toen we tot diep in de nacht spelletjes speelden. De slaapkamers zijn goed verdeeld. Dus we hebben in de kelder (inclusief badkamer) weinig last gehad van het lawaai van de kinderen. Het hele huis bestaat echter alleen uit houten wanden. Dat betekent dat de muren erg dun en gehorig zijn. Maar daar kun je mee omgaan. We hebben ook veel biljart gespeeld. Eerst dachten we dat het misschien koeler zou zijn in de kelder, ook tijdens het slapen. Maar de verwarming stond al op 3 en gaf bijna te veel warmte af. Verder zijn er heel veel speelgoed voor ouders en kinderen en mogelijkheden om jezelf bezig te houden. De omgeving is erg rustig. We hebben wandelingen gemaakt en op 31 december hebben we vuurwerk afgeschoten op het grote veld aan het einde van de straat met de buren. Iedereen is erg aardig en open-minded!
Wat is er nog meer te zeggen? We hebben boodschappen gedaan bij Edeka beneden in het dorp, dat is ook lang open en echt heel groot. En het huis was erg schoon (badkamer, vloeren)! Dat is altijd belangrijk voor ons. We hebben alleen sommig serviesgoed nog extra afgespoeld. Ik kan me goed voorstellen om ook eens een week in de zomer in het vakantiehuis door te brengen. De tuin biedt veel ruimte en mogelijkheden om te zonnen. En er zijn veel aanbevelingen voor dingen die je in de omgeving kunt doen... Dus, bedankt aan familie Brummerloh!!! We komen zeker terug! Maar nu eerst naar de Noordzee :)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

September 2016

Rainer P. uit 30179 Hannover

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Late summer relaxation

Een zeer goed uitgerust huis voor alle leeftijden in een rustige en gevarieerde omgeving. We hadden een uitstekend lang weekend met drie generaties en twee honden. Met negen personen was er nooit sprake van krapte en er was zowel binnen als buiten voldoende gelegenheid om zich terug te trekken of gezamenlijke activiteiten te ondernemen. Iedereen vond het geweldig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

April 2016

Vera R. uit 28844

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig weekend in de Harz

We waren met vrienden tijdens het pinksterweekend in het sfeervolle vakantiehuis. Het was allemaal perfect, de serre, de open haard, de tuin, de biljarttafel. Gewoon geweldig. We raden het huis zeker aan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Maart 2016

Carsten L. uit Weyhe

4,5
4 5 5 4
Toon Duits

Zeer aan te bevelen!!

We waren met Pasen op de Sonnenalm - weliswaar zonder zon, maar met gezellige avonden voor de knapperende open haard. Het is ons heel goed bevallen. Het onderbrengen van twee gezinnen is helemaal geen probleem. De nieuwe zomertuin is erg mooi. Rust en ontspanning op de heuvel boven Bad Lauterberg / Barbis zijn gegarandeerd!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Bedrijf Harzer Sonnenalm
Dhr. C. Brummerloh

Dhr. C. Brummerloh

Wij zijn de familie Brummerloh uit Bremen en hebben in juli 2015 dit prachtige vakantiehuis in Bad Lauterberg gekocht. We zijn erg blij dat u de weg naar ons heeft gevonden!


Andere accommodaties van Dhr. C. Brummerloh


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 82394

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/82394.htm


«Harzer Sonnenalm» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven