Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Antica Borgata Casa Leoni

Liguria, Imperia, Vasia

Max.  10   gasten
170m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
170m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

75 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

75 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Ons Huis "Antica Borgata Casa Leoni" werd ontworpen met het idee om twee families die graag de vakantie samen met elkaar, een voldoende grote en hoge kwaliteit vakantiehuis doorbrengen bieden.

Het huis strekt zich uit over 170 vierkante meter en biedt voldoende ruimte voor twee gezinnen met max. 10 personen: 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime keuken en een grote woonkamer. Het terras in de tuin, de tuin, de twee grote dakterrassen en een klein balkon vindt u tal van mogelijkheden te geven om buiten te ontspannen en te genieten van de schoonheid van het culturele landschap van West-Ligurië. Zonnen, afkoelen in het zwembad, een potje tafeltennis, zitten met een goed boek en een glas wijn onder een olijfboom, neem een ​​cappuccino op een van de dakterrassen en iets lekkers koken samen in de avond. Geniet van uw vakantie!

Het hart van het huis strekt zich uit over ongeveer 60 vierkante meter en is geopend in de communicatie. Een moderne, grote, volledig uitgeruste keuken met eetkamer en open aangrenzende woonkamer zorgen voor een comfortabele ruimte. Oude onderdelen van het oorspronkelijke huis werden verkregen door ons en gecombineerd met zeer moderne elementen: Dus geef een puntdak en glazen openslaande ramen van de keuken een veel licht en vriendelijkheid, terwijl je nog vroeger in de woonkamer oude, gerestaureerde stenen bogen.

De grote openslaand raam van de keuken stap je uit op het terras in de tuin, waar u buiten kunt dineren omringd door mediterrane planten en oude olijfbomen prachtig. De zonnen bij het zwembad of op het juiste dakterrassen is niets in de weg, zijn er genoeg stoelen en ligstoelen beschikbaar. Laat in de middag de tuin schenkt achter het zwembad een beetje koel en u kunt zich terugtrekken in de tuinbank en gewoon genieten van het uitzicht.

De slaapkamers van het vakantiehuis zijn gekoppeld geografisch zo ver uit elkaar dat een bepaalde privé-sfeer is gegarandeerd voor zowel gezinnen. De twee slaapkamers op de 1e verdieping zijn kleur zeer helder en nogal romantisch, terwijl de twee slaapkamers zijn zeer modern en recht op de begane grond.
Op 1 slaapkamer op de 1e verdieping is er een tweepersoons bed. Deze kamer komt uit op een groot dakterras met ligstoelen en een werkelijk panoramisch uitzicht tot aan de Middellandse Zee en in het bergachtige landschap van het Ponente.
De 2e slaapkamer op de 1e verdieping heeft een baldakijn tweepersoonsbed en een extra bed. De kamer heeft een balkon op het zuidoosten met een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. In de 1e verdieping is bovendien een ruime badkamer met alle comfort.
De moderne slaapkamers beneden zijn ingericht communiceren. De voorste, kleinere slaapkamer heeft een tweepersoons bed, door de grote openslaande ramen om eruit te komen op het terras in de tuin met zwembad.
De achterste, grotere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een extra bed. Nogmaals, op de begane grond is een grote badkamer met alle comfort.

Afhankelijk van het seizoen, bieden wij onze gasten zoals vers fruit, groenten en kruiden uit eigen kweek: sla, tomaten, courgette, aubergine, paprika, rucola, basilicum, rozemarijn, chili peper, druiven, pruimen, vijgen, enz.
Olijfolie, ingemaakte olijven, olijf pasta, pesto en wij u graag uit onze traditionele, lokale oliemolen te krijgen.

Ik woon met mijn familie, zelfs in het dorp en ben graag met raad en suggesties. U kunt contact met mij op elk gewenst moment via sms, whattsapp of bereiken per e-mail.

Op de dag van aankomst zal wachten voor mij, begeleid naar uw vakantiehuis en ik zal je vakantiehuis bekend te maken, zodat u zich snel thuis voelen en alles aankan net alsof je hier altijd geweest was.
Licentie- of registratienummer: 008064-LT-0024

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Skilift 50 km

50 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 95 km Nizza

95 km

Station 10 km Imperia Porto Maurizio

10 km

Snelweg-afrit 8 km Imperia Porto Maurizio

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis is gelegen aan de rand van Vasia, op een heuvel in een klein piazza. Genesteld in een verzameling van een paar oude huizen, het is vrijstaand aan drie kanten. De ongerepte locatie biedt een adembenemend uitzicht op de zee, in de bergen, met zijn typische olijfbomen en eikenbossen en op onze idyllisch bergdorpje Vasia.

Area Vasias biedt een zeer algemeen voor cultureel wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers tot uitstekend. U kunt gewoon beginnen met wandelen of losradeln van het huis en ontdek de meest magische plaatsen zonder de auto te gebruiken.
Oude veld kerken, historische ruïnes, een onbeschrijfelijke, mediterrane planten rijkdom en altijd het prachtige uitzicht op de bergen en de zee naar beneden auf's.

Voor iets een beetje meer levendig, die zeker de kleine vissersdorpjes moet bezoeken langs de kust. Winkelen tot laat in de avond, lekker eten in de meest uiteenlopende plaatsen en de zwoele zomeravonden Liguria genieten. Gedurende het jaar zijn er vele dorpsfeesten in de nabije of verre omgeving die de Ligurienbesucher verleent een zeer gastvrije kijkje in het leven en de tradities van de bewoners van de kust- en bergdorpen. Langs de kust leidt een goed ontwikkeld Radlstrecke wat geweldig is om te rijden met kinderen. Fietsen kunnen worden gehuurd bij de Radlpiste.
Vasia is een klein, idyllisch Ligurische bergdorp ongeveer 10 kilometer landinwaarts van Imperia / Porto Maurizio. De zeer pittoresk dorpje gelegen op een hoogte van 385m boven de zeespiegel, in het midden van een zachte berglandschap, omringd door talloze olijfbomen, is open voor het zuiden naar de kust. We hebben Vasia een kleine supermarkt, dat is elke dag behalve zondag, een klein postkantoor en een kleine apotheek geopend. In onze traditionele, kunnen lokale olijfmolen uitstekend "Olio extra vergine olijfolie", Pesto, Paté di Olive of kopen in pekel ingemaakte olijven rechtstreeks van de producent.

In de warmere maanden is er in de gemeente Vasia - bestaande uit de plaatsen Vasia, Torretta, Pianavia, Prelà Castello en Pantasina - altijd 'Wat voor een feestje. We verantstalten dorpsfeesten met eten en drinken en goede muziek en petanque wedstrijden. Gasten vermengen zich altijd als de lokale bevolking en een inzicht te krijgen in een stuk van Ligurië, waarvan de meeste bezoekers meestal verborgen.

Vier keer per dag een bus naar de stad. Voor grotere winkelen is er in de 8 kilometer afstand Caramagna een grote supermarkt die open is 7 dagen in de week. In Imperia, die verdeelt in de twee voorheen afzonderlijke steden Porto Maurizio en Oneglia, drie keer per week is een grote markt. Het milde, mediterrane klimaat maakt het vrijwel het hele jaar door voor diverse recreatieve activiteiten aantrekkelijk: zwemmen, zonnen, duiken, surfen, zeilen, wandelen, culinaire uitstapjes, etc.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle verbruikskosten (water, gas, elektriciteit), onbeperkt internet, beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de huur. Er zijn geen extra kosten aan u voor. We vragen onze gasten alleen maar de handdoeken die u kunt gebruiken bij het zwembad of op het strand zelf mee te nemen.
In de koude maanden, berekenen we de stookkosten naar verbruik (= count).
Huisdieren zijn ook opgenomen in de huurprijs.
De borg je stort dan kunt u wanneer je aankomt. Zij zullen opnieuw worden terugbetaald bij vertrek.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wir bitten unsere Gäste grundsätzlich eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen. Auf dieser Grundlage können sowohl unsere Gäste als auch wir als Vermieter ganz entspannt in die Vermietungssaison starten. Abgesehen von dieser Empfehlung/Vorgabe muss natürlich jede Stornierung individuell betrachtet und behandelt werden. Grundsätzlich sind wir sehr flexibel und moderat.

meer informatie:

De stad Imperia is centraal gelegen tussen Genua in het oosten, westen en Nice in de hoofdstad van Piemonte Turijn in het noorden.

tours stad en ook kuliniarische tochten aangeboden. Na het spreken, zijn er ongeveer 100 km, naar Nice, op slechts 75 kilometer in de omgeving van Piemonte zijn er prachtige wijn regio's zoals Barolo, Barbaresco of Alba te bezoeken. Op weg naar Nice, komen door door het Vorstendom Monaco, die een bezoek in ieder geval de moeite waard is.

Ons gebied heeft hier zeker iets voor elke smaak en leeftijd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Gela S. uit 42105 Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig huis in de bergen van Ligurië.

We hebben heerlijk ontspannen in een huis dat zeer smaakvol en liefdevol is ingericht. Het zwembad was het absolute hoogtepunt en vooral op de eerste zeer warme dagen een welkome verfrissing. We vonden ook de grote en goed uitgeruste keuken heerlijk, waarin de heerlijke olijfolie van Ligurië en een welkomstsekt op ons wachtten. Het warme welkom en ook de zorg gedurende de hele vakantie zijn zeker niet alledaags. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. Als er iets ontbrak, dan was het een bar of restaurant op loopafstand, die er waarschijnlijk ook was in de tijd vóór corona. Dit is misschien meer een wens van de wat oudere gasten die 's avonds liever niet met de auto op pad gaan.
Al met al een prachtige plek die het mogelijk maakt om zowel de bergen als de zee te genieten.
Al met al een prachtige vakantieplek!

Juli 2023

Stephanie H. uit Rostock

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantiehuis.

Mijn familie en ik hebben een prachtige vakantie gehad in dit vakantiehuis in Italië. Het weer was geweldig en de kinderen waren elke dag blij met het zwembad. Gabi heeft ons voorzien van alle nodige informatie en heerlijke groenten! Bedankt voor je zeer vriendelijke en zorgzame houding naar ons toe! We hebben genoten van elk moment in Vasia en de omgeving.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2023

Natalja W. uit Schlangen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gabis droomhuis

Lieve Gabi,

We willen je hartelijk bedanken voor het heerlijke verblijf in jouw huis in Vasia. De twee weken begin juli 2023 waren gewoonweg fantastisch.

De locatie van het huis is absoluut adembenemend. Het prachtige dorp en het geweldige uitzicht op het omliggende landschap met de vele olijfbomen betoverde ons elke dag opnieuw. Het was zo mooi om volop van de natuur te genieten.

Het zwembad was een ander hoogtepunt. Het was zeer goed onderhouden en bood ons de perfecte gelegenheid om af te koelen en te ontspannen op hete dagen. De kinderen en wij hebben veel plezier gehad in het water en konden ons goed uitleven.

Ook het huis zelf heeft indruk op ons gemaakt. Het was zeer goed uitgerust en liet niets te wensen over. Alles was schoon en zeer netjes, zodat we ons meteen thuis voelden. Vooral de gezellige slaapkamers hebben ons heerlijke nachten bezorgd.

We zijn dankbaar voor je gastvrijheid en warme ontvangst. Je hebt ons waardevolle tips gegeven voor uitstapjes in de omgeving en stond altijd voor ons klaar. Het was geweldig om je te leren kennen.

Nogmaals bedankt voor alles, Gabi! We zullen ons verblijf in jouw huis nooit vergeten en kunnen het alleen maar van harte aanbevelen.

Lieve groeten,
Natascha, Andi, Rafael, Gabriel, Oksana, Andreas en Tim

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2023

Steffi S. uit Neumarkt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

: Een fantastische vakantie.

We waren voor de tweede keer in Vasia bij Gabi. Een ding is alweer zeker: we komen terug!
Het huis is perfect verdeeld voor twee families. De keuken is fantastisch uitgerust: scherpe messen, voldoende servies, theedoeken, potten ... er was niets wat ik miste!
Het huis is zeer goed onderhouden en zeer schoon. Het zwembad en de tuin zijn absoluut prachtig!
De realiteit is nog mooier dan op de foto's. Gabi, de verhuurder, is altijd bereikbaar en heeft altijd de juiste tips voor activiteiten. Een hartelijke en competente verhuurder!

In het dorp is er een supermarkt waar je alles belangrijke kunt krijgen en een waterdispenser.

Imperia is een geweldige stad waar je van de Italiaanse sfeer kunt genieten. Er zijn veel restaurants, bars en ijssalons ... en een bezienswaardige oude stad.

De zee is zo schoon en het strand zeer goed onderhouden - niet alleen in en rond Imperia. Ook in Bordighera of Diano Marina waren strand en zee prachtig!

Bezienswaardigheden en strand zijn perfect te combineren in Ligurië! Voor iedereen iets!

We kunnen een vakantie in Vasia bij Gabi zonder beperkingen aanbevelen. Top!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2022

A. W. uit Kupferzell

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie woning in mega rustige locatie

We waren met zijn zessen, een week lang, in het zeer mooie huis voor ontspanning. Het was een heerlijke tijd, mega rustig gelegen in de Ligurische bergen, met uitzicht op zee. Het terras vormt de verbinding tussen het zwembad en de grote keuken.
Als u, net als wij, plezier wilt beleven aan samen koken en eten, met afkoeling in het zwembad, dan is dit de plek voor u.
Een mooie verlichting in de avond maakt de hele ervaring compleet. In het dorp, op een steenworp afstand, is Guido met zijn winkeltje. Je staat versteld van wat hij daar heeft. Je kunt zelfs iets bij hem bestellen als hij het niet in voorraad heeft, bijvoorbeeld Schweppes Tonic Zero. Ongebruikelijk is dat op 2 minuten lopen op het marktplein een watervulautomaat staat waar u voor 10 cent 2 liter koel, fris mineraalwater of plat water kunt kopen. De keuken is vele malen geprezen, daar zijn we het mee eens, en mevrouw Bogenberger, de gastvrouw, was altijd beschikbaar en beantwoordde vragen op korte termijn via Whatsapp met goede tips en behulpzaamheid. Ga er gewoon heen en probeer het zelf.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2022

Claudia H. uit Dossenheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis

Een vakantiehuis om je goed te voelen en van te genieten. Alles was geweldig. De keuken is uitstekend uitgerust en het zwembad was elke dag een welkome verfrissing voor de kinderen. Helaas gingen onze 2 weken veel te snel voorbij. Dank je, lieve Gabi, voor de geweldige tijd.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2021

Andrea L. uit Gärtringen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig

We hadden een heerlijke, ontspannen en geweldige tijd met jou lieve Gabi. Uw vakantiehuis is fantastisch gelegen en super geschikt voor een gezin met of zonder viervoeter. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Sandra G. uit Krefeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke droomvakantie!

Een heerlijk vakantiehuis om te ontspannen, tot rust te komen en je goed te voelen!
Het huis is absoluut top uitgerust op alle gebieden (keuken, badkamers, terrassen enz.)! Er ontbreekt hier echt niets aan!

We reisden met 2 gezinnen en vonden het perfecte vakantieverblijf in het huis - genoeg ruimte voor iedereen en genoeg ruimte voor leuke momenten samen in het zwembad, aan de pingpongtafel, samen koken en op het terras!

Het is heel fijn dat de ochtendbroodjes slechts een paar stappen verwijderd zijn :)

De verhuurders zijn supervriendelijk en zorgden ervoor dat we ons helemaal thuis voelden, niet in de laatste plaats met hun geweldige tips en behulpzaamheid!

Een vakantie hier is absoluut een aanrader!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2021

Marcus B. uit Herford

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

het "kleine paradijs"..

Wij zijn bij wijze van spreken recidivisten, want we mochten in 2019 ook al in dit geweldige vakantiehuis verblijven. Het was toen nog vrij vroeg in het jaar, dus het zwembad was helaas veel te koud om in te zwemmen.
Dit jaar hadden we meer geluk. Met een watertemperatuur van 23 graden gebruikten we het zwembad meerdere malen per dag en leerden we een andere traktatie van het huis waarderen en liefhebben.

Zonder te overdrijven kan men spreken van een "paradijsje" dat men hier aantreft.

Alles is precies zoals je zou willen. Er is niets dat er niet is, en als er iets ontbreekt, is de hospita altijd beschikbaar en zorgt met liefde voor de gasten.

Wij kunnen alle belangstellenden die nog niet hebben besloten alleen maar aanbevelen: Boek en ga erheen.
Je zult er geen spijt van krijgen!
En de kans dat je ook een recidivist wordt is relatief groot.

P.S. We komen terug in oktober
Omdat het zo leuk was?

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Steffi S. uit Neumarkt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top

Onze vakantie was geweldig! Het huis is perfect uitgerust voor twee gezinnen (4 volwassenen en 6 kinderen). Iedereen kan zich terugtrekken of je kunt elkaar ontmoeten, eten en ontspannen met genoeg ruimte. Het huis laat niets te wensen over. De beslotenheid van het huis is geweldig! Geen autoruis! Alleen hanen en ezels. Puur natuur!
We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2020

Theresa uit Ravensburg

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöner erholsamer Urlaub ?

Wir hatten einen wunderschönen, erholsamen Urlaub mit 7 Personen und 4 Kindern. Es hat einfach an nichts gefehlt. Super ausgestattetes Haus, tolle Küche mit allem was man sich vorstellen kann.

Vielen Dank an die nette Vermieterin, die immer erreichbar war und für alles gesorgt hat.. ?
Wir werden bestimmt wieder kommen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Jan L. uit Burgdorf

5,0
5 5 5 5 5

sehr schönes Ferienhaus mit full Service und einer sehr netten Vermieterin

Sehr schönes Feriendomozil mitten in einen kleinen Bergdorf mit 300 Einwohnern.
Das Objekt ist von Olivenbäumen umgeben und sehr gut ausgestattet. Alle Verbrauchsgüter wurden vorab durch Frau Bogenberger aufgefüllt. Auch Tipps für Ausflüge hat die Vermieterin parat. 5 Sterne für Service und Haus sind hier vollkommen richtig. Vielen Dank für diesen schönen Urlaub, wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2019

Christina uit Westerwald

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus!

Wir waren mit der ganzen Familie und unseren 2 Hunden dort, das Haus ist wirklich toll, super ausgestattet, sauber, gepflegt und der Aussenbereich liebevoll angelegt. Die Inneneinrichtung ist hochwertig und stimmig zusammen gestellt.

Die Gegend ist toll zum wandern und es gibt auf jedenfalls Spaziergang etwas Neues zu entdecken.

Die Vermieter sind super nett und hilfsbereit, der persönliche Kontakt war super.

Wir würden jederzeit wieder hin fahren!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2019

Familie B. uit 32052 Herford

5,0
5 5 5 5

wie im Paradies...

Ein wunderschönes Domizil in einer wünderschönen Landschaft mit herrlichem Meerblick. Was will man mehr?

Dieses Haus ist sozusagen "die Kirsche auf der Sahne" der Ferienimmobilien.
Man kann gar nicht alles in Worte fassen. Letztlich muß man mal da gewesen sein. Es ist alles noch viel schöner als auf den Fotos.
Auch vorangegangene Bewertungen übertreiben keinesfalls.

Es gibt praktisch nichts, was es nicht gibt und sollte doch mal etwas fehlen, ist die Vermieterin mit Familie sofort vor Ort, um mit Rat und Tat zu Seite zu stehen.
Das Haus ist wunderbar gepflegt und verfügt auch über einen Gartenanteil.
Sehr praktisch für uns Hundebesitzer.

Wir haben für das kommende Jahr schon wieder gebucht und freuen uns jetzt schon auf unseren nächsten Aufenthalt im schönen Vasia.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2019

Saskia D. uit 1190 Wien

5,0
5 5 5 5

Unfassbar schön!

Wer dem kalten Norden und dem Wirbel einer Großstadt entfliehen will, ist auch und gerade im Februar hier genau richtig.
Die Mimosen duften, die Mandelbäume blühen und der Blick über die Olivenhaine zum Meer ist hinreißend.
Das Haus ist, vor allem mit der überreich ausgestatten Küche, einfach traumhaft schön und ruhig, die Heizung und die Bäder funktionieren hervorragend (keine Selbstverständlichkeit in Italien...).
Besonders hervorzuheben ist die enorme Gastfreundlichkeit der Vermieterin, die es wirklich schafft, dass man sich von Anfang an (z.b. großer Mimosenstrauss am Esstisch) willkommen fühlt.
Das Haus ist gemütlich und lichtdurchflutet, die Betten super.
Ich komme sicher wieder!

Juli 2018

Martina F. uit Overath

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Recreatie op zijn best

... een huis dat met zoveel liefde is ingericht laat niets te wensen over....
We hadden er een heerlijke en absoluut ontspannende vakantie.
De uiterst gastvrije verhuurster maakte onze vakantie perfect.
Zwembad, tuin, terras... alles wat je nodig hebt om je goed te voelen - top!!!
We zouden graag terugkomen...

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2018

Isabell G. uit 89171 Illerkirchberg

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub mit der ganzen Familie

Wir hatten einen der schönsten Aufenthalte in Italien. Wir waren schon in vielen schönen Unterkünften, jedoch fühlten wir uns selten so wohl und gut versorgt wie in der Casa Leoni. Wir reisten mit 7 Personen, einem Baby und zwei großen (wohlerzogenen :)) Hunden an. Der Platz war mehr als ausreichend und jeder hatte eine Rückzugsmöglichkeit, wenn er sie einmal wollte. Das Haus ist mit allem ausgestattet was anspruchsvolle Mitteleuropäer erwarten, es gibt einfach alles und die schärfsten Messer der Welt :). Der Garten war groß genug um mit den Hunden zu spielen und auch eine Runde Fussball zu kicken. Gabi, die deutschsprachige Vermieterin, gab uns viele Tips und war für und rund um die Uhr erreichbar und half uns bei JEDEM unserer Anliegen und Problemchen. Das Haus ist super schön gelegen, läd zum Radeln und Joggen ein. Von Vasia kommt man schnell nach Monaco oder Nizza. Wir bedanken uns noch einmal für diesen wunderschönen Urlaub und verbleiben mit einem Servus bis bald :)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2017

Guido P. uit 70376 Stuttgart

5,0
5 5 5 5

BELLISSIMA CASA für Mensch und Hund

Die Vermieter haben hier ein kleines Paradies geschaffen! Im Herzen des kleinen Bergdorfes findet man hier die notwendige Ruhe um sich herrlich zu entspannen oder aber auch genügend Möglichkeiten um den Kreislauf auf Trapp zu halten. Ob ein Bad im Pool, eine Partie Tischtennis oder ein Spaziergang zu den Tieren des Dorfes (Esel und Alpacas) - der Spaß ist garantiert. Und am Abend ein Abendmenü in der gemütlichen Dorfwirtschaft, nur ein paar Treppenstufen vom Haus entfernt. Direkt daneben Guido's Alimentari - der kleine Lebensmittelladen des Dorfes. Das alles und die herzliche Betreuung unserer Gastgeber machen dies zu unserem italienischen Urlaubsparadies!!! Und das für Mensch und Tier! Denn Hunde sind hier nicht nur auf dem Papier super herzlich willkommen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2017

Familie Schmidt uit 65239

5,0
5 5 5 5

Wunderschön

Dieses Haus, inkl. Grundstück, ist einfach traumhaft. Wunderschöne Lage, mit Meerblick in absolut ruhiger Umgebung. Hochwertig ausgestattetes Haus in sehr gepflegtem Zustand. Der Pool ist vor allem für Kinder ein absoluter Traum.

Frau Bogenberger ist unglaublich nett und hilfsbereit und bietet Lieferungen von super leckerem Gemüse aus dem eigenen Garten an.

Wir können uns grundsätzlich einen erneuten Besuch auf diesem wunderschönen Grundstück vorstellen und können dieses Haus uneingeschränkt empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2017

Ilse S. uit 30459 Hannover

5,0
5 5 5 5

ein Traumhaus mit sensationellen Gastgebern

Dieses Haus ist wunderschön: Architektur, Design, Grosszügigkeit, Lage, Ausstattung sind so perfekt und so liebevoll, dass ich mir keine Steigerung vorstellen kann. Wir haben in einer Gruppe eine traumhafte Woche verbracht, daas Haus ist so großzügig, dass nie ein Gefühl von Enge aufkam.
Traumhafte Tage am Pool, die wunderbarsten Gastgeber, die man sich nur vorstellen kann, besser geht es nicht - wir hatten einen Traumurlaub in Vasia, diesem Kleinod in Ligurien. Wir kommen definitiv wieder!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Heike M. uit 89257 Illertissen

5,0
5 5 5 5

Traumhaus für entspannte Urlaubstage

Dieses Feriendomizil ist einfach ein Traum. Das Haus und der Garten laden wirklich zum Entspannen und Wohlfühlen ein. Es ist alles vorhanden, was man braucht und wir haben uns von der ersten Minute an wie zu Hause gefühlt.
Das Haus liegt wunderbar ruhig in den Bergen von Ligurien mit herrlichem Blick auf’s Meer. Die Wohnung ist sehr geräumig, äußerst geschmackvoll eingerichtet und die Küche ist so hervorragend ausgestattet, dass das Kochen richtig Spaß macht. Salat und frische Kräuter gab es noch zusätzlich frei Haus vom Vermieter. Kleinigkeiten, die zum Kochen fehlen, bekommt man im Dorfladen, nur wenige Schritte vom Haus entfernt.
Auch die Gartenanlage ist genau so wie auf den Bildern zu sehen. Der Pool direkt am Haus ist einfach klasse und sehr sauber, wie übrigens auch das ganze Haus und der Garten.
Wir hatten einen rundum gelungenen Urlaub, nicht zuletzt auch dank der sehr freundlichen und hilfsbereiten Vermieter. Der nächste Urlaub im Antica Borgata Casa Leoni ist schon gebucht.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2016

Monika C. uit 8523 Hagenbuch

5,0
5 5 5 5

Traumhaus in Ligurien

Kurz und bündig: Es gibt an diesem Ferienhaus keinen Makel! Das Haus ist mit so viel liebe ausgestattet, dass es nur die allerbesten Noten verdient.
Die Küche lässt keine Wünsche offen; einfach alles vorhanden.
Der Wohnraum ist so gross, dass auch 10 Personen sich darin aufhalten können.
Die Schlafzimmer sind tip top eingerichtet und es wird alles zur Verfügung gestellt: Bettwäsche, Frottétücher usw.
Auch die Duschräume (WC) sind schön und sauber.
Im Aussenbereich mit Pool und Spielwiese gibt es auch nichts auszusetzen.
Und zu guter letzt: Die Vermieter sind so was von freundlich und lieb, wir waren sicher nicht das letzte mal bei ihnen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2016

Walter S. uit Kitzingen

5,0
5 5 5 5

Top-Adresse mit fantastischem Ambiente

Dieses Haus überzeugt in jeder Hinsicht. Wir haben einen traumhaften Urlaub in diesem geschmackvollen und gepflegten Haus verbracht. Das Haus samt Einrichtung lässt keine Wünsche offen. Man fühlt sich sofort zuhause, was sicherlich auch an der äußerst symphatischen und aufmerksamen Gastgeberfamilie liegt, die immer hilfsbereit und freundlich zur Seite steht. Ein idealer Platz zum Entspannen ist auch die schöne Terrasse mit dem Garten und dem Außenpool und Blick zum Meer. Es bleiben keine Wünsche offen. Die Beschreibung des Objektes stimmt mit der Realität abolut überein. Wir haben den nächsten Aufenthalt in diesem Traumdomizil schon gebucht.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. G. Bogenberger

Mevr. G. Bogenberger

Mijn naam is Gabriele Martini Bogensberger. Ik kom oorspronkelijk uit Beieren / Rosenheim, nu leven, maar voor 22 jaar hier in het prachtige Ligurië, in het dorp Vasia. Ik studeerde aan de Universiteit van München Duits, Engels en onderwijs en leren hier in Imperia op een technische school Duits als vreemde taal. Sinds 2014 ben ik in het dorp Vasia wethouder en verantwoordelijk voor de gebeurtenissen / toerisme. Daarnaast ben ik in de gemeente aanspreekpunt voor onze medeburgers uit de Duitstalige landen. Ik ben getrouwd met een lokale en hebben twee kinderen. Omdat ik woon het hele jaar in het dorp, ik ben onze gasten te allen tijde met advies en suggesties voor Verfü willen kwalitatief hoogwaardige olijfolie te kopen, ga keer zo mooi aan zee vis of in een osteria in het achterland 'typische Ligurische'? Zij zouden graag een 'whale watching' reis in de Middellandse Zee te zien? Ik ben blij om het voor u organiseren.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 83728

Laatst bijgewerkt: 25.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/83728.htm


«Antica Borgata Casa Leoni» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven