Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ketzberg

Bergisches Land bij Keulen

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis aan de rand van een dorp in het Bergisches Land werd tussen 2013 en 2016 volledig gerenoveerd en uitgebreid met een apart saunahuisje met extra douche en toilet en een veranda met een prachtig uitzicht op de grote natuurtuin. Een tweede terras nodigt u direct bij het huis uit met een tuintafel voor 6 personen, barbecue en glazen borstwering, die uitzicht biedt in de tuin. Een 3e zonneterras bij de vijver met ligstoelen en een paviljoen bij de vijver. Er zijn 3 slaapkamers in het huis - een tweepersoonskamer op de begane grond met een bed van 180x200 cm en 2 gezellige zolderkamers met elk 2 eenpersoonsbedden van 90x200 cm. Er is ook een badkamer in het huis met een grote vloerdiepe douche. In de keuken vindt u een vaatwasser, een 4-zone inductiekookplaat (elektrisch koken zoals op gas), koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, serviesgoed, bestek.... Gratis W-LAN is beschikbaar in het huis met een zeer goede ontvangst in de woonkamer. Aansluitend aan de woonkamer is de kleine, rode serre met banken, een flatscreen-tv, een muziekinstallatie, boeken en een gamekruk ..
Bovendien biedt de 2e grote, lichte serre een fijne zithoek om te lezen, verhalen te vertellen, koffie te drinken ... Hier woont u afgezonderd in het groen met de mogelijkheid om vanuit het huis te wandelen, in de buurt uit eten te gaan of in de zomer gebruik te maken van het boszwembad. Winkelmogelijkheden liggen op slechts 3 minuten rijden in het nabijgelegen Dabringhausen. Voor culturele uitstapjes liggen Keulen en Düsseldorf op slechts 30 en 40 minuten rijden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 32 km Köln/Bonn

32 km

Station 19 km Leverkusen Schlebusch

19 km

Snelweg-afrit 8 km A1 Burscheid

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Prachtige locatie in het Bergisches Land niet ver van Keulen en Düsseldorf. Aan de rand van het bos met een grote zonnige tuin, 3 terrassen, apart saunahuisje. Wandel- en mountainbiketochten met meer of minder hellingen kunnen vanuit het huis worden gestart. Rond de Dhünntalsperre, door het Eifgental over de Jakobsweg of via Maria in der Aue naar Altenberg. Het is slechts 5 minuten lopen naar het boszwembad (geopend tijdens de zomervakantie in NRW) of het pannenkoekenhuis Coenenmühle. S Middags kunt u ontspannen in de sauna, gebruik maken van de zonneterrassen, barbecueën in een ontspannen sfeer ...


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en eindschoonmaak zijn inbegrepen in de berekende prijs ! Breng uw eigen handdoeken mee of bestel vooraf bij ons een huurhanddoekenpakket met 1 saunahanddoek, 1 douchehanddoek en een kleinere handdoek voor 5,-€/pakket.
Wij vragen een aanbetaling van 200,- € bij de boeking en het resterende bedrag plus een borg van 200,- € 4 weken voor aanvang van de vakantie. Wij storten de borgsom aan u terug minus de elektriciteitskosten en eventuele schade na uw vertrek.
Mocht u de reservering moeten annuleren en wij kunnen de geannuleerde datum opnieuw verhuren, dan brengen wij slechts 20,- € in rekening. Anders gelden de volgende voorwaarden: Bij annuleringen tot 4 weken voor aankomst blijft de 200,- € aanbetaling bij ons als annuleringskosten. Vanaf de 27e dag tot het einde van de 15e kalenderdag voor het begin van de huurperiode 70% van de totale prijs (zonder waarborg), na het einde van de 15e kalenderdag voor het begin van de huurperiode 80% van de totale prijs (zonder waarborg).
U kunt via ons een reisannuleringsverzekering afsluiten die de annuleringskosten bij ziekte dekt.


Let op: Het vakantiehuis is ontworpen voor maximaal 6 personen inclusief kinderen en mag niet worden overboekt of verhuurd voor feesten. Zuigelingen onder de 3 jaar moeten ook worden aangemeld en betalen 10,-/nacht. Een babyreisbedje (zonder beddengoed) is beschikbaar, evenals 2 kinderstoelen. Het babybedje kan niet in de slaapkamers worden geplaatst, maar wel in de woonkamer of (in het warme seizoen) ook in de wintertuin.

*** Voor zakenmensen, beursteams of installateurs bieden wij graag speciale tarieven voor lange termijn verhuur - ook spaartarieven van maandag t/m vrijdag zijn mogelijk ! ***

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sofern ein touristisches Beherbergungsverbot auf Grund von Corona am Anreisetag besteht, können Sie kostenfrei stornieren. Ansonsten gelten die folgenden Mietbedingungen: Sollten Sie von der Buchung zurücktreten müssen und wir den stornierten Termin wieder vermieten können, berechnen wir lediglich 20,- €. Ansonsten gelten die folgenden Bedingungen: Bei Stornierungen bis 4 Wochen vor Anreise verbleiben die 200,- € Anzahlung als Stornokosten bei uns. Ab dem 27. Tag bis Ablauf des 2. Kalendertages vor Mietbeginn 70% des Gesamtpreises (ohne Kaution), nach Ablauf des 2. Kalendertages vor Mietbeginn 80% des Gesamtpreises (ohne Kaution).

meer informatie:

Wij houden in het huis een gastenmap voor u bij met wandelsuggesties, bustijden, adressen van winkels en artsen, restaurants...


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-03-2024


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2022

Britta M. uit Köln

4,2
4 4 5 4 4
Toon Duits

Een prachtig uitje in de buurt van Keulen

Vriendelijk, individueel huisje met geweldige sauna, tuin dicht bij de natuur, mooie wandelingen/fietstochten vanaf de voordeur...
Hoewel het midden in een dichtbebouwd dorp ligt, is het fijn om alleen te zijn of met de eekhoorns, vogels..

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Matthias S. uit Köln

4,0
4 3 4 4.5 4.5
Toon Duits

Gezellige cottage met betoverende tuin midden in de natuur

De 2 dagen die we er met een kleine groep mannen doorbrachten, waren niet genoeg om alle geweldige mogelijkheden van dit huis te benutten. De sauna met eigen terras aan de tuin bleef dus ongebruikt, evenals de keuken met kleine oven. Het was eind oktober iets te koud voor het mooie grote terras met barbecue, ook voor de vele veelzijdige zitmogelijkheden in de tuin, die direct aan het bos grenst.
De tegelkachel is gemakkelijk te gebruiken en verwarmt het hele huis met gratis hout, maar er zijn ook elektrische kachels (de elektriciteit kost extra). Wifi werkte geweldig
De verhuurder is vriendelijk en professioneel, speciaal bedankt voor de tip met het vogelhuisje en voor de verstrekte vulling. Twee eekhoorns en "de hele zwerm vogels" van kuifmees tot boomklever tot specht en gaai kwamen op bezoek - erg leuk.
Ik ben al aan het bedenken met wie ik terug moet komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2021

Max D. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis op een rustige locatie

Liefdevol gerenoveerd en smaakvol ingericht, ruim huis (veel comfortabele zitplaatsen in zowel het huis als de tuin) ligt direct aan het bos en biedt een hemelse rust. Precies wat je nodig hebt als gast op zoek naar ontspanning. Hoewel we niet zoveel geluk hadden met het weer, was het een prachtige korte vakantie en we kunnen het vakantiehuis alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Mei 2021

Frank S. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!!!

Beste heer Gniew0ß, dit was echt een zeer ontspannende en mooie vakantie na een lange tijd !!!
Uw vakantiehuis voldoet aan alle wensen, een zeer mooi ingerichte accommodatie met alles wat je nodig hebt. Een geweldige natuurlijke tuin!
De sauna is ideaal om te ontspannen en is zeer goed gemaakt, vooral met het mooie uitzicht op het groen. Gewoon geweldig. Op uw terras konden we de dieren bekijken terwijl ze het vogelhuisje leegroofden. Dankzij de open haard was het 's avonds ook gezellig warm. Een glas wijn bij de vijver met het beekje maakte het helemaal compleet. Bedankt voor uw vriendelijke ontvangst en uw ongecompliceerde manier. Dank ook aan uw schoonmaakfee, die heeft bijgedragen aan een fijne vakantie. We zien elkaar snel weer.
Tot die tijd wensen we u aardige gasten en blijf gezond.

Groeten uit Keulen
Lisa & Frank

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Januari 2019

Judith uit Köln

5,0
5 5 5 5

Alles top!

Wir haben die kleine Auszeit vom Alltag in vollen Zügen genossen. Das Haus ist liebevoll und durchdacht eingerichtet. Alles war sauber und wir hatten keinerlei Probleme.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

September 2018

Bärbel P. uit 48161 Münster

4,8
5 5 5 4

Schwesterntreffen

Wir 6 Schwestern hatten ein sehr schönes und entspantes Wochenende. Am kühlen und verregneten Samstag Abend haben wir die schöne Sauna sehr genossen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2018

Vanessa uit 50674 Köln

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Ga de stad uit ..... en geniet :-)

...Wij waren met zes personen en een peuter in het vakantiehuis Ketzberg en hebben daar een heerlijk weekend doorgebracht. We voelden ons meteen thuis, het heeft ons aan niets ontbroken. Er was altijd wel een liefdevol detail te ontdekken in huis en tuin. Bij een stralend blauwe hemel hebben we vooral genoten van het zonneterras (ook een aanrader voor yogabeoefening in groepsverband :-)), de tuin en het uitzicht op het groen. Omringd door het gekabbel van de beek en het getjilp van vogels konden we het lawaai van de stad snel vergeten en onze ziel laten bengelen. We konden onze wandelingen direct vanuit het huis beginnen. Het aangebouwde saunahuisje is absoluut geweldig! Het contact met de verhuurder verdient een speciale vermelding. Wij vonden de heer Gniewoß betrouwbaar, persoonlijk en behulpzaam. Al met al is het huis een aanrader!

April 2018

Klara P. uit 51377 Leverkusen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige oase voor koppels, kleine groepen, vastendagen en b.B. veel beweging

We voelden ons erg op ons gemak als groep, het ontbrak ons aan niets behalve een fijne zeef :) De activiteiten kunnen in alle richtingen worden ondernomen, afhankelijk van de behoefte en het weer. Vooral het saunahuisje is een aanrader. Onze huisbaas had ons voorzien van een welkomstgroet en een briefing. Al met al zullen we altijd terugkomen. Nogmaals - bedankt :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. M. Gniewoß:

Vielen Danke für Ihre Bewertung - es freut mich, daß Sie sich wohl gefühlt haben !
Ein feines Sieb wird selbstverständlich gerne nachgerüstet ...
Beste Grüße,
Martin Gniewoß

December 2017

Denny uit Netherlands

4,3
4 4 5 4
Toon Engels

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

November 2017

Beate F. uit 58456 / Witten

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Perfect om te ontspannen

Een super mooi huisje om te ontspannen, uitgebreid te genieten van de sauna en de omgeving te verkennen. We mochten het huisje een weekend lang in november genieten. Zeer gezellig ingericht, met oog voor detail. Er is alles wat het vrijetijdscomfortabeler en mooier maakt (volledig uitgeruste keuken, zeer goede bedden, genoeg ruimte voor 6 personen, kaarsen, een zeer mooie open haard en natuurlijk de sauna). Vanwege het weer konden we niet alle buitenmogelijkheden benutten: mooie terrassen met een grote barbecue, een klein beekje, weiland, bos. Maar we komen gewoon terug in de zomer. Een kleine opmerking, omdat ik er zelf last van heb: de trap naar de bovenste slaapkamers is behoorlijk steil en niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit (bijv. een wandelstok) of evenwichtsstoornissen. Er is echter ook een zeer mooie slaapkamer op de begane grond voor 2 personen.
Veel dank aan de heer Gniewoß voor de vriendelijke ontvangst en de vlotte uitwisseling van informatie. Een echte aanrader.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

September 2017

Andreas L. uit 53119

5,0
5 5 5 5

Herrliches Naturgrundstück und Haus zum Ausspannen

Nicht weit von Köln findet man hier ein herrliches, nicht einsehbares Naturgrundstück mit vielen Möglichkeiten die Seele baumeln zu lassen. Das Haus ist liebevoll eingerichtet, sauber und bietet alles was man braucht. Die tolle und großzügige Sauna im Nebenhaus mit einer gemütlichen und überdachten Terrasse runden die Sache ab.
Die Abwicklung der Buchung und die anschließende Rückzahlung der Kaution liefen reibungslos ab und der Kontakt zum Vermieter, Herr Gniewoß, war super freundlich.
Sehr zu empfehlen und wir kommen sicherlich noch mal wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

April 2017

Andrea F. uit 46399 Bocholt

5,0
5 5 5 5

Top Ferienhaus!

Wir hatten sehr schöne Ostertage in diesem wunderschön gelegenen und top ausgestatteten Ferienhaus.
Leider war das Wetter nicht so schön, so dass wir nicht so viel Zeit in dem tollen, grossen Naturgarten verbringen konnten, wie wir gern gewollt hätten. Das Trampolin sowie die hängematte kamen super bei unseren Kindern an.
Wir kommen bestimmt nochmal wieder und hoffen auf besseres wetter ;)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Februari 2017

Mateo uit Niederlande

5,0
5 5 5 5

Schones haus Schones garten Schone Sauna TopTopTop

Wonderschones haus und garten. Sehr genossen von der sauna und die ruhe. Haus is mit alles ausgestatet man braucht nichts mit zu nehmen von haus nur jemand um mit zu geniessen. Ich habe mit meine frau ein schones wochenende erlebt und haben uns erholt. Fur jeden zu empfehlen mit oder ohne kindern. Haus und garten sind im wirklichkeit noch viel schoner!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Januari 2017

Daniela B. uit 41363 Jüchen

5,0
5 5 5 5

Definitiv empfehlenswert!

Im Rahmen unseres geschäftlichen Mastermind-Meetings haben wir das Ferienhaus Ketz für 2 Übernachtungen gebucht und waren sehr zufrieden. Der Vermieter war sehr zuvorkommend und das Haus selbst war in gutem und sauberem Zustand.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

November 2016

Annette R. uit 45133 Essen

4,5
4 5 5 4

Alltagsflucht

Rustikales, gemütliches Häuschen mit Kachelofen und sehr schönem Saunahaus im Garten. ...perfekt für eine Alltagsflucht aus dem Ruhrgebiet.
Netter Kontakt zum Vermieter, alles bestens!
Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto

November 2016

Gabriele S. uit 52382 Niederzier

5,0
5 5 5 5

Sehr gemütliches gut ausgestattetes Ferienhaus im Grünen

Die Ausstattung ist sehr gut, es ist wirklich an alles gedacht. Der Garten lädt zum verweilen ein. Die Betten sind bequem, die Lage ist perfekt für Wanderungen und Spaziergänge im Grünen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2016

K.M. uit Köln

5,0
5 5 5 5

Gemütliches Ferienhaus mit wunderschönem Garten, in toller Umgebung.

Sehr gut geeignet um lange Waldspaziergänge zu machen und sich im Garten und der Saune zu entspannen. Sowohl in der kalten, als auch in der warmen Jahreszeit sehr zu empfehlen.

Oktober 2016

Kie uit Veghel

5,0
5 5 5 5

Very nice

Nice house, quiet, very clean
Nice owner, good support
Sauna was splendid

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2016

Gisela S. uit 40470 Düsseldord

5,0
5 5 5 5

Idyllischer, nicht einsehbarer großer Garten mit großen Bäumen - Oase im Grünen

Liebevoll und zweckmäßig eingerichtetes Häuschen mit Sauna - für entspannte Tage.
Für Leute, die Ruhe suchen, empfehlenswert. Ebenso für Leute, die gerne durch den Wald wandern möchten. Gute Restaurants sind fußläufig zu erreichen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. M. Gniewoß

Dhr. M. Gniewoß

Lange tijd was ik op zoek naar een huis in het Bergisches Land, dicht bij de natuur en toch niet meer dan 30 minuten rijden van Keulen In de zomer van 2013 vond ik dit prachtige huis in een dorp aan de Dhünntalsperre! Het was voor mij een zaak van het hart om alle ideeën van een vakantiehuis te realiseren om een plek te creëren waar men zich echt comfortabel kan voelen, ontspannen en bijkomen In de tweeënhalf jaar die volgden, gebruikte ik elke vrije minuut om het huis volledig te renoveren met de actieve steun van vrienden, om een apart saunahuisje in te richten of om bijvoorbeeld een "zelfvoorzienende" stroom ...


meer informatie

Objectnummer: 84412

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/84412.htm


«Vakantiehuis Ketzberg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven