Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Eleonorae

Skopelos

Max.  4   gasten
84m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
84m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Slaapkamers:
De grote slaapkamer heeft een super kingsize tweepersoonsbed en een en-suite badkamer. Het uitzicht via dubbele deuren kijkt uit over de tuin en verder over de Egeïsche Zee. Het terras buiten leidt naar de tuin en er zijn stoelen en een tafel daar biedt een andere plek om te ontspannen. Deze lichte en luchtige kamer is versierd met schilderijen en heeft een geschilderd houten plafond. Er is een grote spiegel en veel opbergruimte voor kleding en koffers. Alle lakens, grote kussens en handdoeken zijn van de White Company. Voor het warme seizoen is er airconditioning om u af te koelen.

Een dubbele deur leidt naar de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden die aan elkaar geschoven kunnen worden tot een super kingsize bed. Het is kleurrijk, licht en luchtig en heeft ook een geschilderd plafond. Deze slaapkamer heeft hetzelfde uitzicht als de grote slaapkamer en heeft ook dubbele deuren naar een terras met een geweldig uitzicht om wakker te worden. De kledingkast is ruim en er is ook een lange spiegel en airconditioning

Badkamers:
Beide badkamers hebben goede douches met marmeren afwerking, toiletten met automatische deksels en wastafels in teakhout. Compleet met White company handdoeken, L'occitane zeep en verwarmde handdoekrekken.

Keuken:
Goed ingerichte, luchtige keuken en woonruimte, met uitzicht op het zwembad, toegang tot de uitgebreide overdekte veranda en tuin. De uitrusting omvat een elektrisch fornuis, magnetron, broodrooster, waterkoker, vaatwasser, koelkast/vriezer, hardhouten werkbladen, dubbele spoelbak en keukengerei van goede kwaliteit.

Bijkeuken:
Gelegen beneden en de thuisbasis van het verwarmingssysteem, whirlpool en LG wasmachines, vriezer, koelboxen, strijkplank, droogrek en medische kast.

Woonkamers:
De woonkamer bevindt zich op de 1e verdieping, en komt uit op het uitgebreide balkon. Open plan, met een aantrekkelijk open houten plafond, het is goed ingericht met een open haard, wifi, TV/DVD/stereo installatie, ipod dock. Comfortabel meubilair en tapijten. Het komt uit op de veranda aan de voorkant van het huis en de tuin aan de achterkant

Overige:
Er zijn veel buitenruimtes om uit te kiezen of het nu is om te zonnebaden of voor schaduw. De houten veranda aan de voorkant van het huis is een geweldige plek om de zon onder te zien gaan of om te ontbijten. Het heeft een hangmat, bank, salontafel en eettafel. De veranda is bereikbaar via de dubbele deuren vanuit de woonkamer. Het leidt ook rond de zijkant van het huis naar de barbecueplaats en de eethoek in de tuin aan de achterkant van de villa

Schoonmaak/Doekjes/Linnen/Meisjeservice:
Alle linnengoed, huishanddoeken en bad-/strandlakens zijn inbegrepen.
De woning wordt een keer per week schoongemaakt, indien nodig tegen een kleine meerprijs.
Maid/Concierge service beschikbaar - extra kosten.

Voorzieningen/Faciliteiten:
Barbecue, Privé zwembad, Parkeerplaats, Tuin.

Vaatwasser, Koelkast, Koel/vrieskast, Kookplaat/fornuis, Strijkijzer, Magnetron, Oven, Wasmachine.

Airconditioning, kabel, centrale verwarming, kinderbed, kinderstoel, internettoegang, satelliet, TV

Toegankelijkheid
Vanwege de ligging van het huis op de top van een heuvel en de steile hellingen rondom het huis, is het niet geschikt voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. Autohuur is noodzakelijk, Suzki Jimney aanbevolen. Ik kan een lokaal familiebedrijf aanbevelen dat vriendelijk en behulpzaam is.

Buiten
Het huis is speciaal ontworpen om gasten maximaal te laten profiteren van het buitenleven. De hardhouten veranda loopt langs twee zijden van de villa en ligt op het zuidwesten. De veranda aan de voorkant is 3m breed x 9m lang en biedt een perfecte ruimte om te entertainen en buiten te dineren terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de haven van Loutraki en de baai daarachter. De barbecueplaats heeft een koelkast, gootsteen en een grote gebruiksvriendelijke barbecue die ook een elektrische rotisserie heeft. Dus of er nu een paar sardientjes of een hele geit en drie kippen op het menu staan, deze opstelling zal het doen!
De tuin aan de achterzijde van de villa ligt naast de barbecue. Dit is de hoofdingang van de villa vanaf de parkeerplaats. Grote dubbele deuren openen naar dit gebied met zijn pergola en eethoek die zorgen voor een koele, ontspannen diner alternatief wanneer de zon op zijn hoogtepunt is! Het privé zwembad meet 8x4m en kijkt uit over de baai. Het ligt aan de zijkant van de villa op een gedeeld niveau. Het heeft een trap naar het zwembad en een ondiep en diep gedeelte. Er zijn vijf houten ligbedden, lage tafels, een parasol en een grote bank met kussens. Er is een buitendouche en een sinaasappelboom aan het einde van dit gedeelte en daarnaast een stenen trap die leidt naar het terras erboven. Het zwembad is smaakvol omheind met een hekwerk, met een hek dat de toegang voor minderjarige kinderen beperkt. Het pand strekt zich uit over hectaren met terrassen, tuinen en bomen, waardoor de gasten privacy, ruimte en afzondering wordt geboden.



Belangrijke opmerkingen over de accommodatie

Beide slaapkamers zijn licht en luchtig en hebben een prachtig uitzicht. Het beddengoed en de handdoeken zijn van de White Company. Er is voldoende opbergruimte en laden en kasten.
Licentie- of registratienummer: 0756K92000451201

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4.8 km

4.8 km

Skilift 60 km

60 km

Supermarkt 1.6 km

1.6 km

Restaurant 1.8 km

1.8 km

Stadscentrum 1.9 km

1.9 km

Bus 1.6 km

1.6 km

Luchthaven 24 km Skiathos Airport

24 km

Station 100 km Volos train station

100 km

Snelweg-afrit 103 km volos

103 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Eleonorae is genoemd naar de valken die over het hoofd zweven en ligt op een verhoogde positie boven het ongerepte heuveldorp Glossa (op slechts 10 minuten afstand met zijn winkels en taverna's). De afgelegen locatie voelt privé aan, ondanks de nabijheid van de stranden, de haven, de Mamma Mia kerk en het dorp zelf, en de villa wordt door niets over het hoofd gezien. Het panoramische uitzicht strekt zich uit over de eilanden Evia, Skiathos en de Pelion en verder naar het vasteland, tot aan de berg Parnassus en dichter bij huis tot aan het dorp Glossa en de haven van Loutraki. De villa zelf is met de hand gebouwd in de traditionele stijl van het eiland, met plafonds met open balken van kastanjehout en dennenhout, houten balkons en betegelde daken, aangevuld met een moderne, schone afwerking en up-to-date apparatuur

Het terrein waarop Villa Eleonora is gebouwd is privé gelegen, aan een weg die meandert naar het binnenland van het eiland dat voornamelijk bebost is. Er zijn geen gebouwen naast het pand of in het zicht in de directe omgeving. Aan de linkerkant van het pand en aan de voorkant is het aangewezen bos en aan de rechterkant en achter gezinnen boerderij wijnstokken en fruitbomen. Het is een vredige, private en rustige plek waar ik altijd graag naar terugga.

De villa is voltooid in 2008 en ik verhuur de woning sinds 2010. Dit jaar heb ik het zwembad verbeterd door er nog een buitendouche te plaatsen, met extra vlonders en een nieuwe stenen muur

Ik geniet van de Griekse eiland levensstijl, de mensen en de schoonheid die Skopelos aan iedereen geeft. De villa heeft letterlijk een adembenemend ongerept uitzicht, op bos, zee, eilanden en het vasteland daarachter.

Om te wandelen of te mountainbiken is het perfect, want er zijn paden die in verschillende richtingen door het bos leiden naar beide kanten van het eiland, of het nu naar Agios Iannis de 'Mamma Mia' kerk is of naar de andere kant


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:30
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bevestiging van een boeking geschiedt door betaling van een overeengekomen bedrag, binnen 24 uur na mondelinge of schriftelijke bevestiging. Het saldo wordt tien weken voor de aankomstdatum betaald. Niet bevestigde betalingen kunnen ertoe leiden dat de data opnieuw worden aangeboden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • In case of cancellation, if made prior to ten weeks before arrival, the dates may be changed for dates in that year or the following year, or any payment apart from the booking deposit payment will be refunded. The first booking deposit payment is non refundable. Cancellation made after the ten weeks prior to arrival result in all payments made being withheld and the property being re-advertised for the dates in question.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Eduard H. uit Mannheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Schitterende villa met prachtig uitzicht

De villa is absoluut fantastisch gelegen, niet zichtbaar boven Glossa! Het is super uitgerust met veel lig- en zitmogelijkheden, zowel in de zon als in de schaduw. Badkamers en slaapkamers zijn prachtig ontworpen en de keuken biedt voldoende ruimte om te koken en te bereiden. Het uitzicht vanaf het terras, de slaapkamer en het zwembad is onovertroffen. Er is zon van de middag tot zonsondergang
De aanloop is steil, maar met elke auto goed te doen
De ondersteuning ter plaatse door Eleni is geweldig en absoluut ongecompliceerd. Hetzelfde geldt voor de communicatie met Shane. Zeer hoffelijk en beleefd!
Bedankt, Shane en Eleni. We hebben een heerlijke tijd gehad en missen de villa nu al!!!
Efcharisto poli!

Caro, Ede en Emil

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van S. Jackson:

Thank you Eduard! It makes the effort all the more worthwhile when reading such feedback. I’m delighted that you all enjoyed the villa so much and we welcome you back at any time. With best wishes

September 2019

Rainer L. uit Mülheim Ruhr

4,8
4.5 4.5 5 5
Toon Duits

Het haviksnest

Waarschijnlijk de accommodatie met het mooiste uitzicht op Skopelos. Als je het huis bereikt, sta je midden in de natuur. Hier bent u in absolute afzondering en kunt u genieten van de absolute stilte. Het uitzicht over de zee naar Skiathos en Euboea en de haven van Glossa is overweldigend. Het prachtige zwembad en de terrassen laten niets te wensen over. Op de veranda met het mooie schaduwrijke dak en de hangmat kunt u genieten van menig lekker drankje. De uitrusting van het huis is perfect, de bedden zijn super comfortabel en genereren een rustgevende slaap.De kattenfamilie met hun 5 weken oude kittens hebben ons in vervoering gebracht, het was nooit saai, natuurlijk werden ze goed gevoed om ze voor te bereiden op de tijd na ons. Wij waren zeer tevreden, Elena onze contactpersoon was altijd beschikbaar en hielp ons wanneer dat nodig was. Ook moet worden opgemerkt dat het huis zeer schoon en goed onderhouden is. We willen ook Shane, de huisbaas, bedanken
Er zij op gewezen dat men bij het huren van een voertuig ervoor moet zorgen om bijvoorbeeld een Susuki 4x4 te bestellen, anders kunnen er problemen ontstaan om van en naar het droomhuis te komen. Bovendien kunt u vele ontdekkingstochten maken waarbij dit voertuig ook uiterst nuttig is. Veel, heel veel dank voor de geweldige vakantie, we wensen de andere gasten een geweldige vakantie in het Falkennest.

Rainer en Ulrike

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

September 2016

Cat W. uit Hastings

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Heerlijk ontspannen verblijf op een prachtige locatie.

Villa Eleonorae is gewoonweg een absolute parel. Het ligt alleen op de top van een heuvel, met prachtige uitzichten die de haven van Loutraki, het heuveldorp Glossa en het naburige eiland Skiathos omvatten. We hebben vele uren genoten van het uitzicht vanaf de veranda met de hangmat en comfortabele stoelen. Omdat je door niemand kunt worden gezien, kun je hier meteen volledig ontspannen en je meteen thuis voelen, genietend van het onberispelijke zwembad en de tuinen bij de villa. Shane heeft het huis zo doordacht gebouwd, met veel buitenruimte, of je nu de hele dag zon of schaduw wilt. Om de spectaculaire uitzichten af te maken, geniet de villa ook van de meest ongelooflijke zonsondergangen. Binnen was het huis brandschoon bij onze aankomst, koel en comfortabel tijdens ons verblijf.
Zolang je je eigen voertuig hebt (bij voorkeur een jeep omdat de weg naar het huis behoorlijk steil is!), voel je je helemaal niet geïsoleerd omdat je binnen 5 minuten het nabijgelegen stadje Glossa kunt bereiken. De winkeliers van de lokale supermarkt zijn ongelooflijk vriendelijk en alle benodigdheden zijn hier te vinden. Glossa is echt een heerlijke plek om in de buurt te zijn, met enkele leuke restaurants, een bakker en klassieke Griekse straatjes om in te wandelen. Agnanti was ons favoriete restaurant, maar we vonden ook de koffiebar op het pleintje bij de kerk leuk.
Het hele eiland is gemakkelijk te verkennen - nergens duurt het langer dan 45 minuten tot een uur om naartoe te rijden. We bezochten enkele fantastische stranden (Perivoli stond bovenaan in onze boeken), tavernes aan zee, kerken en genoten van een paar uitstapjes naar de stad Skopelos. Voor één uitstap namen we de 'schilderachtige' route door het binnenland van het eiland en over Mount Delphi.
Shane was een fantastische gastheer, geweldige communicatie voor ons verblijf en ongelooflijk behulpzaam terwijl we daar waren, hoewel helemaal niet opdringerig. We reisden met onze dochter van één jaar, en Shane voorzag in alle voorzieningen die we nodig hadden, inclusief het opzetten van extra veiligheidshekjes voor ons rond de villa voorafgaand aan ons verblijf - zeer gewaardeerd. Magic Cars, bij wie we onze Suzuki Jimni huurden, waren ook geweldig in het leveren van de auto aan de haven bij onze aankomst en ons ophalen op ons gemakkelijkste ophaalpunt bij vertrek.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van S. Jackson:

I am delighted that you enjoyed the villa and the island so much! Each year I look for and add some improvements, so to have a review like this is very much appreciated. Shane


Contactpersoon

Bedrijf Villa Eleonorae
S. Jackson

S. Jackson

Ik kom uit Ierland en kom sinds 2004 naar Skopelos. Ik heb altijd graag gereisd en toen ik in 2004 naar Skopelos kwam beviel het me zo goed dat ik de kans greep om hier een villa te bouwen. Nu woon ik weer in Ierland waar ik beeldhouwwerk maak. Gelukkig heb ik goede vrienden op het eiland die me helpen om de villa te houden zoals ik het wil.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 84697

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/84697.htm


«Villa Eleonorae» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven