Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Strandpaleis

Napels, Florida

Max.  8   gasten
280m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
280m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

42 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

42 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Deze comfortabele, ruime luxe villa is gebouwd in 2014, royaal uitgerust en ingericht in een moderne en hoogwaardige stijl. De inrichting biedt optimale woonkwaliteit.

De plattegrond van het huis en de buitenruimte geven u een zeer goede indruk van de ruimtelijkheid. In totaal heeft het huis 4 slaapkamers met TV, 3 badkamers, 1 gastentoilet, 1 studeerkamer, open grote keuken met granieten aanrecht en barkrukken, eethoek voor 8 personen, woonkamer met TV 55" HD kwaliteit.

In de oostelijke vleugel van het huis is een aparte afsluitbare gastensuite met slaapkamer met kingsize bed, aparte badkamer en extra privé kleine woonruimte en kleine keuken met koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster en wateraansluiting en privé toegang tot het zwembad. Deze gastensuite is ideaal als gezinnen graag een beetje apart wonen.

Het huis is gebouwd met hoge plafonds (de plafonds zijn tot 4 m hoog), wat de ruime indruk van het interieur nog versterkt

Het grote zwembad (9,5 m x 4,5 m) kan elektrisch worden verwarmd, het zwembadgedeelte van ca. 250 m² aan de zuidkant heeft een ruim overdekt terras en het geheel is volledig afgeschermd tegen insecten, waardoor een gezellige barbecueavond (gasbarbecue) bij het zwembad tot laat in de avond mogelijk is. Buiten het scherm is nog een klein terras voor gasten die graag buiten zitten.

Geniet van uw vakantie in een ruim en zeer comfortabel ingericht luxe huis in een rustige woonwijk dicht bij het strand.

Met de 4 gratis beschikbare fietsen bereikt u het strand in 8-10 minuten, en met de auto in ongeveer 3 minuten

Op het strand van het Delnor Wiggins Park kunt u gratis parkeren met onze jaarkaart en zo $ 6,- per dag besparen. (Trouwens, deze jaarlijkse toegangskaart is ook geldig voor alle andere staatsparken in Zuidwest Florida!)

Bovendien kunt u dankzij de zeer goede infrastructuur gebruik maken van de voorzieningen in de directe omgeving, zoals restaurants, diverse supermarkten met een breed assortiment verse producten of genieten van het nachtleven in het exclusieve Mercato Center

Je kunt 's morgens gemakkelijk broodjes halen met de fiets. Starbucks Coffee is direct bij de ingang van de woonwijk en 'Dunkin Donuts' met superverse donuts en muffins is ook dicht bij de fiets. Voor het diner kunt u kiezen uit steak, pizza, pasta, vis, enz., want de omliggende restaurants (Mercato Center met Nifhtlife en vele restaurants) liggen ook op fietsafstand of zelfs gedeeltelijk op loopafstand.

Als u 's avonds naar een bar of een café wilt gaan of naar de bioscoop, is het nabijgelegen Mercato Center de juiste plek, op 8 minuten fietsen. 3 min. met de auto (gratis parkeren).

Voor de kinderen is er speelgoed (Duplo), gezelschapsspelen, puzzels en speelgoed voor het strand en het zwembad, kinderstoel, babybedje.

Extra uitrusting
De werkkamer is uitgerust met bureau, WLAN internetverbinding (gratis), TV met flatscreen, telefoon, fax, printer, scanner, kopieerapparaat.

Voetbalfans zullen blij zijn te weten dat een tv-zender de wedstrijden van de Bundesliga live uitzendt.

Beschikbare TV in het huis:

Living: TV 55' Flatscreen
met internet (Youtube).
Gastensuite: TV 40'
Hoofdslaapkamer: TV 40'
Slaapkamer 2: TV 32'
Kantoor: TV 32'
DVD-speler met internet (Youtube, Facebook enz.) kan op alle TV's worden aangesloten.

Ingebouwde vloerkluis in grote slaapkamer.
Licentie- of registratienummer: PL20220000836

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 30 km Fort Myers

30 km

Snelweg-afrit 10 km Exit 111

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ideale, centrale ligging aan het strand (ten westen van de 41), aangezien alle belangrijke bestemmingen (strand, talrijke restaurants, winkelmogelijkheden, enz.) binnen een straal van slechts 1,5 km liggen, d.w.z. te voet of per fiets bereikbaar, met de auto in slechts 3-4 min.

U kunt 's avonds de zonsondergang bekijken op Vanderbilt Beach of in Delnor Wiggins Park en vervolgens in zeer korte tijd dineren in een van de vele restaurants in het Mercato Center. Walmart en Publix liggen ook op slechts 3 minuten rijden. Whole Foods of Trader Joes zijn ook op ongeveer 5 minuten afstand.

Het kilometerslange zandstrand van Vanderbilt Beach of Delnor Wiggins Park liggen op loop- of fietsafstand via veilige verkeersvrije paden. Met de auto bent u in 3 minuten op het strand. Met de bij de huurprijs inbegrepen jaarlijkse parkeervergunning kunt u direct bij de strandopgang gratis parkeren. Van hieruit kunt u lange strandwandelingen maken of op bijzonder indrukwekkende wijze genieten van de prachtige zonsondergangen over de Golf. Het brede, fijne zandstrand en de kalme zee zijn ook ideaal voor gezinnen met kinderen.
Restaurants en winkelmogelijkheden zijn gemakkelijk te bereiken, zowel te voet als met de fiets. Het Mercato Eet- en Winkelcentrum wordt nu beschouwd als de gastronomische tempel van Napels. Het ligt in de onmiddellijke nabijheid van het huis. Hier worden gastronomie, winkelen en uitgaan gecombineerd. In de vele restaurants met grote buitenruimtes kunt u ook aangenaam buiten dineren op de respectievelijke terrassen. De 'Blue Martini' cocktail lounge, bekend en populair in Napels, met live muziek in het Mercato Center zorgt voor het nachtleven. Als alternatief is na het diner een uitstapje naar de Irish Pub met bier van de tap aan te bevelen.

De dichtstbijzijnde supermarkten, Publix of WalMart Supercenter (24 uur geopend) liggen ook op slechts ongeveer 1 km afstand. De exclusieve supermarkt Whole Foods Market met geselecteerde levensmiddelen van hoge kwaliteit (ook biologische producten) ligt direct naast het Mercato Center. Hier vindt u een grote keuze aan levensmiddelen, zoals vlees, worst, vis, fruit, groenten, zelfgemaakte verse bakkerijproducten en gebak, talrijke verse toonbanken met reeds bereide gerechten, van voorgerechten tot desserts.

Golf: Napels is de golfhoofdstad van de wereld. Met meer dan 60 golfbanen zijn er meer 'holes' per inwoner dan waar ook in de VS. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op ongeveer 1 km afstand.

Als u graag naar de film gaat, is er een grote bioscoop met de nieuwste films in het Mercato Center.

De locatie is ook ideaal voor jongeren, aangezien het strand, de bioscoop, hamburgerrestaurants, cafés, winkelcentrum enz. veilig per fiets te bereiken zijn in max. 10 minuten. McDonalds, Subway en Dunkin Donuts liggen om de hoek.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: $ 500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vraag een offerte aan voor uw specifieke behoeften!

12% Florida belasting wordt toegevoegd aan de huurprijzen.

Zwembadverwarming: US Dollar 15-/dag (indien gewenst)

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Vraag onze video aan!


De volgende diensten zijn ook gratis beschikbaar:

4 fietsen voor volwassenen
Parasols, strandstoelen en ligstoelen
Koelbox
Speelgoed voor kinderen

Voor baby's en peuters bieden wij
Babybedje
Hoge stoel
Fles- en papverwarmer


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2019

Johann W. uit 82279 Eching a/A

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Toplocatie in een rustige omgeving en heel dicht bij het strand

Beste dames en heren,

we zijn verschillende keren in Napels geweest. Maar dit huis onderscheidt zich door de rustige ligging en de absolute nabijheid van de zee, omdat je niet telkens een auto nodig hebt om naar het strand te gaan, maar comfortabel met de fiets kunt gaan.
Je voelt je zeer comfortabel in het huis, de inrichting is top, je slaapt goed en bij het zwembad ben je ongestoord en niet zichtbaar.
Dit is onze absolute favoriet voor onze volgende vakantie in Florida.

Met vriendelijke groeten
Wimmer Johann

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2019

F M. uit Maryland

5,0
5 5 5 5

Ahhmazing Home!!!

The pictures do not do justice to this beautiful home. We were a family of 7 to include one senior and this home was perfect for us from the pool to the spacious rooms to everything you could need in the kitchen. Brigitte Biennek was also so responsive with any questions or requests that we had. I would definitely recommend this home and plan to come back here whenever we vacation in Naples.

Did I mention how close we were to Vanderbilt beach and multiple grocery stores? You can’t go wrong with this gem of a home for your family vacation.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Mei 2019

Matthias S. uit 40474 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Ein echter Strandpalast

Ein tolles Haus mit unheimlich viel Platz, geschmackvoller Einrichtung und einer Ausstattung, die ihresgleichen sucht. Schöne Strände (die man auch mit den im Haus vorhandenen Fahrrädern gut erreichen kann) und massig Einkaufsmöglichkeiten gibt es in unmittelbarer Nähe. Klasse auch die Hausverwaltung vor Ort, die jederzeit schnell und freundlich hilft, wenn mal Fragen auftauchen. Wir kommen sicher wieder - fünf Sterne sind da eigentlich noch viel zu wenig für dieses wunderbare Ferienhaus.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2018

Horst H. uit 53797

5,0
5 5 5 5

Mehr Luxusausstattung geht nicht

Eine tolle große Villa. Es war wirklich alles vorhanden, vor allem auch für kleine Kinder. Meine Enkelin hat das auch fleissig genutzt. Für das was alles im Haus vorhanden war würde ich auch 7 Sterne vergeben, wenn ich könnte.Eine besser ausgestattete Fewo habe ich bisher noch nicht erlebt. Der Besuch war sicher nicht der Letzte.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Brigitte S. uit 14199 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie, ruime villa

Als er 6 sterren waren, zouden we deze villa 6 sterren geven. De locatie is ideaal. Strand, winkels, restaurants zijn allemaal dichtbij. De buurt begroet je alsof je elkaar al heel lang kent. Alle kamers zijn smaakvol ontworpen en ingericht. De keuken is een prachtig middelpunt en perfect uitgerust....simply a blast! Al het keukenmateriaal was in overvloed aanwezig. Terras en zwembad geniaal. Badhanddoeken en strandlakens (met elegante motieven) waren er ook in overvloed. Er is een palmhaag geplant als privacyscherm voor het hele zwembad. Erg leuk om naar te kijken. We konden het beheer van het pand lastig vallen met veel vragen". Ze namen altijd ruim de tijd om onze vragen te beantwoorden en aan goede tips ontbrak het niet. De huurafhandeling door mevrouw Biennek was, zoals altijd, vriendelijk, correct en punctueel. We hadden nog veel langer willen blijven, maar helaas was de Villa Beach Palace nog weken volgeboekt.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Tobias uit 31311 Uetze

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Als gezin van 5 hadden we meer dan genoeg ruimte en konden we uitgebreid genieten van de geweldige faciliteiten van de villa en het enorme terras. De locatie was TOP en de mogelijkheid om gebruik te maken van het zeer nabije strand was voor ons perfect. Contact ter plaatse, afhandeling en vooral de vriendelijke en zeer professionele begeleiding door mevrouw Biennek (inmiddels onze 5e boeking) waren geweldig. Modern top huis, dat wij in alle opzichten 100% kunnen aanbevelen. Hartelijk dank voor een heerlijke vakantie!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Elbe H. uit 38533 Vordorf

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub

Mit sehr viel Geschmack eingerichtete Villa. Gute Aufteilung der Räumlichkeiten, genügend Handtücher für 8 Personen. Pool und Außenanlagen werden regelmäßig gepflegt. Guter Ausgangspunkt, um Florida zu erkunden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Betina K. uit 44139 Dortmund

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Sehr gerne geben wir die beste Bewertung für dieses Haus ab. Wir verbrachten 2 traumhafte Wochen in dieser großzügigen Luxusvilla und sind restlos begeistert. Alles war besser als erwartet. Die Lage ist fantastisch, weil man alles in unmittelbarer Nähe hat. Strand, Supermarkt, Restaurants. Das Mercato Center haben wir häufig besucht, weil man hier wirklich jeden Abend anders gestalten kann. Outdoor Dining oder Live Musik, Kino oder einfach nur Kaffeetrinken, ein Bier im Irish Pub, Kino. Es gibt hier sehr viel Unterhaltung und das in nächster Nähe. Die amerikanische Nachbarschaft ist ruhig und freundlich. Die Aufteilung der Räumlichkeiten ist perfekt, unsere Teenager-Kinder hatten ihren eigenen Bereich mit eigenem Kühlschrank, TV, Bad etc. was meinem Mann und mir angenehme Ruhe beschert hat. Mein Mann hat das sehr große Arbeitszimmer mit Drucker, Scanner, WLAN etc. täglich genutzt, da er leider auch während des Urlaubs arbeiten musste. Die super Küche ist einfach genial. Abends hat mein Mann häufig an der Küchentheke gesessen und mir beim Kochen zugeschaut und dabei seinen Drink geschlürft und wir haben dabei Pläne für den nächsten Tag geschmiedet. Die Küche ist so perfekt ausgestattet, dass wirklich nichts fehlt. Der Poolbereich ist gigantisch groß und im Pool kann man sogar richtig schwimmen, weil er länger als der Standardpool ist. Sonne von morgens bis abends. Der Sonnenanbeter kommt hier voll auf seine Kosten. Die überdachte Terrasse bietet ausreichend Schatten, hier steht auch der große Esstisch, was sehr praktisch ist. Das Grundstück ist doppelt so groß wie die meisten anderen Grundstücke und mit Palmen umrandet, so dass man von den Nachbarn nichts sieht. Wir haben aber noch nicht einmal etwas gehört. Das Haus war insgesamt absolut sauber und gepflegt. Mit der Hausverwaltung hatten wir nur einmal netten telefonisch Kontakt, weil die Poolpumpe ausgefallen war. Es kam am gleichen Tag ein Techniker, der den Schaden behoben hat. Wir würden dieses Haus gerne mit 6

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. H. Bienek

Dhr. H. Bienek

Andere accommodaties van Dhr. H. Bienek

Alle accommodaties weergeven van Dhr. H. Bienek

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 85629

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/85629.htm


«Villa Strandpaleis» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven