Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

poppy appartement

Gardameer - Lombardije

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 18.04 tot 26.04.2024
Delen

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 18.04 tot 26.04.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Het mooie poppy appartement ligt op de eerste verdieping van een klein appartementencomplex, bedekt met wunderchoene, grote (24 m².) Terras met uitzicht op het platteland en bestaat uit 2 slaapkamers, een woonkamer met 2 grote slaapbanken, een volledig uitgeruste keuken met koelkast en oven, TV, Strijkijzer & strijkplank, badkamer met douche, hoek met brochures, kaarten en toeristische informatie van het gebied, een terras met tafel en stoelen, een eigen parkeerplaats, een eigen ingang.

Het gebied is erg rustig, maar op slechts 500 meter van het centrum van de stad en op 1 km van de stranden en de haven. Voor de ingang is een leuke speeltuin en een groene omgeving met onverharde wegen voor wandelen en fietsen.

De prijs van elektriciteit, gas en waterverbruik, beddengoed en handdoeken, Wi-Fi, Klimaanlagebenuetzung of verwarming, een eigen parkeerplaats direct onder het appartement inbegrepen.

Vanaf het balkon kunt u een mooie olijfgaard, een kleine speeltuin voor onze gasten en een parkeerplaats te zien.

Bij beschikking van onze lieve gasten is ook een grote, zeer gesperten park van m²., Volledig afgesloten en omheind, met olijfbomen, fruitbomen en wijnstokken, een speelplaats voor kleine kinderen, een paar Liegenstuehlen en parasols.

In de omgeving zijn er vele wandelpaden en fietsroutes in de natuur: je kunt uren wandelen naar het resort nachbare en onze mooie stranden te bereiken en verder uw wandeling op het strand of aan de boulevard.

Ik en mijn familie wonen in de buurt en zijn blij om ter beschikking, om u alle informatie te geven die u nodig hebt om een ​​onvergetelijke vakantie door te brengen!

de prijs heeft betrekking op een bezetting van 2 personen. Elke extra persoon kost € 10,00.
Licentie- of registratienummer: 017171-LNI-00001

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Woonkamer
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.35 km

0.35 km

Meer 0.35 km

0.35 km

Skilift 50 km

50 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 25 km Brescia - Montichiari

25 km

Station 15 km Desenzano

15 km

Snelweg-afrit 15 km Desenzano

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Manerba del Garda is een van de zeven levendige gemeenschappen van Valtenesi, het gebied tussen de steden van Desenzano en Salo. Beide liggen op ongeveer 10 km afstand en de moeite waard zijn voor de markt bezoeken, winkelen of 's avonds sundowner.
De verschillende wijken van Manerba die ondanks alle openstelling voor het toerisme heeft veel originele kenmerken en tradities.
Naast het toerisme, de wijn en olijfolie productie is een belangrijke economische factor in de regio. Op slechts een paar kilometer zijn er vele gedeeltelijke bekroonde wijnhuizen en oliemolens te ontdekken. Een proeverij is altijd de moeite waard.
Athletic komt men ook op zijn kosten. In een straal van 20 km zijn niet minder dan vier golfbanen, bootverhuur kan worden gevonden op een afstand 1000-1500 meter vier lakefront. De dichtstbijzijnde fietsverhuur op 2 km afstand, maar ook de moeite waard de huur stelsel van Comune Manerba met verschillende verhuur stations op zijn plaats. De dichtstbijzijnde ligt op 200 meter afstand.
Wandelaars zullen zeker ook in het achterland van de Valtenesi hun geld, als je wilt iets alpine moet de veerboot naar Torri del Benaco te nemen en vanaf daar op de Gardesana orientale naar Malcesine. Het gaat verder met de kabelbaan naar de Monte Baldo, bijna als in de Alpen en een fascinerend natuurgebied.
Voor muziekliefhebbers, zijn er bijna het hele jaar verschillende muziek evenementen in de omgeving van het Festival van klassieke muziek tot jazz en rock concerten breidt het aanbod.
Bij belonen tour bestemmingen van het gebied is rijk. De twee naburige steden van Desenzano en Salo zijn een kwartier rijden. Verona, de stad van Romeo en Julia en de Arena wordt bereikt in drie kwart van een uur. Steeds weer indrukwekkend is een tour met de rondvaartboten naar de meer afgelegen locaties op het meer, wordt de volgende pier 'Portese' bereikt in 10 minuten. Van daaruit worden de varen er excursieboten naar Garda, Bardolino en Sirmione of Gardone, Limone, Malcesine en Riva.

Een kleine supermarkt kunt u ook in Manerba centrum vinden ( 500 meter. Ver van het appartement).
De markt in Manerba is elke vrijdag.

In de zomer is er ook de toeristische trein, die rijdt u rond de hele site of om de stranden te bereiken zonder een auto.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De elektriciteits-, gas- en waterverbruik, airconditioning of verwarming, een eigen parkeerplaats direct onder het appartement, Kuechebenuetzung, wifi en belastingen zijn inbegrepen in de prijs. Bij aankomst, bent u het gemak van al vindt de wc-papier, de spons in de keuken, afwasmiddel en, indien gewenst, alles wat je nodig hebt voor het ontbijt (€ 5 per persoon) op de eerste dag, of u kunt de "shopping" service : uw boodschappenlijstje stuur mij en, tegen een kleine vergoeding van 15 € in je show, zult u uw uitgaven al te vinden in het appartement.
Extra om de € 30,00 slechts één keer voor het te betalen.
Huisdieren zijn toegestaan ​​na afspraak.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Het appartement, zeer geschikt voor gezin met kinderen, is gelegen op de eerste verdieping met wunderchoene, overdekt terras met uitzicht op het platteland en heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met een comfortabele bank, een volledig uitgeruste keuken met koelkast en oven, satelliet-tv, badkamer met douche en föhn , airconditioning, een hoek met brochures, kaarten en toeristische informatie van het gebied, een terras met tafel en stoelen, prive en gesperten parking, een eigen ingang.


Leisure Tips / attracties:
* Zeilen, zwemmen, duiken, vissen, water
* Voetbal, Tennis, Golf, Paardrijden
* Tal van wandelpaden
* Fiets (begeleide excursies)
* Windsurfen (is gratis in de toegekende plant)
* Kano (verhuur conditionering)
* Alle weekdagen is er de mogelijkheid om een ​​bezoek aan een typisch Italiaanse markt en in het hoogseizoen (juli / augustus) zijn er ook avondmarkten met muziek en dans.
* Arena in Verona met operavoorstellingen (op aanvraag kunnen worden gereserveerd voor u kaarten) en
als je een bus die niet komen om ze op te halen, ver weg van de plant. Ook interessant is het aanbod van het theater van de Vittoriale in Gardone Riviera, evenals concerten van 'Musical Summer "van het Gardameer en het Piano Festival" Armonie sotto la Rocca "die in Manerba del Garda plaatsvindt
* Verona of Brescia (40 minuten afstand van ons)
* Milan (90 min)
* Venetië (1,5 uur)
* Mantova of Bergamo (1 uur)
* Gardameer eiland "Isola del Garda" naar een deel van het paleis, terrassen en tuinen te inspecteren in de Italiaanse stijl

voor kinderen:
Pretparken zoals Caneva World water park, Gardaland, Safari Park en de Botanische Tuin Sigurtà, de André Heller in Gardone of Thermal Park in Colà (met warme baden voorjaar).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-02-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2018

Carsten uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super plat, graag weer

Vriendelijke hospita, zeer behulpzaam. Flat is zoals op de foto's en absoluut schoon. De uitrusting is overvloedig. De keuken heeft alle kruiden, azijn, olie, enz. die je nodig hebt.
Grote kledingkasten waar gemakkelijk kleren voor meerdere weken in passen. Schoon en zelfstandig. Een auto is aanbevolen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2018

Josef uit 48496 Hopsten

4,5
5 5 5 3

Ferienwohnung

Super Wohnung


Contactpersoon

Bedrijf Mohn Wohnung
Mevr. P. Toselli

Mevr. P. Toselli

Buongiorno uit Italië! Ik ben Patrizia, werkte ik in het hotel voor vele jaren en vond dat nieuwe mensen te maken is mijn passie. Nu heb ik een geweldige familie: mijn man Moris en mijn 2 meisjes Alice en Diana. Huur onze appartementen, zodat we de vreemde taal kunnen verbeteren en verder om te weten geweldige mensen om te leren.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 85841

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/85841.htm


«poppy appartement» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 18.04 tot 26.04.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven